This is a print version of story Michelle by theunforgiven from xHamster.com

Michelle

Michelle liep stage in een groot tuimcentrum tijdens een groot voetbaltoernooi. Nederland speelde op een avond en er was een mannelijke collega met wie ze wel goed kom opschieten. Hij zag er leuk uit, was open en ja het klikte wel. Die avond vroeg hij of Michelle bij hem voetbal kwam kijken. Natuurlijk wilde zij dat wel. Ze belde haar ouders op om te zeggen dat ze niet thuis zou gaan kijken (ze woonde immers nog thuis). Bij haar collega aangekomen gingen ze op de bank zitten en de wedstrijd kijken. Hij dronk wat en Nederland verloor. Waardoor hij uiteindelijk was chagi was. Ze wilde weg gaan, maar hij hield de deur voor haar weg. Hij was duidelijk niet vrolijk en wat aageschoten. Ik ga je nemen, mompelde hij. Michelle schrok!, wat is dit? Riep ze. En zondert dat ze er erg in had, greep hij haar beet. Ze probeerde hevig terug te vechten, maar hij was een stuk sterker. Ze viel op de grond en hij ging op haar zitten. Hij pakte een stuk touw en bond haar polsen en enkel aan elkaar vast. Ze begon te schreeuwen; wat is dit eikel!!, laat me los!!
Als je je mond niet houdt sla ik je kapot zei hij, en Michelle begreep dat ze kansloos was. Ze kreeg een kussensloop om haar hoofd, hij tilde haar op en liep naar boven. Daar werd ze op een iets gelegd wat bedekt was met iets zacht, handdoeken of zo iets. Ze lag op haar buik, haar armen werden van onderen bevestigd, haar hoofd kwam op een kussen en haar voeten werden aan iets aan een uiteinde bevestigd. Hij zette een muziekje op, iets met hard-rock. En begon haar kleren uit te doen. Daar waar het niet lukte, scheurde hij het van haar lijf. Haar mooie oranje shirt, helemaal kapot. Maar nu werd het wel erg apart, de jongen legde handdoeken op haar en liep wat olie op haar naakte lichaam glijden. In tegenstelling voor waar ze bang voor was ging hij haar masseren. Zo begon hij bij haar onderrug en kneedde haar lekker. Grote en grove streken werden afgewisseld met heerlijke zachte knedingen. Ook in haar nek en schouders. Ze wist nog steeds niet waar ze was, waar stiekem begon ze het lekker te vinden. Zonder dat ze dat merkte ging er een schokje door haar kutje. Dit werd versterkt doordat de jongen, via haar onderrug haar billen masseerde. Niet erotisch, wel grof en hard, maar het was gewoon een gevoelige plek en hij dat zo lekker dat het Michelle er even bij weg zonk. Met zijn zachte handen zachte knedingen. Haar bil spieren en de omgeving werd volledig gestimuleerd, ook raakte hij haar haar anus aan. Hij vervolgde naar haar onderbenen , waar ze alsmaar vochtiger werd. Nadat ook haar voeten en tenen waren gedaan. Draaide hij haar lichaam om. Wederom werd haar lichaam bedekt met handdoeken. De jongen ging achter haar staan en legde zijn hand on haar hals waar hij haar hoofd en nek rustig masseerde. De jongen stond met zijn kruis bij haar hoofd en af en toe botste die tegen haar hoofd. Michelle had nog steeds de sloop om haar hoof, maar voelde dat zijn kruis hard aanvoelde. Hij ging achter haar hoofd staan en boog zich voorover om haar de borsten te masseren. Dit was erg lekker, wederom zachte en harde knedingen en met duim en wijsvinger om de tepels. Eerst links en daarna rechts. Hij gebruikte zijn handen als cupjes om haar borsten te ontgiften, in het spare licht glinsterde haar borsten van de olie. Michelle kwam in een tranche, waar ze geen invloed op had, ze voelde dat elektrische stroomstrootjes in versnelling richting haar schaamstreek schoten en ze van binnen vochtiger en vochtiger werd.
Hij ging verder met een lichtje buik massage, hij pakte de zijkanten van haar midden en rekte die op. En leg zijn hand op haar gevoelige onderbuik. Via de zijkant van haar midden, ging hij over haar heup naar de bovenbeen en stopte bij haar knie met strijken en toen weer terug.. Zijn streken waren rustgevend en opwindend tegelijk. Toen begon hij aan de binnenkant van haar bovenbeen en stopte iedere keer net voor haar vochtige doos. Michelle had niet door dat ze heel erg vochtig was geworden, maar opeens voelde ze zijn hand op haar schaamlippen en voegde een beetje olie toen en begon ook die regio te kneden. Michelle kreunde!. Met de onderhand kneedde hij haar lippen en clitoris. Met duim en wijsvinger pakte hij haar buitenste lippen en masseerde zacht van boven naar beneden. Haar schaamstreek begon steeds meer in brand te staan, de gevoelige ervaring werd groot. Nu trad eindelijk zijn vinger naar binnen, eerst zijn wijsvinger en daarna volgde zijn middelvinger. Ze voelde de vingers in haar vochtige warme kutje treden en ze zochten hun weg. Met de vingertoppen onderzochten ze de rand en als een klok stimuleerde de vingers haar meer en meer. De ademhaling van Michelle ging in een versnelling, haar hartslagen met luider, harder en sneller. De voelde haar hele lichaam zich gereedmaken voor iets groots. Met zijn andere hand wreef hij over haar onderbuik en met zijn wijsvinger daar betaste hij haar clitoris, die groter en groter aanvoelde. De vingers binnen in stopte met roteren, de duim liet haar schaamlip lis. De vingertoppen drukte tegen haar onderbuik en begonnen binnen in haar heen en weer te bewegen. Wat is dit gevoel schreeuwde michelle. Ze dacht dat het niet meer mogelijk was, maar ze werd nattiger, warmer en stond in vuur en vlam. Tegelijk begon de andere vinger over haar clit sneller te bewegen. Haar handen knepen onder de tafel in elkaar en haar tanden knarsten tegen elkaar. Haar hartslag klopte in haar nek en haar ademhaling was snel en oppervlakkig. Michelle schreeuwde het uit, ze wist niet of hij moest stoppen of doorgaan, Alsof een overheerlijke bom in haar kut ontplofte, spannende allen spieren zich samen en werd een elektronische schok over haar lichaam verspreid. Van buik tot aan haar vingertoppen en kleine teen. Dit ging gepaard met een luide gil en spoot een straal vocht uit haar kut. De tranen zonden in haar ogen toen de jongen eindelijk de kussensloop van haar gezicht haalde. Zo’n orgasme had ze nog nooit gehad.
Lang kon je er niet van genieten. Want hij pakte haar nek vast en bracht haar mond naar zijn grote stijve lul. Pijp me, brulde hij. Veel kon michelle niet, omdat haar handen waren vast gebonden. Maar ze nam zijn lul toch, met flinke hoofd bewegingen en onder ruw geduw van de jongen, kwam de lul af en toe diep in haar keel. Ze kokhalsde, maar ging daarna snel door. Ervaren neukte de jongen haar mond, de tranen bleven in haar ogen en kwijl en voorvocht vloeide veel. Zijn lul was groot en hard, voelde warm aan en hij kreeg maar geen genoeg van haar. Zijn handen waren nog steeds op maar hoofd en hij bewoog zich hevtiger en sneller in haar mond. Opeens stopte hij, maar zat zijn lul zo diep in haar keel dat ze echt geen adem meer kreeg. Daar bleef hij met zijn lul en ze voelde warm vocht haar strot in spuiten. Hij schoof zijn lul uit haar mond, maar bleef spuiten en dat kom in haar gezichtje. Michelle snakte naar adem, maar voelde hoe de jongen naar haar voeten liep en deze even los maakte en in een wijdere houding weer vast bond. Stop je dan nooit!! Gilde ze naar hem. Nee zei hij stellig. En ging met zijn hoofd tussen haar benen liggen. ……. Einde deel 1
Hij spreidde haar benen verder en plaatse zijn hoofd voor haar kutje. Haar vochtige lippen spreidde mee en gaven toegang tot haar doos. Zijn hoofd kwam dichterbij en met zijn tong raakte hij haar clit. Zijn handen omhelste haar lijf en billen. Kreunend boog michelle tegen haar zin in zich achterover, het was nog erg gevoelig en wilde zijn hoofd wegduwen. Maar dat kont niet, ze was vergeten dat haar handen vast zaten. Met de wijsvinger masseerde je jongen haar anus. Jezus was gevoelig is het hier dacht het Michelle. De tong van de jongen warmde haar verder op, haar clit begon weer stroomstoten door haar lichaam de verspreiden en de wijsvinger van de jongen trad dieper in haar anus en stimuleerde daar een plek, die nog heftiger haar stimuleerde. Haar hartslag ging weer sneller bonken en wederom sneller en krachtiger dan het moment daarvoor ontplofte Michelle. Een gelijktijdige krachtige explosie vanuit haar clit en anus. Michelle wilde de jongen grijpen bij zijn haar, maar dat kon niet waardoor ze met haar volle kracht haar lichaam zijn mond verder in haar kutje duwde. Haar bovenbenen spande zich aan om de oren van de jongen en hadden zijn hoofd vast. Om het gevoel nog wat de behouden likte de jongen nog wat vocht uit haar. Daarna ontspande ze zich en kwam ook de jongen vermoeid met zijn hoofd tussen haar benen vandaan. Voor het eerst een teken van zwakte bij hem. En ze wist dat ze door moest gaan om een kans te krijgen.
Michelle bleef op haar rug liggen en de jongen pakte een extra kussen die hij onder haar heupen schoof. Hij hurkte tussen haar benen en pakte zijn stijve lul en duwde die in haar kutje. Hij was hard en warm als daarvoor en met krachtige stoten voelde zij dat hij dieper en dieper in haar trok. Haar billen gaven het tempo aan. En de jongen had haar voeten bij haar enkels vast en stootte hard in haar natte kut. Ze zweten beide en met heftige ademhalingen stootte ze verder. Zijn lul voelde zo goed in haar en zijn krachtige stoten gaven iedere keer een opwelling van euforie door haar lijf. Toch voelde Michelle ze dat haar kutje eek vermoeid was en vroeg om genade. Maar nee, hij stootte door. Dieper en harder, ze kreeg het gevoel dat haar baarmoeder bij iets stoot dieper haar buik in gerost werd. Als een beest ging de jongen te keer en Michelle voelde weer van alles door haar lichaam gaan. Ze bleef zwaar ademen en zocht naar iets om zich vast te houden en te concentreren. Af en toe haalde hij zijn lul uit haar kutje en wreef dan over haar clitoris, dat gaf enigszins verlichting. Maar alles bleef gevoelig en daarna ging hij erin weer in stootte hij hard. Af en toe werd hij ook moe en lag met zijn bezweette lichaam over het naakte lijf van michelle. Dan zoog hij aan haar borsten en ooh michelle werd gek. Het hield maar niet op en Michelle voelde dat ze weer klaar ging komen. Ze schreeuwde het uit en een straaltje vocht spoot tegen de jongen aan, maar tegelijk ontlade hij een dikke laag sperma in haar kut. Als druipend hij haalde vermoeide zijn harde lul uit haar vochtige kutje. Wat druppels vielen op Michelle’s schaamstreek. Die deed hij op zijn vingertoppen en zo inde mond van Michelle. Lekker hé zei hij. Goed voor je eiwitten.
Hij liep even weg en michelle zat nog steeds vast aan de tafel. Hij kwam terug met een glas water en een flesje glijmiddel…. Lief liet hij haar het glaasje water drinken. Maar haar voeten en handen los. Maar liet haar op haar knieën zitten en maakte haar handen weer vast aan de tafel.
Hij schoof achter haar en het koste hem weinig moeite om zijn pik weer in haar te plaatsen. Eerst boog hij met zijn lichaam over haar en legde zijn handen op haar borsten terwijl hij in een rustig tempo , maar met redelijk wat kracht zijn penis in en uit haar bewoog. Zijn handen schoven vanuit daar naar haar heup en zijn tempo ging omhoog. Met een hand pakte hij haar beide handen, waardoor ze iets ophoogde. Met zijn andere vinger masseerde hij Michelle’s anus. Hoewel ze veel vocht had geproduceerd, pakte hij toch wat extra olie en masseerde langzaam verder. Tegelijk bleef hij haar kutje vullen met zijn penis. Zijn middelvinger trad in kontje en er was niet veel meer voor nodig. De jongen haalde zijn handen los en ging wat rechter op staan. Michelle wist wat er ging komen en zette zich schrap. Voorzichtig, voelde ze haar anus om zijn eikel rekken en langzaam schoof zijn penis naar binnen. In een laag tempo schoof hij in en uit haar kontje, en dat tempo ging langzaam omhoog. Zijn handen steunde op haar heupen en hun ademhaling ging weer omhoog en versnelde. Het werd steeds sneller en harder en hij ging meer boven haar hangen. Michelle was wel eens anaal genomen, maar dit was van een andere categorie. Michelle dacht had de tafel zo breken, zo hard ging het eraan toe. Zijn harde lul in haar kontje. Het duurde niet lang voordat ze weer warm zaad over haal billen voelde druipen.
Ben je nu eindelijk klaar, vroeg je hem. En nu eindelijk lachte hij. Hij maakte haar los en ze mocht van de tafel. Ze wilde weg rennen, maar ze had echt geen puf meer. Daarnaast hield hij haar vast. Ze liepen duidelijk naar de badkamer en ondertussen voelde Michelle het sperma over haar been uit haar kutje en kontje lopen. In de badkamer zag ze een grote stortdouche. Haar handen werden daar aan vast gemaakt zodat ze hing. De douche ging aan, warm en toch verfrissend water stortte zich op haar neer. Maar af en toe kwam te veel water in haar mond en verslikte ze zich. De voelde niet dat de jongen achter haar was komen te staan. Maar hij greep haar borsten en van achter plofte hij zijn lul nog in haar burs geworden kutje. Het was kort en heftig.
Na de douche beurt, wist michelle niet wat ze moest doen. Ze had geen kleren meer. Maar hoewel haar verkrachter soms hard was, was hij ook lief. Dus ze bleef slapen en werd in de vroege ochtend nog verwend 
Story URL: http://xhamster.com/user/theunforgiven/posts/130680.html