This is a print version of story Klusje bij een collega by rotjeknorrie from xHamster.com

Klusje bij een collega

Een aantal jaren geleden werkte ik als verpleegkundige in een ziekenhuis. Bij mij op de afdeling werkte een verpleegkundige die niet echt sympathiek was. Maar na een aantal nachtdiensten met haar leerde ik haar toch van een andere kant kennen. Ze kon nog steeds onsympathiek voor de dag komen maar op zich konden we het goed met elkaar vinden. Ze kwam altijd op de fiets. Later bleek omdat haar bromfiets het niet meer deed. Aangezien ik daar redelijk wat verstand van heb bood ik haar aan om een keer langs te komen om ernaar te kijken.
Een paar dagen erna hadden we samen dagdienst en na werktijd fietsten we in de regen naar haar huis. Wat ik daar aantrof verbaasde me nogal want het was een grote teringzooi bij haar thuis. Op het werk was ze juist heel netjes. 'Let maar niet op de rotzooi,' zei ze nog. Dat was vrijwel onmogelijk. Maar goed, ik ging in de tuin aan haar bromfiets aan de slag. Ik had het snel gevonden wat het was en vrij snel was het ook gerepareerd.
Toen ik weer naar binnen ging liep zij in haar ondergoed. Toen ze mijn verbaasde blik zag zei ze dat ze haar natte kleding uitgetrokken was. Het ondergoed dat ze aanhad liet weinig ter verbeelding over. Het was van die witte doorschijnende stof, dus ik gewoon haar tepels en haar kut zien. Volgens mij staarde ik want op een gegeven moment zei ze 'je ziet op je werk toch ook de hele dag blote mensen.' 'Ja dag, dat is toch anders,' zei ik. Maar ondertussen bleef ze gewoon in haar ondergoed en ze bood me zelfs wat te drinken aan. We zaten zo nog even te kletsen maar ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Het gevolg daarvan was dat ik daar met een flinke stijve zat. Zij zag dat natuurlijk tot ze lachend zei 'wind ik je nou zo op?' Met een rood hoofd zei ik dat dit vanzelf ging. Ze lachte en ze vroeg hem te laten zien. Ik reageerde wat terughoudend waarop ze zei dat ik bij haar ook alles kon zien. Daar had ze gelijk in en ik deed mijn broek uit. Doordat mijn broek weg was stond mijn pik meteen flink omhoog. Nu was het haar beurt om me te bewonderen. Ik zag haar met grote ogen naar mijn pik kijken. Opeens stond ze op, liep naar me toe, ging op haar knieën en nam totaal onverwachts mijn pik in haar mond. 'Tering wat gebeurt hier,' dacht ik. Ik was totaal overrompeld en wist niet wat me overkwam.
Gulzig zoog ze met diepe halen aan mijn pik. Haar tepels die ik goed kon zien prikte zowat door haar beha heen. Met mijn handen begon ik haar borsten te betasten die lekker stevig aanvoelde. Na even haar borsten betast te hebben liet ik mijn hand naar beneden zakken en begon haar onderbroekje te strelen. Die voelde druipnat aan en mijn handen gingen al snel in het broekje. Mijn vingers gleden zowat vanzelf in haar kut, zo nat was ze. Ik wilde haar proeven, dus ik trok haar omhoog, deed haar slipje naar beneden, pakte ze bij haar billen beet en duwde zo haar kut richting mijn gezicht. Ik begon haar natte kut uit te likken die heerlijk smaakte. Aan haar gekreun te horen vond zij het ook lekker, en ondertussen deed ze haar beha uit. 'Wil je me neuken?' vroeg ze opeens. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik liet haar op haar rug op de bank liggen. Ik ging er bovenop en liet mijn pik in haar kut glijden. Heerlijk begon ik haar te neuken terwijl zij me ondertussen geil begon te tongen. Het was dat die bank zo oncomfortabel was, want anders was ik allang klaargekomen. Nu kon ik haar wel redelijk lang neuken zonder direct haar kut vol te spuiten. Maar dat wilde ik ondertussen wel graag. Dus ik liet haar op handen en knieën op de bank zitten en begon haar op zijn hondjes te neuken. Dit ging veel beter en met het mooiste uitzicht wat er bestaat voelde dat ik ging komen. Heftig spoot ik mijn sperma in haar kut. Toen ik uitgespoten was maakte in nog een paar neukbewegingen alvorens mijn pik eruit te halen. Het was een geil gezicht om mijn sperma uit haar kut te zien druipen. Daarna was het de boel droogmaken en ons aankleden. Zij met meer kleding dan daarnet.
'Ik moest toch wat doen om je te verleiden. Dat met die brommer was alleen maar een smoes om je in mijn huis te krijgen,' zei ze. Dat verleiden was haar in ieder geval gelukt. Hierna ging ik naar huis. Het grappige was dat mijn vriendin me nog vroeg of het nog gelukt was met die brommer. 'Ja,' antwoordde ik en dacht bij mezelf 'je moest eens weten.'
De volgende dag had ik weer dagdienst met haar, maar ze liet aan niets over ons avontuurtje merken. Een paar weken later tijdens een nachtdienst samen wel. Ze zei onder meer dat ze dit vaker gedaan had. Ze noemde ook wat namen van collega's. Een paar van die namen kon ik en ik moest wel lachen. Ze zei alleen dat ze het jammer vond dat haar bromfiets gerepareerd was, want nu moest ze een andere smoes bedenken om mannen mee te lokken.


Story URL: http://xhamster.com/user/rotjeknorrie/posts/122420.html