This is a print version of story Dave deel 3/6 by pegaseus69 from xHamster.com

Dave deel 3/6

Hoofdstuk 3 De ontmaagding.

De ochtend zon scheen vrolijk in het gezicht van Dave toen hij wakker werd. Het duurde even tot het tot hem doordrong waar hij was. Dave keek eens op de wekker 10 uur dat viel hem best mee normaal was hij in de middag pas wakker. Dave zwaaide zijn benen uit het bed pakte een handdoek en liep naar de badkamer voor een douche. Hij zwaaide de deur van de badkamer open niet wetende dat Tamara net uit de douche kwam. Tamara stond volledig naakt (en reageerde totaal niet ) in de grote badkamer zich af te drogen. Dave kleurde en stamelde een bijna onhoorbare verontschuldiging. Hij draaide zich om en wilde weer terug naar zijn kamer lopen.
"He, doe niet zo verlegen. We lopen altijd zo rond".
Dave kon zijn ogen niet van het mooie lichaam van Tamara afhouden. Hij had zich niet vergist gisteravond. Ze had een paar mooie borsten en plat buikje en een heerlijk kontje. Zijn lul kwam in kleine schokjes omhoog door datgene wat hij voor zich zag staan. Tamara keek hem recht in zijn kruis.
"Probleempje?" lachte ze.
Ze liep naar de deur en stopte even bij Dave toen ze hem passeerde en gaf hem een klein kusje op zijn wang. Giechelend liep ze de badkamer uit, hem met een rood hoofd achterlatend. De arme jongen ging gauw onder de douche staan een koude wel te verstaan. Dat begon al goed vanochtend dacht hij. Tamara had hem duidelijk staan uit te dagen. Hij had zin om zich af te trekken maar deed het niet bang als hij was dat zijn tante of Marjolijn in de open badkamer zou komen. Dave zeepte zich zelf in en koelde even af onder de douche. Dave droogde zich af en liep naar beneden voor het wat verlate ontbijt. Zijn tante zat nog aan de ontbijt tafel.
" Morgen Dave."
"Morgen Eva".
Ze zag er die morgen vlot gekleed uit een wit strak zittend bloesje met een lichtkleurig rokje tot net boven haar knie. Ze zag er best sexy uit in die kleding het liet haar figuur goed uitkomen. Eva droeg geen Bh zag Dave haar tepels priemde tegen de wat ruwe stof van het shirtje. Ze babbelde wat over hoe ze die dag zouden door brengen. De dagindeling was al snel door Eva gemaakt. Zijn tante zou hem die dag onder haar hoede nemen en hem het terrein laten zien en hem wat weg wijs maken in de omgeving. Ze liepen naar buiten naar het bijgebouw aan de voorzijde van het huis.
Eva opende de deur keek naar Dave en zei " kies maar uit ".
In het gebouwtje stonden verschillende scooters en lichte motors.
"Hoe bedoel je Eva" stamelde Dave.
"Zolang je hier bent heb je toch vervoer nodig er rijd hier geen bus rond pak er maar een hij is voor jouw".
Dave keek opgewonden rond en besloot een lichte wendbare motor te nemen.
"Kan je ermee over weg Dave" vroeg Eva op vragende toon.
"Natuurlijk Eva" verzekerde Dave haar.
Hij stapte op de motor en startte de motor en reed een rondje voor het huis. Dit om te bewijzen dat hij met de motor overweg kon. Eva die zag dat Dave goed met de motor overweg kon was gerust gesteld hier zouden niet zo snel ongelukken van komen. Eva mocht Dave wel het was een goed uitziende knul. Hij had blond haar blauwe ogen en was lekker stevig gebouwd. Hij was erg verlegen nog erg bleu zelfs, misschien was hij nog wel een knaapje. Dit concludeerde ze na het verhaal van Tamara over hoe Dave kleurde in de badkamer. Ze had bij het ontbijt besloten om er die dag iets aan te doen. Tim haar man zou er geen probleem mee hebben wist ze die hield zelf ook wel eens van een groen blaadje en wat seks betreft lieten ze elkaar volledig vrij. Haar dochters waren ook geen maagd meer wist ze. Tamara en Marjolijn waren erg open naar haar toe en vertelde haar alles. Het was een vrij open familie wat seks betrof. Ze vonden seks gewoon lekker en alles mocht en niets moest.
Eva stapte bij Dave achter op de motor. Haar strakke rokje kroop nog verder omhoog toen ze haar been over de motor heen zwaaide. Ze zag Dave even stiekem naar haar benen kijken. Hij zou op deze manier bijna haar slipje kunnen zien dacht ze. Ze had besloten Dave naar een rustig plekje te laten rijden om hem daar te verlijden. Ze had al een vast omlijnd plan om hem niet af te schrikken. Ze sloeg haar armen om Dave heen om zich goed vast te kunnen houden. Ze voelde Dave iets verstrakken. Het duurde even eer Dave zich op zijn gemak voelde met de handen van zijn tante om zijn middel en de priemende tepels in zijn rug.
Ze reden door het land heen richting een klein dorpje waar de Mira vrouw uit de trein logeerde herinnerde Dave zich nu. Ze verlieten het dorpje weer en reden in een grote boog rond. Na een uurtje door de omgeving te hebben getoerd kwamen ze bij een stuk bos waar Eva hem een bospad instuurde. Aan het einde van het pad onder de bomen moest hij de motor van Eva neerzetten. Ze wilde even haar stramme benen strekken. Het was in de middag zon ondertussen behoorlijk warm geworden. Nu de rijwind was weggevallen viel de warmte als een moker op hun neer. Dave zette de motor neer en merkte dat ook hij wat stram geworden was van de rit. Ze liepen gezellig pratend het bospad uit. Eva vertelde dat zelfs zij hier voor het eerst was en dat een motor in die zin toch wel een voordeel was. Aan het einde van het pad lag omzoomd door wat bosjes een klein vennetje met helder water.
"Kijk nou Dave water" zei Eva wat opgewonden.
Ze liep naar het water toe en deed haar schoenen uit en liep tot aan haar knieƫn het koele water in.
"Kom" riep ze naar Dave "het is heerlijk".
Dave trok ook zijn schoenen uit en liep ook het water in.
"Zullen we even gaan zwemmen." vroeg zijn tante.
"Ik heb niets bij me".
Eva wuifde de tegenwerpingen van Dave weg. Niemand in dit stille gebied die ze zouden zien en het was wel erg warm nu. En wat haar betreft konden ze wel wat verkoeling gebruiken. De daad bij het woord voegend kleedde Eva zich snel uit en verdween in het koel water.
"Heerlijk kom" hoorde Dave haar roepen.
Dave had het gevoel dat hij er niet onderuit kwam. Hij begon zich met zijn rug naar Eva toe schoorvoetend uit te kleden en dook snel het water in zodat ze hem niet goed kon bekijken dacht hij. Het geoefende oog van Eva had echter al genoeg gezien. Hij had een behoorlijk gespierd lichaam en een heerlijk strak kontje vond ze. Toen hij zich omdraaide en snel het water indook stokte de adem haar echter in haar keel. God wat een eind lul had die jongen zo groot had ze ze nog nooit gezien. Dit beeld versterkte alleen maar haar voornemen. Ze moest hem hebben. Vanmiddag nog!
Na een kwartier wat rond gesparteld te hebben ging Eva het water uit en ging aan de kant uitdagend op haar kleding zitten om zich door het briesje te laten drogen. Ze zat in kleermakerszit Dave moest nu een vol zicht hebben op haar kutje. Dave wist zich eigenlijk geen raad en hij besloot maar te doen alsof er niets aan de hand was. Eva klopte naast haar op de grond ten teken dat Dave naast haar moest plaats nemen. Eva begon hem voorzichtig uit te horen over of hij al eens een vriendinnetje had gehad. Dave vertelde dat dat wel het geval was geweest maar dat hij nog nooit met een meisje had geslapen.
Eva had een hand op de rug van Dave neer gelegd een streel de zachtjes zijn rug. Terwijl ze zacht tegen hem in praten. Eva haalde haar hand van Dave zijn rug en legde haar hand op zijn naakte dijbeen. Zacht begon ze zijn dijbeen te strelen. De lul van Dave begon zich nu wat te roeren. Eva besloot dat het nu genoeg was en begon zijn lul nu zachtjes te strelen. Dave wist niet wat het overkwam. Het bloed joeg naar zijn staaf toe en binnen de kortste keren had hij zijn volle omvang bereikt. Eva schrok wat een eind lul het was, inderdaad de grootste lul die ze ooit in haar handen had gehad. Ze kon amper haar vingers om de stam heen krijgen. Dave kreunde zachtjes. Tim zijn lul was niet echt klein maar viel in het niet bij dit formaat. Ze sloot haar hand om de zak waar een paar grote ballen genoeg zaad in zich moesten hebben om een hele stad zwanger te maken. Eva drukte Dave achterover zodat hij op zijn rug kwam te leggen in het warme zand. Ze likte met haar tong plagend over de stam en zijn eikel heen. Mmm ze was benieuwd hoeveel ze van dit enorme ding in haar mond kon nemen. Eva opende haar mond en schuifde zacht zuigend de grote eikel tussen haar lippen.
"Ooooh ....jaa" Dave kreunde zacht terwijl Eva haar hoofd in de schoot van Dave heen en weer bewoog. Hij wist niet wat hem overkwam. Hij had wel eens gezoend en wat gevoeld bij meisjes maar dit nee nog nooit het overtrof zijn stoutste verwachtingen. Dave voelde dat hij zo ging klaar komen.
"Eva het komt hoor.... jaaaa".
Zijn waarschuwing naar Eva toe dat hij ging klaarkomen lijden ertoe dat ze alleen maar fanatieker aan zijn lul begon te zuigen. Ze draaide haar tong rond zijn eikel en zoog hard pompend op zijn lul. Dave dacht dat hij ontplofte toen de druk in zijn zak zich langzaam opbouwde.
"Aaahh toe gaaa dooor ........zuig meeee".
Gillend kwam hij klaar straal na straal spoot hij bij zijn tante in haar mond. Eva zoog de laatste druppel smakkend uit de lul van Dave en kwam glimlachend omhoog.
"En nu wil ik je in me hebben" zei Eva.
Ze schoof langzaam omhoog en pakte met haar linkerhand zijn nog steeds kei harde lul beet. Ze richtte hem op haar kutje die parelend van het vocht. De eikel schoof langzaam in de vochtige warmte. Eva voelde haar kut maximaal oprekken toen de eikel naar binnen schoof. Hij zag dat Eva even moest wachten om aan de enorme maat van zijn lul te wennen. Stukje voor stukje werkte zij de lul van Dave naar binnen. Dave pakte nu voor het eerst de borsten van zijn tante vast en begon zachtjes haar borsten te kneden. Tussen zijn duim en wijsvinger nam hij een tepel en kneep er zachtjes in.
"Mmmm ja pak me maar lekker bij me tieten".
Eva begon goedkeurend te kreunen. God wat een gevoel in haar kut ze was volledig gevuld. Eva die de volledige lul had opgenomen begon nu ritmisch te bewegen. Dave kon het niet geloven hij werd geneukt door een volwassen vrouw. Hij voelde dat Eva sneller en sneller over zijn lul heen schoof en hard begon te kreunen.
"Aaahh jaa .....wat een lul toe maaar".
Dave liet zijn handen over haar borsten en buik glijden. En schoof zijn handen via haar zij naar haar billen toe die hij begon te strelen. De strakke kut van Eva sloot als een handschoen om zijn lul heen. Hij voelde de spieren van haar kutje zijn lul masseren. Hij wist dat hij net was klaar gekomen maar dit hield hij niet lag vol. Eva voelde de kloppende lul diep in haar kut zitten. Eva begon nu op een enorme manier klaar te komen.
"Yeaaahhh het koooommt......... oooohhh".
Eva voelde de eikel maximaal opzwellen vlak voor Dave begon klaar te komen. Ze schoof in een hoog tempo zijn lul in en uit haar kut. Op hetzelfde moment dat Eva klaar kwam spoot Dave voor de tweede maal binnen vijf minuten zijn zaad in zijn tante. Nog wat na zoenend kwamen de twee langzaam weer bij hun positieven. Eva rolde van hem af en ging naast hem in het zand liggen. Het zaad liep langzaam uit haar kutje in haar bil naad.
"Als dit je eerste keer was dan wil ik wel eens zien wat je kan als je ervaring hebt" zei Eva.
Dave glunderde blij als hij was dat Eva tevreden over hem was.
"Kom op" riep Eva terwijl ze opstond en het water in rende. "Het word al laat we moeten zo richting huis".
Ze waste zich zo goed en kwaad als het ging in het koele water en lieten zich door een warm Italiaans briesje drogen. Toen ze zich aan aan het kleden waren fluisterde zijn tante in zijn oor dit was je eerste les en er zullen er nog vele volgen. Alles wat je zou moeten weten om een vrouw te bevredigen zal ik je deze weken proberen te leren. Dave keek al weer uit naar de volgende les.


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/122410.html