This is a print version of story De vakantie deel 7 by pegaseus69 from xHamster.com

De vakantie deel 7

Tussen een kier van de twee gordijnen komt een streep zonlicht. Het schijnt precies op de ogen van Olga die er wakker van wordt. Ze voelt naast zich, maar het enige dat ze aantreft is de warme plek waar mijn lichaam gelegen heeft.
"Fijn," mompelt ze in zichzelf, "heb ik eindelijk een vent die ik de volgende ochtend wil zien, is hij weg."
Ze zucht en snuift om de zuurstof in haar longen te krijgen. Haar neus registreert wat. Ze snuift nog een keer en nu weet ze zeker dat ze koffie, brood en zelfs honing ruikt. Olga trekt zichzelf overeind en gaat in het bed zitten. Even later duw ik met mijn voet de deur open en stap met het dienblad naar voren de kamer in. Olga's ogen worden groot.
"Oh Oliver, wat lief. Ontbijt op bed."
Ik klap de pootjes van het dienblad uit en zet het boven op haar schoot. Voorzichtig kruip ik naast haar en sla het dekbed, nou ja, trek het dekbed over me heen. Olga buigt zicht voorzichtig naar me toe en kust me. Haar tong speelt over mijn lippen en haar hand streelt mijn wang.
"Ik hoop alleen dat je nu niet gaat denken dat dit nu elke dag gaat gebeuren," zeg ik.
"Dat moet ook niet, dan wordt het zo gewoontjes," en ze kust me weer.
Ik open mijn mond en onze tongen spelen weer samen tot ik haar onderbreek,
"Olga, ontbijt. Anders wordt de koffie zo koud."
Ze zucht, "Je hebt gelijk," en we beginnen aan het ontbijt.
Olga smeert de boterhammen, snijdt ze in stukjes en voert me.
"Wat wil je vandaag doen?" vraagt ze terwijl ze met haar vinger het laatste beetje van de honing uit het kuipje prutst. "Weet je," zegt ze met een twinkeling in haar ogen, "ik kan natuurlijk honing in en om mijn kutje smeren en dat jij het er vervolgens uitlikt."
Voor ik iets kan zeggen stopt ze de vinger in mijn mond en ik zuig en sabbel de honing eraf. Als het laatste molecuul honing weg is trekt ze haar vinger terug.
"Dat kan niet," zeg ik nu ik de mogelijkheid heb.
"Waarom niet?" vraagt ze.
Ik wijs naar het kuipje, "Dat was de laatste honing."
"Oh," zegt ze teleurgesteld.
"We kunnen een wandeling door het park maken en ergens in de vrije natuur neuken, zoals we ook Henk en Linda hebben zien doen, al hoeft dat van ons niet anaal te zijn," zeg ik.
"Het is gek misschien," zegt Olga, "hoewel ik het geil vond om ze bezig te zien, trekt het me totaal niet om het zelf te doen. Ik heb het ooit één keer in een tuin gedaan. Heel stilletjes en om de tuin stond een dikke heg met struiken en kleine bomen, maar ik vond het niets."
Ik slaak een zucht van verlichting, "Gelukkig. Het trekt mij ook niet, maar als jij het graag zou willen zouden we het gedaan hebben."
Ze kust me, "Dat is lief van je, maar nee. We gaan het niet buiten doen. Nou, misschien als we de staatloterij winnen en een groot huis met een hele grote tuin hebben. Dan misschien."
"En nu?" vraag ik.
"Ons aankleden?" stelt Olga voor maar ik trek een beteuterd gezicht,
"En dan jouw lichaam bedekken. Dan ben ik een groot deel van mijn mooie uitzicht kwijt,"
Dan knipt Olga in haar vingers, "Laten we gaan zwemmen. Dan hou jij je uitzicht op mijn lijf, ik op het jouwe, kunnen we wat baantjes trekken en als we echt geil worden kunnen we zo neuken; even een stukje textiel aan de kant en hop."
"Dat klinkt goed, maar hoe wil je dat doen met condooms? Naar binnen krijgen is het probleem niet eens,
gewoon verstoppen onder de badkleding, hoe wil je van de volle afkomen?"
"Oh," zegt Olga teleurgesteld.
Ik kus haar weer om haar te troosten, "Misschien kunnen we dat later een keer doen, er zijn vast wel meer zwembaden in Nederland."
"Zullen we anders toch gaan zwemmen, maar dan zonder sex?" Vraagt Olga.
"Prima," zeg ik, "ik wil wel."
We kruipen voorzichtig uit bed, om het dienblad niet om te gooien en we lopen naar de badkamer. Olga heeft het dienblad in de keuken gezet en samen wassen we ons en poetsen we onze tanden. We mikken onze zwemkleding in wat tassen en spoeden ons naar het zwembad.
Onderweg vraag ik aan Olga, "Wil je baantjes trekken of in het subtropische deel rond spetteren?"
Olga twijfelt even en zegt, "Eerst maar wat baantjes trekken, de fitness is er deze week ook al bij ingeschoten." "Ok," zeg ik en ik sla mijn arm om haar middel heen en zo lopen we door.
Nadat we onze kaartjes hebben laten zien lopen we door. In tegenstelling tot het begin van het verhaal (weet u nog?) glippen we nu samen een kleedhokje in. U hoopt misschien op iets tussen Olga en ik in het kleine krappe kleedhokje, maar helaas. Ten eerste hebben we geen condooms mee en ten tweede in het hokje niet klein en krap. Het ziet eruit alsof het ontworpen is om Amerikanen te huisvesten, zo ruim is het. Als ik in het midden ga staan en mijn armen uitsteek raak ik de wanden niet eens. Dat doe ik alleen niet, ik leun tegen het deurtje en kijk toe hoe Olga zich uitkleedt. Ze merkt het deze keer als ze haar BH wil losklikken.
"Ga je nu echt elke keer toekijken hoe ik me uitkleed?"
Ik grijns, "Ik ga wel mijn best doen."
Olga schudt meewarig haar hoofd, maar kleedt zich wel verder uit tot ze naakt voor me staat. Ze draait
zich naar me toe en heft haar handen.
"Zo, happy?"
Ik glimlach bij het aanblik, "Prachtig, je bent echt bloedmooi!"
"Fijn," zegt ze en ze wurmt zich in haar badpak. Ze trekt alle randjes en bandjes recht en slaat haar armen over elkaar. "Ik ben klaar," zegt ze, "en op wie moet ik wachten?"
Ik zucht en wil eigenlijk alleen maar naar Olga kijken. Met tegenzin kleed ik me om, maar de aanblik van Olga's lijf zorgt ervoor dat mijn pik maar met moeite in mijn zwembroek past en Olga helpt ook niet mee door haar borsten anders in haar badpak te duwen.
"Oh," zegt ze gespeeld boos als ze mijn stijve pik ziet, "ik kan je ook nergens mee naar toe nemen. Maar ik zal je wel helpen om daar vanaf te komen."
Ze opent het deurtje, pakt onze kleren en loopt weg naar de kluisjes. Het helpt dat ze weg is en even later is mijn pik weer op normaal formaat en loop ik naar Olga die bij de kluisjes rustig wacht. Samen lopen we naar het daadwerkelijke bad en naar een onaangename verrassing. Het is druk, nee, het is heel druk. Fout, het is heel erg
druk, hiervan zou ik mijn stijve ook wel zijn kwijtgeraakt. Links, recht en voor ons rennen mensen. Tieners, jongens en meisjes van zo te ziend allemaal dezelfde leeftijd, vijftien á zestien jaar. Schreeuwen, gillen en roepend stuiven ze door elkaar heen. Sprakeloos staan we bij het hokje van de badmeester. We vragen hem waar al die drukte vandaan komt.
"Oh," zegt hij, "dat zijn de leerlingen van de middelbare school uit het dorp. Die zitten hier elke donderdag als onderdeel van de lessen gym. Maar als u rust zoekt, de banen zijn meestal leeg, de leerlingen zitten toch allemaal in het subtropische deel."
We bedanken hem voor de informatie en lopen naar de banen toe. In de baden zitten sommige leerlingen te kletsen, ze schieten door de glijbanen of tangen wat in een stil hoekje. Eén van de meisjes zit naast een jongen met een rood hoofd. Ze wanen zich onbespied maar het is duidelijk dat ze hem onder water aan het aftrekken is. We schuifelen verder, door de drukte en de smalle paadjes duurt het even voor we via een deur bij de banen uitkomen en het is een verschil tussen dag en nacht. Volmaakte stilte, met alleen af en toe een flard van het geschreeuw, gegil en rumoer uit het subtropische deel. Bijna volmaakte stilte want we horen een kreun van een vrouw en het geluid van twee zoenende mensen. Ik kijk Olga aan en die haalt haar schouders op. Weer een kreun en het gesmak van lippen op elkaar. We lopen langzaam om het bad heen en kunnen nu ook in het bad kijken. Aha, tegen de muur waar we bij stonden, in het bad zelf dus buiten ons zicht, zitten een jongen en een meisje in het water. Ze
drijven, hangen tegen de muur. Hij drukt haar tegen de wand van het bad en ze heeft haar benen om zijn middel geslagen. Ze kussen met gesloten ogen en hebben niet gemerkt dat wij naar binnen zijn gewandeld. Zijn heupen stoten rustig en het is duidelijk dat de twee aan het neuken zijn. De twee stoppen met tongen, de jongen kust haar nek en het meisje begint zachte gilletjes te slaken. Hij probeert sneller in haar kutje te stoten, maar door het water wil dat niet lukken. Zachtjes stappen Olga en ik verder naar de verste kant van het bad om ons daar stilletjes in het water te laten zakken. De twee tieners hebben nog niets in de gaten, maar de gilletjes van het meisje, op weg naar haar orgasme, weerkaatsen door de hal. Olga en ik beginnen aan ons eerste baantje als het meisje een lange gil slaakt. Ze kust de jongen weer die nog een paar nastoten doet. Olga zwemt naast me.
"Ik zie dit toch liever dan die orgiefiguren. Die twee zijn duidelijk gek op elkaar."
Ik glimlach, "Net zo gek als wij op elkaar zijn."
Olga glimlacht terug. De twee zijn echt verliefd want pas na twee van onze baantjes laten ze elkaar los. Het meisje grijpt onder water en doet ongetwijfeld haar badpak weer recht voor haar met zaad gevulde kutje, de jongen kan zijn inmiddels slappe lul weer in zijn zwembroek stoppen. Ze zwemmen een stukje naar de kant en klimmen via de trap het bad uit. Het meisje gaat voor en de jongen drukt nog een kus op haar billen als deze bij zijn hoofd komen. Zij giechelt en samen lopen ze snel terug naar het subtropische deel.
"Volgens mij hebben die twee niet eens in de gaten gehad dat wij hier ook rondzwemmen."
Ik knik, "Maar had jij die keren dat wij neukten iets in de gaten van onze omgeving?"
"Je hebt gelijk. Je let alleen op elkaar. Verder nergens op."
We zwemmen verder, maar tien baantjes begint het, ondanks dat we in elkaars gezelschap zijn, te vervelen.
"Heb jij nog zin om door te zwemmen?"
Ik kijk bedenkelijk, "Eigenlijk niet. Dit begint eentonig te worden. Zullen we naar het sub-tropische deel gaan, kijken of het daar nu wat rustiger geworden is?"
Ze knikt, geeft me een kus en zwemt naar het trappetje. Net als het meisje en de jongen voor ons geef ik Olga een
kus op haar kont.
"Niet origineel, maar wel lief," en ze huppelt voor me uit naar de deur tussen het wedstrijdbad en het subtropische deel. We stappen het subtropische deel binnen en inderdaad,het is rustiger. Als we rondkijken lijkt het wel of een deel van de meiden vertrokken is; aan de ene kant jammer want er liepen best lekkere exemplaren tussen, maar aan de andere kant zaten er ook een paar exemplaren tussen die je liever niet ziet, met genoeg vet om te blijven drijven. We doen een paar stappen en wandelen richting een glijbaan. Olga wandelt voor me uit en ik kijk een beetje om me heen. Zo bots ik tegen haar op omdat ze plots blijft staan.
"Wat is er?" vraag ik, maar Olga zwijgt en wijst slechts met haar hand. Ik kijk en zie Kat het water in glippen. Gerard glipt achter haar aan en grijpt haar vast. Ze lacht, al kunnen we niet zien waar Gerard haar vastpakt.
"Oh," zeg ik "He nee, hé. Niet weer. Gaat ze nu iedereen in het zwembad neuken?"
Ik zucht en zie hoe Kat een beweging maakt bij Gerard, al is het onduidelijk wat ze exact aan het doen is.
"Jij denkt dat ze hem aan het aftrekken is," fluistert Olga me toe.
Verbaasd kijk ik haar aan en vraag, "Hoe weet jij dat?"
Ze glimlacht, "Ik voel je stijve lul tegen mijn billen prikken," en ze klopt lief tegen mijn been.
"Nou, wat doen we?" vraag ik om het gesprek van mijn kloppende pik weg te halen, "laten we onze ochtend door die slet verpesten of gaan we gewoon zwemmen?"
Olga draait zich verrukt om en pakt mijn hoofd met beide handen beet. Ze trekt me naar zich toe en geeft me een dikke kus.
"Uitstekend idee," zegt ze hijgend als ze me loslaat, "we negeren die slet en we gaan zwemmen, kom op!"
Ze pakt mijn hand en trekt me mee naar de grote glijbaan. Gelukkig is de ergste drukte verdwenen en kunnen we zo naar boven klimmen, zonder in een lange rij te hoeven wachten. Olga giechelt elke keer als ik een kus op haar billen druk,
"De volgende keer ga jij maar voor," roept ze uit.
Eenmaal boven gaat ze in de buis zitten. Ik kruip vlak achter haar en klem haar tegen me aan. Met een duwtje glijden we naar beneden en Olga gilt het uit van pret. De eerste vijfentwintig meter zijn overdekt, maar daarna wordt de glijbaan ‘topless' zeg maar. In een bocht kijk ik naar binnen, dat wil zeggen, ik kijk de open kant uit en zie een paar seconden een beeld. Zie ik het goed? De volgende ‘run' kijk ik weer en nu weet ik het zeker. Door onze hoge positie in de glijbaan kunnen we iets zien. Gerard en Kat staan in een verscholen hoekje, verstopt achter een paar muren, te neuken. Kat heeft haar badpak aan de kant geschoven en staat gebukt, zodat Gerard zijn lul soepel in haar kutje kan pompen. Aan de grimas op de beide gezichten te zien genieten ze met volle teugen. Maar ondanks hun beschutte plek blijven ze niet ongezien. Bij onze derde omloop zie ik al één van de schooljongens om het hoekje van het muurtje gluren. Op de trap omhoog constateert Olga mijn erectie en moet ik haar de reden ervan wel vertellen.
Ze zucht, "Kan die slet nu niet een paar minuten zonder een pik in zich?"
Bij de vierde omloop wijs ik waar Olga moet kijken en samen zien we inmiddels vier jongens die staan te kijken, niet eens meer verstopt achter het muurtje. Om ze een beter beeld te geven heeft Kat het bovendeel van haar badpak afgestroopt zodat haar C cup borsten in het volle zicht van de jongens zijn. Twee van de jongens wrijven inmiddels over de bobbels in hun zwembroeken. Gelukkig voor mij snapt Olga waarom ik een stijve heb die in haar rug prikt en doet ze er niet moeilijk over. Bij de volgende rondgang zien we Gerard en Kat vrijwel tegelijk klaarkomen, aan hun gezichten te zien tenminste. Bij Olga en mij is de lol van het zwemmen en de glijbaan er wel vanaf, maar hoewel we er beiden afkeer van hebben, sluipen we toch naar Gerard en Kat toe. We hebben het geluk dat we net aan de andere kant staan en zo onzichtbaar zijn voor de twee en de grote groep jongens die zich inmiddels verzameld heeft bij het stel.
"Hmm," kreunt Kat, "lekker Gerard, dank je."
We horen hoe hij haar even op haar lijf klopt, "Graag gedaan meis. Ik ga even zwemmen."
Het elastiek van zijn zwembroek kletst tegen zijn liezen, "Jij amuseert je wel?"
Met een verlekkerde toon in haar stem zegt Kat, "Met zoveel lekkere jongens? Zeker wel."
De voetstappen van Gerard op de natte vloer bevestigen zijn vertrek.
"Zo jongens," zegt Kat, "hebben jullie een beetje genoten van de voorstelling?" Ze lacht hard, "Wat een domme
vraag van mij, aan die stijve pikkies van jullie te zien wel. En die natte vlekjes, is één van jullie nog spontaan klaargekomen?"
De jongens murmelen wat, maar afgezien van hun gegluur zijn ze goed opgevoed, "Nee mevrouw."
Kat trekt haar badpak weer in de originele vorm en vraagt, "Weet één van jullie kerels wat bukake is?"
"Nee mevrouw."
Olga kijkt me vragend aan, maar voor ik haar antwoord kan geven doet Kat dit al voor me. "Nou heren. Bukake is een Japans woord. Een vrouw zit in het midden, om haar heen staan een aantal mannen. Die mannen staan zichzelf af te trekken en spuiten hun lading op haar lijf, haar gezicht, haar borsten, haar rug en in haar haar."
De jongens reageren met gemengde "Oh," "goh," en "dank u mevrouw."
"Zo jongens," zegt Kat, "Nu ik jullie hier zo zie staan is dat waar ik zin in heb gekregen. Zo'n mogelijkheid doet zich niet elke dag voor. Maar waar kan dat hier?"
Eén van de jongens, die blijkbaar door heeft gekregen wat Kat van plan is, stelt voor om de grote kleedkamer te gebruiken waar de jongens hun kleding hebben liggen.
Kat kirt, "Wat een goed idee! Kom op, dan gaan we."
De vele voetstappen bevestigen het vertrek van Kat en de jongens, die ongetwijfeld als gewillige hondjes achter het sletje aanlopen. Olga en ik kijken elkaar aan en we overleggen wat te doen. We moeten sowieso even wachten tot mijn erectie weg is want om met een stijve in mijn zwembroek te lopen gaat ons te ver.
"Gaan we er achteraan of gaan we verder zwemmen?" vraag ik aan Olga.
"Nou," zegt ze, "bij mij is de lol van het zwemmen er wel af. Daarnaast kunnen we Gerard ook nog tegen komen in een bad of een glijbaan. Laten we maar naar het huisje teruggaan."
Ze loopt voor me uit en nadat we onze spullen uit de kluisjes hebben gehaald zoeken we een kleedhokje.
"Hé lekker ding," zeg ik tegen Olga, "zullen we een hokje delen?"
Ze lacht, "Vooruit dan maar. Het is dat je me toch al naakt hebt gezien."
Ze duwt tegen de deurtjes van de hokjes, maar alles blijkt dicht te zitten. Alleen de laatste, die tegen de grote
kleedruimte is gebouwd, is nog open. Olga glimlacht tegen me.
"We zijn zelfs veroordeeld tot het delen van een hokje," en ze houdt het deurtje voor me open.
Ik grijns van oor tot oor en spot, "Goh, wat erg nu."
Eenmaal in het hokje sluit Olga het deurtje, doet het op slot en we leggen onze spullen op het bankje. Plotseling verstart Olga.
"Ach nee hé."
"Wat is er," vraag ik geschrokken.
Olga zwijgt alleen en heft haar vinger op. Ik hoor nu ook wat haar oren net al opvingen. Gekreun, komende van de andere kant van de (stenen) muur, uit de grote kleedruimte. Maar het klinkt te duidelijk om alleen door de muur te komen. We kijken omhoog en zien een gat in de muur, waarschijnlijk voor het laten ontsnappen van de chloorlucht die zich ongetwijfeld steeds verzameld in de ruimte. Mogelijk heeft er ooit een roosten voor gezeten
om te voorkomen dat er naar binnen gekeken kan worden. Nu in ieder geval niet meer. Ik kijk Olga aan en haal mijn schouders op.
"Negeer het lief, negeer het."
Ze knik en trekt een bandje van haar schouder. Terwijl ik onze kleren sorteer bedenkt Olga zich en klimt ze op de
bank. Als ze zich uitrekt kan ze net de kleedkamer inkijken. Ik zucht, maar van die hint trekt ze zich niets aan. "Oh, Oliver," fluistert ze, "moet je kijken. Kat zit in het midden op haar knieën en die jongens staan om haar heen en zijn zich aan het aftrekken."
Na enige twijfel van mijn kant klim ik achter Olga op het bankje en kijk ook de kleedruimte in. Ik zie dat de omschrijving van Olga volledig accuraat is. Enkele jongens kreunen en een enkeling staat zich met zijn linkerhand af te trekken. Plots schiet me wat te binnen en ik kijk de ruimte rond.
"Gelukkig," fluister ik.
Verbaasd fluistert Olga me toe, "Gelukkig wat?"
"Die jongen die daarstraks dat meisje in het sportbad geneukt heeft staat er niet bij. Trouw is er dus nog wel bij voor hen."
Olga glimlacht even, maar een luide kreun van één van de, even snel tellen, twaalf jongens, zorgt ervoor dat we
beiden kijken en zien hoe de eerste jongen klaarkomt en een zestal fikse stralen zaad in het gezicht van Kat spuit. Hij smeert zijn eikel af aan haar wang en gaat op de bank zitten uithijgen. We zien dat de mond van Kat een dankjewel fluistert, maar we horen het niet. Of zijn orgasme een kettingreactie veroorzaakt of dat het punt van de jongens zo dicht bij elkaar ligt weet ik niet, maar jongens twee en drie sproeien hun zaad over Kat heen. De acht stralen samen zijn eerlijk verdeeld over haar gezicht en borsten en bij mij begint er ook iets zich weer te roeren, Olga merkt het en grinnikt zacht, "Zo jochie, wordt je er geil van?"
Ik sla mijn armen om haar buik en grijp met mijn handen haar borsten beet. Ik druk mijn lul tegen haar billen. "Ontkennen heeft toch geen zin meer. En daarbij," ik knijp even in de stijve tepels, "het laat jou ook niet onberoerd."
Olga grinnikt weer en duwt haar heupen naar achteren. Intussen lost de vierde jongen zijn lading, maar dit gebeurt in die zielige straaltjes. Waarschijnlijk wist hij het van zichzelf want hij hield zijn eikel op enkele millimeters van het gezicht van Kat. Zijn zaad sijpelt eruit en hij is ook als eerste weg, weg uit de kleedkamer. Olga wiegt met haar heupen en haar billen masseren mijn paal door de zwembroek heen.
“Oh Olga," kreun ik in haar oor en ze slaat een arm om mijn hoofd. Ik kus haar nek. Ze zucht.
"Jammer dat we niet kunnen neuken, ik wil je in me voelen."
Ik hou één van mijn handen voor haar gezicht en beweeg mijn vingers. Ze lacht stilletjes. "Dat is toch niet helemaal hetzelfde."
Nieuw gekreun uit de kleedruimte begeleidt het spuiten van jongens vijf en zes, beiden ontladen in het gezicht van Kat die, aan de uitdrukking op haar gezicht (haar grote glimlach) en het gegrinnik te merken, ervan geniet. De twee maken plaats voor drie jongens die driftig rukken aan hun pikkies. Alsof het gerepeteerd is spuiten ze tegelijk. Als je even vergeet dat dit zaad is dat over een vrouw wordt gespoten dan zou je dit mooi kunnen vinden. Alle vijf de stralen worden tegelijk over Kat gespoten in ook nog een vijf gelijke hoeveelheden. Eerst drie stralen in haar gezicht, de laatste twee worden op haar borsten gedeponeerd. Ik wrijf met een hand over het kutje van Olga, in hetzelfde tempo waarmee Kat het zaad over haar borsten en buik smeert.
"Zo, dat waren nummers zeven, acht en negen. Het dunt zo wel uit daar."
Olga bijt op haar lip om een kreun te onderdrukken en verzucht, "Moet je zien hoe ze eruit ziet. Ze is helemaal wit van het zaad. Oh Oliver."
Onverwacht voor mij komt ze klaar, ze rilt in mijn armen, maar ze komt stilletjes, alleen een zucht. Langzaam stop ik met wrijven.
"Dank je, lieverd," fluistert Olga en ze maakt zich los uit mijn omhelzing. Ze klimt van het bankje af en gaat erop zitten. Ik kijk verder en zie hoe Kat een gilletje van genoegen slaakt als jongen nummer tien zijn zaad op haar spuit. Hij mikt duidelijk en stuurt zijn pik met zijn hand. Straal één gaat in haar gezicht, twee op haar rechterborst, drie op haar linkerborst en vier weer in haar gezicht. Hij veegt zijn eikel af aan haar lippen. Automatisch opent Kat haar mond en zuigt de laatste druppels uit de jongen. Op het moment dat hij zijn pik terugtrekt uit de mond van Kat, trekt Olga mijn zwembroek naar beneden; eerst een stukje om mijn pik vrij te maken, maar aangezien de
zwembroek toch uit moet, meteen maar helemaal. Ze slaat een hand om mijn schacht, trekt er even aan maar hapt al snel mijn pik naar binnen. Nu moet ik op mijn lip bijten om een kreun te onderdrukken. De laatste twee jongens staan om Kat en overleggen met elkaar. Ze passen het tempo waarmee ze trekken op elkaar aan en staan op een paar centimeter van Kat. Ondanks het overleg komt de ene net een halve seconde voor de andere klaar. Om en om schieten ze een straal zaad in het gezicht van Kat, alwaar de eerste slierten al van haar gezicht via haar hals naar haar borsten lopen. Olga's tong glijdt over mijn eikel en ik sluit mijn ogen. Ik voel hoe ze afwisselend mijn eikel bewerkt en mijn pik diep in haar mond neemt. Mijn benen beginnen te trillen en mijn ballen tintelen. Ik hoor Olga even, met volle mond, grinniken en ik kom klaar. Door al ons geneuk van de afgelopen dagen is het alleen niet zo heel veel meer, maar Olga slikt het wel volledig door, net als de vorige keer. Mijn spieren schieten in staking en ik voel het laatste zuigwerk van Olga tot in mijn tenen. Als ik langzaam op de bank zak glipt mijn pik uit Olga's mond. Ze slikt nog een keer, maar springt weer op om door het gat de kleedruimte in te kijken.
"Zo," fluistert ze, "Kat zit echt helemaal onder."
Ik kreun alleen een bevestiging. We horen beide Kat tegen de zes overgebleven jongens zeggen, "Wie kan er nog een keer. Zo'n bukake is wel leuk, maar nu wil ik wel een pik in me hebben. Als je het lef hebt om wat van het zaad van je klasgenoten te pakken en in mijn aarsje te smeren mag je me zelfs in mijn kont neuken."
Olga sist, "Wat een slet, twaalf ladingen over zich heen en daarstraks het zaad van Gerard in zich en ze heeft nog niet genoeg."
Olga gaat verder met het beschrijven wat er gebeurt. "Eén van de jongens gaat in op haar uitnodiging. Hij loopt naar haar toe en hij heeft alweer een stijve. Kat staat op en bukt voorover. Ze spreidt haar benen iets en met haar
handen doet ze haar billen uiteen. Shit, dat kan ik zo niet zien. Nee, hij probeert niet eens om bij het zaad op haar borsten te komen, hij mikt met zijn pik op haar kut en hij glijdt zo tot zijn buik in haar spleet, ja die meid is zo geil als boter, die moet zo'n beetje soppen. Ha, hij moet zijn pik wel met zijn hand voor haar kutje houden. Hij pakt haar heupen beet en begint te stoten. Hij is al een keer klaargekomen, dus hij zou het een tijdje moeten kunnen volhouden. Kat geniet er wel van zo aan haar gezicht te zien, oh fuck, ik begin er zelf ook weer geil van te worden."
Terwijl Olga doorgaat met het beschrijven van de handelingen van Kat en de jongen bekijk ik mijn meisje eens, zoals ze nu boven me uittoornt. Haar badpak hangt om haar middel, het bovenste deel losgemaakt zodat haar borsten vrij hangen, maar haar onderlichaam is nog bedekt.
"Maar," zo denk ik, "wat zij kan, kan ik ook."
Ik stroop dan ook de rest van het ding van haar lijf, snel maar niet zo snel dat ik niet zie en ruik dat ze geil is en er zich tussen haar benen een natte plek bevind. Ik buig me voorover en kus haar venusheuvel, ze kreunt even en zet voorzichtig, want ze staat op een smal bankje, haar benen uiteen. Zoals gezegd, het bankje is smal, maar haar benen komen net ver genoeg van elkaar om haar kutje te openbaren en ik zie nu duidelijk dat ik gelijk heb. Langs haar benen lopen een paar straaltjes geil, dik en traag naar beneden, maar helaas kan ik er net niet bij. Ik concentreer me daarom maar op de bron van al dit lekkers, haar kutje. Ik kan met mijn tong net tussen haar
schaamlippen komen, maar mijn tong net niet echt in haar vagina duwen. Dus sabbel ik maar wat op haar schaamlippen en doordat Olga's ooggetuigenverslag van het geneuk van Kat nu met horten en stoten komt,
merk ik dat ik effect heb.
"Oh Oliver, oh, Kat is gaan valsspelen, ze is begonnen zichzelf te vingeren, dan heb ik het toch beter voor elkaar, oh wat lekker. Ga door lief, ga door. Aan het gezicht, oh, van de jongen te, oh mmm, te zien gaat hij zo komen, maar oh, Kat probeert tegelijk met hem te komen..."
Ik ook, ik probeer op het klitje van Olga te sabbelen, haar geilproductie draait op volle toeren en ik lebber naar binnen wat ik mee kan krijgen. Door mijn dubbele aanpak van klit en schaamlippen is het niet Kat, niet de
jongen, maar mijn Olga die als eerste klaarkomt, weer zacht en stil, maar wel heftig trillend op haar benen. Aan de andere kant van de muur komen de jongen en Kat vrijwel tegelijk klaar en verwerkt Kat haar veertiende kwak zaad van de ochtend, voor zover wij weten in ieder geval! Langzaam zakt Olga omlaag op de bank in mijn armen en als we op gelijke hoogte zijn kussen we elkaar, zachtjes spelen onze tongen met elkaar. We horen hoe er iemand op de deur van de grote kleedkamer klopt en Kat roept dat Gerard mag binnenkomen. Hij helpt het met zaad overdekte sletje ongezien naar de douches te krijgen en wij kleden ons langzaam aan, elk kledingstuk afgewisseld met een korte tongzoen.
"En toch is het niet eerlijk."
"Wat?" vraagt Olga ietwat geschrokken.
"Jullie kunnen vaker achter elkaar klaarkomen, wij niet."
Ze lacht en kust me, "Ja," zegt ze, "het is wel leuk om een vrouw te zijn."
We trekken onze laatste kleren aan, proppen het natte spul in de tassen en we verlaten het zwembad. Gearmd lopen we terug naar het huisje.


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/125392.html