This is a print version of story Uit liefde voor hem!! by rivo020 from xHamster.com

Uit liefde voor hem!!

Ik, Annet, was 19 jaar. Ik was een heel gewoon meisje , van huis uit katholiek opgevoed. Ik had nog niets met jongens gehad. Niet dat ik onknap was. In tegendeel alles was in de juiste proporties. Ik had leuke borsten, c-cup. Zij waren heel stevig ,mooie kont en had mooie lange benen. In de disco leerde ik Henri kennen. Hij was direct heel aardig. We konden goed met hem praten. Hij was niet opdringerig, gewoon een rustige jongen. Hij bracht mij naar huis en ik kuste hem en hij beamtwoordde mijn kus. Zijn tong drong in mijn mond. Hij hielt mij achterwerk stevig vast. We maakten een afspraak om elkaar de andere dag, zondag weer te zien in het park.

Zondag troffen wij ons in het park. We maakte een wandelingetje en gingen op een terrasje zitten. We dronken een aantal biertjes. Daarna zijn wij ergens een hapje gaan eten. Ik was dolverliefd op hem en dat liet ik ook blijken. We zijn nog even naar een disco geweest en daarna heeft hij mij weer naar huis gebracht. Ik had hem gevraagd binnen te komen en daar heb ik hem aan mijn ouders voorgesteld. Hij had met mijn ouders een zeer leuk gesprek en zij waren enorm ingenomen met hem. Mijn ouders hadden er dan ook geen problemen m ee dat hij meeging naar mijn kamer. Op mijn kamer hebben wij elkaar heerlijk gekust. Ik had zoals gezegd weinig ervaring met jongens, maar Henri was zeer geduldig. Ik l iet toe, dat hij onder mijn truitje mijn BH openmaakte en dat hij even later mijn borsten streelde. Dit was voor mij een zeer aangenaam gevoel, dat ik nog niet kende. Ik legde hem dan ook geen strobreed in de weg toen zijn vingers langs mijn slipje naar mijn poesje gingen. Wat was dat lekker. Het waren weliswaar de eerste vreemde vingers in mijn poesje, maar het was zo lekker, dat ik al snel klaar kwam.
Ik wist mij geen houding te geven, ik schrok en schaamde mij erg. Henri wist mij echter gerust te stellen, dat dit een normale reactie was. Hij legde daarop mijn hand op zijn kruis. Ik voelde door de stof van de broek zijn harde erectie. Ik wist even niet wat te doen, maar hij hielp mij. Hij maakte de broek open en haal de zijn lul eruit. Hij legde mijn hand op de lul en hielp mij door mijn hand op en neer te laten bewegen. Al gauw deed ik het helemaal alleen en even later kwam hij klaar en spoot zijn sperma over mijn hand en arm. Hij had het heel lekker gevonden. Hij bracht mijn hand naar mijn mond en liet mij het sperma oplikken. Het proefde heel zacht en zoutig, niet verkeerd in ieder geval.
Even later, nadat wij onze kleding hadden gefatsoeneerd , gingen wij naar beneden en even later ging hij naar huis. Mijn ouders waren zeer onder de indruk van hem. Zij vonden hem een keurige jongen. Ik moest maar mijn best doen, dat dit wat zou worden. Wat dat zijn best doen betekende, vertelde men mij er niet bij.

De andere dag belde Henri op. Hij vertelde mii, dat hij het zeer fijn had gevonden. Hij wou ’s avonds weer bij mij terugkomen. Hij vroeg of dit goed was. Mijn ouders die iets meekregen, knikten al van ja, voordat ik hem ja kon zeggen.
Na een lange dag werd het eindelijk avond. Henri kwam bij ons aan de deur en had voor mijn moeder een grote boeket rozen meegebracht. Mijn moeder kuste hem daarvoor vol op de mond. Ik ging met Henri naar boven. Daarboven aangekomen, lagen wij al gauw in elkaars armen. We gingen nu een stap verder en al gauw lagen wij naakt op bed. Hij leidde mijn mond naar zijn lul en daarop nam ik zijn lul in zijn mond. Na een tijdje vroeg hij mij te stoppen, omdat hij nog niet wilde klaarkomen, hij begon daarop mijn kutje te likken en dit was voor mij een zeer fijne ervaring. Hij vroeg of ik aan de pil was en toen ik dat bevestigde ging hij boven op mij liggen en stak zijn lul in mijn kut. We hebben hierop heerlijk geneukt en wij kwamen beiden bijna gelijktijdig klaar.
Wij hebben daarna nog een tijdje naakt bij elkaar gelegen. Ik vroeg hem naar zijn ouders. Hij zei, dat zijn ouders in zaken deden. “wat voor zaken”, vroeg ik hem. Hij vertelde, dat zijn ouders diverse zaken hadden en het heel goed konden doen. Hij gaf aan, dat het een beetje precair lag om te vertellen wat voor zaken. Op aandringen van mij vertelde hij mij het toch. Zijn ouders deden in erotiek. Zij hadden verschillende bedrijven. Van groothandel in alles op gebied van erotiek tot aan Parenclubs, sexclubs enz. Ik werd hier een beetje stil van. Dit had ik niet verwacht, maar ik herinnerde mij de woorden van mijn ouders die vonden dat hij een goede jongen voor mij was. Ik was toch een beetje nieuwsgierig geworden en vroeg hem daar meer over te vertellen. Hij zei, dat hij dat best wilde, maar hij vond, dat ik beter eerst met hem kon gaan naar zijn ouders om te voorkomen, dat ik een verkeerd beeld van mijn ouders zou krijgen. Wel zei hij er direct bij, dat zijn ouders ruim van opvatting waren en hem ook zo opgevoed hadden. Hij belde zijn ouders om te vragen of het uitkwam, dat zij zouden komen. Zijn ouders zeiden onmiddellijk van “ja”. Omdat het toch vakantietijd was, kon ik ook wel blijven slapen. Mijn ouders gingen ook akkoord en zo zat ik met hem in de auto op weg naar zijn huis, ongeveer 40 km van mijn huis. Ik had niet veel meegenomen. Henri zei, dat bij hem thuis alles voor handen was. Na ongeveer een half uurtje rijden, kwamen wij bij een grote poort. De poort ging automatisch open en sloot ook weer na ons. Wij reden een grote oprijlaan op en kwamen uit bij een grote villa.. Henri zette de auto opzij van de villa en via een zij-ingang betraden wij de villa. Wij gingen rechtstreeks naar één van de vele kamers. Daar zat zijn moeder een boek te lezen. Hij stelde mij aan zijn moeder voor. Zijn moeder was een fantastische mooie vrouw. Zij had een korte zwarte rok aan met daarop een geheel transparante witte blouse. Omdat zij geen BH droeg kon je haar mooie stevige borsten zeer goed zien. Ik moest bij het zien hiervan wel een beetje blozen. Zij zag dat en ze zei “ Ik neem aan, dat Henri je verteld heeft, dat wij nogal ruim van opvatting zijn”. Ik knikte van ja. “Mooi, want we houden niet van geheimzinnigheden.” Zij vroeg ons wat we te drinken wilde hebben en ze gaf dit door aan de butler. Even later kwam de butler met 3 kopjes koffie. Henri’s moeder was zeer geïnteresseerd in mij en mijn ouders en al gauw waren wij in een geanimeerd gesprek verwikkeld. Even later kwam zijn vader binnen, je zag direct Henri maar dan 25 jaar ouder. Maar hij zag er niet zo oud uit, je schatte hem eerder een leefijd van 40 jaar, dan 53 jaar. Hij had een leren broek aan. Hij kuste zijn vrouw en Henri stelde mij aan hem voor. Hij bekeek mij van top tot teen en zei “ een leuk meisje, Henri. Ziet er goed uit” . Ik werd er beetje verlegen van.
Henri nam mij mee en liet mij de villa zien. Het was een prachtig huis. Maar wat mij opviel, dat de slaapkamers boven allen geen deur kenden. Ik vroeg Henri naar het waarom. Hij zei ‘ik heb je gezegd, dat wij zeer ruim van opvatting zijn en dat er daarom geen deuren zijn. Zo had hij van jongs af aan zijn ouders kunnen bekijken wanneer zij vrijden en dat gold ook voor zijn broer en zus. Sex was voor hun een normale zaak, daar deed men niet moeilijk over. “Vind je dit erg” , vroeg Henri mij. Ik aarzelde en trok mijn schouders op. Hieruit leidde hij af, dat ik het in ieder geval niet afkeurde. ‘Kom” zei hij, “ laten we op het bed gaan liggen en zal ik er verder iets over vertellen” Toen gingen samen op het grote bed liggen. Op het bed praatten wij verder. Henri streelde mijn borsten door haar truitje heen en zij kusten elkaar hartstochtelijk. Toen wist hij dat het wel goed zat. Hij kleedde mij uit en ik
begon aan zijn kleding te trekken. Ik begon het toch wel een geil te vinden wat Henri allemaal vertelde. Hij vertelde o.a., dat zijn ouders vaak ook met andere mensen aan seks deden en dat hij dat wel eens gezien had. Ik vroeg hem hoe hij nu tegen zijn ouders aan keek. “Mijn ouders zijn fantastisch. Zij houden veel van elkaar, maar zij bezitten elkaar niet. Sex en liefde houdt men gescheiden. En dat hebben zij mij en broer en zus ook ook geleerd”. “Dus je vindt het niet erg, dat ik met aan andere man zou vrijen?” “ Nee, dat ik vind ik niet erg. Ik hou veel van jou, maar hoe en met wie je sex heb is geheel jouw zaak. Ik zou het zelfs geil vinden, wanneer je ook met ander e mensen, in het bijzonder mannen sex zou hebben. Ik zou er met plezier naar willen kijken”. Ondertussen duwde hij zijn pik diep in mijn kutje. Hij voelde dat ik zeer nat was. “ Het maakt jouw volgens mij ook wel geil, zo te voelen.” Ik kon dit maat alleen met een rood hoofd beamen. Tot voor kort had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Door dit geil gesprek kwam ik al heel gauw tot een orgasme. Henri haalde zijn pik uit mijn kut en begon zich boven mijn gezicht af te trekken en even later kwam hij klaar en spoot zijn sperma op mijn gezicht.
Een applaus bracht mij tot de werkelijkheid. Bij de deur stond Henri’s vader en moeder. De handen van de vader gleden over de borsten van zijn vrouw en zij had zijn pik die uit zijn broek hing in zijn handen. “Dat was een goede voorstelling Annet”, zei de vader. Ik lachte verlegen, maar was ook wel een beetje trots. “ Je bent een geile meid, Henri mag trots op jou zijn” Ondertussen kwam hij naar het bed toelopen met nog zijn stijve pik uit de broek hangen. Hij kuste mij op mijn hoofd en proefde daarbij het sperma van zijn zoon. Hij likte het sperma op, terwijl zijn handen naar mijn borsten grepen. Ik wist niet wat mij bezielde, maar de Annet die tot voor kort geheel geen ervaring had gehad met mannen, nam nu de pik van de vader van mijn vriend in de mond, terwijl mijn vriend toekeek en langs zijn lul streek. “ ja, zei mijn vriend, doe het voor mij, zuig mijn vaders pik en laat hem in je mond klaarkomen.” Henri’s vader nam mijn hoofd tussen zijn handen en schoof mijn mond op zijn lul op en neer. Henri’s moeder was er bij gekomen, zij begon op de pik van Henri te zuigen en Henri nam mijn borsten in zijn handen. Het was een complete orgie geworden. “ Ik Kom”en gelijk spoot Henri’s vader zijn sperma in mijn mond en ik moest moeite doen om alles door te slikken. Henri had intussen zijn moeder uitgekleed en zijn pik in haar kut gestopt. “Dit is toch pervers, wat jullie doen”, riep ik. “Dit is i****t” . “wat geeft het, wij doen er niemand kwaad mee. Bij ons kan alles. Daar had hij wel een punt en ik keek gespannen toe hoe moeder en zoon zich naar een hoogtepunt neukten. Ik zag dat de moeder van Henri een geheel geschoren kut had. Dat was een fantastisch gezicht en ik kon het niet nalaten hieraan te voelen. “ Jouw kutje scheren wij ook” Henri riep tegen zijn moeder ‘kom hoer neuk mijn sperma uit mijn lul en even later spoot hij zijn sperma diep in de baarmoeder van zijn moeder. Na even uitgerust te zijn, zei Henri “Kom wij gaan in bad en wij liepen naar de badkamer met een hele grote whirlpool. Henri’s vader drukte op de bel en even later kwam Tonny, de butler met een les champagne en hij schonk voor ieder van ons een glas champagne in. “Hoe vind je de vriendin van Henri”, vroeg de vader aan Tonny en hij vroeg mij even uit de wirlpool te komen en ik deed dat. “Draai eens om en buk je eens” zei hij ook nog of het de gewoonste zaak van de wereld was. En ik bukte mij. Henri’s vader trok mijn billen uit elkaar, zodat Tonny ook mijn aars kon zien. “ Dat ziet er heel smakelijk uit” “Misschien laat ik haar nog wel eens door jou neuken” en trok mij weer in de whirlpool of heb je daar bezwaar tegen vroeg hij aan mij. Ik wist niet goed te antwoorden en werd even stil. “Komt allemaal nog wel”, zei Henri’s vader. Tonny verliet de badkamer.

Henri’s vader vroeg mij wat mij ouders deden. Ik vertelde, dat mijn vader werkloos was en dat mijn moeder ook niet werkte. We hadden het daarom niet breed. Hij zei, “Ik kan altijd nog wel mensen gebruiken.” Je vader zou mooi in één van mijn sexclubs kunnen werken, eventueel samen met je moeder. Daardoor kunnen zij mooi uit de financiële zorgen kunnen komen” ‘Wat moeten zij dan doen” Oh, het ligt eraan hoeveel zij willen verdienen en wat zij bereid zijn te doen. “Ik weet het niet, de financiële nood is wel hoog, maar vooral mijn moeder is nogal preuts, zij ziet er nog wel goed uit. Het is een heel aantrekkelijke vrouw” . “Ik zou best met jouw moeder willen neuken”,zei Henri. Het is een knap stuk” Annet, wat vind je ervan als dat zou gebeuren en je moeder misschien als hoertje zou gaan werken in één van mijn clubs”
“Ik zou dan best trots op mijn moeder zijn, maar hoe krijg je haar zover?” “Dat komt wel goed” , zei Henr’s vader. We halen morgen je ouders op en nodigen hun uit hier te komen. Veel hangt ook van jou af. Je moet morgen er schaamteloos geil uitzien, je moet hun echt shockeren. Misschien moet je je maar eens laten neuken door Henri b.v. samen met Tonny. Wil je dat, vroeg hij. Ik hielt inmiddels zoveel van sex dat ik dat wel wilde doen. “Als het moet” zei ik, en Henri wil dat graag, wil ik uit liefde voor hem ook wel hoer worden”

Net als Henri’s ouders gingen wij Henri en ik naar bed. In bed liet Henri nog een keer blijken, dat hij ontzettend veel van mij hielt. “ Hoe vond je het? Heeft het jou geschokt, dat wij zo met elkaar omgaan?” Ik zei, dat ik het eerst wel een beetje vreemd vond, maar het was zo geil geweest, dat ik een degelijk leven wel wilde. Henri zei mij nog,dat het nog maar een begin was en daarna vielen wij in slaap.

De andere dag werd ik wakker doordat de zon in de slaapkamer scheen. Henri’s moeder kwam de slaapkamer in en vroeg of ik goed had geslapen en hoe ik mij voelde. Zij vroeg mij mee te gaan ontbijten en daarna zouden wij mooie kleding voor mij uitzoeken. Ook zei ze erbij, dat Tonny mijn kut zou scheren. Daarna zouden wij Henri verrassen. We liepen naakt naar beneden, waar wij begroet werden door Tonny die volledig gekleed was. We aten ons ontbijt en gingen daarna met ons drieën naar de badkamer.
Tonny vroeg mij op de ligstoel te gaan liggen, deed mijn benen wijd uit elkaar. Hij knipte eerst de langere schaamhaartjes weg, vervolgens maakte hij mijn kutje nat en spoot scheerschuim erop. Dan scheerde hij mij voorzichtig met een scheermesje. Als gauw zag mijn kutje eruit als van een baby. In de spiegel boven aan het plafond kon ik het heel goed zien. Toen vroeg Tonny mij om te draaien. Hij zette mij op handen en knieën en vroeg aan Henri’s moeder mijn billen uit elkaar te houden. Daarna volgde de gehele scheerprocedure opnieuw, maar nu tussen mijn billen. Toen Tonny daarmee klaar was, haalde hij zijn lul uit de broek en liet deze eerst door Henri’s moeder stijf zuigen om hem vervolgens in mijn kutje te stoppen, terwij ik nog steeds op mijn hondjes zat. Het was een lekkere dikke lul. Hij neukte mij heel stevig. Ik kreunde het uit van genot. Plotseling stond Henri voor mij. Hij klapte in zijn handen. Hij vond het heel goed. Hij was nog naakt en stopte zijn lul in de mond. Nu had ik zowel in mijn mond als in mijn kut een pik. Henri riep tegen Tonny, “Ja neuk die vriendin van mij, neuk die lekkere hoer” Henri’s moeder stond het geile spektakel te aanschouwen en vingerde zichzelf. Eerst kwam Tonny klaar en spoot zijn sperma op mijn rug, niet veel later kwam ook Henri klaar in mijn gezicht . Henri’s moeder wist zichzelf naar een orgasme te masturberen.
Inmiddels had Henri’s vader de ouders van mij uitgenodigd om mee te komen naar zijn villa. “Annet” zei hij hun, is een zeer lief meisje. Het is daarom dat wij u willen helpen uit de financiële problemen te komen. Na een kleine discussie over het hoe en wat, waren mijn ouders meegekomen met de auto van Henri’s vader.
In de villa aangekomen had men plaatsgenomen in de kamer met het uitzicht op het zwembad. Men proefde gewoon de rijkdom. Tonny, inmiddels bijgekomen van de neukpartij , bracht hen een kopje koffie. Naast Henri’s vader was inmiddels ook de moeder van Henri erbij gekomen.
Henri’s vader begon met het gesprek. “ Annet is een heel lief meisje. Henri kan het heel goed met haar vinden. Zij zijn oprecht verliefd op elkaar. Maar, u moet weten , waarin uw meisje met Henri terecht komt. Wij zijn altijd zeer open daarin geweest. Wij hebben daarin geen geheimen. Wij verdienen ons geld met sex. Dat wil zeggen, ik heb een heel seximperium opgebouwd. We zijn b.v. eigenaars van diverse parenclubs, sexclubs, privéhuizen, groothandel in sexartikelen enz. Henri zal ooit deze zaken overnemen en dan dient hij wel de juiste vrouw naast zich hebben. Ook belangrijk is dat de familie van dat meisje erachter staat. Het is om deze reden dat wij nu al dit gesprek met u hebben.” “ Wat bedoelt u daarmee? “, zei mijn moeder. Henri’s moeder nam nu het gesprek over van haar man. Zij zei, “Ik kan het beste uitleggen” Als zaken vrouw in deze business mag jij geen taboes hebben. Je moet sex fijn vinden en een gewoon genotsmiddel vinden. Dat betekent, wij zijn getrouwd, we houden veel van elkaar en hebben daarom ook sex met elkaar, maar ik heb bv ook sex met andere mannen en mijn man met andere vrouwen. Sex is voor ons sex en liefde is voor ons beiden.” Uw Annet is uit het goede hout gesneden, ze heeft nog niet zo lang sex , maar ze geniet er al volop van, wij hebben dat vannacht mogen ervaren. Wij weten van uw financiële problemen, wij willen u graag daarmee helpen. We willen om te beginnen alle schulden overnemen”
Wat moet daarvoor tegenoverstaan? “, vroeg mijn vader.” “ Niets” , was het Henri’s antwoord. Schijnbaar vonden mijn ouders de financiën belangrijker, ze gingen daarop in en reageerden niet op de woorden van Henri’s moeder over de sexervaringen met mij. Uw dochter krijgt een opleiding om de zaken hier ook te kunnen leiden. Zij zal vanaf nu wegwijs worden gemaakt in de verschillende bedrijven. Hoe kijken jullie daar nou tegenaan?”, vroeg hij. Mijn vader antwoordde, dat wanneer ik dat wilde, zij er geen problemen mee zouden hebben. Henri’s vader zei daarop wel, dat ik op het gebied van Sex nog veel zal moeten leren . Ik zou totaal geen taboes moeten hebben. Zoals gezegd in hun gezin was men zeer vrij hierin. Hij had het genoegen mij vannacht geneukt te hebben en vertelde daarbij dat ik daar zeer van genoten had samen met Henri. Mijn ouders keken even vreemd op, maar zeiden, dat het goed was. Zij waren al lang blij, dat hun dochter zo’n financieel goed bij kas vriend had getroffen. Juist op dat moment kwam ik binnen in de outfit die ik samen met Henri en Tonny had uitgezocht in het magazijn van de groothandel. Het was een setje van een paar touwtjes die niets, maar ook bijna niets bedekten. Mijn borsten en mijn geschoren kut was onbedekt, in feite was mijnhele lichaam onbedekt, de touwtjes accentueerde mijn lichaam. Henri daarentegen was gewoon gekleed en daarom was het het contrast groot. Ik zag, dat mijn ouders even moesten slikken, maar zij begroetten mij hartelijk. Ik kuste hen beiden. Ook Henri’s ouders kuste ik. Het staat je geweldig, zei Henri’s vader en kneep mij met de ene hand in borsten en de andere hand voelde aan mijn kut en dit allemaal in het bijzijn van mijn ouders. Hij trok mij bij hem op schoot en bleef mij vingeren. Hij liet mij vertellen, wat ik de afgelopen dag had meeg emaakt. Hij vertelde ook nog, dat dit nog maar het begin was. Hij vertelde mij, dat hij de schulden van mijn ouders ging overnemen. “ Dat is mooi” zei ik tegen Henri’s vader en kuste hem vol op de mond, wat al gauw overging in een tongkus. Daarna ging ik naar vader en zei tegen hem “ prachtig toch, dan heb je nu een toch een hele grote zorg minder” . Ik ging nu bij hem , bijna naakt als ik was bij hem op zijn schoot zitten. Ik kuste hem en ik legde zijn handen op mijn borsten.
Kom zei Henri’s vader, laten wij erop drinken en vroeg Tonny champagne in te schenken. Nadat we allen een glas champagne hadden werd er staande getoost op de toekomst en ik en mijn familie werd welkom geheten in hun familie.


Story URL: http://xhamster.com/user/rivo020/posts/135419.html