This is a print version of story Twee touwen drie zweepjes. by turtleneck from xHamster.com

Twee touwen drie zweepjes.

Gevoelen voor sm had ik al op jonge leeftijd. Net als een fetisch voor coltruien. Het door andere jongens mij laten vastbinden was ook iets wat ik al vrij jong deed. Het punt was altijd wel dat jongens het leuker vinden om iemand vasttebinden dan iemand los te maken zodat ik soms uren aan een boom stond.

Rond mijn achtiende kwam ik erachter wat sm betekende. Toen wilde ik ook echt ervaringen gaan op doen. Ik kwam toen wel eens in een homobar en daar probeerde ik er achter te komen of daar mannen waren die aan sm deden. Al snel wist ik van iemand dat hij aan sm deed. Hij was ouder groter en vooral zwaarder dan mij.

Maar door het geen wat ik over hem hoorde was hij niet echt wat ik zocht. Zo hoorde ik dat hij echt een liefhebber was van harde sm. Naalden en dat soort dingen. Wel raakte ik met hem in gesprek. Hij begon al snel te praten over sm, en dat hij mij best wel eens wanhopig en machteloos zou willen zien kronkelen in de touwen. Ik heb toen gezegt dat ik niets met naalden en zo heb. En ook dat ik daarom liever verder zoek na iemand anders. Hij vertelde toen dat hij ook wel andere spelletjes wist om mij te laten kronkelen. Ik heb toen gezegt dat ik er over zou nadenken.

Die week daarop was hij er weer. Hij vroeg of ik aan het eind van de avond even met hem mee wou gaan. Hij wilde mij wat laten zien. Ik dacht toen aan de sm ruimte die hij waarschijnlijk wel zou hebben. Aangezien ik nog nooit een echte sm ruimte gezien had ben ik toen met hem meegegaan. Ik had er nog wel bijgezegt
dat ik enkel meeging om te kijken. Hij woonde in een gewoon rijtjes huis. Boven zaten er iets van drie kamers. Eèn van die kamers gingen we naar binnen.

Het was nou niet bepaald een sm ruimte. Er stond een keukenstoel een taveltje tegen de wand en een witte kledingkast. Op het taveltje lagen drie zweepjes en twee stukken touw. Hij zij als je nu de volgende keer komt bind ik je stevig op die stoel vast en ga ik met zwepen op jou lulletje slaan. Ik zag de zwepjes liggen en hoewel ik er geen enkele ervaring mee had leek het me best wel opwindend. Ik heb nog gezezegt dat ik dan niet naakt wilde. En toen ik zei dat ik een coltrui en een majo wilde dragen vond hij dat geen enkel probleem.

Die week daarop liep ik weer dat kamertje in. Ditmaal gekleed in majo en coltrui. Voor ik plaats nam bond hij met eèn van de twee stukken touw mijn polsen op mijn rug vast. Dit deed hij zeer stevig. Bij het zitten moest ik mijn armen over de leuning doen. Dit ging best wel een beetje moeizaam want de leuning was vrij hoog. Met het tweede stuk touw bond hij m`n polsen nog steviger vast en daarnaast maakte hij het ook vast aan de stoel. Hij had het toen even over het nadeel van een rijtjeshuis dat je buren hebt, en terwijl liep hij na die witte kast en pakte daar wat uit. Een stuk doek en een rol verbandtape. Ik had niet gelijk door wat hij daarmee wilde. Pas toen hij vroeg of ik m`n mond wilde open doen en hij daarna die doek in m`n mond begon te proppen kreeg ik het door. Protesteren had al geen enkel nut meer want met twee handen was hij al bezig om die hele doek in mijn mond te proppen. Ik voelde echt hoe m`n kaken wijd open stonden op het moment dat hij het tape rond mijn gezicht begon te draaien. Met de woorden daar komt geen geluidje meer uit liep hij op nieuw na die kast toe. Ik zag hoe hij er een doos uit haalde.

Een doos die hij omkeerde boven het taveltje. De hele tavel lag vol met touwen. Met deze touwen begon hij me echt helemaal aan die stoe vast te snoeren. Hij haalde ook touwen door m`n liezen en zorgde er uiteindelijk voor dat m`n ballen en lul omhoog gedrukt werden door de touwen. Verder bond hij m`n enkels, bovenbenen, bovenarmen en ook de rest stevig vast. Ik kon mij echt geen millimeter meer veroeren. Toen liep hij naar het taveltje toe. Hij pakte de twee lichtste zweepjes. Ik verwachte dat hij na mij toeliep maar hij liep na die witte kast toe. Hij hing ze in de kast en ik zag hoe hij er een andere zweep uitpakte. Een zweep die beduidend groter en zwaarder was. Hiermee liep hij na mij toe.

Hij zei "zo Nou ga ik jou eens lekker laten kronkelen". Na de eerste paar klappen met die zweep ging ik ook echt wanhopig kronkelen. Proberen om los te komen was echt volkomen zinloos. En iedere klap was gewoon raak. Zodat het echt een uitermate pijnlijke ervaring werd.


Story URL: http://xhamster.com/user/turtleneck/posts/134987.html