This is a print version of story Betrapt by harry-4739 from xHamster.com

Betrapt

Dit verhaal had me kunnen gebeuren toen ik 17 was en nog vollop met brommers bezig was, jammer genoeg is het fantasie.
We waren weer eens aan het sleutelen aan de brommer van mijn vriend. Hij moest natuurlijk weer wat harder gaan, maar ja het zat niet helemaal mee. Het was een oud beestje en alles zat wat vaster dan volgens gebruiksaanwijzing zeg maar. Dus een boel gefoeter en de nodige kruip olie later, waren we pas daar war we wilde zijn.
Maar ja het was alweer wat later in de middag dan vooraf bedacht. En mijn maatje moest naar zijn bijles toe. Nou ja zei ik, dan maak ik het wel even af, het is nu een kwestie van af monteren en dan rijdt ie weer. Dus hij naar training en ik verder met het afmaken van de brommer.
Na een kleine 45 minuten was ik klaar en zou alles weer moeten werken. Alleen moest ik gigantisch plassen, dus hup op naar de WC. Nu was het een inpandige garage, dus ik kon mooi binnendoor lopen. Alleen het toillet beneden was stuk wist ik, dus ik liep gelijk de trap op naar boven.
Opeens hoorde ik wat, dat was vreemd dacht dat er verder niemand thuis zou zijn. Nieuwsgierig geworden ging ik in de richting van het geluid. Het leek wel uit de kamer van zijn oudere zus te komen.
Ik liep over de gang en daar hoorde ik weer wat, ik zag dat de deur van haar kamer open stond en ik keek door de half geopende deur. Ze zat op de rand van haar bed en ik zag dat ze haar rokje omhoog gedaan had en met haar hand in haar slip zat.
De puber hormonen schoten door mijn lijf en mijn lul stond gelijk stijf. Zo stond ik heerlijk naar haar te kijken en mijn hand wist de weg naar de bobbel in mijn broek ook goed te vinden.
Haar andere hand ging onder haar blouse en ik zag hoe ze met haar borsten aan het spelen was.
Ik zag haar hand naar het nachtkastje gaan en ik dacht dat ik het niet meer had, want ze pakte een dildo uit de la. Mijn hand zat inmiddels in mijn broek en ik was steeds harder aan mijn lul aan het sjorren. Ze likte aan de kunst lul en ik zag dat ze haar slip een klein stukje opzij deed en.. shit er viel een sleutel uit mijn zak. Ze keek op en zag me staan, het schaamrood stond me op de kaken.
Zo mannetje, zit jij een beetje naar me te kijken. Fraai is dat, en ik heb niets om naar te kijken. Kom eens binnen jij. En doe de deur achter je dicht.
Daar stond ik dan, een stamelend ventje. Ze keek me geil aan en liep naar me toe. Haar hand ging gelijk op mijn gezwollen lid. Zo, dus jij vind me wel geil. Laat maar eens zien wat je in huis hebt.
In 1 soepele beweging had ze mijn broek los en stond ik in mijn onderbroek voor haar.
Haar hand dook er gelijk in en pakte mijn snikkel stevig vast.
Dat lijkt erop zei ze en ze sjorde even stevig aan mijn trots. Ik kwam direct klaar.
Dat was snel!, ik ben nog lang niet klaar., zei ze terwijl ze mijn zaad van haar hand likte
Kleed je uit, geil als ik was stond ik binnen no-time in mijn naakie voor haar.
Ze smakte goed keurend en ging op haar knieën en begon mijn lid weer stijf te zuigen. Verrassend snel stond ik weer klaar voor actie en kwam ze weer overeind. Ze liep naar het bed toe en deed haar slip uit, ik zag haar geschoren kutje parelen van het vocht. Kom jij maar even hier, nu is het jouw beurt. Ze ging op de rand van het bed zitten en spreide haar benen. Ik zag haar heerlijke grot open staan. Kom eens hier en laat eens voelen wat dat jongetjes tongetje van je zoal kan.
Dus ik op mijn knieën en heel voorzichtig begon ik voor de eerste keer een kutje te likken.
Met het puntje van mijn tong ging ik over haar clit en ze kreunde van genot. Blijkbaar deed ik het goed, want ze begon steeds meer te kreunen. Ze pakte mijn hoofd vast en trok me stevig tussen haar dijen. Half happend naar adem voelde ik hoe ze begon te schokken en met een luide kreun klaar kwam.

Ze trok me overeind en greep me bij mijn trillend overeindstaande lid. Deze wil ik in me voelen zei ze en dook achterover op het bed met haar benen gespreid. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ging voor haar zitten. Ze zette mijn kloppende eikel voor haar genotsgrot en ik gleed snel in haar. Met woeste en snelle bewegingen neukte ik haar. Ze maande me om kalmer aan te doen en zo neukte ik haar met lange diepe halen. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam, ik had geen rubber om dus ik zei dat ik er bijna was. Kom maar, spuit me maar vol. Ze was nog niet halverwege de zin toen ik kwam. Uitgeput viel ik bovenop haar en ze keek me teleurgesteld aan, :”laat je me nu zo liggen??” dus ik rolde van haar af en begon zo goed mogelijk haar kutje te vingeren. Ik voelde hoe mijn eigen zaad uit haar spleet droop. Ze pakte de dildo erbij en stak die zo in haar geneukte kut terwijl ik haar vingerde en zo kwam ze weer tot een hoogtepunt.

Toen we onder de douche stonden, zei ze kun je van de week even bij mijn kamer langs komen in de stad, want mijn brommer doet een beetje raar.


Story URL: http://xhamster.com/user/harry-4739/posts/128789.html