This is a print version of story Dave deel 6/6 by pegaseus69 from xHamster.com

Dave deel 6/6

Hoofdstuk 6 Marjolijn en Tamara

Dave zei Mira en Monique gedag en sloot de deur achter zich.
'Wow, wat een dag, vandaag ik ben afgeserveerd.' dacht hij in zichzelf.
Dave stapte op zijn motor en reed naar huis terug. Dave zette zijn motor in het bijgebouw en liep het huis binnen. Linda die hij in de gang tegenkwam gaf hij een veelbetekenend knipoogje. Dave ging zich boven opfrissen. Hij kleedde zich om en ging toen naar beneden voor het eten. Tim en Eva zaten al aan tafel. Een paar minuten later schoven de twee meisjes aan tafel. Uitgehongerd viel Dave op de heerlijke maaltijd aan. Tim vroeg aan Dave hoe zijn dag was geweest. Dave vertelde dat hij het verhaal van Eva had gecontroleerd en dat hij langs een kennis was geweest die hij in de trein had ontmoet.
"Ha" zei Tim. "Je hebt Linda dus geneukt."
Dave schrok van die openheid en slikte even en kleurde wat. Tim ging over tot een derdegraads kruisverhoor Dave kon niets anders dan alles in geuren en kleuren te vertellen. Marjolijn en Tamara schoven onrustig op hun stoel heen en weer en luisterde met een blos van opwinding op hun wangen.
Na het eten dronken ze gezamenlijk koffie op de veranda zoals bijna iedere avond. Met zijn vijven gingen ze daarna een potje tennisspelen. De mannen tegen de vrouwen. Tim en Dave hadden het gevoel dat ze het aan hun stand verplicht waren om van de vrouwen te winnen. Een uur later hadden de mannen de vrouwen inderdaad verslagen. Uitgeput zaten Tim en Dave op het bankje terwijl de vrouwen vrolijk stonden te babbelen. Dave smakte wat met zijn lippen hij was uitgedroogd. Dave vroeg zich verbaast af wie er nu eigenlijk had gewonnen. Het werd al schemer en de vijf liepen terug naar het huis waar ze op de veranda allemaal nog wat te drinken namen. Één voor één ging naar boven toe om een douche te nemen en te gaan slapen. Na de meisjes ging Dave naar boven en douchte zich. Dave wachtte geen eens om te horen of Tim en Eva nog gingen neuken hij kroop meteen onder de wol en sliep doodmoe al snel in.
Dave werd wakker. Het was nog pikdonker. Dave keek eens op de wekker en zag dat het twee uur was. Nu hij toch wakker was besloot hij maar gelijk naar het toilet te gaan. Hij was bang dat hij anders zo toch zijn bed uit moest. Hij maakte geen licht omdat hij niemand midden in de nacht wilde storen en het toilet was aan de overkant van zijn kamer. Terwijl hij op het toilet stond te plassen vroeg hij zich af waar hij wakker van was geworden. Het was niet omdat hij moest plassen of omdat hij uitgeslapen was. Dave wist het niet hij liep weer naar zijn kamer en deed de deur achter hem dicht.
"Pssst" hoorde hij "kan je even komen Marjolijn heeft hulp nodig."
Een van de meiden stond in de deuropening van de tussendeur. Het moest Tamara zijn die hem riep anders had ze niet gezegd dat Marjolijn hulp nodig had realiseerde hij zich. Hij liep in het donker naar de deuropening waar hij vaag het silhouet van Tamara zag. Hij stapte de kamer van Tamara binnen en deed de tussen deur achter zich dicht. Gezamenlijk liepen ze via de tweede tussen deur de kamer van Marjolijn binnen waar het net als in de andere kamers nog pik donker was. Dave ging op de zijkant van het bed zitten en probeerde de duisternis te doorgronden.
"Wat is er aan de hand Marjolijn " vroeg Dave vriendelijk.
"Ik had een nachtmerrie en durf nu niet meer te slapen" zei Marjolijn.
Tamara was naast hem komen zitten op het bed. Dave voelde haar puntige borsten tegen zijn rug aan prikken. Dave verwachte echt dat er iets aan de hand was. Hij had dan ook niet de hand van Marjolijn verwacht die langs zijn dijbeen omhoog kroop en zijn lul vast pakte. Hij was aangenaam verrast. Tamara deed het bedlichtje aan dat een beetje licht verspreide wat voor een stemmig geheel zorgde. Dave zag dat de beide meisjes naakt en een behoorlijke kleur op de wangen hadden van de opwinding. Dave die nog steeds op het bed zat strekte zijn handen zodat hij met beide handen de borsten van Marjolijn kon kneden. Dave liet zich op zijn knieën zakken naast het hoofd einde van het bed en drukte zijn mond op een van de tepels van Marjolijn.
Tamara zat achter hem en stroopte zijn onderbroek naar beneden. Tamara liet er duidelijk geen gras over groeien. Ze lag nu op haar rug en schoof tussen zijn benen door en nam zijn lul in haar mand en begon er gulzig op te zuigen.
"Mmm ja zuig me lekker" kreunde Dave. Dave verplaatste zich iets zodat hij bij Marjolijn haar kutje kon komen. Hij likte langs haar schaamlippen die zich al van geiligheid geopend hadden.
"Jaaa toe Dave lik me kuttttt" kermde Marjolijn. Plagend nam hij een van de lipjes in zijn mond en zoog er zacht op wat met zacht gekreun verwelkomd werd. Langzaam verplaatste hij zijn aandacht naar haar klitje. Met zijn tong tikte Dave tegen haar klitje.
"Yeeaaah jaaa .....toee neeem meee klitje". Marjolijn schokte met haar heupen omhoog. Dave schoof een vinger bij haar in haar natte grotje en bewoog hem rustig heen en weer.
"Doe er een vinger bij Dave" kermde Marjolijn.
Tamara liet zijn lul nu los en kwam omhoog.
"Jezus wat een gevaarte heb jij" zei ze.
Ze pakte nu Marjolijn haar tieten beet en begon op een tepel gulzig te sabbelen. Wat een verschrikkelijk geile grieten zijn dit dacht Dave.
Dave ging nu tussen Marjolijn haar benen zitten en duwde zijn lul tegen haar natte kutje aan.
"Doe voorzichtig met dat gevaarte van je. Straks scheur je me open" zei Marjolijn.
"Wees niet bang ik doe het heel zachtjes, langzaam en voorzichtig" zei Dave.
Hij drukte zijn eikel zachtjes tegen de opening van haar grotje en duwde zachtjes door. Toen de rand van de eikel naar binnen schoof bleef hij even stil zitten om Marjolijn aan de grote te laten wennen. God wat is dit kutje strak dacht Dave. Langzaam werkte hij zijn lul stukje voor stukje naar binnen
er voor zorgend dat hij het niet f***eerde. Toen zijn lul er tot aan zijn wortel in zat bleef Dave genietend stilzitten en genoot van de heerlijke vochtige warmte van haar kut. Langzaam bewoog Dave zijn lul nu in en uit. Hij haalde de volle 23 cm lul uit haar kut en schoof hem tergend langzaam weer naar binnen keer na keer. Tamara werd bloedgeil toen ze zag dat haar zusje door die grote lul geneukt werd ging schrijdelings over Marjolijn heen zitten.
"Lik me kutje alsjeblieft" smeekte Tamara.
Ze drukte haar kutje tegen de mond van Marjolijn aan die haar handen om de billen van haar zus lag en gulzig begon te likken. Dave werd zo geil van dit gebeuren dat hij het tempo opvoerde en zijn lul nu hard in en uit stapte. Hij voelde hoe Marjolijn onder hem begon klaar te komen. Marjolijn stopte met het likken van haar zusjes kut.
"Oooh ..jaaa ikkk ....kooomm zo".
Ze concentreerde zich nu volledig op het gevoel dat zich opbouwde in haar onderbuik. Hard kreunend kwam Marjolijn intens klaar.
"Jaaa .........hardeeer spuit me kutjeeee vol".
Dave die de ongecontroleerde schokken onder zich voelde kon het nu ook niet langer meer houden. Hij voelde hoe zijn ballen samentrokken en zijn lul maximaal opzwol toen hij straal na straal in haar kutje schoot.
"Kooomt het" kermde Dave.
Dave trok zijn lul uit het kutje van Marjolijn en liet zich op zijn rug naast haar vallen. Tamara pakte meteen zijn lul beet op de laatste druppel er uit te zuigen. Marjolijn herstelde zich erg snel en bemoeide net als haar zusje zich met de lul van Dave. De twee meiden zogen om de beurt op zijn lul die al snel weer stijf begon te worden.
"Toeee zuig me ....aaaafff" keunde Dave.
Hij keek naar beneden en had geen idee wie wie was alleen het idee al wond hem verschrikkelijk op.
"Nu ik" hoorde hij zeggen en hij wist dat dit Tamara moest zijn. Ze pakte zijn lul beet en ging net als eerder haar moeder had gedaan op zijn lul zitten. Ze was zeik nat. Hij gleed makkelijker in haar als in Marjolijn. Ze bewoog ritmisch op en neer en draaide ligt met haar kontje. Ze was net zo strak als haar zusje maar voelde toch iets anders aan. Tamara begon klaar te komen hard kreunend kreeg ze haar orgasme.
"Jaaa ik kooom ooook ........".
Uitgeput viel ze naar voeren op Dave. Dave pakte haar beet en tilde haar iets van zijn lul af. Als een gek begon Dave zijn lul in en uit te stoten om ook Tamara haar deel te geven. Zijn onderbuik stootte iedere keer hard tegen haar kont aan. Op het moment dat Dave voelde dat hij klaar ging komen voelde hij het kutje van Tamara hard in zijn lul knijpen en drongen haar nagels in zijn schouder.
"Het kooommt weeeer".
Met haar hoofd op zijn schouder half op de kussen kwam ze voor de tweede maal klaar toen Dave zijn zaad in haar spoot.
De drie jongen mensen vielen uitgeput op het bed neer en vielen in slaap. Toen Dave de volgende morgen wakker werd met Tamara en Marjolijn naast zijn zij sloot hij een moment gelukzalig zijn ogen. Hij overdacht zijn verblijf hier in Toscane hij was hier nu een week en had met iedereen die hij hier kende in bed gelegen. Zijn hobby had hij gevonden hij een crimineel nee nooit meer. Hij besloot om hier zeker het semester te blijven. Maar om langs alle vrouwen in het dorp te komen had hij minstens twee semesters nodig dacht hij grinnikend. Dave keek nog eens naar de beide meisjes en hij lag zijn hand op een borst sloot gelukzalig zijn ogen en sliep weer in.


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/122607.html