This is a print version of story De vakantie deel é by pegaseus69 from xHamster.com

De vakantie deel é

Zeker een minuut lang blijven we onbewogen zitten na deze hete vertoning. Dan begint debuitentemperatuur echt door te dringen. Olga trekt haar hand van haar kruis af en kijkt me beschaamd aan. Ik wil...ik wil zoveel. Ik wil haar borsten aanraken, ik wil haar borsten masseren, bevoelen, likken, kussen, proeven. Ik wil haar hier uitkleden en haar neuken tot we beiden voldaan ineen zakken. Ze slaat haar ogen neer en wil de knoopjes van haar blouse weer dichtmaken. Als ze één knoop dicht heeft grijp ik haar hand. Ze kijkt me aan en ik kus haar meteen. Bam, gewoon vol op haar mond; maar ze reageert niet. Ik kus verder, maar ze duwt me met haar vrije hand weg. Ze hijgt wel, maar met haar hand op mijn borst zegt ze nog steeds niets. Ze trekt zich via mijn schouders omhoog, tot ze weer op haar benen staat. Ze knoopt haar blouse verder dicht terwijl ze naar ons huisje begint te lopen. Ik kijk haar na tot ik me realiseer dat ik ook in dat huisje verblijf en ik ook overeind kom. Mijn lul, die net in de gehurkte positie goed zat, maar nu rechtop staand in een andere vorm rekt, trekt bij die beweging een bosje schaamhaar mee, wat betekend dat ik kreun van pijn en bijna weer dubbelklap. Ik duw en prop om alles weer in een niet pijnlijke houding te krijgen en strompel met stramme benen van het hurken achter haar aan.
Olga loopt met een fiks temp door en het kost me moeite haar bij te halen. Gelukkig is mijn conditie niet zo slecht dat ik naast haar loopt te hijgen, maar "versnelde ademhaling" is wel een goede omschrijving. Ik haal adem om wat te zeggen, maar ze gebaart met haar hand dat ik stil moet zijn. Door het lopen is mijn stijve lul in mijn onderbroek in een iets gemakkelijkere positie geglipt, maar wel op zo'n manier dat bij elke achterwaartse beweging van mijn linkerbeen de voorhuid naar achteren geschoven wordt en bij elke voorwaartse beweging voorwaarts. Het voelt alsof ik door mijn been wordt afgetrokken, niet geheel onprettig, maar wel ongemakkelijk. Ik heb nog steeds geen zin om in mijn onderbroek klaar te komen, al helemaal niet midden in een bungalowpark. Ik opteer een Herr Flick wandelmethode die de sensatie verminderd. Oh jé, haar billen wiebelen onder haar ferme stappen, dat helpt nou ook niet echt. Net als ik weer wat wil zeggen slaat ze het pad in naar de voordeur van onze bungalow. Gehaast pakt ze de sleutel, ontsluit en opent de deur en stapt ze naar binnen. Even vrees ik dat ze de deur voor mijn neus zal dichtslaan, maar ze houdt hem zelfs nog open. Zo hobbel ik achter haar aan de bungalow in en zie hoe ze direct naar de kraan in de keuken loopt. Ze pakt een glas, schenkt het vol en
drinkt het in één teug leeg. Ze leunt met beide handen op het keukenblad om adem te halen. Dan kijkt ze me aan. Onze blikken kruisen.
"Ik..." begint Olga, maar ze weet niet hoe of wat ze wil zeggen.
Ik zuig mijn longen vol met lucht voor een zin, maar ook ik weet niets. Zo staan we een aantal minuten zwijgend in het keukentje van de bungalow. Ik merk hoe mijn pik langzaam slapper wordt, maar op de weg omlaag weet wat van mijn schaamharen los probeert te trekken. Dat doet pijn, zeker als het langzaam gebeurt. Olga ziet de pijnlijke blik op mijn gezicht en vraagt bezorgt wat er is. De schroom die ik had is door de taal die ze bij dat sexhuisje sprak weg.
"Mijn pik wordt slap, maar trekt wat schaamhaar mee en dat doet pijn."
Ze sluit haar ogen en zucht, "Ik had wel kunnen weten dat je geil zou worden van dat schouwspel," zegt ze.
"En jij dan?" counter ik, "Ik heb wel gezien dat je over je kut zat te wrijven."
"Nou," snuift ze, "jij zat anders ook met je pik te spelen."
"Ja," zeg ik, "omdat die klem zat en pijn deed. Bij jou is dat ingebouwd, jij hebt er geen last van. Jouw klit zal geen schaamhaar lostrekken."
"Ik heb ook geen schaamhaar dat losgetrokken kan worden, ík hou dat netjes kaal!" reageert ze.
"Jij kunt dat ook makkelijker, jij hebt niets in de weg hangen! Jij kunt een mesje van onderen naar boven trekken," zeg ik, "ik kan het alleen met moeite of met hulp scheren."
"Dan moet je mij niet aankijken," zegt ze op een iets rustiger toon, "ik ga je echt niet helpen."
Ze kijkt om zich heen, fel en met korte rukjes van haar hoofd. Dan kijkt ze mij aan.
"Ik ga naar bed, en," ze wijst naar mij, "laat ik je niet in mijn kamer tegenkomen."
Driftig loopt ze langs me heen, duwt me aan de kant en stapt naar haar kamer toe.
Ik roep haar na, "Dat is goed! Ga maar naar je kamer, ga jezelf maar lekker vingeren in je kale kutje!"
De deur slaat dicht met een klap en ik roep haar door de dichte deur na "Jammer dat ik het niet kan zien!" en na een pauze, "en ruiken en proeven!" Na die woorden daalt de stilte neer in de bungalow. Ik sluit alles af en ga naar bed, niet geil meer maar wel met een onbestemd gevoel in mijn
lijf, dat ik ook niet thuis kan brengen.
Met een weinig vertrouwenswekkende ‘knak' schiet de schakelaar van het licht om door de kracht van mijn duim. Ik ga op mijn rug liggen, mijn blik naar het plafond. De gebeurtenissen van de dag spelen door mijn hoofd, vooral die orgie die ik, we gezien hebben. Hé, hoor ik wat? Het is net of ik een onbekend geluid hoor. Mogelijk natuurlijk in deze vreemde omgeving, maar het lijkt me niet van buiten en van één van de vele nachtdieren te komen.
Het geluid duurt voort, niet constant maar met regelmatige tussenpozen. Op dit moment kan ik niet ontdekken wat het geluid is, maar ik kan wel
lokaliseren waar het vandaan komt. Het komt...uit ... de kamer naast me. Voorzichtig stap ik uit bed en loop ik naar de muur toe. Ik druk mijn oor ertegen en bevestig dat het geluid inderdaad uit Olga's kamer komt. Het is ritmisch, maar nog niet te identificeren en ik sluip mijn kamer uit naar haar deur. Ik weet nog wat ze gezegd heeft over in haar kamer komen dus wijselijk blijf ik buiten. Maar ik leg wel mijn oor tegen haar deur. Het is een meevaller dat de deuren beduidend minder dik zijn als de muren, want ik hoor Olga nu (redelijk) duidelijk.
Ze kreunt, "hmm. O." en ik hoor het bed een beetje bewegen. Het kreunen neemt toe in intensiteit en tempo. Oh, ze ligt zichzelf te vingeren, precies zoals ik al naar haar geroepen had. Wat fijn dat ze mijn advies toch opgevolgd heeft. Ik sluit mijn ogen en probeer met haar geluiden een beeld te vormen van hoe ze haar vingers in en uit haar kutje haalt. Zou haar andere hand haar borsten masseren of juist haar klit? In mijn onderbroek wordt mijn pik weer stijf, gelukkig is er nu de ruimte voor zodat ik niet van nog meer schaamhaar beroofd wordt. Olga kreunt nu niet zachtjes meer.
"Oh, ja!" roept ze duidelijk, "Mijn kut! Mijn kut! Oh ja!"
Ik frons mijn wenkbrauwen, "Mijn kut, mijn kut?"
Wat bedoelt ze daarmee? Ik hoor ploffende geluiden alsof een lichaam op bed ploft en in mijn hoofd zie ik haar op haar rug liggen, beide handen bij, op en in haar kutje, haar benen met de voeten op de matras, gespreid en ze tilt haar onderlichaam op van geilheid en laat zich weer vallen.
"Mmmmmmmm," bromt ze en ik hoor alle geluiden toenemen tot ze met een "Yes!" uitroep klaarkomt.
Ze verblijft verzuchten, "Oh yes, oh yes, oh ja. Dat was nodig, dat was lekker."
Zo klonk het tenminste wel voor mij. Ergens in mijn hoofd speelt het idee om mijn stijve paal uit mijn onderbroek te halen, me af te trekken en dan tegen haar deur mijn kwak te spuiten. Optie twee is met die stijve lul vooruit haar kamer binnen te stappen en hem aan haar te presenteren, om haar vervolgens lekker te neuken. Veiligheidshalve kies ik optie drie : naar bed en maar zien hoe ik in slaap val.
De volgende ochtend begint erg vreemd. Ten eerste wordt ik wakker in een vreemd bed, namelijk in een bungalowpark. Ten tweede heb ik geen
stijve. Nu hebben de meeste mannen de meest tijd geen stijve lul, maar in de ochtend, de befaamde en beruchte ODO wel. Een systeemcheck zeg
maar. En die hebben de meeste mannen weer wel. Ik normaal gesproken ook. Maar vandaag niet. Enigszins van mijn stuk gebracht voel ik rondom mijn pik naar natte plekken op onderbroek, matras en/of dekbed, maar alles is droog en geen enkele indicatie dat ik vannacht in mijn slaap ben klaargekomen. Niets om aan te nemen dat ik mijn onderbroek en bed bevuild heb. Met moeite kruip ik uit mijn bed en langzaam komen de herinneringen van gisteren weer naar boven. De reis, het zwembad, het lekkere lijf van Olga, de wandeling teug en die orgie bij dat huisje waar diverse kerels in diverse vrouwen diverse hoeveelheden sperma dumpten. Tot genoegen van alle deelnemers en toeschouwers Olga en ik. Olga...Olga heeft zich gisteravond in haar bed liggen vingeren en is daarbij klaargekomen. Ja, maar dan? Eerst maar ontbijten. In alleen mijn onderbroek, met de vlekken van het opgedroogde voorvocht van gisteren duidelijk zichtbaar, stap ik de kamer uit en loop langs Olga's deur. Daar blijf ik even staan luisteren, maar het enige geluid dat ik hoor is haar rustige ademhaling, ritmisch, in haar slaap. Terwijl ik door de keuken heen stommel, kastjes en laden opentrek op zoek naar ontbijt of überhaupt iets te eten, begin ik me te realiseren dat we niets gehaald hebben en er dus geen ontbijt is. Shit, zo denk ik en mijn maag rommelt dat het met me eens is. Opeens hoor ik een deur opengaan. Al dat gerommel, gestommel en openen en sluiten van kastjes heeft Olga wakker gemaakt. Ik zie haar in de kamer (die is de verbinding tussen de gang met de slaapkamers, de keuken de gang met de buitendeur en de tuindeuren) binnenwankelen, duidelijk nog niet helemaal wakker.
"Goedemorgen," zeg ik vriendelijk, maar ze bromt alleen "is er koffie?"
"Eh, nee. Er is eigenlijk niets. Alleen water."
Slaapdronken staat ze nu in de keuken en kan ik haar goed bekijken. Haar haren staan alle kanten op, maar belangrijker; haar T-shirt is oud en lang. Ik kan door de dunne stof haar tepels duidelijk zien, twee rode, roze-rode, zachte knoppen op twee vrijwel perfecte borsten. Haar T-shirt loopt door tot net boven de onderkant van haar billen. Ik kan dus het onderste van haar billen zien! Het resultaat is dat die ochtenderectie, zij het met enige
vertraging, er alsnog aankomt. Gelukkig sta ik en kan mijn pik zich veilig oprichten zonder opnieuw een deel van mijn schaamhaar uit de huis te trekken. Doordat ik vlak bij het aanrecht sta kan Olga het niet zien en met mijn stijver wordende lul en haar blote billen in mijn gedachten wil ik haar confronteren met mijn bevindingen over haar fysieke acties in haar bed, oftewel haar gevinger en het daaropvolgende orgasme van de vorige nacht. Zover kom ik alleen niet. Ze draait zich om en wankelt terug naar haar slaapkamer.
Onderweg mompelt ze me toe "Ga dan koffie halen en maak me dan maar wakker."
En ze sluit de deur achter haar. Verbaasd stap ik achter het aanrecht vandaan en kijk sprakeloos naar de dichte deur, met een kloppende pik als tentstok in mijn onderbroek.
Nadat ik me heb aangekleed en me snel even heb gewassen, wandel ik naar de parkwinkel. Snel loop ik door de gangen en graai alle benodigdheden
mee. Uiteraard ook de koffie. Ik de bakkerij koop ik broodjes, Olga zal dat wel waarderen, tenminste, dat hoop ik. Terwijl ik sta te wachten tot mijn bestelling gereed is rinkelt de bel bij de deur. Ik besteed er weinig aandacht aan, tot het tikken van hoge hakken mijn aandacht bijna opeisen. Ik kijk om en zie hoe een vrouw staat te kijken naar de in de vitrine uitgestalde broodjes. Ze komt me bekend voor, maar het muntje valt nog even niet. Heel even, dan herken ik haar. Het is Katrijn, die zich gisteravond onder het toeziend oog van Olga en mijzelf door Jan-Anton in haar kont heeft laten neuken. En Henk klaargepijpt heeft, en zich door Steve in haar kont en door Frans in haar kut heeft laten neuken. De meid die dus vier ladingen zaad in zich heeft gekregen. Ik schrik, ze kan immers niet weten dat wij het geheel gezien en gehoord hebben. En om eerlijk te zijn, ook geroken. Gelukkig heeft de vrouw achter de balie mijn broodjes ingepakt en met een fooi gris ik ze van de toonbank en ik maak dat ik wegkom. De fooi was niet de bedoeling, maar ik durfde niet op het wisselgeld te wachten. Met een "hou de rest maar," draai ik me om en snel naar buiten, Katrijn negerend.
Ik hoor haar nog achter me zeggen, "Goh, die heeft haast," en de verkoopster die "Ja" antwoord.
Snel wandel ik met kloppend hart terug naar onze bungalow. Half om half verwacht ik bij het orgiehuisje geluiden dat Jan-Anton door Heleen gepijpt wordt, net als de eerste keer dat ik er langs liep gistermiddag. Niets van dat alles. Afgezien van wat vogelgekwetter hoor ik niets en als ik snel tussen de struiken door tuur zie ik alleen een eekhoorntje dat op zoek is naar wat eten. Even later ben ik terug in onze bungalow en zet ik de koffie voor Olga.
Terwijl het apparaat pruttelt bedenk ik het plan om zo, als de koffie klaar is, Olga's kamer binnen te stappen om haar de koffie met ontbijt op bed te brengen; maar in plaats daarvan haar naakt aan te treffen met haar benen wijd en haar vingers die in een hoog tempo.
Olga opent haar deur en roept wakkerder uit "Ha, koffie! Dat heeft een meid 's ochtends nodig!"
"Ik heb ook broodjes gehaald," zeg ik in afwachting van het moment dat ze voor me zichtbaar is.
Ze stapt in beeld, helaas al helemaal aangekleed en al. Erg jammer. Terwijl Olga haar broodje met boter insmeert zeg ik "Ik kwam Katrijn ook nog tegen bij de bakker."
Olga kijkt me aan "Oh, herkende je haar wel met haar kleren aan? Ze had zich door Jan-Anton in haar kont laten neuken. En door...eh..."
Ze twijfelt, dus ik vul aan "Steve."
"Ja, Steve," zegt ze, "en door Frans in haar kut."
Haar gemakkelijke taalgebruik verrast me, maar zelf lijkt ze het niet te merken. Dus dan ga ik maar op dezelfde manier verder.
"Nadat ze Henk had klaargepijpt."
"Ja, klopt ja." Zegt Olga, "Nadat hij, na enige overtuiging door de anderen, Linda had gebeft."
Ze kijkt me aan, "raar woord eigenlijk, beffen."
Ik verzucht, "tja, de Nederlandse taal leent zich er niet zo voor. Eating pussy, dat klinkt iets beter."
Olga slikt een hap brood door, "Nou, een kutje likken, een kutje uitlikken."
Ze proeft de woorden, maar echt bevallen doen ze niet.
Ik steek een vinger op, "Uit Little Britain, drinking the furry cup."
Olga knikt langzaam, maar zeker. "Ja, ja. Mmm, ja. Niet slecht, helemaal niet slecht. Maar het dekt niet helemaal de lading. Er zijn immers een heleboel vrouwen met een bijgeschoren of geheel kale doos."
Ik trek een bedenkelijk gezicht en Olga neemt een nieuwe hap van haar broodje.
Dan krijg ik weer een idee, "Uit Pulp Fiction : Sticking your tongue in the holiest of holy," en triomfantelijk kijkt ik Olga aan.
Ze glimlacht, "Ja, die is goed. Je tong in het heiligste der heiligen steken. Dat hoort een vrouw graag over haar vagina. Heilig, ja," en ze neemt een slok van haar koffie.
Dan keert de stilte weer terug.
"Holiest of holies," hoor ik Olga mompelen, dan heerst er weer stilte.
"Zouden de kerel alweer kunnen lopen?"
"Ze hebben flink wat afgeneukt daar in die tuin en in het huisje zijn ze, geloof ik, flink verder gegaan."
"Heb je er al één gezien of gehoord dan?" vraagt Olga me.
"Nee," zeg ik en ik schud mijn hoofd, "toen ik langs dat huisje liep hoorde ik alleen wat vogels en toen ik door de struiken probeerde te kijken zag ik alleen een eekhoorntje."
Olga lacht, "Zou die eekhoorn dat leuk vinden? Zaad aan zijn pootjes en geil op zijn ontbijt?"
"Ik denk niet dat hij het echt lekker zal vinden, maar aan de andere kant weet ik ook niet hoe een kut smaakt, dus ik kan er geen gefundeerd antwoord op geven. Misschien smaken eikels en beukennootjes met vrouwengeil erg lekker zo 's ochtends vroeg," antwoord ik.
"Niet?" vraagt Olga.
Ik knik, "Klopt," zeg ik, "Niet, nooit. Maar zoveel met vrouwen heb ik nou ook niet gehad. Sterker nog, helemaal niet, noppes, nada en ook nog niënte." Met enig medelijden in haar ogen kijkt ze me aan. "Helemaal niets dus," zegt ze.
"Klopt," antwoord ik, "helemaal niets."
"En wat dacht je toen je me uitnodigde voor dit weekje, met die meid heb ik een kans, die kan ik neuken in haar strakke, kale kutje?"
"Nou, niet toen ik je uitnodigde, maar pas toen je accepteerde en ik weet pas sinds gisteravond dat jouw kutje kaal is."
Olga lacht hard, "Waarom zou ik met jou willen neuken? Denk je soms dat ik niets beters kan krijgen?!"
Ik ontwijk haar blik als ik antwoord, "Beter, misschien. Maar die kerels zijn alleen in je lijf geïnteresseerd en plannen hun vertrek nog voor ze in je zijn klaargekomen. Die zijn er de volgende ochtend niet meer."
De lach op Olga's gezicht zakt weg als mijn woorden bezinken en ze zich realiseert dat geen van haar veroveringen de volgende dag nog naast haar lag, of naast haar wakker werd.
Ik ga verder, "De enige reden dat ik niet naast je wakker zou worden is als ik eerder wakker ben dan jij en op het toilet sta te plassen."
Na een pauze zeg ik, "Maar het is natuurlijk waar je voorkeur ligt, als vluchtige, nietszeggende sexuele ontmoetingen jouw ding zijn, wie ben ik om daar
wat over te zeggen."
"Ja," zegt Olga zacht, en er heerst nu een vreemde, onwerkelijke stilte tussen ons, slechts doorbroken door mechanische geluiden van de systemen in het huisje en het altijd aanwezige gekwetter van de vogels buiten.
We hebben ons daarna gewassen en tanden gepoetst, om beurten, en hebben een wandeling gemaakt door het park. Eerst kwamen we Steve tegen, onderweg naar de uitgang, met Renate naast zich. Ze liepen gearmd tot ze ons zagen en elkaar los lieten. We lopen langs elkaar, groeten elkaar vriendelijk als vreemden, tenslotte weten Steve en Renate niet dat Olga en ik gisteravond getuigen waren van hun orgie bij het huisje. Tegelijk kijken Olga en ik om, op het moment dat we bijna uit het gezichtsveld van Steve en Renate zijn en ja, ze lopen weer gearmd. Olga fluistert tegen me, "Goh, dat hij nog gewoon kan lopen. Hij is zo'n beetje het drukst bezig geweest van allemaal. Katrijn anaal geneukt en Renate in haar kutje geneukt." Ik fluister terug, "Maar wij weten niet wat ze nog in het huisje hebben uitgespookt. Jenny wilde nog in haar kont geneukt worden, maar verder..."
We wandelen stil over het pad dat ons langs het ‘orgiehuisje' naar ons huisje zou leiden, alleen slaan we rechtsaf een ander weggetje in. Olga probeert zo onopvallend mogelijk naar het huisje te kijken, maar ze ziet niets. We wandelen door, langs de andere huisjes waar ook al stilte heerst. Als we niet gisteravond die orgie gezien zouden hebben, hadden we hier echt tot rust kunnen komen en had ik bij Olga voorzichtig aan kunnen kaarten dat ik haar meer dan leuk vind en op haar geil, eh, op haar val. Meer dan alleen sexueel. Inmiddels zijn we twee huisjes gepasseerd als ik plots een gilletje hoor. Met een ruk sta ik stil en blijf luisteren. Olga kijkt me verbaast aan. Nu hoor ik een mannenstem kreunen, toch?
"Hoorde jij dat ook?" vraag ik aan Olga.
"Wat?" vraagt ze.
"Eerst een gilletje en dan een kreun," zeg ik.
Heel zacht klinkt er, als op commando, een kreun.
"Zo'n kreun bedoel ik."
Olga denkt na, "Nu je het zegt, ik hoorde daarnet wel iets."
Er volgt weer een kreun en nu kan ik het ook een beetje lokaliseren. Ik loop bij Olga weg, op zoek naar de bron van de geluiden, Olga loopt na enig aarzelen achter me aan. Voorzichtig stap ik door de struiken, mijn voeten uiterst voorzichtig neerzettend om te voorkomen dan ik geluid maak door op een tak of zoiets te stappen. De kreun is terug, met weer een gilletje; dank u, nu naar links dus. Stap voor stap loop ik verder, ik houd de takjes weg voor mezelf en voor Olga die even stil als ik achter me loopt. Weer een kreun, recht naar voren. De begroeiing wordt dikker, dat is aan de ene kant goed, want zo is de kans dat wij gezien worden kleiner, maar aan de andere kant kunnen we zo ook minder zien, van wat er dan ook aan de hand is. Weer een kreun en dit keer duidelijker, gevolgd door een vrouwenstem die sist "Henk, wees nou eens stiller, straks hoort iemand ons."
De man is dus de Henk van gisteren en hij antwoord "Sorry Linda, maar je aarsje is ook zo lekker strak en wat dan nog, laat het maar horen, niemand kan ons zien."
Mis, meneer Henk, ik kan inmiddels niet meer verder en ben op mijn hurken gaan zitten en Olga is naast me gekomen. Door een handig gat in het dichte bladerdek van de struik voor ons kunnen we de twee goed zien. Olga zit dicht tegen me aan omdat het gat niet groot is en ik sla een arm om haar heen, zodat ze met haar schouder tegen mijn borst zit en onze hoofden dicht bij elkaar zijn. Samen zien we hoe Linda voorover gebogen tegen een boom staat. Ze leunt met haar schouder tegen de stam en haar hoofd rust er tegen. Haar broek ligt rond haar enkels op de grond en haar trui is iets omhoog geschoven. We horen hoe de liezen van Henk zacht tegen haar billen klappen en Henk staat achter haar, zijn broek ook op de enkels en zijn lul die in tempo in het strakke kontje van Linda schuift. We kunnen zijn gezicht niet zien, maar Linda kost het duidelijk veel moeite zich in te houden want haar gezicht is verwrongen van genot. Ze probeert met haar heupen terug te stoten op de ingaande slagen van Henk, maar door de onhandige positie lukt dit niet helemaal.
Linda kermt, "Kom op Henk, ik hou het niet meer."
Henk reageert door zijn tempo op te voeren en hij grijpt tussen haar benen, op zoek naar haar klit waarschijnlijk. Ze zucht als hij het kleine knopje beroert. Ze drukt haar hand tegen haar mond om haar gekreun binnen te houden, het geen goed lukt want hoewel we op een kleine vijftien meter afstand zitten horen we haar niet. En zelfs als Linda geluiden zou maken, dan zou het gegrom en gekreun van Henk haar zeker overstemmen. Zijn geluiden, en het geluid van zijn buik die tegen de billen van Linda kapt, zijn wel duidelijk te horen. Naast me hoor ik Olga zwaar ademen en ik voel het zelfs via haar schouder naar mijn borst toe. Net als gisteravond wind het tafereel voor onze ogen haar op. Ze is niet de enige, ook bij mij roert er zicht iets in mijn broek en ik heb geluk, deze keer kan mijn pik ongehinderd tot stijfheid groeien. Hij blijft nergens haken en trekt ook geen schaamhaar uit mijn huid. Henk heeft intussen Linda's kut losgelaten en hij heeft beide handen op haar heupen gelegd om haar nog sneller over zijn pik te jagen. Linda moet haar beide handen voor haar mond houden om niet het hele park bij elkaar te schreeuwen. Plots zien we haar verstarren en de boom ter ondersteuning vastgrijpen. Haar gezicht vertrekt in een grimas en ze komt duidelijk klaar. Af en toe slaakt ze een gil als ze zich niet meer kan inhouden. Haar orgasme heeft een voorspelbaar effect op Henk. Hij trekt Linda's stuiptrekkende lichaam tegen zich en loost zijn zaad diep in haar darmen, verbazingwekkend komt hij wel stil klaar, in contrast tot zijn luidruchtige geneuk. Linda staat te trillen op haar benen en Henk trekt zijn pik langzaam uit haar aars. We zien zijn glimmende paal, trillend in de lucht na het lossen van de lading, nat van zijn geil en ...haar geil? Haar kontgeil?
Geen idee.
Linda draait zich om; alsof ze weet dat we hier gehurkt in de bosjes zitten te kijken draait ze haar kont naar ons toe. Ondanks de afstand kunnen we zien hoe er wat van Henks zaad uit haar kontje sijpelt. Zwijgend trekken Henk en Linda hun kleren weer op van hun enkels en brengen ze er fatsoen in. Ze plukken de losse blaadjes van elkaar, kijken schichtig om zich heen en stappen tussen de bomen en struiken door naar het weggetje terug. Olga en ik kijken ze, voor zover mogelijk, na en durven pas te bewegen als we er zeker van zijn dat ze buiten gezichts- en gehoorsafstand zijn. Olga draait haar hoofd naar me om iets te zeggen, maar ik druk meteen mijn lippen vol op die hare. Ik kan me niet inhouden en Olga schrikt, maar ze trekt zich niet terug.
"Oh Olga," zeg ik als ik loslaat, "ik ben zo geil."
"Ik ook," zucht ze.
"Net zo geil als gisteravond toen je jezelf vingerde in je bed?" vraag ik.
Olga wordt rood, "Hoe weet jij dat? Heb je aan mijn deur staan luisteren?"
Ik schudt mijn hoofd en lieg een beetje, "Je was door de muur heen te horen, je genoot zo te horen erg van je vingers."
Ze wordt, zo mogelijk, nog roder en wil opstaan maar ik pak haar vast en trek haar naar me toe.
"Ik geil op je Olga. Niet alleen nu, maar altijd al Steeds heb ik je uitgevraagd, steeds zei je nee." Ik hijg haar nu toe, "Ik wil je neuken Olga, zou mijn lul niet lekkerder zijn dan je vingers?"
Zwijgend, maar met open mond kijkt ze me aan; ze ziet de geilheid in mijn ogen en ik zie de geilheid in de hare. Snel blikt ze om zich heen en sist me toe, "Niet hier."
Ze trekt zich los en loopt terug naar het weggetje. Ze rent bijna naar ons huisje terug en het kost me weer de grootste moeite om haar bij te houden. Eenmaal binnen gaat ze midden in het woondeel staan en ze smijt haar jas op een stoel. Ze zet haar handen in haar zij en kijkt me aan. Haar borsten bewegen op het ritme van haar ademhalen.
"Ok," zegt ze, "even recapituleren. Ik geef toe dat ik gisteravond geil was en me in bed gevingerd heb. Ik ben daarbij ook klaargekomen. Maar wat heb jij gedaan? Die orgie deed ook genoeg bij jou."
Ik trek mijn jas uit en hang deze netjes aan de kapstok. Dan kijk ik Olga aan, "Ik werd ook geil van die orgie. Ik heb de hele tijd met een stijve lul gezeten. Dat jij knoopjes va je blouse losgemaakt had hielp ook niet mee. Het liefst had ik je daar ter plekke genomen en het kostte me de grootste moeite om mijn hand niet in je blouse te stoppen."
Olga slaat haar handen over elkaar, "En weer terug hier? Heb jij je nog afgetrokken?"
Ik schudt mijn hoofd.
"Zelfs niet toen je mij bezig hoorde?"
"Nee," zeg ik, "toen ik je bezig hoorde had ik geen zin meer om me af te trekken. Mijn hand was niet meer goed genoeg. Ik wilde en wil een kut om mijn lul voelen, jouw kut om me heen voelen."
Ze knikt, "Ok, een kut om je lul heen. Ok. Ik snap dat je dat graag wilt, ik snap zelfs dat je de mijne graag om je pik wilt voelen. Zeker als maagd zijnde."
Nu knik ik. Ze tikt met haar vingers op haar bovenarm.
"De situatie is nu als volgt. Ik ben geil," ze wijst naar mij, "jij bent geil. Voor jou volstaat aftrekken niet meer, en ik ben geil en," ze pauzeert, "ik wil een pik in me. Ik heb hier in het park niets neukbaars gezien, afgezien van Henk, Gerard, Jan-Anton, Steve en Frans. Maar ik kan moeilijk op één van hen afstappen en vragen of ze me willen neuken."
Ik vul aan, "En daarbij is Steven, geloof ik, ook weg gegaan."
Olga knikt, "dat ook ja."
Ze zwijgt en denkt na. Na een ogenblik zegt ze, "Je krijgt eindelijk je zin, omdat ik voor mezelf ook geen andere oplossing zie. We gaan neuken."
Blij verrast kijk ik haar aan. Ze steekt een vinger naar me op.
"Uiteraard wel met een aantal voorwaarden!"
"Maar natuurlijk," zeg ik.
Ze zucht en zegt tegen zichzelf "Ik kan niet geloven dat ik zo geil en wanhopig ben dat ik me door Oliver laat neuken," en tegen mij, "Ten eerste : alleen en echt alleen maar met een condoom. Ik ben wel aan de pil en jij bent nog maagd maar ik wil jou kwak niet in me."
Ik knik, het maakt me eigenlijk ook niet uit wat voor voorwaarden ze stelt, ik ga toch wel accoord.
"Ten tweede : geloof nooit dat ik met je neuk omdat jij het bent; wij neuken omdat ik een pik nodig heb en jij beschikbaar bent."
Ik knik.
"Ten derde : na dit weekeind, sterker nog, al tijdens dit weekeind zullen wij beiden, dus ik maar ook jij, ontkennen dat dit gebeurt is."
Ik knik.
"Dus," en ze wijst naar mij, "als iemand vraagt of je mij geneukt hebt of er enig andere sexuele handelingen tussen ons zijn geweest, ontken je dit."
Ik knik.
"Ten vierde : voor zover je dit uit punt twee en drie nog niet opgemerkt had; er is geen enkele, ik herhaal, absoluut geen enkele kans dat wij een relatie hebben of gaan krijgen. Geen sexuele relatie en al helemaal geen liefdesrelatie. Wij zijn, waren en blijven kennissen van elkaar."
Ik knik.
"Ten vijfde : aangezien wij geen van beiden weten hoe deze week gaat verlopen, behoud ik me het recht voor om vaker van je pik gebruik te maken, waar en wanneer ik dat wil."
Ik knik.
"Je mag eventueel weigeren; als je denkt dat het in conflict komt met één van de andere regels."
Ik knik en zeg, "Als je in een pashokje geil wordt en mijn pik wilt kan dat tot een conflict met regel drie leiden, als we betrapt worden."
Dit keer knikt Olga, "Juist, je snapt het. Ten zesde : jij en ik slapen elke nacht in ons eigen bed, niet samen. Al kun je niet meer lopen dan kruip je maar naar je eigen bed terug, maar ik wil niet elke ochtend, of elk ander moment van de dag, naast je wakker worden."
Ik knik.
"Ten zevende : jij bent nog maagd, ik heb ervaring. Ik weet hoe mijn lichaam in elkaar zit. Ik weet wat ik lekker vind en wat niet. Daarbij weet ik wat jullie kerels lekker vinden. Volg dus mijn instructies en opdrachten uit."
Ik knik.
Olga pauzeert voor ze verder gaat, "Ten achtste : ik behoud me het recht om elke sex die we hebben voortijdig af te kappen en ten negende : ik behoud me het recht om met aanvullende regels of wijzigingen te komen. Snap en accepteer jij deze regels?"
Weer knik ik en zeg, "Ja."
Nu knikt Olga ook, "Dan kan dit voor jou een leuke week worden, zeker als het voor mij ook leuk is."


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/124726.html