This is a print version of story Surprise..... by flixekind from xHamster.com

Surprise.....

Surprise……

Het volgende overkwam mij een tijdje geleden.

Ik was net wezen sporten (hardlopen). Ik kwam thuis, nat bezweet, en trof daar mijn vrouw aan, liggend voor de televisie, bijna naakt, spelend met een vibrator.

Ik dacht nou nou, dat ziet er lekker uit en voelde mijn lul al groeien.

Toen kreeg ze mij in de gaten en wenkte me. Ik ging bij haar staan en ze gleed met haar hand over mijn been omhoog, bij mijn sportbroekje in en begon mijn lul lekker te masseren.

Ik zei dat ik dat wel lekker vond maar ik wilde me toch eerst even douchen.
Oke zei ze ik zie je zo wel weer en pakte de vibrator weer op en stopte die met een zucht diep in haar drijfnatte spleetje.

Terwijl ik naar boven liep kleedde ik mij uit en ging onder de douche staan.

Op een gegeven moment hoor ik de deur opengaan en zegt mijn vrouw, zal ik je rug even wassen?
Dat hoeft ze natuurlijk geen tweede keer te zeggen. Ik voel haar handen met een spons lekker over mijn rug bewegen.

Dan opeens voel ik nog een paar handen........ ze bewegen richting mijn harde lul. Ze omsluiten hem en beginnen me heerlijk af te trekken.
Ik draai me om en zie de achterbuurvrouw Helena (OMGhot) op haar knieen zitten en mijn lul aan het aftrekken. Toen ik omgedraaid was stopte ze met aftrekken en begon me heerlijk af te zuigen.

Ik zei tegen mijn vrouw, wat is dit? Dat wou je toch altijd een keer proberen, een triootje, zei mijn vrouw.

Inderdaad, ik had dat wel eens gezegd.

Nu zag ik je laatst verlekkerd kijken naar Helena zei mijn vrouw, toen ze achter in de tuin aan het zonnen was. Ik kwam haar vanmorgen tegen en vroeg of ze soms zin in een triootje met ons had. Ze vond dat meteen goed, en hier is ze dan.

Dat was me een lekkere verassing.

Toen Helena mijn lul op volledige oorlogssterkte had gezogen, zijn we onder de douche vandaan gegaan, hebben ons afgedroogd en zijn naar de slaapkamer gelopen.
Nou ja gelopen, we stonden ook regelmatig even stil om van elkaars lichamen te genieten.

Toen we uiteindelijk op de slaapkamer aankwamen, zeiden de vrouwen tegen mij, ga ja maar lekker op je rug op bed liggen.
Ik ging liggen, de vrouwen allebei aan een kant naast me en begonnen mijn hele lichaam te verkennen met hun mond......van boven naar beneden.
Ze zogen aan mijn tepels, zakten toen langzaam af richting mijn keiharde lul die ze allebei begonnen te likken. Ze lagen op dat moment schuin naast me en ik had een heerlijk uitzicht op twee mooie bilpartijen.
Ik legde op allebei de billen een hand en begon ze lekker te masseren. Ik gleed langzaam richting hun kutjes. Daar aangekomen begon ik langzaam over de clitjes te wrijven totdat ze allbei drijfnat waren.

Nu draaide mijn vrouw zich om, ging over mijn gezicht zitten en zei, likken......!
Helena voelde ik over mijn lul heen glijden....ooooohhhhh wat was dat heerlijk.

Ik likte mijn vrouw totdat ze tegen Helena zei, nu wil ik even op die harde lul zitten, ik ben nu zo geil....

Ze wisselden gewoon van plaats. Mijn vrouw gleed over mijn harde paal en Helena kwam met haar heelijke kontje en kutje over mijn gezicht zitten. Ik proefde het geil van mezelf in haar kutje......

Toen we dit zo een tijdje gedaan hadden, zei Helena, nu wil ik doggy-style geneukt worden en ging op handen en knieen op bed liggen met dat lekkere geile kontje en spleetje van haar uitdagend naar achteren gestoken.

Dat liet ik mij ook geen tweede keer zeggen. Ik ging achter haar op mijn knieen zitten, mijn vrouw pakte mijn lul beet en schoof die in het kutje van Helena...... mmmmmmm

Na al dat likken en neuken wat ze met me gedaan hadden voelde ik dat dit niet lang meer zou duren voordat ik die geile kut van Helena helemaal vol zou spuiten.
Ik zei dat en de dames wilden niet dat ik het zaad ‘verspilde’ in Helena’s kutje maar ze wilden het over hun gezicht hebben (een facial dus).

Ik kon ze natuurlijk niet teleurstellen en toen het hoogtepunt zich aandrong, trok ik mijn lul uit de soppende kut van Helena. De dames gingen voor me zitten, allebei omhoogkijkend, totdat de stralen sperma over hun gezichten en in hun monden belandde.

Ooooohhhh wat was dat heerlijk. Ik denk dat ik nog niet zo’n heftig orgasme gehad heb.
Toen ik ‘uitgespoten’ was likten de dames elkaar, en mij natuurlijk, helemaal schoon.

Na afloop zijn we met z’n drieen nog even gaan douchen. Nou ja douchen.........Story URL: http://xhamster.com/user/flixekind/posts/132013.html