This is a print version of story En fræk aften med en fræk tøs by MasterRazz from xHamster.com

En fræk aften med en fræk tøs

Du mødes med mig på receptionen på dit hotel. Du er klædt på som en lille luder med stil. Stiletter, slevsiddende strømper, en kort nedringet kjole, ingen trusser, ingen bh. Du genkender mig og kommer hen til mig og giver mig et knus og siger "hej Herre, din lille luder tøs har ventet på dig". Du tiltaler mig kun Herre. Eller bliver du straffet.

Jeg kontrollere med min hånd, at du er mødt som en trusse løs luder, som din Herre har ønsket. Hvis du mod forventning har trusser på vil du blive bedt om at tage dem af og give dem til mig. Din straf vil du modtage, som en lille luder tøs senere.

Når jeg har mærket, din fisse er blottet under din kjole går vi ind i baren. Vi sætter i baren på høje barstole, med siden til baren, du sidder den vej hvor der er flest der kan se dig. I din frække korte kjole vil du med samme få nogle sultne blikke.

Du får besked på at sætte dig med let spredte ben. Hver gang du krydser dine ben vil der vente straf, en rigtig luder tøs har spredte ben.

Du bestiller vores drinks. Du rejser dig indover bare så din kjole kravler op ad din røv, så de opmærksomme bliver opmærksomme på dine manglende trusser.

Bartenderen får godt blik af dine bryster. Du sætter dig med vores drinks. Du får besked på at vise mig din glatte fisse. Du blotter dig, som den tøs du er, så jeg har frit udsyn til din fisse. Heldige forbipasserende vil også kunne se min lille luders fisse.

Jeg lader en hånd køre op ad dit lår og mærke din fisse. Er den ikke våd nok får du besked på at lege med den. Jeg skal kunne se hvad du laver. Er jeg ikke tilfreds med hvordan du gør det får du besked at sprede din ben, så alle kan se din luder fisse.

Når du føler dig våd, liderlig og billig nok, skal du begynde tigge mig om, at gå med op. Fortælle mig hvor meget du vil have min store pik. Husk hvordan en luder tøs tiltaler sin Herre.
Vi rejser os og jeg placerer min hånd på din røv, og du nyder hvordan liderlige blikke betragter dig. Vi gå ind i elevatoren. Du får besked på at vende røven til mig og tage fat i din ankler, så jeg har fri adgang til din røv og fisse. Du får nu det første af den straf du har optjent. Og en lille luder tøs som dig, har optjent straf. Du går ud af elevatoren, med en sviende rød røv. Efter at have sagt "tak Herre. Undskyld at jeg er en lille luder so, der ikke kan gøre som siger. Tak Herre"

Vi går ind på dit værelse. Du stiller dig pænt og venter. Jeg går på toilettet og ordener nogle ting. Når jeg kommer ud står min luder, hvor hun blev efterladt. Hvis ikke...

Du får besked på at tage dine bryster ud kjolen så jeg kan se dine lækre patter. Jeg kysser og bider i dine vorter, hårdt! Hvis du begynder at klynke bliver du straffet. Hvis du vil sige noget, nyde noget eller stønne skal huske at tiltale din Herre.

Du stiller dig hen i vinduet og bukker dig fremover, så jeg har fri adgang til din røv og dine patte er blottet i vinduet. Nu skal din røv have smæk, i mens du takker din Herre for det. Jeg begynder at lege med din fisse og røv, uden at du får lov at komme. Jeg vil have min luder til at tigge om, at få min pik.

Du får besked på at sætte dig ned på knæ for mig, og åbne mine bukser. Jeg vil se hvor dygtig min lille luder er til at lege med en stor pik. Du skal sutte min pik og mine boller vådt, grådigt og dybt - hvis du ikke er fokuseret vil du mærke min hånd svie på din kind. Og du siger "undskyld Herre - hvad gør Herrens lille so forkert?"

Nå du har vist du kan sutte pik eller lært det, får du besked på at smide din kjole og lægge dig på sengen. Jeg vil se min lille luder lege med sin fisse og røv. Du skal følge mine instrukser, som en lydig lille luder. Du skal begynde at tigge om min pik...

Når du har tigget længe nok, vil jeg vende dig om... Hvis din røv har mistet sin røde farve, så vil tage den under min fast hånds behandling. Jo mere du klynker, jo hårdere slår jeg. Jeg stopper ikke før du tigger efter min sperm. Så vil jeg tage hårdt fat i dit hård, og kneppe din mund. Hvis du kæmper i mod, eller på anden vis ikke holder dine hænder i ro, så vil du mærke min fast hånd. På dit lår, din våde fisse, dit bryst eller din kind. Hvis min pik ikke fylder din mund ud skal du tigge efter min sperm. Når jeg kommer skal du tage i mod alt min sperm. Det du ikke fanger med munden, skal slikke op, i mens du bliver straffet, for at være en uduelig so.

Når du ligger der som en lille sperm so, så vil jeg begynde at lege med din fisse og røv. Slikke dig og finger kneppe din røv og fisse på skift. Jeg vil hører min lille luder nyde det og takke sin Herre. Jeg vil presse dig helt ud på kanten af orgasme og straffe dig. Du kommer ikke før jeg har givet dig lov.
Du skal vride din frække luder krop af liderlighed og tigge for, få lov at komme.
Jeg lader dig ligge lidt på sengen tager øl og betragter min lille luder... Du skal ikke lege med dig selv!
Jeg sætter mig i en stol med min øl. Beder min lille luder om at komme over sætte sig på knep for mig. Du skal have dit hoved lige ud for min pik. Jeg vil dig fortælle mig at du er en taknemlig lille luder og du elsker den måde jeg rør ved din lille luder krop. At du er en lille so der ikke fortjener det. Du skal tigge for at få lov at mærke min pik.

Nu får du lov til at tage min pik i munden, jeg vil mærke dig gøre min pik stiv i din villige luder mund. Når du har været en dygtig lyder og min pik er blevet stiv. Så tager jeg fat i dit hård og smider dig over på sengen. Du får besked på at tage fat i dine ben sprede dem, så jeg har fri adgang til din lille luder fisse. Jeg lader min stor pik lege med dine læber og klit... Inden jeg kører helt i bund i våde luder fisse, jeg knepper dig hårdt som en lille os.

Du får besked på at vende dig om og stille dig ind og sengen. Jeg tager dig hårdt bagfra. Du får lov til at komme. Jeg har nu fri adgang til at lege med din røv og slå dine balder hårdt mens du blive gennem kneppet.

Inden jeg kommer trækker jeg mig ud og be'r min lille luder om at gå på knæ for min pik og tigge om min sperm. Jeg knepper dig munden og lade slikke liderligt og vådt på min pik, indtil jeg sprøjter på dig...

Story URL: http://xhamster.com/user/MasterRazz/posts/144625.html