This is a print version of story Één jaar samen by SexyDuoLB2012 from xHamster.com

Één jaar samen

Het was alweer bijna een jaar geleden dat ze elkaar hadden leren kennen. En die tijd was voor beide voorbij gevlogen. Ze waren elkaar alleen maar leuker gaan vinden, en elke dag was weer een traktatie. Altijd wel weer iets nieuws of iets anders. Vandaag dus niet anders.

Later die dag zou ze bij hem langskomen. Hij zou die week passen op het huis van zijn oom aangezien die op vakantie was. Een groot huis, met zwembad en jacuzzi. Een waar paleisje. De klok slaat twaalf uur maar hij was al druk met voorbereidingen voor het avondje dat hij gepland had. Het zou één grote verwennerij gaan worden. Dat verdiende ze. Ze had de afgelopen weken zoveel voor hem gedaan dat dit haar avondje zou gaan worden. Kaarsjes, muziekje, het bubbelbad vast aan.. hij droomde stiekem al een beetje weg. Maar werd snel weer wakker toen de bel ging.

Hij haastte zich naar de voordeur. Tot zijn verbazing stond zijn vriendin daar al, dus snel opende hij de deur. Ze legde uit dat ze helaas alleen nu kon komen, omdat ze anders geen vervoer had. Hij begreep het en nam haar jas aan. “Mag ik misschien nog even douchen, ik heb hard gewerkt vanmiddag en die zon deed me weinig goeds”. Ze lachtte en hij leidde haar naar boven. Gaf haar een handdoek en wenste haar succes met een knipoog.

Snel ging hij weer naar beneden. Snel wat tempo erachter. De aankleding was klaar, enkel het eten nog. Allerlei kleine hapjes zette hij klaar op de tafel in de tuin. Een chocolade fondue, aardbeien met slagroom, ananas en ga zo maar door. Boven hoorde hij het water kletteren in de douche tot het plots stopte. Hij zette de muziek in de huiskamer weer wat harder en stond klaar. Hij hoorde haar voetstappen op de trap en zag langzaam de deur open gaan. Daar stond ze dan. Haar haren nog kletsnat en enkel gehuld in een satijnen overjas. Ze ogen glinsterde toen ze al het moois zag. Hij keek haar diep aan en overhandigde haar het glas prosecco. We proosten, en hij leidde haar naar de tuin. Ze nam plaats aan de tafel en we begonnen beide te snoepen van al het lekkers aan tafel. Stiekem gaven we elkaar soms een klein hapje, maar elke keer kuste we elkaars vingers.

Na een klein half uurtje vroeg ik haar op te staan en nam haar mee het hoekje om. Daar stond een grote massagetafel en ik vroeg haar om te gaan liggen. Ze nam plaats op haar buik en ik liet de overjas tot aan haar billen over haar rug heen glijden. Hij nam wat olie in zijn handen en begon haar rug en schouders stevig in te olie-en. Haar lichaam schitterde in het zonlicht. En zodra zijn handen begonnen te kneden klonk een zuchtje van genot. Hij vond het heerlijk om te masseren en liet zijn handen dan ook goed het werk doen. Elke plekje op haar rug werd verwend en soms liet hij zijn handen zelfs even onder de overjas glijden om ook haar billen te verwennen. Plots kwam ze omhoog, trok de overjas van zich af en draaide zich om. Ze pakte zijn nek, trok hem omlaag en zoende hem innig. “Dat verdien je met al dat harde werken” zei ze en bleef op haar rug liggen. Hij keek haar spannend aan en pakte weer wat olie.

Het drupte op haar buik maar snel smeerde hij het uit en liet nu zijn handen nog wilder over haar lichaam gaan. Van top tot teen kwamen zijn handen overal, tot ze stopte op haar borsten. Hij hing voorover en duwde de lippen weer op die van haar. Zachtjes kuste hij haar. Telkens korte aanrakingen tot plots zijn tong een weg naar buiten vond en een intense zoen van start ging. Ondertussen begonnen zijn handen haar borsten te masseren en voelde hij hoe haar tepels tussen zijn handen heerlijk hard werden. Het zoenen gingen door en haar borsten werden meer en meer gemasseerd. Hij voelde hoe haar lichaam onder hem krioelde maar hij duwde haar stevig op de massage bang. Hij liet langzaam één hand naar beneden glijden en schoof deze met vlakke hand tussen haar benen. Hij voelde hoe zijn hand nat werd van haar poesje en draaide even zijn hoofd die kant. Hij zag de glinsteringen tussen haar lipjes en kreeg de behoefte om zo snel mogelijk zijn tong er tussen te plaatsen. Maar, zij draaide zijn hoofd terug en verzocht om in het bubbelbad plaats te nemen. Dat leek hem een goed idee en hij liet haar voorop gaan. Kijkend naar dat prachtige kontje, had hij binnen enkele seconden al zijn kleren uit. Toen ze omkeek stond hij volledig naakt en klaar voor haar. Zijn pik stijf en hard in haar richting. Geil zoende ze mij terwijl zijn pik voorzichtig al even haar natte lipjes raakte. Ze nam een stap in de bubbels en trok hem mee.

Hij ging wijdbeens zitten en zij kwam met zijn rug naar hem toe voor hem zitten. Langzaam begon hij haar schouders weer te masseren maar het duurde niet lang tot zijn handen naar voren gleden en intens haar borsten begonnen te masseren. Zijn pik werd harder en harder terwijl deze ondertussen stevig tegen haar rug duwde. Ze stond op, draaide zich om en zakte op haar knieën. Weer een zoen, en haar handen gingen van zijn nek over zijn borst naar beneden en grepen stevig naar het harde genots product tussen zijn benen. Met een stevig ritme begon ze hem af te trekken terwijl ze hem continu aan bleef kijken. Het ritme waarmee ze dit deed was geweldig, hij voelde hoe zijn ballen samentrokken en dat hij bijna kwam. Maar zij voelde dat ook en stopte.

Ze kwam uit het water en nam plaats op de rand van de jacuzzi. Haar benen wijd gespreid en ze liet langzaam al een vinger in haar glijden met haar ogen gesloten. Snel haalde hij haar hand daar weg en naam het werk tot zich. Zijn lippen kuste veelvoudig haar clitorus terwijl een vinger langzaam haar schaamlipjes masseerde. Maar hij kon het niet meer houden en bracht zijn tong naar buiten. Intens begon hij rondjes te draaien om haar clit terwijl hij met stevige kracht een vinger bij haar naar binnenbracht. Met gemak, want ze was zo verschrikkelijk nat, dat binnen no time ook de tweede vinger naar binnen ging. Zijn andere hand zocht een weg naar haar borst en masseerde die. Ook al zaten we in de buitenlucht, het huis stond op een rustig plekje dus er was geen reden voor haar om het gekreun in te houden. Ze liet me duidelijk horen wat ze er van vond en riep maar: “Oh, ga door.. stop niet. Ik wil komen, laat me komen.”. Ze maakte hem helemaal gek en zijn tong ging als een malle tekeer. Haar lichaam begon te stootten en ze kwam klaar. Een golfje van haar vocht liep over zijn lippen die vervolgens naar bovenkwam om haar te zoenen.

Ik kwam naast haar zitten op de rand en binnen no time had haar hand alweer zijn pik gevonden en begon deze stevig te verwennen. We zoende enig tot ze steeds lager begon met kussen en uiteindelijk tientallen keren zijn eikel kuste. Ze nam even afstand en bracht haar tong naar buiten en begon met kleine snelle likjes zijn toompje te likken. Compleet onverwacht veranderde ze van plan en liet de pik in haar mond glijden. Het warme gevoel en haar speelse tong lieten hem bijna gelijk al klaarkomen. Maar hij hield het nog even uit en genoot verder van dit hemelse spel! Nu hij voelde dat hij bijna kwam haalde hij zijn lid uit haar mond en ze begon hem direct weer stevig af te trekken. Dikke stralen van zijn zaad vlogen omhoog en landen naast hen op de grond. Nog even nam ze zijn pik in haar mond waardoor deze bijna meteen weer hard werd.Ze draaide zich van hem weg, nam een stap naar de andere kant van de jacuzzi en stak haar kont zijn kant op.

Hij wist genoeg, stoof naar voren, pakte haar middel en liet zich in haar glijden. Een stevige kreun klonk en haar lichaam schudde bij elke stoot. Diep gleed hij in haar terwijl het tempo steeds meer opvoerde. Zijn hand kroop ook naar haar kruis en begon haar clit stevig te masseren terwijl zijn andere hand haar bij haar schouder pakte om haar nog steviger te kunnen nemen. Beide stonden ze te kreunen. Ze voelde hoe ze bijna beide zouden exploderen! Het kon niet lang meer duren. “Oh ik kom” schreeuwde hij uit en voelde hoe zij haar poes nog eens extra aanspande. Hij kwam in haar en voelde hoe ook zij tot haar hoogtepunt kwam.

Beide zakte ze achterover en lieten zich omhullen door de bubbels. In elkaars armen kwamen ze tot rust. “Gefeliciteerd met ons één jarig samen zijn” fluisterde hij in haar oor en kuste haar op haar wang. De stilte viel en ze kwamen tot rust. Maar, de avond was nog lang niet voorbij.....


Story URL: http://xhamster.com/user/SexyDuoLB2012/posts/126993.html