This is a print version of story Kod Peđe u bazenu by glatkoobrijani from xHamster.com

Kod Peđe u bazenu

Peđu nisam video više od deset godina. I ne bih ga video ni narednih deset da me neprilike nisu navele u unutrašnjost. Kašnjenje aprilske plate u julu nije nikako zgodna stvar. Planirao sam da odem na more i da se tamo provedem sa društvom, ali sam kao jedinu o*iju imao da odem do mojih u svoj rodni grad i barem tamo potražim odmor od Beogradske gužve i vrućine.
Peđa je oduvek bio jako sladak dečko. Sećam se da sam to mislio o njemu još od prvih razreda gimnazije. Između nas je jedino pao jedan pijani poljubac jedne noći u gradskom parku – i to je bilo sve. Posle toga smo se obojica pravili ludi. Iako je bio veoma lep, mene je u to vreme privlačio Darko i tada sam se, naravno tajno, viđao sa njim. Jednostavno, ja sam pasivan i nekako mi je normalno da budem u šemi sa nekim razvijenijim od sebe, a Peđa je bio nekih 5 cm niži i verovatno toliko kilograma lakši od mene.
Sreli smo se prve večeri pošto sam stigao u grad. On je odmah posle gimnazije otišao u inostranstvo sa svojima a ja u Beograd na fakultet. Seli seli smo na piće u prvom kafiću u kome je bilo slobodnog mesta i prepričavali šta smo radili svih ovih godina. Ostali smo tako do kasno u noć i pred rastanak on me je pozvao da dođem do njega na jutarnju kafu.
- Još niko nije došao i baš sam se smorio ovako sam. Više nikog i ne poznajem u ovom gradu. Čak bi mi prijalo da su moji došli na odmor ovde.
Kako sam se probudio tako sam ustao i spremio se da odem do Peđe. Nisam imao nikakve namere da završim u krevetu sa njim, je*tvari se nisu promenile – iako je i dalje lep, nije me privlačio zato što je bio sitniji i previše twinky za moj ukus. Žurio sam zato što je kod mene u kući bilo gužve, a i vrućina je već počela da ubija u pojam. On je živeo 7-8 kilometara od grada u obližnjem naselju na brdu. Sećam se i da je imao ogromno dvorište i računao sam da će mi tamo biti prijatnije. Eto, zato sam žurio kod Peđe. Seo sam u auto i dao gas.
Brzo sam stigao i parkirao ispod drveta pored puta. Kapija je bila otvorena i krenuo sam ka kući. Vrata su takođe bila otvorena, čuo sam njegov glas i hteo da pozvonim, ali tada sam video njega u hodniku kako razgovara telefonom i drži dve šoljice kafe u ruci. I da, Peđa je bio skoro potpuno go… Oko struka je imao peškir i to je bilo sve. Verovatno je primetio moj osmeh, ali nisam mario za to, jer jednostavno nisam računao da tu ima šta da se desi između nas dvojice. Seo sam na stolicu u kuhinji i čekao ga da završi razgovor telefonom. Spustio je slušalicu i otišao do neke od soba. Vratio se odande obučen u kratki šorts.
- Moji me zovu svaki dan. Tamo u Beču se i ne čujemo, a sada kada sam ovde izgleda da im nedostajem. Hajdemo napolje, tamo je prijatnije.
Izašli smo u dvorište koje je pored ograde bilo okruženo visokim tujama, tako da je bilo zaklonjeno od radoznalih pogleda prolaznika. Primetio sam kako je travnjak i čitava bašta uredno održavana.
- Da, plaćamo komšiji da pazi na to. Znaš da smo napravili i bazen dole?
Iza kuće su sada imali lep okrugli bazen, pored njega ležaljke i suncobrane. Oduševio sam se i zavidio mu na tome. Kako je dobro kad imaš nešto ovako kod kuće!
Legli smo u ležaljke, pijuckali kafu i nastavili razgovor od sinoć. Nekako nisam mogao a da ne bacim po koj pogled na njegovo zgodno i osunčano telo. On nije bio u takvoj prilici jer ja sam bio u bermudama i majici. Moram da priznam da kad god bi naša priča postala dosadna, ja sam u mislima šarao po njegovim grudima i stomaku… pa možda i malo niže. Zamišljao sam kako bi mogao da izgleda ispod tog šortsa.
Onda je Peđa izvadio iz džepa džoint i pitao da li bi hteo da ga popušimo. Ja sam prvo odbio, nisam neki ljubitelj trave, ali na njegovo nagovaranje i ubeđivanje kako nije mnogo jaka – pristao sam.
- Videćeš, samo će nas lepo opustiti. – rekao je dok je palio spravu.
Lagano smo pušili, miris mi nije baš prijao pa sam pomalo folirao i forsirao da on poduva više. I da, brzo je počela da deluje, ali ništa strašno i naporno. Nije lagao i to mi je bilo baš OK. Brzo je razgovor presekao pitanjem na koje nisam računao…
- Sećaš li se one noći u parku?
- Koje? – pitao sam ga.
- Pa one kad smo se poljubili.
- Ha! Pa naravno da se sećam.
- Bilo je baš ekstra!
- Jeste. – nekako sam i dalje hteo da ta tema ostane *aknuta.
Nastavili smo o d**gim temama, ali trava i njegovo pitanje, a naročito njegovo polugolo telo mi nisu dali mira. Nisam bio baš žedan kurca, ali nisam postao hladan kao kamen tokom svih ovih godina šema i šemica sa tih nekoliko muškaraca. Stvar je nastavio da vodi on, pitao je da li bi voleo da se kupamo u bazenu. Rekao sam mu da nisam znao da treba da ponesem kupaći, a on je na to:
- Pa skini se go. Em smo iza kuće, em je tu ovo drveće i niko ne može da nas vidi. Evo ja ću prvi da se skinem.
I ustao je sa ležaljke, okrenuo mi leđa, prišao ivici bazena i nekako izazovno počeo da svlači taj kraki šorts sa svog dupeta. A ja sam samo ležao i gledao u te dve obline kako se lagano ukazuju pred mojim očima. Peđa je, izgleda, ovo namerno radio. Bio je spor i blago se naguzio. Ja nisam sk**ao pogled sa njegovih osunčanih guzova. Čak mi se učinilo da sam mu video čmar jer je kao slučajno malo raširio jedan guz dok je to radio. A onda je skočio u bazen! Bio sam u sedećem položaju, nisam rekao ni reč, osetio sam kako mi se kruti dole u gaćama, osetio sam kako se palim. Otplivao je jedan krug i prišao ivici.
- Hajde bre u vodu, šta izvodiš! Nemoj da mi se praviš ono što nisi, a uostalom vidim da ti prija ono što si video!
- Šta? – rekao sam zbunjen.
- Digo ti se, Nikola!
Zinuo sam, ćutao i samo počešao svoj dignuti kurac čisto da proverim da li je baš toliki da bi i on primetio. Ustao sam sa ležaljke, počeo da izuvam patike i ča**** i ni reč nisam progovorio. U mom rodnom gradu niko nije znao da sam gay ili sam ja bar računao da je tako.
- Hajde, nemoj da si seka persa. Pa ti si mene poljubio onda, a i karao si se sa onim Darkom, zar ne!?
- Kako ti to znaš?
- Pa počeo sam malo bolje da te snimam posle poljubca.
- I ti si?
- Imam dečka u Beču i živimo zajedno. Hajde ovamo u vodu!
I tako sam se skinuo go! I bio sam ukrućen kao manijak. Nisam mogao da verujem šta mi se dešava. On je bio na d**gom kraju bazena, gledao me je i smejao mi se.
- Napalio si se kao konj, Nikola! Jedan džoint, malo golotinje a tebi se digao!
- Zajebo si me, šta da ti kažem. – i skočio sam na glavu u vodu.
Voda mi je prijala, lepo me ohladila i kada sam izronio rekao sam mu:
- Samo da znaš, ja sam pasivan 100%, ali ne znam šta mi je sada. Imaš ekstra guzu!
- Znam! – rekao je uobraženko.
- Sunčaš guzu, pederko jedan?
- Ovih dana redovno, a i u Beču je sunčam sa dečkom!
- Imaš lepog dečka?
- Mnogo je sladak, slađi od tebe! – rekao je on. Tada sam primetio da se ponaša pomalo fem, ali nije mi smetalo.
- Ma nemoj!
Nasmejali smo se, ali brzo i ućutali. Zamahnuo sam po vodi i prišao bliže Peđi. Osećao sam otpor vode po napetoj kiti dok sam plivao ka njemu. Nikad se nisam jebao u vodi. U glavi mi je sve vreme bila njegovo natrćeno dupe pre nego što će da skoči u bazen. On se naslonio na ivicu bazena, video sam kako je raširio noge i kako me čeka da mu priđem. Dohvatio sam ga za šake i pribio sam se uz njega silovito. Sudarile su nam se grudi a kurac mi je udario negde u njegove prepone. Usne su mi se našle na Peđinim, kratka bradice me je grebala dok smo se divljački ljubili. Pokušavao sam odmah da ga gurnem, nije mi bilo do predigre i sličnih gluposti. Hteo sam da mu ga zabijem i da ga jebem do bola. Kako su mi ruke bile zauzete je*am ga i dalje držao za dlanove, nisam mogao da pogodim rupu.
- Namesti se, nemogu više da čekam. Hoću da ti ga nabijem! – zarežao sam mu na uvo.
Izvukao je jednu ruku iz mog stiska i dohvatio me za koren kurca, nacentrirao moj glavić na svoju rupicu i nastavio da me ljubi mazeći me po licu.
- Sad me jebi! – uspeo je nekako da procedi .
A ja sam počeo da guram kao sumanut. Čmar mu je bio tesan i nije lako puštao moj kurac u sebe. Zapelo je na početku, po osećaju rekao bih da ni pola glavića nije ušlo u Peđu.
- Jel te boli? Možeš li? – pitao sam ga jer znam kako to ume da bude.
Ništa nije rekao, samo je svoje raširene noge obavio ono mene i pogurao me ka sebi. Bio je skroz pritisnut uz ivicu bazena i nije imalo kud, moj kurac je polako počeo da osvaja njegovu guzu. Glavić je prošao unutra, osetio sam to, ali su me njegovi mišići i dalje jako stiskali. Peđa je počeo da meša kukovima, ja sam ga zgrabio za guzove i širio ih. Čmar mu je popustio pred mojim nasrtanjem, jako me je zagrlio i zabacio glavu unazad ispuštajući jedno dugo Ooohhh! kada je mojih 16-17 cm odjednom ušlo u njegovo jebozovno dupe!
- Jesi li do kraja? – pita me on.
- Nabio sam ti ga celog.
- Sad me jebi, Nikola… Jebi me!
Kakva je kurvica ovaj Peđa, mislio sam u sebi! Vadio sam ga lagano i onda vraćao unutra. Počeo je sve laganije i laganije da prolazi barijere njegovih mišića, ali opet je čvrsto stiskalo moju kobasicu. Grizao sam mu bradavice, rukama sam gnječio njegove guzove a kurcem rovario po njegovoj bulji. Peđa me je pribijao uz sebe i tiho stenjao.
- Brže, jebi me brže! – zatražio je od mene.
- Ne mogu u vodi, ajde napolje! Na beton!
Sam se skinuo sa mog kurca i uzdigao na ivicu bazena. Na trenutak sam video Peđin poludignuti kurac a onda je legao na leđa i blago digao noge u vis. Mazio je svoje bradavice i svoju patku, pohotno me gledao kako izlazim iz bazena čekajući da mu ga ponovo smestim u čmar.
- Hajde, dođi i pocepaj me! Pocepaj mi guzu tom kurčinom.
Za par trenutaka sam se našao iznad njegovog tela, podigao je svoje noge na moja ramena uhvatio me za kurac i namestio ga na svoju rupicu. Bez pardona sam prodro u taj ružičasti čmar dok moja jaja nisu lupila u Peđine guzove a onda sam počeo da heftam njegovo dupence bez milosti.
- Kurvice jedna, sad ćeš ti da dobiješ šta si tražio!
Čulo se lupkanje i naše ubrzano disanje. Ja sam se potpuno isključio od svega oko nas, sav sam se pretvorio u kurac koji ga cepa, povremeno bih osetio kako me mazi po kosi, leđima i guzi, kako me privlači uz sebe kao da može još dublje da se uđe u njega.
- Svršššaavaaam! – upozorio sam ga.
- Svrši u mene, nemoj da ga vadiš! Napuni mi guzu spermom!
Osetio sam kako se dohvatio svog kurca i kako ga drka između naših stomaka. Prvo sam osetio njegovu spermu kako mi je kanula negde po grudima, a ubrzo je počelo da šiklja i iz mene. Gurnuo sam do balčaka, primirio se i sipao sve što imam u njegovo dupe. Ostao sam tako u njemu i cedio se unutra, sav naelektrisan od našeg prvog jebanja.


Story URL: http://xhamster.com/user/glatkoobrijani/posts/133023.html