This is a print version of story Zijn straf by dutchick from xHamster.com

Zijn straf

Na een onstuimige nacht in de bar, (zie verhaal 1) kregen Mr J. en ik een relatie. Misschien was het niet helemaal de ideale start van een relatie, maar ach, elk probleem kan worden opgelost met een flinke beurt. Ik had moeite met zijn autoritaire gedrag.. Maargoed, het ging allemaal verder wel goed. Zelf hou ik wel van een beetje experimenteren maar ben soms te verlegen om er over te beginnen. Daarom heb ik nog niet alles uit kunnen voeren wat ik stiekem zou willen. Daarom zet ik mijn wensen soms stiekem op papier van mijn dagboek…

Het leek ons voor de wind te gaan, (op zich) maar ons geretouneerde seksleven kreeg een onverwachte wending toen ik hem betrapte!
Ik red dieren in mijn vrije tijd in het kleine dorpje waar ik woon. Niet alleen om de verschillende bijzondere dieren tegen te komen, maar ook kom je op allemaal gekke plaatsen terecht. Mr J werkte als hoofd bij een bouwplaats. Dit vond ik geen probleem, behalve dat hij af en toe bont en blauw thuis komt. Nou ja, risico van het vak dacht ik dan. Hij werkte 5 dagen in de week en ik af en toe een middagje (ik ben naturlijk millionair dus hoef niet veel te werken ;), en logeer/woon met hem samen in zijn huis. De tijd dat ik niet werk of werk met de dieren, doe ik het huishouden en zorg ik dat zijn biertje en eten klaar staat als hij thuis komt. Dit niet omdat ik erg ouderwets ben, maar ik wil hem graag pleasen. Dit ook omdat hij soms best boos kon worden als ik niet doe wat hij wil en we dan weer in een ruzie verstrengeld raken. En Helaas leek ons seksleven een beetje suf te worden. Maarja dat hoort blijkbaar bij “relaties”??

Nadat Mr J al lang en breed aan het werk was, rolde ik in het begin van de middag mijn bed uit om weer met de dieren te werken. Slapen is namelijk een van mijn favoriete bezigheden. De dag verloopt zoals gewoonlijk totdat ik een melding krijg van een vleermuis die in een gebouw vast lijkt te zitten. Ik stap in de auto en rij naar de plek die mij was uitgelegd. Dit stuk van het dorp had ik nog nooit gezien. Mensen raadde mij af daar langs te gaan omdat daar altijd rare dingen gebeuren. Ondanks dat, slik ik een keer en rij ik het gebied binnen. Om mij heen zie rare figuren, die mij allemaal leken aan te kijken alsof ze wat van mij wilde. Ik voelde een koude rilling over mijn rug.

Gelukkig zie tot mijn opluchting dat ik mijn bestemming al bereikt heb. Het is een bakstenen gebouw zonder bord wat aangeeft wat het is. Dit zou een bedrijf moeten zijn. Omdat de bel het niet doet klop ik een paar keer op de deur.
Na enkele keren kloppen, doet er een vreemd uitziende vrouw de deur open. Ze heeft zwarte make-up en draagt hoge laarzen met enorme hakken. Daarboven had zij een soort rubberen motorpak aan. (wie draagt dat nou?!) Ze heeft overduidelijk een zwarte pruik op omdat die absoluut niet matcht met haar witte gezicht. Gelukkig ziet zij niet dat ik haar met een scannende blik bekijk en loop met de vrouw mee naar binnen. Ik probeer altijd iedereen in zijn waarde te laten en iedereen als gelijk behandelen en beoordelen. Dit keer was niet anders.

Het pand bestaat uit een hal met aan weerszijde kamers. Het gebouw is slecht verlicht maar ik kon net aan zien dat er posters aan de muur hingen. Zag ik nou een plaatje van een vrouw die een man met een zweep slaat?! Ondanks dat dit mij een scheut van opwinding geeft, voel ik mij hierdoor erg ongemakkelijk. Apart gevoel voor kunst hebben deze mensen, dacht ik. Ik besloot ik dat ik zo snel mogelijk weg wilde. Ze laat mij de plek zien waar de vleermuis zit, en wip het beestje met een kartonnetje in het bakje die ik voor ‘m heb meegenomen. Ik sluit het bakje en we lopen langs de kamers terug en ik hoor ( naast een niet te indentificeren geluid), alleen het geklak van haar hoge hakken. Dat lijkt net een liedje! Bedenk ik mij, terwijl ik een tekst probeer te verzinnen voor deze nieuwe hit.

Ik voel mij al iets meer ontspannen wanneer wij terug lopen naar de deur. Pff ik zou blij zijn als ik hier weg ben, denk ik. Ineens hoor ik een schreeuw. Ik sta stokstijf en keer mij met een ruk om. “Nou, ik laat mijzelf wel uit vanaf hier.” Hoor ik mijzelf met een trillende stem zeggen. Ondertussen begin ik snel te lopen richting de uitgang. Ik hoor de vrouw ineens lachen. “Rustig maar, het is niet wat het lijkt.” Zegt zij, en ik hoor haar stem galmen in de lange hal. FUCK, was ik maar niet zo nieuwsgierig.

Ik keer mij om en loop de vrouw tegemoet. Ik kijk haar afwachtend aan voor een verklaring, en zij antwoord: “Dit is Mistress Hall, ” Zij vervolgde: “sommige mannen hebben behoefte aan onderdanigheid. Wij geven hen wat zij willen.” “Zoiets als SM?” vraag ik haar. “Bijvoorbeeld” antwoord zij. Kijk maar wat ik bedoel.” Ze rijkt naar een van de deuren in de gang, en voordat ik haar vriendelijk kan vermelden dat ik dit echt niet hoef te zien, staat de deur al open.

Wat ik daar zag was te bizar voor woorden. Er hingen stalen constructies en er stond een vrouw in de kamer. Deze had dezelfde kleren aan als de vrouw waar ik mee was gelopen, echter had zij een plank in haar handen.. Er staat een houten X-vormige constructie waar ik zie dat een man met een rode kont van het slaan, vast hangt aan de constructie. Het was beangstigend en opwindend tegelijk.
“Eh, Hoi” zeg ik, nerveus friemelend aan mijn haar.

“Hé Bitch! Iemand zei wat tegen je!“ Schreeuwt de vrouw naar de man, terwijl zij hem hard met de plank op zijn kont slaat. “ehhh… hoi” hoor ik de man zeggen. Zijn stem maakt mijn ogen groot van verbazing. “KIJK HAAR AAN ALSOF JE HET MEENT” schreeuw de vrouw opnieuw en slaat hem nog harder met de plank. De man draait zijn hoofd naar mij toe en mijn verbazing werd bevestigd. Het persoon die daar hangt was Mr J..! Ik zie zijn hoofd verkleuren terwijl de mijne dit ook doet, echter om een andere reden.

Ik stap achteruit en mijn adem stokt. Ik wordt overvallen door woede en verdriet. Hoe kan hij mij dit aan doen?! Was ik niet goed genoeg voor hem?? Hoe vaak is hij hier geweest, en is dit de reden van zijn kneuzingen????? Allemaal gedachten schieten door mijn hoofd. “JIJ!” Schreeuw ik hard. <Als ik niet zo overweldigd was door deze situatie, had ik gezien dat de 2 vrouwen allang nattigheid voelde en zich uit de voeten maakte. Zij pakken het doosje met de vleermuis uit mijn handen en zeiden mij dat ze de vleermuis zelf wel even naar buiten doen.> “HOE KAN JIJ MIJ DIT AAN DOEN!” In een waas van woede zie ik de plank liggen die de vrouw had neergegooid bij het vluchten. Ik pak hem beet zonder te denken en sla zijn kont alsof het een piniata is. “JIJ GORE KLOOTZAK, WAAROM DOE JE MIJ DIT AAN! IK MAAK JE KAPOT!” Bries ik

AU! Je doet me pijn! Hou op! HOU OPPPPP! Schreeuwt J. bijna smekend. Ik zie dat de plank splinters heeft en haal de plank zijwaards over zijn rug. NOU WEET JE HOE VEEL PIJN JIJ MIJ DOET! Ik sla hem nog een aantal keer, en zie blauwe plekken ontstaan. Na de waas wordt ik overvallen door een vlaag van kalmte. Ik ben nogsteeds laaiend, maar ik bedenk mij dat ik alles met hem kan doen, terwijl hij niets anders kan doen, dan deze behandeling te ondergaan. In de kamer staan alle tools en toys om hem een dag te geven die hij niet snel zal vergeten. Deze gedachte windt mij op, verbazingwekkend genoeg.

Ondertussen hoor ik hem jammeren. “Wat ben je nou voor een pussy, beetje de man uithangen thuis maar hier ben je ineens de bitch. Hou op met jammeren. Ik wil niets meer van je horen, tenzij ik wat vraag! Oh, en vanaf nu noem je mij Meesteres! “Oké”, hoor ik hem zachtjes zeggen. “Oké WAT?” vraag ik hem terwijl ik een van de splinters dieper zijn rug in duw. “AAAHHH OK OK OKÉ meesteres bedoel ik..” “Dat is beter”, zeg ik rustig. Vanaf nu ben je mijn hoer.
Ik leg de plank weg en draai mij om, en bekijk de kamer rustig. Er liggen en staan dingen bij die ik nooit eerder gezien heb. Aparte constructies en alien-achtige toys. Een van de dingen die ik zie liggen zijn tepelklemmen. Maar er zit een draadje aan naar een soort batterij en een schakelaar waar volt op staat. Dit moet een elektrische zijn! ik heb hier nog nooit mee gewerkt maar dit kon wel eens leuk worden! Dan wordt mijn aandacht getrokken door een ringgag. Ik lach van binnen omdat ik weet dat hij dat mij altijd wilde aansmeren, maar ik heb daar echt een hekel aan. Dit keer kan ik het bij hem doen. Ik voel me super met al deze macht.

Ik besluip hem van achteren en doe de ringgag om. Hij probeert hem met zijn mond uit te doen maar tevergeefs. Laat in hoertje! En ik trek het leer van de gag stevig aan. Hmm nu nog een manier vinden om die tepelklemmen te bevestigen, want ik kan er slecht bij met de houten stellage. Ik kijk om me heen en ik zie een aantal kettingen hangen met bevestigingsleertjes. Ik doe ze om zijn enkels en handen waarna ik de kettingen vastzet. Daarna maak ik hem los van de x-vormige stellage en trek de kettingen aan. Hij eindigt staand met zijn benen wijd en zijn armen gespreid. Tot mijn verbazing zie ik dat hij een stijve lul heeft. WAT?! Vind jij dit nog lekker ook! Jij vuile hoer! Jij hoort zo behandeld te worden. Ik sla hard tegen zijn lul aan zodat ie heen en weer flapt.

Ik pak geïrriteerd de elektrische tepelklemmen en zet ze op zijn tepels. Ik zie dat er schroefjes aangedraaid kunnen worden om de klemmen nog strakker te zetten. Ik draai ze net zo lang aan tot ie schreeuwt van de pijn. “LEKKER HÈ.. ?!”zeg ik. Hij kijkt naar beneden, terwijl kwijl uit zijn mond begint te druipen. Ik pak hem bij zijn haar en trek ruw zijn hoofd omhoog. “Ben jij te achtelijk om te snappen wat ik zeg???” Zonder na te denken sla ik hem met de vlakke hand in zijn gezicht. “Daar ga je spijt van krijgen!”Ik zet de elektriciteit op zijn tepelklemmen aan en voer het voltage langzaam op.” “Nee meesteres, ik ben niet te achterlijk.” Hoor ik hem moeizaam met de ringgag zeggen. SPREEK JIJ MIJ TEGEN HOER? Zeg ik tegen hem. Hij was in de valkuil getrapt. Wat hij dan ook zegt zal hem straf opleveren. "Jij kan zeker niet goed nadenken omdat je zo’n stijve lul hebt zeker?! Dan zal ik je helpen met slecht nadenken!"

Terwijl de klemmen nog hard aan staan op zijn tepels pak ik een klein potje waarop ik Viagra had zien staan. We zullen kijken hoe veel minder je kan gaan denken. Dat zal niet veel zijn met dat IQ van je! Ik ga demonstratief voor hem staan en laat hem het potje zien. Als hij het ziet begint hij bang te kijken. Hmm.. wat ermee te doen.. even denken.. AH, de ringgag! Ik pak een paar pillen uit het potje en doe alsof ik de Viagra ik zijn mond wil stoppen. Hij kijkt mij kwaad en bang aan. “Neh, te standaard, zeg ik hem. Of nou ja, ach waarom ook niet.” Ik leg een pil op zijn tong en zoek naar een flesje water. Ik wist natuurlijk wat er ging gebeuren. Als ik even veins weg te kijken zie ik hem de pil met zijn tong uit de gag wurmen en hij valt op de vieze vloer. Deze was overduidelijk sinds een lange tijd niet schoongemaakt..

ik pak een flesje water en loop terug naar hem. “Eens even kijken ”zeg ik. “hé wat is hier aan de hand? Ben je hem per ongeluk verloren schat!”” Ach, wat dom van me, daar kan je natuurlijk niet bij!” Ik pak de pil op en gooi hem weer in zijn mond. “Lekker he. Nu proef je cum en kutsap van andere mensen. Dat vind je wel lekker he, hoertje! Dit keer wel bij je houden, anders wordt de meesteres boos. “En “jij bent zeker ook te achterlijk voor natuurkunde? Ik zal je eens wat laten zien!”
Zijn kokhals neigingen van de smerige pil zorgen ervoor dat hij niet te veel aandacht besteed aan de laatste vraag.

Ik pak het water en gooi het in zijn mond, Wist je dat water stroom geleid? Ondertussen loopt er veel water uit zijn mond door de gag. Het water loopt over zijn borst en pik en raakt de tepelsklemmen aan waarin zijn tepels inmiddels flink rood aan het worden zijn van het strakke klemmen en de stroom. Het water druipt over zijn tepelklemmen en je hoort hem gorgelend gillen. Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat zou klinken, maar nu weet ik het. Hij spuugt al het water uit en hij begint luid te schreeuwen, want het stroom het een reactie gemaakt met zijn natte borst en pik. Hij begint te trillen en shaken, en de klemmen vallen er uiteindelijk af.

“Ach, waarom doe je dat toch! Ik probeerde je alleen wat bij te brengen!” Buiten adem kijkt hij me verslagen aan. “Ach ik ga niet eens moeite doen om het proces uit te leggen. Je bent te achterlijk.”
“Oké nou ja dan moeten we het maar anders doen. Ik zocht ze nog in zetpilvorm, maar kon ze niet vinden. Ach ja, dit zal ook wel werken. Die klemmen hebben we toch niet meer nodig, want Ik wil dan wel dat je ultiem van aankomende sensatie kunt genieten zonder afgeleid te worden! Ik begin te glimlachen. Ik doe de pillen weer in het potje en zie J. Opgelucht adem halen. Tijd voor de echte straf, denk ik in mezelf. Jij bent toch zo homofoob hè? “Jawel meesteres”, hopende dat hij het goede antwoord geeft. Jij vind dat die kont van jou alleen een uitgang is? En jij neukt mij wel in mijn kont? Dat vind ik niet eerlijk. Hoertjes en homos worden ook altijd in hun kont geneukt. Ik hou niet van ongelijke behandeling! Laten we dit eens rechtzetten. Ik pak een ding wat veel op “de bok” van gym van vroeger lijkt. Wat het dan ook is, ik schuif het dicht bij zijn benen en laat zijn armen zakken aan de kabels. Hierdoor buigt hij over de bok met zijn hoofd en handen los ervan en zijn buik op het middenstuk terwijl zijn benen nog gespreid op de grond staan.

“Nou, het is tijd om die vervelende gag af te doen vind je niet?!” Vraag ik. “Jawel meesteres” antwoord hij moeilijk pratend door de gag. “Nou goed dan, ik zal je verlossen.” zeg ik. Ik maak de leertjes los en hoor hem opgelucht ademhalen. Zonder dat hij het door had, had ik al wat pillen in mijn hand. Ik spreid zijn kont uit elkaar en voordat hij iets kan zeggen duw ik een pil zijn kont in. Hij slaakt een kreet en dat motiveert mij alleen maar om hem verder naar binnen te drukken. Stiekem had ik altijd al een fantasie om een man eens anaal te pakken. Waarom zouden mannen het niet lekker vinden als een groot deel van de vrouwen dat wel vind? Ik pak de volgende pil en duw hem door tot ik de andere ook weer voel. Hij is inmiddels zo buiten adem dat hij niet meer de kracht heeft om te schreeuwen. Wel voel ik je kont krampachtig samenknijpen.

“Rustig maar,” zeg ik. Ik geef een kusje op je kont. “Het komt wel goed. Nog 3 en dan zijn we klaar.” De laatste 3 waren van een ander merk en iets groter dan de andere. Je merkte het meteen aan zijn reactie. “ Jaja, het komt wel goed. Zo erg is het niet… vergeleken met wat komen gaat.” Ik zie zijn ogen groter worden en het gaf me een heerlijke kick. “Hey, kijk eens even, een strap-on. Eens kijken wat ik daarmee kan. Altijd al willen weten hoe het is om te neuken als een gozer i.p.v. geneukt worden. Ik trek hem aan en bewonder de grootte. Zou dat in een keer in je passen? Ach we zullen vanzelf zien.“

“Oh wacht, wat ben ik ook chaotisch,“ lach ik alsof ik tegen hem praat. Ik pak snel een cock-ring en doe hem om zijn ballen en lul tegelijk. Terwijl ik dat doe, voel ik zijn hartslag in zijn pik en zijn aderen opzwellen. Ik hoor hem dit keer echt goed schreeuwen. Heerlijk, denk ik. “Oh, waar waren we! Oh ja. Hoe doen mannen het altijd bij vrouwen.. hmmm ach, eerst pijpen natuurlijk. Ik pak zijn hoofd en duw zijn mond op de neppik. Lekker he, homohoertje van me! Ik zie tranen in zijn ogen onstaan en geniet zwaar. Ik pak zijn haar en duw hem over de neppik met zijn mond, alsof zijn mond een kutje was en ik m neukte. Neem hem, neem hem diep jij gore slet! Ik sla hem hard in het gezicht met vlakke hand. Hij maakt kokhalsneigingen. “AH GATVER!” zeg ik oprecht van streek. Ik haal snel de pik uit zijn mond en bekijk de schade. “HOE DURF JIJ VIEZE TERINGLIJER! Een beetje over mijn neppik willen kotsen he! Dat zal je leren! Schreeuw ik. Ik spring achter hem en duw ruw de pik in zijn kont. “AHHHH NEEEEEE NIET DOENNNNNNNNNNNNNNN SORYYYY SORRYYYY HET SPIJT ME ZOOOOO” jammert hij.

“Te laat!” Grinnik ik. Ik duw de kunstlul diep naar binnen en voel hem tegenspartelen. Na 5 minuten varierend hard en zacht hem geneukt te hebben, hoorde ik hem alleen nog maar kreunen, terwijl ik bloed zag vloeien over de lul. Ik voelde ik mijn kut branden en wilde eigenlijk zelf ook nog wel profiteren. Ik verzin weer een andere manier om hem anders te plaatsen. Dit keer met zijn rug (vol splinters) op de grond. Ik had de tepelklemmen weer gepakt en hij begon te schreeuwen, nee neee nee niet weer die klemmen op me tepels! “Oke ik zal het niet doen.” Zijn lul is bijna verdubbelt in dikte en een paar centimeter groter dan normaal. Dat moet zeer doen, denk ik. En doe de klemmen op zijn –inmiddels bijna paars wordende- balzak en zet de stroom aan.

Hij begint te schreeuwen en te janken en zich echt als een wijf te gedragen. Ik irriteerde mij kapot. “NU MOET JE OPHOUDEN ANDERS LAAT IK JE ONDER DWANG OPHOUDEN!” dreigde ik. NEE NEE NEE HAAL DIE DINGEN VAN MIJN LUL!!!!!!!! Oke, je hebt er zelf om gevraagd zet ik belerend. Ik trek mijn korte rokje uit en voel aan mijn kutje. Hij is ontzettend nat en mijn klit is opgezwollen zoals nooit tevoren. Mijn schaamlippen voelen super gevoelig en ik kan niet wachten tot ik wat actie krijg. Meh, die tepelklemmen worden ook een beetje te cliché en haal ze van zijn zak. Ik knijp er een beetje in en bijt zachtjes op zijn lul. hij reageert heftiger dan verwacht en kronkelt op het moment dat ik het doe.. “hmm toch wel erg gevoelig dus..” merk ik op.

“Je weet dat je mij al lang niet gebeft hebt he… Is het geen idee als je dat nu wel doet?” J. kijkt me bijna blij aan. Eindelijk iets fijns! Ik leun boven hem en hij kijkt mij vragend aan. Ik plaats mijn kutje tegen zijn mond en hij begint als een dolle te likken. OH dat vind je wel lekker he, hoertje! Ik duw mijn pussy dichter en dichter tegen zijn gezicht. Ik voel zijn tong naar binnen gaan en hoe lekkerder ik het vind, hoe meer ik op zijn gezicht ga zitten. Op een gegeven moment begint hij te spartelen en stopt ineens met likken. Ik schrik. Oké dat was dus echt niet te bedoeling. Ik had hem bijna laten stikken! Ik kijk hem aan en zie hem een grote teug lucht nemen. Ik haal met mijn vingers wat van mijn sappen van zijn gezicht. Hoertje moet natuurlijk wel bijblijven he!

Ik ga opnieuw boven hem staan en hij kijkt mij al angstig aan. Oke nog een paar kleine dingetjes voor ik met jou klaar ben schat! Ik haal een soort dildo masker tevoorschijn. Het hoort op je hoofd en dan kan je daarmee neuken. Hmm lijkt me leuk! J. stribbelt helemaal niet meer tegen en gedraagt zich voorbeeldig. Goh schat, gedroeg je je maar vaker zo! Zeg ik plagend. Van het zien van het masker kijkt hij mij als een hondje aan en vraagt “wat wil je dat ik doe, meesteres?” “ Dit ding gaat dat gezicht van jou op, en jij gaat mij eens lekker neuken met je hoofd! Dat is eens weer wat anders! “ vertel ik hem, content met de huidige staat waarin ik hem heb gekregen.

Van zijn stoere hem, is hij veranderd in een tam vleer.. eh musje. Nou, eens kijken hoe dat gaat met jou. Ik pak het masker en doe het over zijn gezicht. Hij ziet niets met dat ding over zijn hoofd. Ik ga er op zitten en geniet van de bevrediging na al dat harde werk. Mijn natte poes schuift met veel gemak over de dildo, omdat ik al zo nat ben. “ Mmm, heerlijk, ben je toch nog ergens goed voor vies hoertje van me!”

Ik neuk mijzelf met zijn hoofd en nadat ik er genoeg van heb, doe ik het masker af. Hij knippert met zijn ogen omdat deze weer moesten wennen aan het licht. Ik kleed mij verder ook uit en stop mijn borst in zijn mond. Ik voel hem zuigen en zachtjes bijten op mijn tepel terwijl hij met het puntje zo nu en dan rond mijn tepel gaat, waardoor ik kippenvel krijg. “Zal jij je gedragen als ik de kabels losmaak?” Vraag ik. “Jawel meesteres”, zucht hij. Ik maak zijn kettingen los en laten een diepe afdruk achter op zijn armen en benen. Hij slaakt een zucht van opluchting en ik streel hem door zijn haar. Je weet dat ik van je hou he..? “Jawel meesteres” zei hij.

Ik kus hem op zijn bezwete kleverige gezicht en schuif langzaam op zijn pik. “Ik ben nu niet boos meer. Gedraag jij je volgende keer?” hij wil ja zeggen maar voelt de stekende pijn van mijn kut die strak over zijn te dikke, met bloed gevulde enorme lul gaat. “ik weet dat jij je volgende keer gedraagt, want jij weet nu wat er anders gebeurt .” hij knikt voorzichtig.
Ik verlos hem van zijn cock en ballring en zijn pik blijft net zo dik als dat ie was. “Ah, dit is mooi, zeg ik.”

Ik ga weer op zijn pik zitten en begin hem langzaam te neuken. Hij kijkt alsof het pijn doet, maar al snel hoor ik zijn adem zwaarder en zwaarder worden en merk op dat hij enorm geil is. Ik kijk hem diep in de ogen en zoen hem teder waarna ik hem een plagende bitchslap geef.. Dan voer ik de snelheid op en voel zijn pik samentrekken. Mijn kutje voelt ondertussen zo lekker dat ik hem beveel mij te neuken, want ik heb toch immers betaald (bij wijze van spreken, ach wat is het verschil) voor de hoer. Hij zet mij in doggy positie en neukt me keihard. Je hoort het geluid van tegen elkaar slaande lichamen samen met de geur van zweet en de geilheid die het meebrengt. Zo geil..

Ik vinger mijn klit terwijl ik mij van achteren pakt en voel dat ik op het punt sta te komen. Ik hoor hem ook steeds zwaarder ademen en smeekt : “Ik wil komen, Meesteres, mag ik komen??? “Nou vooruit dan maar,” kreun ik. Hij spuit mij in een keer vol en ik voel gewoon het zaad naar binnen gaan. FUUUUUCCCK dat was echt veel zaad! Ik voel mijn kutje ook meer en meer geil worden en zijn cum in mij brengt mij tot de laatste fase van extase. Ik kreun een paar keer hard waarna ik kom, en squirt de hele boel onder.

Einde 1
Hij kijkt mij verwachtingsvol aan en ik trek hem op de grond. Dan zegt hij “eigenlijk was dit met opzet, want ik heb over je fantasie in je dagboek gelezen”. Daarna heb ik dit opgezet. Maar dit had ik nooit kunnen voorzien.” “Mijn dagboek??!!!” Zeg ik boos. Ik verbaas me elke keer weer om die gozer. “Jawel bitch, wat wilde je daar aan doen dan??” zegt hij met een vreemde glinstering in zijn ogen…

Einde 2
Ik schrik wakker. Hoe ,wat, waar HÈH??? Oeps, ik lig in een plasje cum van mijzelf.. Ik trek mijn natte string uit. Het is midden in de nacht en Mr J. ligt naast mij. Ik lach in mijzelf en kruip stevig tegen hem aan terwijl ik fluister, ach ik hou zo veel van je! Ik merk de splinters in zijn rug niet op..

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben, en wie weet komt er nog wel een hele andere wending in het volgende verhaal! Suggesties zijn natuurlijk altijd welcum.

Liefs, DutchickStory URL: http://xhamster.com/user/dutchick/posts/142768.html