This is a print version of story Een gezellige eerste date met een Bulgaarse schone by Scuzi79 from xHamster.com

Een gezellige eerste date met een Bulgaarse schone

Donderdag was het dan zo ver... Na ongeveer een half jaar wat kletsen op internet zouden we elkaar eens ontmoeten.
Mijn vriendin en ik hebben een open relatie en dus kon ik met deze Bulgaarse dame afspreken. 
We waren erachter gekomen dat we dicht bij elkaar wonen, en we spraken af om elkaar in een park te ontmoeten.
Ik kwam aan op de afgesproken plek en ging in de zon m'n sigaretje zitten roken. Na de tweede sigaret kwam ze aangelopen. Na de standaard 3 zoenen op de wang kletsten we wat en genoten van de zon.

Ik had niet heel veel tijd, omdat ik aan het einde van de middag in de stad moest zijn. Maar genoeg om nog wel even wat te wandelen. Al wandelend en kletsend kwamen we bij haar huis uit, en ze nodigde me uit voor een drankje.

Binnen ging ik op de bank zitten en ze zette een flesje bier voor me neer, zelf nam ze een wodka. Ze kwam naast me zitten en mijn hand gleeg van de rugleuning naar haar schouder. Zo zaten we wat te drinken, maar we kropen steeds dichter tegen elkaar aan. Mijn hand gleed van haar schouder naar haar rug en wreef zachtjes over haar onderrug.

Ze pakte m'n andere hand en legde die op haar been. Ze keek me aan en onze monden vonden elkaar. Intens zoenend tastten we het voor ons onbekende lichaam af, steeds meer huid vindend onder de luchtige kleren.
Ik deed knoopje voor knoopje haar blouse los en liet m'n handen over haar zij gaan, langzaam, stukje bij beetje liet ik ze omhoog gaan, haar handen gingen over mijn rug en masseerden zachtjes.

Ik vond de sluiting van haar BH en maakte hem, na wat gehannes los. Dit was voor haar het teken om op te staan en ze trok me mee naar de slaapkamer. Ze ging op het bed liggen en ik kroop ernaast. Ik hielp haar uit de blouse en haar BH en kustte haar in haar nek. Mijn handen gingen over haar buik en over haar borsten. Ik liet mijn lippen afzakken en kustte me een weg naar haar tepels. Daar zoog ik zachtjes op, m'n tong maakte rondjes om haar tepels en af en toe beet ik speels in haar tepel.
Ondertussen hadden mijn handen haar broeksrand gevonden en maakte ik de knoop los. Ik trok haar broek naar beneden en kwam erachter dat ze “commando” ging...

Ik liet een vinger door haar lies glijden en over haar lipjes. Ervoor zorgend dat ik niet tussen de lippen gleed. Zo plagend liet ik haar kronkelen. Ze wilde meer... Maar daar moest ze nog even op wachten.
Ik ging al kussend over haar buik naar beneden en ging over haar been naar beneden, haar broek meetrekkend. Via haar andere been ging ik weer omhoog en kustte haar lipjes, m'n tong ging tusssen haar lippen en ik likte tot haar clitje, daar liet ik m'n tong rondjes omheen draaien, terwijl ik met mijn vingers haar gaatje zocht. Eerst een vinger, toen een tweede vinger, ik duwde ze steeds een beetje dieper en bewoog ze heen en weer. Ze kreunde het uit van genot. Toen duwde ze me weg en ritste mijn broek open, samen met mijn onderbroek trok ze hem naar beneden. Mijn pik sprong op en ze pakte hem stevig vast, ze likte het topje en van m'n ballen omhoog.
Toen sloten haar lippen om de eikel en zakte ze over mijn pik heen. Met langzame halen begon ze me te pijpen.

Ik vroeg of ze zich om wilde draaien, zodat ik haar ook nog kon proeven, dit deed ze en duwde haar kutje in m'n gezicht. Heerlijk om te ruiken en proeven....
Na een tijdje zo genoten te hebben stapte ze van me af en deed me een condoom om. Ze ging op haar rug liggen en ik leunde over haar heen.
Mijn eikel duwde ik tegen haar gaatje en naar binnen. Steeds verder, en weer naar buiten, ik begon sneller te bewegen en stootte steeds harder.
Na niet heel lang zo bezig te zijn kwamen we samen klaar, we waren te opgewonden van de spanning van niet de eigen partner dat we het niet lang vol hielden...

We lagen nog wat na te hijgen en ik keek op mijn horloge. Tot mijn schrik bleek het al tijd te zijn om op weg te gaan naar de binnenstad. Helaas konden we niet langer bij elkaar blijven, na een snel sigaretje en een afscheidszoen spraken we af na haar vakantie hier wat meer tijd voor te nemen.


Story URL: http://xhamster.com/user/Scuzi79/posts/125295.html