This is a print version of story Bert mijn stage begeleider I by vinssent from xHamster.com

Bert mijn stage begeleider I

Toen ik een jaar of zestien was deed ik mijn eerste ervaring op. Dat is nu dus een jaar of 25 geleden. Ik liep stage bij het gemeente bedrijf en dagelijks ging ik voor diverse klusjes op pad met Bert. Bert ging bijna met pensioen. Hij was een iets gezette joviale vent, klein buikje en altijd erg vrolijk. In een busje reden we door de stad en soms terug naar het magazijn waar verder nooit iemand leek te komen. Regelmatig deed hij onder werktijd wel eens familie bezoekjes, zat ik bij zijn dochter of zijn zwager aan de koffie.

Bert praatte graag, ook over seks. Vaak zei hij “als ik zo jong als jou was dan wist ik het wel”. Op een warme dag reden we weer vanuit de stad naar het magazijn. Bert praatte weer vrolijk over seks en sloeg daarbij met zijn vlakke hand op mijn bovenbeen. “jij houd er toch ook van? ‘’ zei hij en liet zijn hand op mijn bovenbeen liggen. Aangekomen bij het magazijn rookte ik buiten een shagje en liep daarna weer naar binnen. Bert was nergens te bekennen, dus ik liep ff naar de douche en toiletruimte om te plassen.

En daar stond Bert, met een pornoblaadje aan zijn pik te trekken. Een massieve paal van zeker 18 cm, een enorme omvang en een dikke glanzende eikel. Ik stond als aan de grond genageld. Bert zag me staan en zei dat ik moest gaan zitten. Dat deed ik, op het bankje bij de lockers. Met zijn stijve pik in zijn hand liep Bert naar me toe. “Ventje, jij maakt me zo geil met dat slanke lijf en dat mooie smoeltje van je” Hij nam me bij mijn kin en keek me strak aan. “wij gaan het samen nog veel leuker hebben” en terwijl hij dat zei duwde hij zijn paal in mijn mond.

Nog nooit had ik een pik gepijpt, maar ik voelde dat ik geen kant op kon en fysiek niet tegen hem opgewassen zou zijn. En eigenlijk voelde ik me direct geil worden en dacht laat ik het maar eens proberen. Bert stootte zacht zijn pik op een neer in mijn mond, ik liet mijn tong over zijn eikel glijden en nam zijn keiharde pik in mijn hand. Ik trok met korte rukjes aan zijn pik en Bert begon zacht te kreunen. Na en tijdje keek hij omlaag en zei “Slet, nu mijn ballen likken” Ik voelde de geile spanning door mijn buik gaan toen hij me “slet” noemde. Ik likte zijn ballen en zoog ze een voor een in mijn mond. Bert tikte met zijn harde pik ondertussen tegen mijn voorhoofd. “Nu weer zuigen, Slet” en braaf nam ik zijn eikel weer in mijn mond en zoog en likte weer aan zijn pik. Ik werd er zo geil van, die dikke paal tussen mijn lippen en zijn handen die zacht, maar dwingend mijn mond over zijn paal liet gaan. Ik kreeg bijna kramp in mijn kaken, want hier had ik geen ervaring mee toen Bert mij bij mijn kaken pakte met een hand en hard aan zijn pik begon te trekken. Mijn mond stond open en ik keek omhoog in de strakke blik van Bert. Toen spoot hij zijn zaad in mijn mond en over mijn kin. Ik wou het uitspugen, maar de grote hand van Bert duwde mijn kaken weer op elkaar en zei: “slikken Slet”. Ik slikte alles door, er liep nog wat zaad langs mijn kin dat op de grond druppelde.

Bert keek me aan, sloeg met zijn pik tegen mijn wang en zei “schoonlikken” Ik likte het zaad van zijn pik en toen Bert zei dat het goed was liet ik zijn pik los. Hij trok zijn broek op en liep de ruimte uit. “Ga je mond maar spoelen met water”……

Dit werd een dagelijks ritueel. Elke dag reden we een keer naar het magazijn, waar Bert zijn harde paal uit zijn broek haalde en ik hem leeg zoog. Na een weekje zei Bert dat het tijd werd voor wat nieuws. Zoals altijd ritste hij zijn broek open, haalde zijn pik eruit, waarna ik hem gulzig en geil begon te pijpen. Toen zijn pik keihard was zei Bert dat ik me moest omdraaien. Ik keek hem niet begrijpend aan. Bert trok me omhoog en zette me met mijn handen op het bankje en met mijn kont omhoog. De geilheid gierde door mijn lijf, hij gaat me neuken schoot door mijn hoofd. Die harde pik gaat mij zo neuken…..

Daar stond ik dan, leunend op mijn handen en mijn broek en slip op mijn enkels. Bert maakte de locker naast hem open en trok een gladde handschoen aan, met zijn vingers nam hij een klodder uit een potje.
Voorzichtig gleed hij met zijn vingers door mijn bilspleet, het voelde heel glibberig. Daarna gleed er een van zijn dikke vingers in mijn maagdelijke sterretje. Kort daarop volgde een tweede. Ik probeerde me zo goed mogelijk te ontspannen, maar toen er nog een derde vinger bij kwam kreunde ik van pijn en genot. Bert hield een tijdje zijn vingers in mijn kont, trok ze er toen uit en liep om mij heen. Zijn pik hing voor mijn mond. “FF nat zuigen Slet”’ zei Bert en ik slobberde zijn dikke pik nat.

De gedachte dat die pik straks in mijn kont zou verdwijnen maakte me verschrikkelijk geil. Toen Bert weer terug liep keek ik tussen mijn benen door en zag dat er een dikke druppel voorvocht aan mijn eikel hing. Dat word thuis straks weer trekken dacht ik, want Bert liet mij nooit komen, hij nam mijn pik zelfs niet eens vast.


Nu voelde ik hoe Bert zijn eikel tegen mijn sterretje duwde en druk zette. Langzaam gleed zijn paal naar binnen. Het deed minder pijn dan ik had verwacht. Er trok een rilling door mijn lijf en even knikte mijn knieën toen ik de ballen van Bert tegen de mijne voelde. Hij had zijn hele paal in mij laten glijden. Bert bleef kort even stil staan en begon toen met langzame stoten mijn maagdelijke kontje te neuken. Zijn grote grove handen op mijn heupen en zo dreef hij het tempo langzaam op. Ik kreunde en gilde het bijna uit van geilheid, o wat is dat lekker. Mijn geile gekreun en gehijg maakte Bert nog geiler en steeds harder ramde hij zijn dikke paal naar binnen. Uiteindelijk greep hij me stevig vast en ik voelde hij zijn pik in mijn kont opzwol. Dikke stralen zaad spoten in mij. Ik had mijn ogen dicht en voelde heel mijn lijf trillen. Bert liet zijn pik uit mijn kont glijden en ik voelde hoe er zaad langs mijn benen omlaag liep.

Deze ervaring is mij altijd bij gebleven. Soms komt de herinnering weer terug. Meestal rij ik dan in de avond naar een seksbioscoop om daar op mijn knieën een oudere man leeg te zuigen. Bert had nog meer voor mij in petto, maar daarover later meer…..


Story URL: http://xhamster.com/user/vinssent/posts/123370.html