This is a print version of story Logeren bij mijn nicht by rotjeknorrie from xHamster.com

Logeren bij mijn nicht

Logeren mij mijn nicht.

Ik heb een nicht die een jaar of 3 ouder is dan ik. Ik heb het altijd goed met haar kunnen vinden en tijdens mijn tienerjaren was ik zelfs een beetje verliefd op haar. Ook in de jaren erna was de klik tussen ons meer dan goed. Maar door diverse verhuizingen zagen we elkaar bijna niet meer. Er is verder nooit iets seksueels gebeurd tussen ons. We zijn immers familie. Tot een paar jaar geleden.....
Per toeval kwam ik haar weer op een verjaardag tegen waar ze met haar vriend was. Ze woonde ondertussen in Den Bosch (ik in Rotterdam). Na zoveel jaar was het leuk om haar weer te zien en de klik was er meteen weer. Af en toe zelfs op het ondeugende af. Met haar vriend kon ik het ook goed vinden en we spraken af dat ik een keer langs zou komen.
Zo gezegd , zo gedaan en na een paar weken belandde in bij hun thuis in Den Bosch. Het was erg gezellig en ik merkte dat ik mijn nicht wel heel erg leuk vond. Maar goed, ze is familie en aangezien ik toch al een beetje als het zwarte schaap van de familie geschouwd wordt had ik me voorgenomen om geen gekke dingen te doen. Maar goed, de avond ging met toch wel de nodige hoeveelheid bier snel voorbij. Terugrijden naar Rotterdam kon dus niet meer en ze boden me aan om te overnachten. Vond ik prima dus 's avonds laat nog met onze dronken kop een luchtbed opgeblazen en in de woonkamer neergelegd. 's Ochtends waren ze vrij vroeg op. Haar vriend bleek te moeten werken omdat het koopzondag was.
Tijdens het ontbijt waren haar vriend en ik al aangekleed, maar zij zat in haar badjas. En wat je met badjassen hebt; je ziet altijd meer dan de bedoeling is. Zo ook bij haar. Ik kon iedere keer redelijk omhoog langs haar benen kijken en van haar borsten zag ik ook regelmatig een groot gedeelte. Het wond me vreselijk op en mijn broek zat ook goed strak in mijn kruis. Het was gewoon een geil gezicht. Ze is niet zo groot maar wel lekker stevig zonder echt dik te zijn. Na het ontbijt ging haar vriend naar her werk. Wij praatten nog wat na en toen maakte ik ook aanstalten om weg te gaan. We stonden vlak bij de buitendeur en gaven elkaar nog lachend een stevige omhelzing. En bij het zoenen gebeurde het. Op de een of andere manier raakten onze monden elkaar en onze tongen gleden bij elkaar naar binnen. Heftig zoenden we elkaar en mijn handen verdwenen onder haar badjas en streelden haar lichaam. Ik denk dat we zeker 5 minuten zo gestaan hebben. Het leek wel of bijna 20 jaar verlangen in een keer losbarstte. Toen trok ze me langzaam mee richting de slaapkamer. Ze ging op bed liggen en liet haar badjas openvallen. Het was een prachtig gezicht haar zo te zien liggen. Snel kleedde ik me ook uit en ging bij haar liggen. We begonnen hevig zoenend te vrijen waarbij zij aan mijn stijve pik trok en ik haar druipnatte kut vingerde. Toen ging ik bovenop haar liggen en duwde mijn pik in haar. Hij gleed er erg soepel in en zo lag ik mijn eigen nicht te neuken. Het was erg geil en al snel voelde ik dat ik ging komen. Ik pauzeerde een beetje en ging toen weer verder. Zo ging dat een paar keer totdat ze zei “je mag best in me komen hoor, ik ben toch aan de pil.” Die woorden maakte me helemaal geil en al na een paar stoten spoot ik mijn pik in haar kut leeg. Ik ging weer naast haar liggen en zo lagen we een beetje bij te komen terwijl we elkaar een beetje aan het strelen waren. Nu de hevigste passie voorbij was kon ik ook wat bewuster van haar genieten. Ze had gewoon een lekker lijf en een leuk gezicht.
Terwijl wij elkaar zo lagen te strelen merkte ik dat mijn pik weer stijf werd. Zij merkte het ook en begon enthousiaster te trekken. Na dat even gedaan te hebben bracht ze haar mond richting mijn pik en begon me overheerlijk te pijpen. Na een tijdje duwde ik haar op haar rug en begon haar te beffen. Aangezien zij nog niet was klaargekomen genoot ze er al helemaal van. Ze smaakte heerlijk. Ook wel apart om mijn eigen sperma er af en toe doorheen te proeven. Na een tijdje haar kut gelikt te hebben ging ik weer bovenop haar en begon haar weer te neuken. Omdat ik nog niet zolang geleden gespoten had kon ik haar nu lekker stevig doorneuken. Na een tijdje wilde zij bovenop. Terwijl zij bovenop zat ik lekker aan haar kont en likte haar borsten. Dit was blijkbaar haar favoriete standje want vrij snel daarna kwam ze met luid gekreun klaar. Even was het bijkomen voor haar en vrij snel erna deed ze dit kuststukje weer. Toen was het voor haar ook genoeg en voldaan plofte ze op me neer. Toen ze weer een beetje bijgekomen was vroeg ze of ik ook weer wilde spuiten. Mijn pik was behoorlijk beursgeneukt, maar ik wilde het wel proberen. Ik vroeg haar op handen en knieën te gaan en kroop erachter. Mijn pik gleed er weer soepel in en zo begon ik haar lekker op zijn hondjes te neuken. Het prachtige uitzicht met mijn handen op haar stevige billen maakte me erg geil en zo spoot ik voor de tweede keer haar kut vol. Toen was ik echt rijp voor de sloop en plofte naast haar neer.
We praatten nog wat na en besloten dat dit zeker voor herhaling vatbaar was. Alleen niemand mocht hier ooit achter komen. Zo ben ik nog een aantal keren langs geweest terwijl haar vriend er niet was en zij een aantal keren bij mij in Rotterdam. We deden geen kinky dingen of zo. Gewoon lekker vrijen, neuken, pijpen en beffen.
Na een jaar of 2 kreeg ik ook verkering en toen was het gewoon niet meer mogelijk om af te spreken. Maar het is wel erg leuk als ik haar op verjaardagen tegen kom. Dan is er een ondeugende blik tussen ons en af en toe als niemand kijk dan stoten we toevallig tegen elkaars kont of kruis. Mijn vriendin heeft wel eens gezegd dat mijn nicht en ik erg goed met elkaar kunnen opschieten. Ze moest eens weten....


Story URL: http://xhamster.com/user/rotjeknorrie/posts/133591.html