This is a print version of story Gangbangsletje by jolandazh from xHamster.com

Gangbangsletje

Hmm een beetje nerveus ben ik wel. Ik stap in de auto op zoek naar een kerel die van mij zijn gangbangsletje wil maken. Ik heb gereageerd op een advertentie waarin stond dat hij geile sletjes zocht... En aangezien ik dat ben, heb ik gereageerd. Nu is het zover, ik heb met hem afgesproken in het huis van een vriend. Daar zullen we kennismaken en wat leuke foto's maken zodat hij wat mannen kan uitnodigen en ik mijn eerste betaalde gangbang krijg.

Uiteraard heb ik de nodige speeltjes en leuke setjes mee en al lekker opgewarmd zit ik achter het stuur. De vlinders in mijn buik hebben het maar druk... ik streel over mijn benen, heb een geile netpanty met open kruis aan. En het wrijven over mijn benen voelt zo lekker!! Zonder oponthoud kom ik aan bij het afgesproken adres, smeer nog wat lippenstift op en loop naar de deur. Ik bel aan en de deur word opengedaan. Hallo, hier ben ik.. lach ik wat nerveus en ik stap naar binnen.

Binnen zitten vier kerels! Een van hen staat op en loopt naar me toe. Zoooo dus jij bent die geile slet met die grote mond??? Jaaah zucht ik en hij geeft me een tongzoen terwijl hij me aan mijn haren trekt... Kom maar even mee slet, bijt hij me toe en samen verdwijnen we in de keuken. Daar babbelen we even en hij kijkt wat ik bij me heb... Hmmmmm trek dit maar aan sletje.... en hou die panty en die laarzen ook maar aan. Hij heeft een rood netjurkje uit mijn tas gepakt en gehoorzaam trek ik hem aan. Hmmm gaat, ik mis wat en hij trekt het jurkje naar beneden zodat mijn tieten eroverheen hangen... Zoooo dat is al wat beter... Hij trekt keihard aan mijn tepels en slaat een paar keer op mijn tieten....
Hij pakt wat tape en bindt ze stevig op.....Al gauw voel ik het bloed naar mijn tepels stromen... geil zeg !

Hij komt achter me staan en beveelt me voorover over het aanrecht te gaan hangen... Met zijn duim ramt hij mijn kutje in en met de muis van zijn hand wrijft hij driftig over mijn schaamlippen... Het duurt niet lang of ik kom brullend klaar, spuit de hele keuken nat.... Zooooh.... dat is een lekker begin gromt hij.

Hij maakt een paar tepelklemmen vast en daaraan zit een ketting. Zo slet, mee jij! Hij trekt aan de ketting en sleurt me zo de kamer in. Daar zitten drie kerels uitgekleed met een stijve lul op me te wachten... Zooooh.... bukken slet en hij maakt twee leren banden om mijn polsen vast. Aan de banden zitten een paar ringen en die maakt hij vast aan de tafelpoten. Dan zullen we eens wat geile foto;s maken. De mannen staan op en beginnen mijn billen vuurrood te slaan. Met zweepjes, hun handen, een grote dildo..... En hij blijft maar foto's maken, wat een geil gezicht moet dat zijn!

Twee mannen die mijn billen opensperren, de derde die mijn kut met een zweep bewerkt.... ik heb het niet meer.... Onder me ligt al een plasje van mijn eigen geil.... Dan maakt hij me los en legt me op mijn rug op de tafel neer.... mijn benen worden over mijn schouders geduwd en na het maken van heel veel foto's pakt een van de mannen een condoom. Hij is enorm!! Lang en ook heel dik..... ik lig te kronkelen van plezier... wil deze pik diep in me voelen. Dat duurt niet lang en terwijl hij me neukt krijg ik een pik in mijn mond geduwd, de andere man slaat me op mijn tieten en mijn klitje.... ik blijf klaarkomen.... en hij staat weer foto's te maken... De hele tijd word ik sufgeneukt... om de beurt word ik lekker door een ander genomen... Ik weet niet meer hoe ik het heb, dacht in mijn onschuld dat we alleen maar foto's gingen maken....
Na anderhalf uur geneukt worden vinden we het welletjes...
Ik ga op de bank liggen en de drie mannen trekken zich af en spuiten me helemaal onder... Uiteraard worden daar weer foto's van gemaakt. Als laatste is de fotograaf aan de beurt, die pijp ik nog even naar de zevende hemel en brullend spuit hij mijn geile bekkie vol.

Dan is het tijd om even bij te komen en zitten we allemaal op de bank met een drankje. Een van de mannen ziet de grote dildo liggen, kan je die nog hebben sletje??? Ik lach en ga met mijn benen wijd zitten.... Tering jij bent echt een geile slet he.... en hij gaat met de dildo aan de gang.... keihard haalt hij hem heen en weer.... en ik kom brullend weer klaar.... Hij ramt keihard door en de spetters vliegen in het rond..... Als ik weer bij mijn positieven ben kleedt iedereen zich weer aan. Nou slet, deze missie is gelukt, we kijken nog even naar de foto's en kiezen met elkaar de mooiste drie uit. Deze komen binnenkort op een site te staan, met een geile advertentie voor een gangbang begin november. Dan komen hoop ik een flink aantal geile kerels die hoerenkut van mij verwennen... tegen betaling.... hoe kicken is dat !!!
Story URL: http://xhamster.com/user/jolandazh/posts/134195.html