This is a print version of story De Vegas Suite (Deel 1 van 2) by fooze from xHamster.com

De Vegas Suite (Deel 1 van 2)

Suite Las Vegas

Met een doek veeg ik de glazen plaat van de balie schoon. Het is kwart voor vier en erg rustig in het hotel. Uit verveling -en omdat het tot mijn takenpakket behoort- ben ik aan het schoonmaken. De balie glimt inmiddels als nooit tevoren en ook het bureau erachter kan zo in een folder. Ik besluit om maar even de keuken in te gaan, om ervoor te zorgen dat alle roomservice-bestellingen worden gemaakt.

Half zes. De deur zwaait open en jullie komen binnen. Een stelletje, zo te zien. Waarschijnlijk heeft hij een flinke vliegreis achter de rug, hij ziet er vrij moe uit. Jij ziet er een stuk florissanter uit, met een colbertje en een shawl om je hals en een glimlach van oor tot oor.
“Goedemiddag” zeg je, “we hebben gereserveerd op naam van Bakker”.
“Ok, één momentje, ik zoek het even op in het systeem”. Ik kijk jullie om beurten aan. Je glimlacht. Hij kijkt ondertussen naar de imposante hal van het hotel.
“Ah, ik heb jullie gevonden. De Vegas Suite. Goede keuze!”
“Dat vonden wij ook.”
“Hier is de sleutel en een mapje met wat formaliteiten en dingen om te doen hier in de omgeving. Ik wens jullie een goed verblijf toe, en als jullie iets nodig hebben, laat het gerust weten.”
“Bedankt, dat gaat zeker lukken”. Jullie lopen richting de lift en kunnen gelijk instappen. Zoevend vertrekt het ding naar een hoger gelegen verdieping.

Ik staar een beetje voor me uit als jij weer terug komt lopen. Inmiddels heb je je ontdaan van je jas en shawl, zodat ik een goed beeld heb op het kanten stukje wat onder je colbertje uit komt. Lang durf ik er echter niet naar te kijken, uit angst dat je mijn blik kunt volgen richt ik mijn ogen op de jouwe.
“Kan ik je helpen?” vraag ik.
“Ik hoop het wel. Is het mogelijk om een flesje champagne te bestellen, met wat te eten erbij?”
“Natuurlijk. Wat hadden jullie gewild, iets te ‘snacken’, of een vruchtenpunch, of iets anders?”
“De vruchtenpunch, alsjeblieft”, antwoord je.
“Komt er zo aan, ik ga het klaarmaken en dan breng ik het naar boven, bij u op de kamer.”
“Dank je wel”.
Je loopt weg en ik kijk je achterna. Je heupen wiegen subtiel mee met elke stap die je zet. Je kijkt om nadat je op de knop van de lift hebt gedrukt. Ik kijk net te laat weg en zie nog net dat je een kleine glimlach rond je mond krijgt. Dan draai je je om en stap je de lift in.

Even later druk ik de knop voor de derde verdieping. Op het dienblad staat een fles champagne, twee flûtes en twee grote glazen vruchtenpunch. Met een belletje laat de lift weten dat ik op de derde etage ben gekomen. Ik rijd het karretje uit de lift en loop naar kamer 408. Ik klop op de deur. Geen antwoord. Nog een keer kloppen. Weer geen antwoord. Er hangt geen briefje, dus ik besluit om de deur voorzichtig te openen...

Er is niemand in dit gedeelte van de kamer. Ik loop naar binnen en wil het dienblad op het bed neerzetten. Dan hoor ik gestommel vanuit de badkamer en sluip snel richting de grote kast. Het dienblad zet ik op het kleine tafeltje voor de kast. Jullie komen uit de badkamer, hij loopt naar achteren en jij volgt, ondertussen zoenen jullie elkaar heftig. Ik zie dat jij je kleding inmiddels verwisseld hebt voor een kanten setje. Het ziet er prachtig uit, dat moet ik toegeven. Hij heeft een zwarte boxershort aan, waarin een kleine bobbel zichtbaar is. Ik sta even als aan de grond genageld en duik dan weg in de fauteuil naast de boekenkast. Het beetje licht dat zich door de dikke vitrage heen werkt kan mij in dat hoekje niet bereiken.

Je gaat op je buik op het bed liggen, hij komt bovenop je zitten. Zacht begint hij je te masseren. Hij voelt over je schouders en je nek, je kreunt af en toe zacht. Dan zijn je schouders aan de beurt. Met veel gevoel streelt hij je ze en knijpt er een beetje in, en af en toe zet hij wat druk met zijn handen. Hij geeft je zachte kusjes op je schouders en daalt verder af, naar je onderrug en over je billen. Aan het einde geeft hij er een zacht tikje op. Je draait je om en trekt hem bovenop je. Jullie belanden in een minutenlange tongzoen, met zo nu en dan kreunende geluiden.

Ik zie dat je hem omduwt en wild zijn boxershort uit trekt. Je zoent hem wild en kust daarna zijn borst en verder naar beneden. Je klimt van het bed af en loopt naar je tas. Daar pak je een zwarte doek uit en bindt deze vervolgens om zijn hoofd. Je pakt zijn stijf geworden lul vast en begint hem zacht af te trekken. Hij vouwt zijn handen onder zijn hoofd. Je geeft een kusje op zijn eikel en zuigt zacht aan zijn ballen. Hij kreunt zacht. Dan doe je je lippen om zijn lul heen en laat je mond eroverheen gaan. Je begint hem flink te pijpen, je handen hou je op zijn borst. Zijn handen kroelen door je haar en pakken dan je hoofd vast om het tempo aan te geven. Je gaat snel op en neer, hij kronkelt flink van genot op het bed. Af en toe kijk je hem aan en lach je, terwijl je op dezelfde snelheid doorgaat met zuigen.

Plots stop je met pijpen en trek je je string en bovenstukje uit. Met je billen ga je op zijn borst zitten en je buigt je voorover. Hij pakt je billen met beide handen vast en onderzoekt met zijn handen je schaamlippen en gaat met twee vingers naar binnen. Je schokt op het moment dat hij bij je naar binnengaat, om vervolgens met je mond over zijn harde lid te gaan en hem verder te zuigen. Zijn hoofd duwt hij vervolgens naar voren, met zijn tong gaat hij wild tekeer. Je laat je genoegen blijken met een flink gekreun. Je beweegt met je kontje naar achteren en hij pakt je billen stevig vast. Je begint hard te zuchten en kreunt flink. Je kromt je rug en slaakt een gilletje. Je schokt met je hele lichaam, terwijl je orgasme maar voort lijkt te duren. Ik bekijk het schouwspel met enige opwinding en streel zacht over mijn lul, die opgesloten zit in de donkere spijkerbroek.

Je draait je om, geeft hem een lange tongzoen en trekt dan de blinddoek weer van zijn hoofd af. Hij pakt je haar vast en streelt er zacht doorheen. Je lichaam gaat iets naar achteren en met een soepele beweging laat je je lijf over zijn lul glijden. Je begint zacht op hem te rijden, terwijl je handen zijn borst vasthouden en jullie tongen in elkaar verstrengeld zijn. Zijn handen pakken je stevige borsten beet, hij masseert ze en streelt je tepels. Ik zie dat ze hard zijn en je borsten deinen mee met het ritme. Dan gooi je je hoofd naar achter, ga je goed rechtop zitten en leg je je armen op zijn benen. Je rijd flink op hem op en neer en hij gromt hard. Hij pakt je bij je middel en begint mee te stoten. Nog een aantal stoten verder stopt hij abrupt en spuit al zijn zaad diep in je, terwijl hij hard kreunt. Je kreunt van opwinding, laat je achterover vallen en kijkt dan de kamer rond. Je blik blijft steken bij het dienblad op het tafeltje met de champagne en de punch, met daarachter mijn verschrikte gezicht, weggedoken in de stoel. Je geeft me een knipoog en draait je dan weer om. Ik zucht zachtjes.

Het is inmiddels flink donker geworden in de kamer. Je klimt van het bed af en pakt de glazen punch. Samen drinken jullie het op, nog nagenietend van de heftige vrijpartij. Je zet de lege glazen weer op het dienblad en fluistert nauwelijks hoorbaar in mijn richting: “jij komt straks wel aan de beurt”. Ik blijf je aankijken terwijl je tegen het bureau aan gaat staan en hem uitdagend wenkt. Hij komt op je afgelopen en zijn handen gaan over je hele lichaam. Jullie zoenen elkaar en hij pakt je bij je haren vast. Dan zet hij je op het bureau en duwt je naar achteren. Zijn handen masseren je borsten, zijn tong maakt rondjes rond je clitje. Je kreunt van genot, je hand pakt het bureau stevig vast. Je andere hand leg je op zijn hoofd, om het tempo en ritme aan te geven. Je gekreun laat horen dat je er vlakbij bent en hij gaat met zijn vingers zacht in je op en neer en voert het tempo snel op. Je slaakt een gil en kromt je rug, opnieuw kom je sidderend klaar.

Ik trek voorzichtig mijn broek en boxershort uit. Daaronder vandaan verschijnt mijn lul, in half harde toestand. Ik pak hem vast en begin me zacht af te trekken. Hij pakt je benen vast en laat zijn lul zacht bij je binnenglijden, tot aan zijn ballen komt hij bij je binnen. Dan begint hij stevig in je te stoten, hij pakt je benen vast om nog dieper in je te kunnen komen. Jullie kreunen allebei heftig, het bureau kraakt onder jullie. Hij gaat met zijn handen naar je middel en stoot een aantal keer hard in je, je slaakt een flinke zucht. Dan kom je iets omhoog en fluister je “neem me weer op het bed”. Behoedzaam trekt hij zich weer terug uit je en klimt op het bed. Ook jij gaat op het bed zitten, op je knieën en ellebogen maak je duidelijk dat je doggystyle genomen wil worden. Zijn handen pakken je billen vast en hij dringt weer bij je binnen. Hij voert het tempo iets op en houdt zijn handen op je billen.

Ondertussen kijk jij me aan, met een indringende en geile blik. Je gaat met je lippen langs je mond als je ziet dat ik me aan het aftrekken ben. Je wenkt me. Ik sta voorzichtig op en loop naar je toe. Je knipoogt naar me en pakt dan met één hand mijn harde lid vast. Je lippen sluiten zich gretig om mijn lul, je begint me direct heerlijk te pijpen. Hij stoot ondertussen door en pakt je dan bij je heupen. Met hetzelfde tempo zuig jij me, ik streel je door je haar en pak het af toe flink vast. Mijn andere hand gaat richting je borsten, ik bevoel ze, ze zijn heerlijk stevig en groot. Je maakt soppende geluiden terwijl je me zuigt, en af en toe kreun je flink. Ik kijk naar het tafereel. Je wordt hard genomen door hem, terwijl je mij pijpt met volle overgave. Hij begint harder te kreunen, voelt dat hij bijna gaat klaarkomen. Ook ik voel dat het niet lang meer gaat duren. Ik leg mijn beide handen op je hoofd en geef streng het ritme aan. Hij stoot nog een aantal keer , ik voel je mond dieper over mijn lul gaan en dan kreunt hij het uit, hij komt opnieuw klaar. Je concentreert je nu volledig op mij, je lippen hebben mijn lul strak omsloten en je gaat hard op en neer, mijn lul gaat volledig je mond in. Geil kijk je omhoog, ik kijk diep in je ogen. Ik kreun en voel het aankomen. Mijn ogen sluiten zich, mijn handen houden je hoofd vast en dikke stralen zaad spuit ik diep in je mond, terwijl je nog altijd door blijft gaan. Ik duw je hoofd tegen me aan en stoot zelf nog een aantal keer in je mond. Ik voel een deel van het warme zaad weer uit je mond lopen. Hijgend doe ik even later een stap naar achteren, terwijl hij, met zijn handen nog op je billen, naar adem hapt. Je kijkt ons om beurten geil aan en laat je dan op bed vallen. Ik kijk nog eens naar je, je bent heerlijk om te zien.

Even later pak ik mijn kleren bij elkaar, schiet ze snel aan en loop dan, terwijl ik me nog even fatsoeneer, richting de balie. Ook het dienblad neem ik mee, plus de herinnering van deze heerlijke ervaring.


Story URL: http://xhamster.com/user/fooze/posts/135820.html