This is a print version of story Mijn zaterdag by sjuulv from xHamster.com

Mijn zaterdag

Mijn zaterdag.
Hoi Loosje,
Ik wens je zo'n weekend!!! En ieder ander ook een prettig weekend.De mijne was vanochtend al lekker begonnen in de trein.
Sjuul

In de trein ??? Vertel

Ach het was allemaal erg onschuldig,maar het verbaasde me wel.
Ik zat van morgen in een stilstaande trein,want het was nog te vroeg om te gaan rijden.
Vanuit mijn raam zag ik een griet staan zoals je ze wel vaker op straat tegen komt. Ze had licht blond haar en haar jas broek en laarzen stonden me ook al niet aan.
.(ik heb het niet zo op blond).
Vlak voor vertrek kwam ze voor me zitten. De banken waren zo opgesteld,dat ze met haar rug naar me toe zat. Maar ze had al snel in de gaten,dat ik via het raam naar haar kon kijken en andersom. Maar ach waarom zou ik dat gaan doen? Meestal kijk ik altijd naar buiten om te zien of er nog wat veranderd was in een half jaar tijd.Ik ga zo'n twee keer per jaar naar een vergadering in Hilversum. De trein was in middels gaan rijden en tijdens het naar buiten kijken,keek ik zo af en toe ook eens naar die griet ,voor mij. Ik ging steeds meer via het raam naar haar kijken. Ik zat met bewondering naar haar mooi gevormde hals en schouder partij te kijken. Aan haar oor hing een hanger met sliertjes kralen,dat maakte het nog mooier en sterieler. Op een gegeven moment kreeg ik een enorme zin ,om haar nek,hals en oor te bedekken met kusjes. Het zag er zo mooi uit. Ik was en ben er nog steeds erg verbaasd over. Helaas moesten we i.v.m een storing, overstappen in Gouda.
Daar ben ik haar uit het oog verloren .
Toen ik vanmiddag thuis kwam,was er niemand. Ik heb toen maar even verder gefantaseerd


Het vervolg.

Er werd om geroepen,dat er overgestapt moest worden in Gouda. He' wat jammer dacht ik. Dit mooie uitzicht zal ik wel niet meer zien. De trein stopt en we staan allebij te gelijk op om onze jas aan te doen. Ik zie nu ook waarom haar nek en schouder bloot waren. Ze had een shirt aan,waar aan een kant haar schouder bloot was en een paar plekken op haar arm
en nog een stuk uit haar zij. Ondanks dat ik dit in een paar tellen gezien had,bleef het haar ook niet on opgemerkt. Geirriteerd maakte ze de opmerking,heb ik wat van je aan!!! Ik schrik even uit mijn waas.En nou wil je me zeker nog neuken ook!!! Ging ze verder. Eeeehhh ike eeehhhh. Daar stond ik dan even met een mond vol tanden. Ze liep de trein uit met mij er achteraan. Want dit was nou net niet wat ik zou willen. Op het perron tikte ik haar op haar schouder en geirriteerd keek ze me aan. Ik wist dat het nog een paar minuten ging duren voor de volgende trein zou komen. Dus nog even de tijd om haar gerust te stellen en een bepaald beeld weg te ruimen. Ik vroeg dan ook of ze even met mij mee wilde lopen naar het restaurant op het perron. Na een beetje twijfelen ging ze toch mee. Ik
vroeg wat ze wilde drinken en bestelde een thee voor haar en een koffie voor mij. Aan tafel keek ze me met een vragende blik aan. Ik stelde mezelf voor en zei dat het me speet dat ik haar een verkeerde indruk gaf. Haar blik veranderde in zo'n uitstraling van, dat zeggen er wel meer.Ik vertelde haar nu wat ik van haar gezien had in de trein en dat ik dat zo mooi vond. Haar eerste reactie was ,dat ze met een lachend gezicht zei. Dat meen je niet,heb ik dan zo'n bijzondere nek? Ik vertelde dan ook dat het gewoon op de juiste plek was en het juiste moment. En het liefst had je dan mijn nek en oor willen liefkozen? Ik beaamde dat alleen maar en zei dat het ook niet gewoon was voor mij die gedachte.Ze vertelde dat ze me heel vaak naar haar hebt zien kijken,via het raam. Maar ze kreeg er andere gevoelens bij.
Maar het was nu tijd om weer in de trein te stappen. Zal ik deze keer proberen achter je te gaan zitten,vroeg ze. Een beetje teleurgesteld,want ik had haar liever naast me gehad, stemde ik toe. We vonden een geschikt plekje en ieder ging op z'n plek zitten. Op een gegeven moment ging de trein rijden. We konden elkaar weer zien via het raam. Af en toe gaf ik haar een glimlach of een knipoog die zei beantwoorde.Maar het beeld wat ik eerst had was weg.Ik kreeg nu de voorkant van haar schouder te zien met haar nek en haar gezicht. Dit aanzicht vond ik wel wat minder,hoewel........
Op een gegeven moment begon ze steeds een klein beetje aan haar shirt te trekken. Ik kreeg steeds een klein stukje bovenrand,van haar hempje tezien. Af en toe keek ze even schichtig om haar heen,of er geen andere mensen mee zaten te genieten.Ik maakte een kus beweging met mijn lippen omdat ik toch weer genoot van haar. Dit beantwoorden ze door in een beweging aan de linkerzijde haar shirt en hemd even naar beneden te trekken en haar bordeau rode BH te laten zien. Ik wist even niet hoe ik daar op moest reageren.
Maar aan alle leuke dingen komt meestal op ongelegen momenten een eind.Iemand met een knijper op zijn neus kondigde aan dat we bij station Utrecht waren. Ik moest hier weer overstappen, en zij?
Hoe heet ze eigenlijk?
Krijg dit nog een staartje?

De trein was in het station aan gekomen. Ik stond op en keek om naar haar,achter mij. Ze keek me met een blos op haar wangen aan en vroeg,moet je er nu al uit? Ja want ik heb een afspraak in Hilversum. Oooh,nou eeeeh misschien zie ik je op de terug weg wel. Doei veel plezier op je afspaakje,zei ze nog een beetje bitz.Ik draaide me maar om en liep de trein uit. Wat een rare manier van gedag zeggen na zo'n leuke rit. Wat zijn vrouwen toch rare wezens.Met die gedachte liep ik de roltrap op,de grote stations hal in. Voor de volgende trein had ik nog tijd voor een bakje koffie en om wat mensen te kijken. Dat is altijd wel een leuke bezigheid. Maar nu niet. Nu zat ik op de bank met mijn koffie in mijn hand een beetje voor me uit te suffen.Wat is er toch verkeerd gegaan? Had het niet beter geweest,als ik bij haar in die trein was blijven zitten?
Mijn reis ging weer verder in het boemeltje naar Weesp.Een zonnetje gaf het landschap een extra mooie herfst kleur. Het is niet erg dat het met die zon een stuk warmer is ,maar je blijft zo'n last houden van die vliegen. Geirriteerd sla ik met mijn hand in mijn nek. Maar het is geen vlieg,maar een briefje. Op het briefje staat ;dikke kus Marlies en een 06-nummer. Met een glimlach op mijn gezicht bel ik het nummer. Met Marlies,hoor ik aan de andere kant van de lijn. Hoi Met Sjuul,waar zit je nu! Hehe Sjuleke,ik dacht dat het briefje weg gewaaid was. Maar je hebt me toch gevonden. Ik wilde heel graag samen terug naar Rotterdam vanavond.Want ik verlang wel erg naar die kusjes in mijn nek en misschien wel meer,giecheld ze. Ik heb de trein van 4 uur uit Amersfoort.Waar woon je eigenlijk,Marlies. Want misschien heb ik een beter plan. Ik woon in Schiedam. Hoezo woon jij daar ook? Nee,maar wel in de buurt. Is het goed als ik je vanavond van de trein op pik,want anders moet ik wel heel lang wachten in Utrecht. Oooh eeh ja doe dat dan maar,klonk heteen beetje teleurgesteld.
De jaarlijkse vergadering verliep moeizaam. Steeds was ik niet bij de les. Ik moest ook een hoop dingen regelen,om er een leuke avond van te maken.
Vol ongeduld sta ik op haar te wachten op het station,waar de gure wind vrij spel heeft. Eindelijk komt het Hoekse lijntje er aan. Ik kijk naar alle deuren van die trein,of ze er echt uit komt. Ergens achteraan,staat Marlies te zwaaien in de deur opening. Ik ren naar haar toe. Een oudere manl maakt een opmerking, zeker nog niet getrouwd? Als ik voor haar sta ,spingt ze in mijn armen en we kussen elkaar voor het eerst. Al lachend en giebelend rennen we achter elkaar aan over het perron. Op de parkeer plaats vraagd ze welke auto van mij is. Ik wijs naar de fiets die tegen een muurtje aan staat. Gaan we daarmee? vraagd ze Ja ik had ook de auto kunnen nemen, maar dit is sneller. Tijdens het fietsen ,zeurt Marlies een beetje,dat ze last heeft van koude handen. Waarom stop je ze dan ook niet onder mijn shirt. Vind je dat dan niet erg,ze zijn wel heel erg koud. Maar toch doet ze het. Een hiuvering gaat er door mij heen en het fietsen wordt al lastiger. Wat is er ,vraagd ze . Niks hoor!! Plagerig gaat ze met haar handen over mijn buik en ondekt mijn stijve tepel. Oooh Sjuultje ,je wordt geil van mijn koude handen,roept ze giechelig. Ik kan het alleen maar beaamen. Ik sla met mijn fiets een dood stil park in. He zegt Marlies ,waar ga jij heen? Daar zijn toch geen huizen en op de schommel is het wel erg fris. Ik zeg tegen haar ,dat ze maar even geduld moet hebben. Maar erg gerust is ze niet.........

We naderde de plaats van bestemming. Leuk he' zo'n Volks tuintje,zei Marlies. Ja zeker! We gaan daar ook heen,want ik heb daar een huisje. Oooh echt! Voor een tuintje stonden we stil en nadat we afgestapt waren gingen we de tuin in.Terwijl ik de fiets achter zet, keek Marlies door een kier van het gordijn naar binnen.Binnen stond de haard al aan en diverse olielampen gaven licht.He Sjuul,schiet is een beetje op! Ik sterf van de kou. Binnen ging Marlies bij de kachel staan en daar pakte ik haar jas aan.Ga lekker toch even lekker voor de kachel zitten. Heb je trek in een roseetje,meis?Ja dat kan ik wel gebruiken. Ik kwam terug met een fles rose en een groot boord met daar op een paar stukjes Franse kaas en een stuk pate' . Zo je hebt er wel werk van gemaakt,Sjuleke. Kon je daarom niet wachten op mij. Eh ,ja en nu kan ik ook niet wachten. Ik schonk de glazen in en snee een stukje overrijpe brie af. Dat stopte ik tussen haar lippen en begon haar te zoenen.Al snel vonden onze tongen elkaar,die samen de brie proefde. Met mijn handen begon ik haar borsten en rug te masseren. Haar handen trokken mijn t'shirt uit en gingen ook op verkennings tocht. Op een gegeven moment stopte ik met vrijen en keek haar aan. Wat is er,vroeg Marlies. Niets,ik kijk alleen even naar je. Die flonkerende ogen en die blos op je wangen,dat vind ik toch wel zo mooi.Maar eeehhh,draai je eens om,dan kan ik je weer eens van achteren zien . Want daar is het allemaal mee begonnen,zeg ik lachend. Maar dan wel zonder boven kleding,hahahaah. Ik trek haar shirt uit,gevold door hemd en BH. Als een vampier duik ik op haar nek af en begin die helemaal met kusjes en likjes te bedekken. Terwijl mijn handen haar borsten en buikje masseren.Grinnekend geniet Marlies van mijn vertroeteling. Ze snijd weer een stukje brie af en stopt het nu in mijn mond en begint met mij te tongen. Haar handen trekken de ritst van mijn broek naar beneden en glippen mijn onderbroek in. Al snel gaat mijn broek uit en met haar tong uit haar mond bekijkt ze mijn pik.Terwijl we samen aan het tongen blijven ,masseert ze mijn pik zachtjes met een trekkende beweging. Ik kan natuurlijk niet achter blijven en trek ook haar broek uit en begin haar een beetje te vingeren. Na een tijdje waren we redelijk opgewarmt. Kom ik zal je naar bed brengen.
Ik trok haar op terwijl zij haar armen en benen om me heen sloeg. Mijn stijve pik zat wel heel dicht tegen haar kutje aan . Zo liep ik met haar naar de slaapkamer en samen plofte we op bed. Daar begon ik haar te beffen en ze had niet veel meer nodig om klaar te komen. Gillend kwam ze klaar. Tijd om bij te komen hoefde ze niet. Ze draaide zich om ,pakte met beide handen de speilen van het bed en wiebelde uitnodigend met haar kont. Kom Sjuultje met je pik, riep ze me. Ik wil als een geil teefje genomen worden. Wat een lekker uitzicht is dit! Ik stop mijn pik in haar kut en begin zachtjes te neuken. Met mijn handen weet ik geen raad , alles is lekker. Ik pak maar haar borsten,die zachtjes op het ritme mee bungelen. Met mijn tong lik ik haar hals en knabbel af en toe aan haar oor lelletje. Al snel wordt dit mij allemaal te veel en Marlies voelt dat ik ga komen. Kom maar lekker klaar hoor geile beer van me,kreunt ze.Ik laat mijn zaad lopen,maar mijn pik blijft,door al die geile beelden van vandaag,stijf en neuk haar gewoon verder. Het sop geluid wordt alleen maar erger en ons geil loopt langs haar benen. Ik ga van haar af en ga op bed liggen. kom over me heen zitten,met je kut boven mijn mond. Ze komt met die heerlijk zaad doos op mijn gezicht zitten en begint te rijden op mijn tong,tot ze klaar komt.Ze gaat dan op haar rug liggen. Ik kom weer tussen haar benen,met mijn nog steeds stijve pik. Heel zachtjes begin ik haar weer te neuken. Lenig als ze is ,vouwt ze haar benen boven haar hoofd. Ik kan nu haar kuiten masseren . Op een gegeven moment verhogen we ons tempo. Ik pak haar nu bij de enkels beet en begin op haar in te rammen,terwijl zij me bij mijn tepels pakt en onze tongen elkaar weer gevonden hebben. Met een gierend orgasme komen we samen ,brullend klaar. Ik val van Marlies af,als een uitgestreden ridder van zijn paard.Ik nestel me lepeltje lepeltje tegen haar aan, trek de deken over ons heen en vallen zo samen in een diepe slaap.

Loosje was een vrouw , waarmee ik in het verleden een 18+ groep mee runde. Sjuul


Story URL: http://xhamster.com/user/sjuulv/posts/145826.html