This is a print version of story Australische poes by Rambok from xHamster.com

Australische poes

ř uur in de lobby?"

We zijn net aangekomen in een hotel met een hele groep mensen. Iedereen gaat naar zijn of haar kamer om even een paar uur te slapen en om vijf uur is er in de lobby afgesproken voor het maken van plannen voor het diner.

Als ik om half zes wakker word denk ik alleen maar dat ik te laat ben. Snel even onder de douche en naar beneden, naar de lobby.

Maar daar is niemand. Ik ben alleen en de groep lijkt te zijn vertrokken. Ik loop de bar in, misschien zijn ze daar nog? Maar de bar is leeg. Helemaal niemand. Ik loop wat heen en weer tussen lobby en bar en hoop toch mijn reisgenoten tegen te komen. Maar ik zie niemand. Als ik in de lobby ben zie ik een jonge vrouw richting bar lopen met een ijsje in haar hand. Ze is domweg mooi: Goed figuur, donkerblonde haren, ik schat haar een jaar of vijfentwintig. Ik loop min of meer toevallig achter haar aan naar de bar en zie dat ze alleen is gaan zitten. Ze kijkt op en glimlacht naar me als ik binnenkom. Is ze nou ook van de reisgroep? Even weet ik het niet meer en spreek haar aan. Ze begrijpt me niet, dat is duidelijk. Ze vraagt in een rauw Australisch accent wat ik bedoel en ik realiseer me dat ze helemaal geen Nederlands spreekt. Of ik bij haar kom zitten? Natuurlijk.

Ze stelt zich voor, ik ook en we babbelen wat. Ze is op reis en lijkt geen duidelijk plan te hebben voor de avond. Alleen wat eten en naar bed. Ik moet ook nog eten en vraag haar mee. Ze glimlacht en vertelt me dat ze op haar verjaardag eigenlijk helemaal niet alleen wil eten. Ze is jarig! Ik vind dat ze dan eerst wat van me moet drinken. Ze bestelt een screwdriver, leuk. Als de drankjes op zijn vraag ik, "shall we go"?

Ze staat op en we lopen het hotel uit. Waar gaan we eten? Zoekend lopen we door de straat tegenover het hotel en na enige tijd besluiten we voor een klein restaurantje.

Het eten is niet bijzonder, maar we praten gezellig. Ze lacht steeds haar mooie tanden bloot, praat heel wat af en het is zonder meer een leuke avond. Natuurlijk heeft ze een vriendje, heel erg blij met 'm enzo, enzo. En ja ik ben getrouwd enzo, enzo. Na het eten lopen we terug naar het hotel, langs een poolkroeg. "Wanna play pool"? vraagt ze. Ik kan helemaal niet "poolen", maar natuurlijk zeg ik ja.

Bier gehaald, sigaretje erbij en spelen maar. Ze legt me al spelend de regels uit en bij iedere stootbeurt probeer ik in haar openvallende truitje te kijken. Ik zie de conouren van een bloemetjes beha met daarin twee heerlijke borsten. Niet groot, ik schat een cupje B. Ze heeft een mooi figuur, een stralende lach en ze is heel open en vrij. Poolen, daar kan ze niets van en ik win, zelfs met mijn gebrekkige kunsten. Als beloning krijg ik een kus op mn wang. "You did well, mate".

Teruglopend naar het hotel steken we een weg over en ze kijkt niet goed uit. Ze kijkt de verkeerde kant op, gewend als ze is aan linksrijdend verkeer. Ik trek haar nog net op tijd terug de stoep op, voor het naderende verkeer. "Carefull", zeg ik, "oppassen". Ze is een beetje geschrokken, maar later steken we veilig over en bereiken het hotel. Nog een dranje in de bar? Dat wil ze niet, ze gaat liever naar boven, slapen. In de lift druk ik op de knop van mijn verdieping en vraag welke verdieping zij heen moet. Dezelfde als ik...

Bovengekomen lopen we richting de kamers en bij haar kamer blijven we staan. Ik wil afscheid nemen en buig me voorover voor een kus. Haar hand plaatst ze in mijn nek en ze zoent me vol op mijn mond.Of ik werkelijk van plan was haar alleen te laten, nu? Ze zoent me nog een keer en ik denk inderdaad dat ik haar niet alleen moet laten. "Come in", zegt ze en opent de deur. Achter ons valt de deur in het slot. We zoenen heftig en onze handen betasten elkaars lichamen. Ik word vreselijk opgewonden van haar en streel onder haar truitje over haar naakte rug. Alleen een beha-bandje kom ik tegen. "Open it", zegt ze en ik maak haar beha los. Ze trekt zelf haar truitje uit en ik zie een prachtig lichaam voor me in de schemerige kamer. Mijn T-shirt is ook snel uit en we schuifelen zoenend richting haar bed. De kamer is een grote puinhoop, met kledingstukken van haar verspreid over de vloer en op de kastjes. In de hoek staat een half lege koffer geopend tegen de muur.

Met een zwiep gooit ze alles van haar bed en we belanden op elkaar op dat schoongeveegde bed."I want you", is alles wat ze zegt tussen de zoenen door. We lijken haast te hebben, zo snel trekken we onze kleren uit. Haar lichaam is prachtig: Slank, middelgrote borsten en een mooi getrimd kutje staren me aan. We liggen naast elkaar. Mijn pik staat recht overeind en ze pakt hem in haar hand. Geil trekt ze me zachtjes af en ze gaat op haar knieen zitten en met haar mond omlaag. Ze opent haar lippen en hapt me in een keer naar binnen. Ze zuigt hard en ik voel hoe haar tong over de gevoelige onderkant van mijn eikel gaat. Wat ben ik geil. Ik streel haar prachtige billen en ze spreidt haar benen. Haar kut is nat en warm. Mijn vingers glijden naar binnen en ze kreunt terwijl ze me doorpijpt. Ik duw haar billen richting mijn mond en zo kan ik haar heerlijke kut likken. Weer kreunt ze met mijn pik in haar mond. Ze duwt haar hete kut tegen mijn mond aan in het ritme waarin ze me pijpt. Met haar hand onder mijn ballen zuigt ze dan weer hard, dan weer zacht aan mijn keiharde pik. Ik streel haar tepels, die hard worden onder mijn handen. "Yesss", zegt ze. Met haar tepels tussen mijn vingers, haar kut in mijn mond en mijn pik in de hare deinen we op golven van geiligheid. De schemering in de kamer maakt het allemaal nog mooier. Ze rolt van me af en komt met haar mond naar de mijne en we zuigen aan elkaars tong. Ik proef mezelf in haar mond en ik weet dat ze zichzelf ook moet proeven. Dat wind me op. Ze spreidt haar benen en haar kut geeft warmte af aan mijn pik. Ik zit nog niet in haar, ze schuurt met haar lippen over mijn stijve pik. Dan, met een soort sprongetje wipt ze op en in een keer dring ik diep in haar. Ze ademt langzaam uit en met lange halen neuken we en ik voel haar onderbuik verkrampen af en toe. "Wow, fuck", is het enige dat ze zegt, telkens weer. Alles wat ik hoor is het soppen van mijn pik in haar drijfnatte kut. Haar adem komt in schokken en haar heupen duwen krachtig tegen de mijne. Ik duw op mijn beurt omhoog om zo diep mogelijk in haar kut te komen. "Make me come …inseminate me", fluistert ze, alsof niemand het mag horen, behalve ik. Ze duwt haar heupen naar beneden en zo kan ik niet stoten, ik zit in haar, bijna bewegingsloos. Ik voel haar spieren spannen en ontspannen rondom mijn pik. Dan komt er een diepe, lage kreet uit haar keel die haar orgasme begeleidt. Ze komt heftig klaar op haar clit die ze tegen mijn onderbuik aangedrukt heeft. Ik voel heel goed dat ze komt, want haar kut verkrampt met kleine schokjes. Met mijn handen duw ik op haar billen om te zorgen dat ik al die tijd diep in haar blijf. Mijn stijve pik wil ook niet anders dan in die warme geile kut van haar blijven.

Ze zakt zachtjes omlaag en ligt op me, bij te komen van haar orgasme. Ik daarentegen wil niets liever dan haar keihard neuken en haar volspuiten. Het uiterste van mijn beheersing word nu gevraagd. Dan, na enige tijd gaat haar bekken weer heel zachtjes op en neer. "Now you come, in me", lispelt ze in mijn oor. Steeds sneller gaat ze op en neer en ik voel mijn orgasme naderen. "Now, come with me", zegt ze bijna onhoorbaar en weer hoor ik die rauwe kreet van geil genot aan haar keel ontsnappen, terwijl ik me met dikke stralen leegspuit in haar krampende kut. Ze siddert, ze schokt en ze knijpt hard met haar kutspieren in mijn spuitende pik. "I feel you, squirting in me", geilt ze tegen me. Zo blijven we liggen en mijn verslappende pik glijdt langzaam uit haar warme grotje. Als mijn pik uiteindelijk helemaal uit haar kut floept voel ik een plas warm vocht op mijn buik lopen. "That was the best birthday present", lacht ze tegen me en zegt “No worries mate my husband is a few weeks on construction, fuck that hotel and your group….. stay with this aussi cunt”.. Zij klapte een keer hard met haar vlakke hand tegen haar drijfnatte poes en dook grommend over mijn slappe na lekkende pik.. Terwijl ik genietend even naar de zijkant kijk zie ik een fotolistje staan. Hierop staat zij in haar bruidsjurk met een man en een datum……… drie maanden geleden!.Story URL: http://xhamster.com/user/Rambok/posts/123146.html