This is a print version of story De avonturen van Anita by mieremet from xHamster.com

De avonturen van Anita

De avonturen van Anita.

Deel 2: Een zwoele zomeravond in Utrecht.

We gaan weer eens een avondje stappen, Anita en ik, lekker uitgebreid eten bij de japanner en daarna dansen bij Dikke Dries.
Omdat het erg warm is heb jij je (ook op mijn verzoek) nogal schaars gekleed vanavond, een paar zwarte laarsjes met een hakje een erg kort rokje met luipaardprint en brede riem en een wit microfiber shirtje, die wel erg lekker om je lijf gevat zit, je borsten komen er heerlijk in uit. Je ziet er uit om te stelen en let op mijn woorden de blikken van veel mannen die we tegenkomen zeggen dat ze dat maar al te graag zouden willen doen. Jou van mij stelen.
Maar voorlopig even niet dus, vanavond ben je van mij of hoop ik dat alleen maar? Na het eten waarbij we de wellustige blikken van diverse mannen en misschien wel evenveel jaloerse blikken van vrouwen moesten trotseren, gingen we wandelend door de binnenstad naar Dikke dries. Dries is een café dancing waar het elk weekend gezellig druk is. Wel veel zwarte mensen, maar wij discrimineren niet dus moet het wel gezellig worden. Later op de avond word het soms zo druk dat je als haringen in een ton gepropt zit. Van dansen komt dan niet veel meer.
Eenmaal bij Dries aangekomen is het al half twaalf het is dus al behoorlijk druk, maar er staat er een grote neger aan de deur die ons vriendelijk binnenlaat. Hij bekijkt jou uitgebreid als je hem voorbijstapt en mij geeft hij een goedkeurend knikje. Binnen wurmen we ons naar de bar om alvast wat te bestellen, ik neem een lekker koud biertje en jij een witte wijn met ijs. Je denkt bij jezelf dat je er best wel eentje kan hebben. De muziek staat redelijk hard en ik moet in je oor tetteren om wat te vertellen. Ik wil dansen, het is wel druk maar in het midden is een plekkie vrij om nog te kunnen bewegen, na twee nummers word ik afgetikt door een goed uitziende gespierde donkere man. Ik vind het prima en zeg in het voorbijgaan dat ik even naar de wc moet. Na veel gedrang kom ik eindelijk daar aan.
Jij intussen vermaakt je prima, ik bleef lang weg dus jij bent al door verschillende jongens gevraagd om te dansen, na drie man ben je het even zat en gaat naar de bar om een slok van je wijn te nemen, je staat in een donker stukje aan de hoek van de bar. Veel tijd om bij te komen heb je niet want de jongen die je als eerste vroeg die komt alweer langs. Maar je wacht nog even zeg je. Hij stelt zich aan je voor, hij heet Marco. Je zegt dat je Anita heet en het gesprek gaat al snel over allerlei niks. Marco vertelt dat ie hier is met twee vrienden en even verderop om de hoek woont. Even later volgen inderdaad zijn vrienden en zij mengen zich in het gesprek zestellen zich ook voor als Ryan en Jack. Ze laten je op allerlei manieren weten dat ze je wel zien zitten, maar jij zegt dat je hier niet alleen bent. Als ze vragen met wie zeg je dat je met een vriendje bent die even naar het toilet is gegaan. Jack zegt dat dat dan wel even kan duren want er is een lange file voor de heren wc.: Geeft niks” zegt Ryan wij houden je wel gezelschap, want zoals jij eruitziet Anita, kun je maar beter niet alleen staan.
Je bloost en zegt dat je blij bent dat ze zo goed voor je zorgen, intussen is je wijnglas alweer gevuld en je drinkt er gretig van, is het hier nu zo warm of word ik opgewonden, denk je. De jongens staan om je heen alsof ze je willen afschermen van de rest van de bar en de atmosfeer word zwoeler en zwoeler, Jack trekt zelfs zijn shirt uit en onthult een stevige borstkas met een sixpak eronder. Je slaakt een bewonderende zucht en vraagt dan of het de bedoeling is dat jij dat ook doet. Dat had je net zo goed kunnen laten, want er word meteen ja ja ja gejoeld. Je lacht maar trekt niks uit, Marco lacht en geeft je een kus en zegt dat het niet erg is hoor, ze vinden je zo ook wel lekker.
Je ziet uit je ooghoek dat ik verderop in de zaal sta te praten met wat mensen, dus dat zit wel goed denk je, ik ben in de buurt. Marco kijkt je recht in de ogen en plaatst een dikke zoen op je mond, waarom weet je niet, maar je zoent terug. Marco is erg lekker dus je geniet er even van, nu hij weet dat ie niet word afgewezen blijft hij zoenen en het ontaard in een lekkere tongworsteling.
Jack staat achter je en Ryan naast je. Ryan zegt tegen Marco dat het niet eerlijk is van Marco als hij niet wil delen, waarop Marco jou aankijkt en zegt dat Ryan gelijk heeft. Jij geeft Ryan ook een kusje, maar hij pakt je stevig om je middel en begint jou ook te tongen hij is minstens net zo lekker als Marco. Je bereid je erop voor dat ook Jack zijn deel komt opeisen. Je voelt je een sletterige sloerie maar het kan je niks schelen, het is zo verdomd lekker en wat is er nou erg aan een tongzoen denk je. Gelukkig ziet niemand wat er in dat hoekje gebeurt, dus laat je het lekker gebeuren. Rob krijgt zijn portie later wel. Nu is Jack aan de beurt, hij zoent erg passievol en met veel gevoel. Je krijgt geen genoeg van hem.
Je voelt een hand van Jack in je nek strelen, zijn ander hand gaat richting borstjes en met zijn handpalm draait ie tergend langzame kringetjes over je tepels die keihard door het dunne stofje priemen. Je word geil van dit alles , hoerig zelfs. Intussen zitten Marco en Ryan ook niet stil en hun handen verkennen je lichaam, op een schaamteloze manier strelen ze al het vlees wat niet met kleding is bedekt en verder…
Je voelt de hand van Marco je billen strelen en het kleine strookje stof van je string houd hem ook niet tegen. De vingers van Ryan drukken zacht tegen de stof van je string aan de voorkant, feilloos weet hij je genotsknobbeltje te vinden en tikt er zachtjes tegen. Dat lokt bij jou een kleine schok uit, een genotsschokje
Tjonge wat zijn deze gozers lekker, wat doen ze met je? Je word geil als boter en laat alle remmen los. Als ze je hier ter plekke zouden neuken zou niets ze in de weg staan. Marco heeft snel zijn grote pik tevoorschijn gehaald en drukt die in je hand….. jesus wat een ding denk je, maar schokt van geil genot als je bedenkt waar hij hem zal stoppen, wie weet krijg je die heerlijke genotsstang wel diep in je druipgrotje gestoken. Ook Ryan laat zich niet onbetuigd en geeft je zijn vleespaal in de andere hand……je krijgt ogen als schoteltjes want deze negerpik is groot, groter dan die van Marco. Je voelt hem kloppen in je hand, die je er maar net omheen krijgt. Jack draait je om zodat Marco je ook weer eens kan zoenen, ook hij haalt zijn lul uit zijn benarde positie en schuift het enorme ding tussen je dijen , je kutsappen die al een tijdje rijkelijk vloeien uit je slettenpoesje maken het mogelijk om zijn pik diep in je geile grotje te laten glijden. Het is erg strak maar het gaat en langzaam schuift hij zijn vleesstang diep in je doornatte kut. Terwijl je zo word genomen kijk je rond n merkt dat niemand schijnt te zien wat er daar gebeurt, ineens kruisen onze blikken en weet ik genoeg….Anita staat te geilen met een ander, nieuwsgierig als ik ben tracht ik dichterbij te komen. Het duurt even maar dan ben ik vlakbij , om nog net te zien hoe jij vastgespiest zit op een enorme negerlul en hoe een andere neger probeert om van voren zijn stamper erbij te proppen. Terwijl jij daar gesandwiched word kijk je mij schuldbewust aan maar als je mijn mijn goedkeurende geile blik ziet weet je dat het oke is. Ik kom erbij staan en met 1 hand kneed ik je tieten, die glimmen van het zweet en je tepels die als hazelnootjes eropstaan. Ik haal ze zelfs uit je shirtje en neem ze nu met beide handen vast, terwijl de jongens je in een steeds sneller tempo aan hun palen rijgen. Ryans lul staat inmiddels op barsten en hij kermt het uit dat ie gaat komen, jij voert het tempo van je strelingen op en dan spuit hij een grote straal sperma tegen je dij op en nog een en nog een. Het zaad glijd langzaam van je been af, dan neem ik zijn plaats in en trek ook mijn keiharde pik tevoorschijn, je grijpt er gretig naar als of het de laatste pik op aarde is.
Marco en Jack neuken je nu in een moordend tempo en het is en wonder dat niet iedereen in de bar het gehijg hoort of ons bezig ziet. O je voelt je nu een echte hoer…. een eersteklas snol. Zo lekker ben je nog nooit geneukt, twee pikken in dat slorpende kutje van je en 1 in je hand. Jack gromt ook in je oor dat hij gaat komen en je zegt hem dat ie alles over je heen moet spuiten. Na een paar laatste keiharde stoten trekt hij zijn stamper uit je poes en spuit dan al zijn geile zaad over je trillende kontje. Ik neem snel zijn plaats in en ram mijn pik zo diep mogelijk in je getergde kut. Op het moment dat ik je volstamp begint ook Marco te spuiten en trekt zijn spuitende lul uit je sneetje en spuit al zijn zwemmertjes over je buik en tieten. Op dat moment weet jij al niet meer hoe vaak je bent klaargekomen 10 keer is niet teveel gezegd, nu wil ik natuurlijk ook mijn geil spuiten, ik haal mijn lul uit je spleet, en je gaat op je knieen om mijn sperma in je mond te ontvangen, het loopt er langs je mondhoeken weer uit. Kapot zijn we, maar 100 % bevredigd. Je stelt mij nu ook aan de jongens voor en we wisselen wat telefoonnummers uit. Wie weet gaan we wel een bakje koffie bij ze drinken, met veel room zeg jij nog tegen ze……….Story URL: http://xhamster.com/user/mieremet/posts/124808.html