This is a print version of story Sex op het werk by little_slut_87 from xHamster.com

Sex op het werk

Een paar jaar geleden werkte ik in een zwembad in Utrecht. Het was heerlijk werk. Het was er altijd luidruchtig, nat en warm, precies zoals ik ben. Ik had altijd veel plezier in mijn werk en ging er elke dag met een lach heen. Tot we op een dag een nieuwe collega kregen. Deze mannelijke collega zou die lach nog groter maken.

Toen ik hem op me af zag komen kreeg ik het al warm van binnen. Een knappe, lange jongen met sprekende blauwe ogen stelde zich voor als Marc. Marc was het type jongen waar alle vrouwen naar om kijken. Alles klopte. Er werd verteld dat ik Marc weg wijs moest maken in het bedrijf en dat hij de komende tijd met mij zou meelopen. Dit vond ik helemaal niet erg. Wilde hem alle plekjes van het bad wel laten zien.

Na een weekje kende Marc alle routines in en rond het bad en werd het tijd dat hij zou gaan lesgeven. Dit zou hij ook samen met mij doen, zodat ik hem nog kon begeleiden mocht dit nodig zijn. Ik had mijn badpak aan en stond al in het bad op de kindjes te wachten toen Marc kwam aanlopen. Hij trok zijn shirt uit. Mmmmmm, bij het zien van die heerlijke torso werd mijn kutje zeiknat. Ik zag Marc mij een knipoog geven en het was de rest van de lessen erg lastig om mijn koppie erbij te houden. Na de les moest er nog toezicht worden gehouden. Iets waar ik weinig zin in had, ik wilde mijn kutje verwennen, denkend aan Marc. Maar helaas, de rest was al klaar met werk en ik moest nog blijven samen met een andere collega.

Maar die kwam naar me toe om te vertellen dat ze thuis een noodgeval had, de kleine was ziek geworden en moest naar huis. Of er niemand anders in haar plaats kon. “Ik doe het wel”, hoorde ik achter me. Ik keek in de stralende ogen van Marc, die voorstelde om samen met mij de rest van de avond in het bad te blijven. Hier had ik natuurlijk geen bezwaar tegen. De rest van de avond vlogen de flirtende, sexueel getinte opmerkingen over en weer en aan het eind van de avond was ik zo nat, dat er makkelijk 5 vingers naar binnen zouden glijden als ik thuis zou zijn. Die gedachte maakte me gek en ik ging me dus snel omkleden nadat de laatste persoon uit het bad was.

Ik stond onder de douche en ineens hoorde ik een zwoele stem zeggen “ik weet zeker dat je die rug niet zelf kunt inzepen”. Ik voelde twee handen me met mijn buik tegen de muur aanduwen en terwijl Marc me met één hand tegen de muur hield, liet hij zijn andere hand over mijn rug glijden. Steeds lager naar beneden. Ik smolt en zei tegen hem dat hij wel meer mocht zepen dan mijn rug. Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij draaide me om zodat ik met mijn rug tegen de muur kwam en liet zich op zijn knieen vallen. Zijn tong vond direct de weg naar mijn kutje. Terwijl zijn tong over mijn klitje gleed, drukte hij 3 vingers mijn kutje in, een vierde vinger gleed richting mijn kontje. Hard begon hij me te vingeren. Mijn handen glijden over zijn hoofd om zijn tong nog beter te kunnen voelen. Ik voelde hoe ik gevuld werd en genoot van zijn vingers die steeds dieper leken te gaan.

Plots stopte hij en kwam overeind. Hij dwong me op mijn knieen en trok zijn zwembroek naar beneden. Langzaam kwam daar een heerlijke paal van zeker wel 25 cm tevoorschijn, kloppend en druppend met voorvocht, wachtend op mijn mondje. Ik opende mijn mond en nam zijn pik diep in mijn keeltje. Hij begon langzaam te stoten, maar Marc had al snel door dat ik het hard wilde. Hij versnelde het tempo en stootte diep achter in mijn keel. Ik begon te kokhalzen, iets wat zowel hem als mij nog geiler maakte. Ik keek hem met zaadvragende ogen aan. Hij haalde zijn pik uit mijn mondje,trok me omhoog en zette me met mijn tieten tegen de muur. Achterlangs kwam zijn harde pik mijn kutje binnen. Twee vingers gingen mijn kontje weer in en hij begon te stoten. Steeds dieper en harde voelde ik zijn pik harder worden in mijn natte neukgrot. Met zijn andere hand kneep hij om mijn keel, ik had het gevoel dat ik ieder moment gillend tot een hoogtepunt zou komen. Ik merkte dat het bij Marc ook niet lang zou duren. Ik sloot mijn kutje strak om zijn pik en riep dat ie zijn zaad diep in mijn buik moest spuiten. Dit was teveel voor hem en ik voelde de stralen warm zaad mijn kutje stromen. Schokkend en kreunend kwamen we klaar. Ik zakte haast door mijn benen, het was te lang geleden dat ik zo heerlijk was genomen.

Hij gaf me nog een zoen en we hebben nog even samen onder de douche gestaan. Ik voelde zijn handen mijn kutje weer zoeken, maar helaas moest ik weer terug naar huis, naar mijn vriend, die op me zat te wachten. Na dit verhaal heb ik nog geregeld met Marc moeten afsluiten. Als jullie willen weten of we daar nog meer plezier bij hebben beleefd, dan laat maar een reactie achter, dan zal ik de rest ook graag met jullie delen……..Story URL: http://xhamster.com/user/little_slut_87/posts/124961.html