This is a print version of story (waargebeurd) Seks met een oudere man. by SexOnTheBeach1986 from xHamster.com

(waargebeurd) Seks met een oudere man.

[waargebeurd] Seks met een oudere man.

Toen ik 16 jaar oud was, heb ik voor het eerst seks gehad met een oudere man. Ik had al wel meer ervaring met jongens van mijn leeftijd en jonger, maar nog nooit met een oudere man. Het is nu precies 10 jaar geleden dat ik deze man heb ontmoet, en nog steeds zien wij elkaar voor een middag of avond geile seks. Als 10-jarig jubileum “cadeau” dus een verhaal in mijn eigen woorden (en ervaring) van de eerste keer dat ik seks had met deze oudere man.

Het was een koude Oktoberavond (Dinsdag) 19:00, in een klein dorpje in Gelderland.

Ik had afgesproken via Chatboy met een aardige man (uit een klein dorpje nabij Breda) van ruim in de 50. Hij zou mij graag eens lekker pijpen voor 250 euro. (en ik hem als ik wilde) Ik was nog jong en puberaal, en had daar wel oren naar. Niet alleen naar zoveel geld, maar ook omdat ik het zo’n spannend en geil idee vond. Al was ik best wel zenuwachtig vooraf, moet ik nu toegeven.

We hadden om 20:00 afgesproken onder het viaduct bij de skatebaan in mijn woonplaats. Toen hij mij op kwam halen, (in zijn Audi A7 met alles erop eraan) was het alles behalve wat ik ervan verwachtte. Een keurige (directeur) man, strak in het pak met een vriendelijke lach en een zeker niet lelijke man voor zijn leeftijd. Ik was onder de indruk, en wist meteen dat het allemaal wel goed zat. Ik verwachtte in eerste instantie een oudere "vieze" man.

Ik stapte zenuwachtig in de auto, en we begonnen langzaam een gesprek over koetjes en kalfjes. Hij vertelde mij dat hij homo was, en eigenaar was van een succesvol bedrijf, ik vertelde wat over mijn leven en het klikte meteen al goed. Ik had al een plek in mijn hoofd waar ik het zou willen doen, en toen hij vroeg welke kant hij op moest ; stuurde ik hem via een omweg naar die stille plek langs het water vlakbij mijn dorp.

Onderweg in de auto voelde ik de spanning stijgen, hij bleef maar over koetjes en kalfjes praten en ik deed niks, en was een beetje dichtgeslagen (verlegen). Ik had thuis een losse trainingsbroek aangedaan, en mijzelf lekker geschoren en gedouchet van tevoren. Op een gegeven moment voelde ik een hand op mijn been, en hij vroeg of ik dat erg vond. Toen ik “Nee hoor” zei; greep hij naar mijn pik en begon hem al rijdend lekker door mijn broek heen te masseren. Mijn pik werd harder en harder, en ik legde ook mijn hand ook op zijn broek en begon zijn pik langzaam te masseren.

We waren bijna aangekomen op de stille plek langs het water, en hij haalde mijn pik via mijn rits uit mijn broek en bewonderde mijn jongens-achtige vlees alsof hij een cadeau kreeg. Snel parkeerde hij de auto op zo’n manier dat we snel weg konden rijden als er iemand aan zou komen. “Zo” zei hij, “ Nu ga ik je eens even lekker verwennen” en ik voelde zijn natte zachte tong langzaam over mijn eikel sluiten. Ik was weleens gepijpt, maar nog nooit zo zacht, zo lief zo lekker en intens.

Ik kreunde van genot, en voelde mijn zaad al bijna komen. Als afleiding deed ik snel zijn rits open, en pakte zijn heerlijke pik (niet te groot, niet te klein) en begon hem af te trekken. Hij genoot zichtbaar, en hiervan werd ik zo opgewonden dat ik zijn pik helemaal in mijn mond nam. Ik had voor het eerst een oudere “volwassen” pik in mijn mond, en ik vond het heerlijk. Ik likte hem en zoog hem hard, zacht, ondersteboven, en masserend met mijn tong, ik haalde alle truukjes die ik kende uit de kast. (die paar die ik toen had) en genoot van elke kreun die ik uit hem kreeg. Hij had een heerlijk geschoren pik van +/- 16 -17 cm, net als die van mij. Zijn ballen mooi vol en rond, en ik begon er zachtjes aan te likken en zuigen… hij kreunde harder en harder….

Op een gegeven moment duwde hij mij weg van zijn pik, en deed mijn broek helemaal uit. Langzaam legde hij mij op mijn buik, en begon hij mijn kontje heerlijk te bewerken met zijn vinger. Hij maakte zijn vinger nat, en voordat ik het wist had ik die in mij. Kort daarna verwende hij mijn kleine krappe kontje met zijn tong. Dit was de eerste keer dat iemand dat bij mij deed, en dit vond ik zo lekker, ik zal het nooit meer vergeten.

Toen hij mij weer teruglegde op mijn rug, begon hij veel heftiger te pijpen aan mijn 16 jarige-jongens pik. Hij kreunde heftig terwijl hij zichzelf aan het aftrekken was. Ik voelde de spanning in mijn jonge pik opbouwen, en op een gegeven moment werd het zo hoog dat ik wel MOEST spuiten. Ik kwam toen voor de eerste keer keihard klaar in iemands mond.

Ik zal het nooit meer vergeten hoe geil en lekker het was, ik kwam zo hard klaar dat ik met mijn hoofd tegen het dak aan schokte. Hij slurpte alles op, tot op de laatste druppel en ik had nog nooit zoveel zaad gespoten. Uitgeput stak ik een sigaret op (want ik mocht roken in zijn auto)… en direct voelde ik zijn lippen mijn half-slappe pik weer omsluiten.

Ik schrok een beetje, want ik dacht dat ik “klaar” was. Maar meteen voelde ik mijn hartje (en pik) kloppen, en ik wou meteen nog meer. Ik had ook “afgesproken” dat ik minimaal twee keer klaar zou komen voor deze (enorme) prijs. Nou… mij hoorde je echt niet protesteren. Ik voelde mijn pik alweer keihard worden, en zijn mond was mij heerlijk aan het verwennen. Langzaam schoof hij zijn vinger in mijn krappe kontje er begon er zachtjes mee te spelen.

Hij pijpte mij heerlijk diep in zijn keel, zoiets was destijds ook helemaal nieuw voor mij, ik wist niet wat mij overkwam, hmmmm. Dit hield ik wel even vol dacht ik Maar toen versnelde hij de heerlijke bewegingen van zijn vinger, en ik vond het zo lekker dat ik voor de tweede keer zijn mond volspoot, toen trok hij onverwachts zijn vinger terug uit mijn krappe kontje. Dit gevoel was zo overweldigend, en ik kreunde echt heel hard. Daarna moest ik even een paar minuten bijkomen.

Omdat ik zo lekker was klaargekomen, besloot ik het plezier terug te doen. Ik pijpte hem heerlijk door, en liet hem met mijn kontje spelen. Af en toe een tikje op mijn kleine jongensbillen als ik harder moest zuigen, en na enkele minuten kon hij het ook niet meer houden, en liet ik hem over zijn buik heen spuiten. Hij spoot heerlijke volle ladingen met dikke stralen zaad, die prachtig waren om te zien.

Uitgeput rookte ik nog een sigaret, en moest ik zachtjes lachen. Ik moest eraan denken dat iemand mij nog nooit zo lekker gepijpt had, en dat een van de beste zuigers ter wereld, uitgerekend een oudere man moest zijn. De ramen waren beslagen, en het interesseerde ons niet meer of er misschien iemand buiten liep. Je kon het toch niet zien.

Hij startte de auto en we reden langs de pin-automaat. Verlegen/schuldig nam ik het geld aan (hij heeft het meeste werk gedaan) en bracht hij mij netjes terug op de afgesproken plek, en tot op de dag van vandaag hebben we nog eens in de 3 maanden bloedgeile seks. Dat is nu precies 10 jaar geleden.

Ik weet mijn allereerste keer met een jongen nog goed, ik was (veel) jonger dan in deze gebeurtenis en dat was ook heel anders. Ik was zo’n jongetje op school die andere jongetjes zover kreeg om te experimenteren.

Dat verhaal komt een andere keer…. Als jullie dat graag willen horen. Commentaar is meer dan welkom.


XStory URL: http://xhamster.com/user/SexOnTheBeach1986/posts/132543.html