This is a print version of story De vakantie deel 3 by pegaseus69 from xHamster.com

De vakantie deel 3

Er heerst een stilte voor ik Olga vraag, "en nu? Ben je nu nog geil na deze opsomming of moet ik een beschrijving geven van hoe Henk Linda in haar kontje neukte en zijn zaad nadat hij klaarkwam weer uit haar aarsje sijpelde?"
De woorden hebben wel enig effect op Olga, ik kan aan haar lichaam zien dat ze terugdenkt aan het beeld van die twee die voor ons hun anale sex volbrachten. Ze kijkt me aan.
"Heb je condooms bij je?"
Ik knik en ze gebaart met haar hand dat ik ze moet gaan halen. Niet veel later ben ik terug met het vijftig stukspakje in mijn hand.
Olga leest het opschrift "Vijftig stuks, jij hebt grote plannen."
Ik haal mijn schouders op, "Een pakje van vijftig stuks is veel goedkoper dan een pakje van vijf."
Ik zie de twijfel in haar ogen afgewisseld worden met geilheid.
"Trek je kleren uit, gooi ze maar ergens neer."
Snel trek ik mijn trui over mijn hoofd, mijn T-shirt volgt even snel en nog voor beiden op de grond liggen heb ik de riem van mijn broek al los. Snel kniel ik om mijn schoenen ui9t te doen en het lukt me om in één keer mijn broek, onderbroek en sokken uit te doen. Doordat ik dit gebukt doe blijft mijn stijve pik redelijk meewerken en ziet Olga hem pas als ik weer rechtop sta. Ze trekt een wenkbrauw op en fluit tussen haar tanden.
"Die is niet mis. Die doet qua formaat mee in mijn persoonlijke top tien."
Aarzelend en ietwat angstig vraag ik haar "De top tien van wat? Kleinste pikkies die je ooit gezien hebt?"
Ze lacht, eindelijk weer, "Nee hoor, de persoonlijke top tien van grote lullen. Al zegt dat ook weer niets. Bij de nummer één voelde ik me alleen opgevuld, meer ook niet, zeker omdat hij binnen een minuut klaarkwam. Ik kreeg niet eens de kans om te faken. Niet dat het hem interesseerde want hij was even snel ook weer weg. Het was iemand met een beduidend kleinere die me twee keer heeft laten komen."
Als de herinnering is weggezakt trekt Olga haar trui over haar hoofd en gooit het van zich af. Haar T-shirt volgt snel, daarna trekt ze haar schoenen, sokken en broek uit zodat ze in haar BH en slip voor me staat.
Ze glimlacht als ze naar mijn trillende pik kijkt en zegt, "Zo, die weet al waar die moet zijn."
Niet begrijpend volg ik de baan die mijn pik wijst om bij de natte plek in haar slipje uit te komen.
"Kom hier," beveelt ze en ik stap naar haar toe.
Als ik voor haar sta zegt ze dat ik mijn handen op mijn rug moet leggen en ze daar tot nader orde moet laten, uiteraard gehoorzaam ik netjes. Haar grote borsten lijken uit de BH te willen springen en de aanblik op die twee bollen is voor mij genoeg om geen weerstand te bieden. Ze hebben zelfs iets rustgevends, die twee borsten van haar. En waarom zou ik ook weerstand bieden, het ziet er allemaal goed voor me uit. Olga legt haar handen ook op haar rug en bekijkt me van top tot teen, als een sergeant met een nieuwe rekruut. Ze knikt goedkeurend en pakt met haar hand mijn nog steeds trillende pik beet. Het voorvocht van de eikel plakt meteen aan de palm van haar hand en ik voel de warmte in mijn lul doordringen. Langzaam trekt ze de huid naar zich toe zodat mijn voorhuid de eikel weer helemaal bedekt.
"Oh Olga," kreun ik zal ze met haar andere hand mijn ballen beetpakt en ze deze langzaam masseert.
"Zo Oliver," zegt ze, "ga je snel komen? Als je me neukt moet je natuurlijk wel even doorkunnen. Erin, kwak lossen en eruit is niet voldoende. Ik moet er tenslotte van genieten. Ben je zo geil?"
Ze duwt de huid weer naar achteren en een verse lading voorvocht glimt op de eikel.
"Ja Olga, ik ben zo geil," verzucht ik en ik merk dat ik al hard naar een orgasme onderweg ben.
Olga verhoogt het tempo waarmee ze met mijn pik speelt en ik voel mijn ballen al tintellen.
"Olga, ik ga zo komen," waarschuw ik en Olga is verbaasd, "Zo snel al?"
Ik slik om mijn droge keel te smeren en knik ja.
"Je trekt me af. Dat is al genoeg."
Olga begint nu met het tempo te spelen, sneller, langzamer, dan weer sneller. Ze kijkt de kamer rond en mij weer aan.
"Ok dan. Kom dan maar klaar dan."
Ze trekt nog een paar keer en dat is voor mij te veel. Opgewonden door haar handen, haar lichaam zo dicht bij me, haar geur en de gedachten dat ik haar zal gaan neuken spuit ik echt. De stralen breken op haar buik en klodder na klodder deponeer ik op haar strakke lichaam. Ze kijkt naar beneden en ziet mijn pik schokkend de laatste druppels uitspugen.
Ze knikt goedkeurend, "goede hoeveelheid. Wanneer had jij je voor het laatst afgetrokken?"
Mijn benen trillen en het is de hand van Olga dat ik mijn evenwicht niet verlies. "De dag dat je accepteerde om met me hierheen te gaan."
Ze glimlacht, "Zeker een fantasie dat je me neukte?"
Ik knik.
"Kwam je toen ook zo snel klaar?" vraagt ze verder.
Ik schud mijn hoofd, deels om ook weer mijn verstand terug te krijgen. "Nee, maar ik had me die ochtend daarvoor ook al afgetrokken met jou in gedachten, dus ik kon langer door."
Ze fronst haar wenkbrauwen en laat nu ook mijn lul los, zodat het laatste beetje zaad op de grond valt.
"Wil je zeggen dat je al een paar weken niet meer bent klaargekomen en dat dit," ze wijst op haar besmeurde buik en de enkele druppels op haar slip, "de productie van die weken is?"
Ik schud mijn hoofd, "Nee, ik weet zeker dat ik twee keer een natte droom heb gehad, maar geen eigen handwerk meer nee."
"Goh," zegt ze alleen.
Ze kijkt naar haar buik, naar de klodders die ik heb achtergelaten. Met haar wijsvinger wrijft ze erin en proeft het voorzichtig.
"Mmm," zegt ze keurend, "niet slecht. Beetje zoutig, maar niet vies."
Plots doet ze een stap naar achteren zodat ze bij een stoel komt te staan. Ze zet haar ene been op de leuning en wenkt me. "Kom hier en kniel."
Niet veel later zit ik voor haar op mijn knieën. Ze pakt mijn hoofd beet en drukt het tegen haar kruis.
"Ruiken!" roept ze. "Diep inhaleren."
Ik snuif en ruik voor het eerst in mijn leven de directe geur van een vagina van een geile, jonge vrouw. De geur stuurt al mijn hormonen op hol en mijn net slap geworden pik verrijst alweer. De geur blijft in mijn longen rondzingen, maar als de luchtblaasje de zuurstof eruit gefilterd hebben moet ik wel uitademen. Olga heeft geen genoeg, al snap ik niet helemaal wat ze er lekker aan vind.
"Nog een keer," roept ze uit en nog voor ze is uitgesproken haal ik alweer adem.
De roes van haar geur begint echt in te zetten en ik begin zelfs een beetje licht in mijn hoofd te worden. Net als ik moet gaan uitademen laat Olga mijn hoofd los.
"Ok, stoere jongen. Eens kijken of je echt lef hebt."
Ze draait zich om, bukt en steunt met haar handen op de bankleuning. Haar kont staat direct voor mij, bol en gespannen in het slipje. Olga fluistert het bijna,
"Ruiken. Diep...inhaleren."
Ik pak haar billen beet en druk ze tegen mijn gezicht terwijl ik met mijn nek kracht zet. Vol snuif ik en mijn hersenen slaan bijna op hol als de
kakofonie van geuren binnendringen. De geur van mijn sperma op haar buik, haar geil uit haar kut en op haar slip en dat wat er uit haar bilspleet komt; een fijne mengelmoes van zweet en een hint van ontlasting, alles komt in mijn hoofd bij elkaar. Ik laat Olga weer los, maar probeer wel de geur vast te houden in mijn hoofd. Olga kijkt naar beneden, tussen haar benen door, naar mijn lul die weer zachtjes trillend overeind staat, alsof hij nog niets gedaan heeft, een nieuwe sliert voorvocht onderweg naar de grond.
"Ik geef toe," zegt ze licht hijgend, "ik had niet verwacht dat je zo diep zou inhaleren. We gaan het misschien leuker hebben dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik ben benieuwd of jij wel durft wat anderen niet durven."
Langzaam laat ik de lucht uit mijn longen ontsnappen, een beetje zoals een roker die de smaak van zijn sigaar wil vasthouden.
"Wat durfden anderen dan niet?"
"Dan willen ze dat ik ze pijp, maar mijn kutje likken durven ze niet of ze willen me in mijn kont neuken, maar ook daar durven ze hun tong niet in te steken."
Ik grinnik, "toon me dat gaatje maar. Dan merk je het snel genoeg of ik het durf of niet."
Ze haakt haar duimen om haar slip en trekt al een beetje, maar ze bedenkt zich.
"Doe eerst even een condoom om. Eventueel kunnen we dan zo door," ze lacht, "als je echt mijn kontje likt, en dan bedoel ik mijn kontgaatje en niet mijn billen, dan pijp ik je hier ter plekke."
Met enige moeite kom ik overeind. Gelukkig staat het doosje niet ver weg en wonder boven wonder lukt het me om snel en in één keer het doosje te
openen, een condoom te pakken en om deze over mijn kloppende lul te plaatsen. Ik neem weer dezelfde positie achter Olga in, op mijn knieën.
Ze kijkt weer tussen haar benen door en ziet het rubber glimmen van het glijmiddel annex zaaddodend pasta. Een grote glimlach speelt om haar
lippen.
"Goed zo jochie. Met die handeling heb je de kans dat je me mag neuken veranderd van absoluut niet naar heel misschien."
Ik tik ongeduldig met mijn vinger tegen haar bil. Soepel trekt ze haar slip naar beneden en eindelijk heb ik zicht op de twee onbedekte billen. Ik
wacht even met mijn handen ero te leggen want Olga stapt uit haar slip en gooit ook dit kledingstuk de kamer in. Ik leg nu mijn handen op die twee zachte billen, maar meer doe ik ook niet.
Rustig blijf ik wachten tot Olga zich half omdraait en zegt, "Nou, hier is mijn gaatje. Of durf je toch niet."
Rustig antwoord ik haar, "Ik durf wel, maar je hebt teveel kledingstukken aan. "
"Teveel, God...Oh." Moppert ze, "Je wordt zelfs al veeleisend!"
"Nee hoor," zeg ik, "Ik hou het alleen maar eerlijk. Ik naakt, jij naakt."
"Oh!" verzucht Olga, maar ze klikt wel haar BG los en smijt het ding weg.
Op het moment dat het ding het contact met haar vingers verbreekt sla ik toe. Snel trek ik Olga's billen van elkaar en ik druk mijn tong in één keer(goed gemikt, al zeg ik het zelf) op haar sterretje. Mijn neus duw ik boven in haar bilspleet en Olga slaakt een gilletje van mijn onverwachte aanval.
Langzaam lik ik, glijd ik met mijn tong door haar spleet, onder een kirrend geluid van Olga. Ik ben zo geconcentreerd bezig dat ik me niet eens met de smaak bezig hou. Eh, tot nu dus. Ze smaakt ietwat zoutig, al zal dit misschien ook wel door het zweet komen. Voor de rest zitten er hinten in van zoet, maar ik kan niet zeggen dat ik het vies vind. Ik gebruik de tijd om te kwijlen, ik laat zoveel mogelijk speeksel door haar bilnaad lopen als ik kan. Ik voel een paar rimpels, de rimpels van haar strak gespannen sluitspier, oh, dat wordt nog wel anders zo. Ik ben er wel erg blij mee dat ze zich netjes geschoren heeft, niet alleen een kale kut, maar ook haar bilspleet is netjes haarvrij, zoals het hoort. Ik hou mijn tong even op haar sterretje en oefen een beetje kracht uit; een beetje om niet teveel ineens te willen, om de weerstand van de spier te voelen, maar ook omdat ik niet meer kracht kan zetten zo. Langzaam glijd ik weer verder naar beneden om te stoppen als ik bij de rand van haar kutje kom. De geur van die hoek maakt me al dronken en se smaak die ik net meepik helpt me verder onderweg.
Ik ga weer naar boven, onder de begeleiding van Olga die een langgerekt "Ohhhhhhh," laat horen, tot het moment dat ik weer bij haar sterretje ben. Dit plekje, inmiddels nat van mijn speeksel, krijgt nu de punt van mijn tong op zich. Olga slaakt een kreet als ik het puntje voorzichtig naar binnen druk. Ik ontmoet wat weerstand, maar niet voldoende om mijn tong buiten te houden. De kracht die haar sluitspier heeft is bijna niet te geloven, maar Olga zucht en bied me hulp door te ontspannen. Millimeter voor millimeter druk ik mijn tong dieper in haar aars, mijn neus is vastgedrukt in haar bilspleet en ik daardoor alleen nog door mijn mond ademhalen. Tot mijn ongenoegen kan ik mijn tong niet zover in Olga's kont krijgen als ik zou willen, de vorm van mijn gezicht werkt hier tegen, dus het enige wat ik kan doen is rondbewegen, draaien en buigen.
Ik hoor hoe Olga zich aan de stoel vastklampt en zucht, steunt en kreunt. "Ga door Oliver, ga door. Doe het! Maak me klaar in mijn aars. Oh!"
Ben ik haar aan het klaarmaken? In haar kont? Ik wist niet dat vrouwen daar zo opgewonden van worden, laat staat erop klaar kunnen komen. Ik dacht altijd dat het in de films gefaked werd om de mannelijke kijkers de illusie te geven dat ze ervan genieten. Ik laat mijn overpeinzingen voor wat ze zijn en druk mijn tong zo diep mogelijk in haar kont, draai en krom in een vast ritme en de steun en kreun geluiden van Olga worden heftiger. Het kost me meer en meer moeite om haar billen stil te houden.
"Oh ja, nu. Ja!" steunt Olga.
Ze rilt over haar hele lichaam en ik voel haar sluitspier ritmisch om mijn tong samentrekken.
Ze kreunt, "Oh yes, oh yes, oh ja," dat verzuchtte ze gisteravond ook. Langzaam trek ik mijn tong terug, of beter, Olga zakt in elkaar waardoor ze haar kont van mijn tong trekt. Ze zakt door haar knieën en legt haar bovenlichaam op het zitgedeelte van de stoel.
"Fuck Oliver. Dat was heerlijk. Weet je zeker dat je dit nooit eerder gedaan hebt?"
"Ik zou het wel onthouden hebben als ik mijn tong in de kont van een vrouw gehad zou hebben. Of die van een man, maar daar heb ik helemaal geen interesse in," antwoord ik.
Ze zucht een kort lachje, "Ik weet dat ik je beloofd heb om je te pijpen, maar vind je het erg als we daar nog even mee wachten. Ik moet even bijkomen, zo lekker ben ik in jaren niet klaargekomen."
Ik kus haar rug, "Dat is prima, neem je tijd maar."
Terwijl Olga uitgeteld in de stoel hangt heb ik de tijd haar beter te bekijken, aangezien mijn aandacht net nog ergens anders was en ik deze delen van haar lichaam nog nooit gezien heb. Haar dijen zijn nat van haar geil dat in een brede baan naar het tapijt loopt alwaar ik al de vlekken van mijn zaadlozing van net en mijn voorvocht zie. Doordat ze in de stoel hangt kan ik niet veel van haar kutje zien, alleen een stukje van een schaamlip. Ik trek haar billen weer uit elkaar, wat weer een kreun van Olga tot gevolg heeft. Het is duidelijk dat Olga nooit naakt zont, want haar billen zijn beduidend witter dan de rest van haar lichaam, in haar bilspleet valt haar sterretje duidelijk op en ik zie nu ook waarom zo'n kontgat een sterretje wordt genoemd. De plooien van haar huid vormen samen de strepen van een ster, met haar werkelijke gaatje als middelpunt. Hoewel ik eerder al meldde aan u dat er een lichte geur van ontlasting hing, is het er schoon. De huid rondom de ster is wel donkerder, maar dat is alles. Mijn bezichtiging en omschrijving wordt door Olga onderbroken.
"Zeg Oliver, dat condoom dat je om hebt, is dat er zo één met van die zaaddodende pasta erop?"
"Ja," zeg ik, "dat klopt. Hoezo?"
"Gatver," zegt Olga, "dat smaakt wel zo vies. Erg chemisch, bah."
"Oh, is dat een subtiele manier om te zeggen dat je me zo niet wilt pijpen?" zeg ik.
Olga aarzelt, "Ja," zegt ze, "Sorry. Ik neem niet aan dat je even naar een winkel gaat om gewone te kopen?"
Ik knik, "Dat klopt. Daar zit ik niet op te wachten."
Er heerst een stilte tot Olga zegt, "Ik wil je wel even aftrekken, dan mag je in mijn gezicht klaarkomen."
Ik schudt mijn hoofd, "Ik keek er juist naar uit om mijn zaad in je lichaam kwijt te kunnen, in ieder geval in een condoom in je lichaam."
Olga zucht, "Ehm, vind je het dan erg om even te wachten? Als ik zo weer bij ben zal ik je wel neuken."
Ik trek mijn wenkbrauwen op, "Hoezo? Het enige wat je hoeft te doen is op je rug liggen."
Ze bromt, "dat is me in het verleden erg slecht bevallen. Erin, klaarkomen, eruit, was dat. Als ik bovenop zit bepaal ik het tempo en kan ik ervoor zorgen dat ik er ook iets aan heb."
"Ok," zeg ik, "maar hou er dan rekening mee dat je me wel weer hard moet maken."
Ze glimlacht, "Dat is goed, dat lukt me wel."
Ik moet het haar toch vragen, "Hoe kan het dat je zo uitgeteld bent? Ik dacht dat vrouwen meerdere keren achter elkaar klaar kunnen komen." "Normaal gesproken wel ja, als ik echt geil ben en mezelf vinger dan kan ik dat; of als ik een keer goed neuk of die enkele keer dat ik gebeft wordt, dan kom ik wel eens meerdere keren achter elkaar klaar," antwoord Olga.
"Maar nu niet," zeg ik. Ze schud haar hoofd, "Als ik anaal klaar kom is dat zo intens dat ik even helemaal van de kaart ben. Dan heb je even niets aan
me." Ik grinnik, "Dat merk ik." Ik sta op en loop naar de keuken, mijn inmiddels weer slappe pik bungeld tussen mijn benen. In de keuken trek ik het condoom eraf; dat voelt niet gemakkelijk aan, je slappe lul in een condoom. Ik pak een glas en schenk het vol water. Ik loop ermee terug naar Olga en bied het haar aan, ze accepteert het dankbaar. Terwijl ze het opdrinkt ga ik maar op de grond zitten, je moet toch wat.
Olga buigt naar het tafeltje toe en ze zet het glas erop. Meteen pakt ze een nieuw condoom mee en ze kijkt me aan. Ze haalt adem en opent haar
mond om wat te zeggen, maar ze komt niet zover.
Ze zucht, "Vind je het erg als ik eerst nog even ga plassen?" vraag ze.
Ik knik, "Ik zit me al een kwartier erop te verheugen dat we gaan neuken, als je echt zo nodig moet doe het dan in dat glas," en ik knik naar het glas op de tafel.
Ze kijkt ernaar en giechelt naar me, "Zal ik? Echt?"
Ik knik, "Plas maar in dat glas, des te eerder kunnen wij neuken. Dat glas kun je straks wel in de WC leeggooien."
Ze twijfelt nog even, maar springt dan overeind. Ze pakt het glas en past en meet wat. Met één hand houdt ze het glas vast, met haar andere hand schuift ze haar grote schaamlippen er omheen, zodat de kleine er binnen blijven.
"Ok," zegt ze, "daar gaat ie dan."
Voorzichtig laat Olga haar spieren los en druppels worden een straaltje. Ze houdt handig de rem erop zodat ze het hoeveelheid kan bepalen. Het goudgele straaltje vult het glas en het effect is merkbaar. Olga is geconcentreerd aan het plassen zodat ze niet ziet dat mijn pik zich weer opricht. Het geile beeld van die naakte meid voor me die in een glas staat te plassen is genoeg. Hoe ze het uitmikt weet ik niet, maar net onder de rand van het glas is ze leeg(even ter verduidelijking, ik had zo'n longdrinkglas gepakt). Ze laat het tussen haar schaamlippen uit glippen en zet het voorzichtig terug op de tafel. Intussen ben ik op mijn rug gaan liggen, mijn stijve lul als vlaggenmast omhoog wijzend.
"Zo," zegt ze terwijl ze zich omdraait, "dan zal ik je lul even stijf pijp..." en verder komt ze niet.
Haar blik rust op mijn paal die, licht trillend onder mijn hartslag, overeind staat.
"Oh," zegt ze, "werd je daar al geil van?"
Voor zover mogelijk knik ik.
Olga haalt haar schouders op, "Dat zal dan wel, dan hoef ik je ook niet stijf te pijpen."
Ze zakt door haar knieën en pakt met een hand mijn lul beet. Ik kreun van de warme grip van haar hand om mijn staaf. Met haar andere hand zet ze het condoom handig op mijn eikel en soepel rolt ze het rubber de schacht af. Ik kreun weer als ze een paar rukjes aan mijn pik geeft. Ze glimlacht, laat mijn lul los en kruip over me heen tot ze op mijn buik zit. Mijn lul ligt nu plat tussen mijn buik en haar billen en als ze met haar heupen wiegt kreun ik alweer. Ik leg mijn handen op haar knieën en Olga buigt voorover. Ze grijpt tussen haar benen en leidt mijn lik naar haar schaamlippen. Ze zet mijn door het condoom bedekte eikel tussen de lippen en ze laat zich zachtjes zakken. Ze zucht terwijl ze verder zakt. Het duurt even voor de warmte van haar billen doordringt in mijn benen, of misschien komt het door de hitte van haar kutje. Ondanks het condoom voel ik haar gloeien en merk ik hoe haar kutspieren mijn schacht verkennen, op zoek naar de beste manier om te genieten. Olga heeft intussen haar hoofd in haar nek gelegd en staart naar het plafond...geloof ik, ik kan niet zien of ze haar ogen open of dicht heeft. Haar tepels staan stijf naar voren en haar volle borsten trillen een beetje, als is het moeilijk te zien door haar ademhaling. Ze legt haar armen op haar knieën en drukt zichzelf omhoog. Het is alsof duizenden kleine handjes mijn paal beroeren als haar kutspieren zich spannen en ontspannen. Graag zou ik Olga zonder condoom neuken, zodat ik mijn zaad diep in haar kut, tot in haar baarmoeder kan spuiten, maar ze heeft het zelf al aangegeven; ik ben niet de eerste en zonder condoom zou ik dit verhaal misschien niet eens kunnen schrijven. Olga richt zich op tot mijn eikel haar schaamlippen doen opbollen, dan laat ze zich weer vallen.
Een zucht klinkt uit haar mond en ze kreunt, "Ja, dit ga ik wel waarderen. Reken er maar op Oliver, dat we dit deze week vaker zullen gaan doen."
Ze richt zich weer op en laat zich zakken, de sensaties in mijn lul worden steeds heviger. Ik heb mijn handen nog dom naast mijn lichaam liggen,
dus ik besluit ze in de actie te laten deelnemen. Moedig leg ik ze op de borsten van Olga, maar ze grijpt ze met beide handen beet en drukt ze boven mijn hoofd tegen de grond. Haar borsten drukken op mijn borst en haar gezicht bevind zich op centimeters van het mijne.
Ze hijgt zwaar en steunt naar mij, "Ik bepaal wanneer je me mag aanraken, begrepen?"
Ik knik bedeesd. Ze doet een paar slagen maar merkt al snel dat dit, in deze houding, haar minder genot brengt. Voorzichtig laat ze mijn handen los en richt ze zich weer op. Ze wiegt met haar heupen zodat mijn paal in haar kutje roert, zodat ze mij, en ik haar, goed kan voelen. Ze gaat iets verzitten, buigt voorover en leunt op haar armen die ze naast mijn hoofd plaatst. In een hoger tempo schuift ze over mijn pik en ze begint te kreunen. De pareltjes zweet druppelen op mijn gezicht en Olga's gelaat vertrekt.
"Oh ja," steunt ze, "oh, ja," Ik wordt eigenlijk afgeleid door de blikken die Olga trekt, zodat ik niet merk dat mijn ballen beginnen te koken. Olga begint te schokken en met een schreeuw komt ze klaar. Ze laat zich vermoeid op me zakken en op het moment dat ze op me ligt voel ik mijn ballen verkrampen en spuit ik het condoom vol. Langzaam melkt ze met haar kutspieren de laatste druppels uit mijn pisbuis in het condoom.


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/124900.html