This is a print version of story Dave deel 2/6 by pegaseus69 from xHamster.com

Dave deel 2/6

Hoofdstuk 2 De ontmoeting

Eva reed weg van de villa die midden in het land van Toscane lag. Het was al weer een poosje geleden dat ze haar geadopteerde neef had ontmoet. Ze overdacht hoe hem moest benaderen. Dave was 17 en niet echt een kind meer. Volwassen kon zij hem echter ook nog niet noemen. Zeker niet na alles wat hij de laatste tijd uitspookt had. Haar dochters die dezelfde leeftijd hadden als Dave kon zij goed bespelen maar een knul was toch iets anders dan een stel meiden.
Dave was de zoon van een zeer goede vriend van hun. Een telefoontje van hun vriend had alles in beweging gezet. De jongen was op dit moment niet te handhaven in Nederland. Hun vriend hoopte dat zij en haar man Tim de jongen weer wat op het rechte pad konden krijgen. Als het goed zou verlopen zou Dave na de vakantie bij haar in de provincie een Engelstalige school gaan bezoeken en een semester blijven.
Eva stond al tien minuten voor het station toen de trein binnen rolde. Er kwamen wat mensen het station uitlopen. Een stevige niet onaardige uitziende jongen gaf een vrouw een hand en groette haar goedendag. Een beetje zoeken keek de jongen rond alsof hij iets zocht. Dat zou toch niet.... In eens zag ze het toen hij iets dichterbij kwam. Het was haar Dave.
Eva gooide de deur open en riep zijn naam. De jongen keek rond en zwaaide even ten teken dat hij haar gezien had. Dave liep naar de auto toe een kanariegele pick-up. Hij gooide zijn tassen achterin en begroette zijn Tante met twee zoenen op haar wangen. Dave stapte in en zijn tante stuurde de auto weg van het station.
"Is het ver rijden Tante" vroeg Dave.
"Gewoon Eva hoor Dave ik ben pas 36 en nog geen 80 doe me een lol" zei ze zacht lachend.
De twee mensen in de pick-up hadden een haf uur een gezellig gesprek toen het langzaam stiller werd. Eva had met geen woord gerept over de reden dat hij in Toscane was. De wagen reed nu echt door het land. Een stofwolk achter de wagen vertelde dat ze het asfalt al een poosje achter zich hadden gelaten. Volgens Dave waren ze echt onderweg naar Nergenshuizen.
Dave had nu de tijd om zijn Tante eens goed op te nemen. Ze droeg een eenvoudig beige kleurig shirtje waarvan de bovenste twee knoopjes open stonden zodat de aanzet van haar borsten net te zien waren. Als hij goed keek kon hij net het bovenste kante randje van de witte bh zien. Een korte beige broek maakte het stel compleet. Ze zag er niet slecht uit voor haar leeftijd dacht Dave. Ze had een goed figuur stevige borsten een C maatje schatte Dave. Haar blote benen zagen er goed verzorgt uit en waren behoorlijk lang. Lang licht blond krullend haar tooide haar mooi gebruinde gezicht. Best een mooie vrouw dacht Dave.
De auto remde af en draaide rechts af een oprit op die zeker vijfhonderd meter lang was. Aan het einde van de oprit stond een kapitale villa. De mond van Dave viel open hij wist dat de familie het goed deed maar zo nee dat had hij niet gedacht.
"Laat je tassen maar liggen die komen zo wel ik laat je eerst het huis zien " zei zijn Tante. "Je zal je best wel even willen opfrissen. Tamara en Marjolijn zijn niet thuis die zal je tijdens het eten zien. Ze zijn vanochtend gaan zwemmen met een stel vrienden."
Zijn Tante liet hem heel het huis zien. Het huis had twee etages met bij iedere kamer een balkon. Aan de voorzijde had het personeel zijn kamers. Zijn oom had twee vrouwelijke personeels leden een huishoudster en een kok in dienst. Aan de achterzijde van het huis lag een grote tuin met een zwembad. Achter in de tuin stond een theehuisje. De tennisbaan en de stallen lagen net achter de tuin. Een pad liep van het huis slingerend door de tuin en leidde naar de stallen. Aan de achterzijde lagen ook de kamers van de familie uitkijkend op het zwembad. Hier wees zijn tante hem zijn kamer aan die bijna achter in de gang lag. Recht tegenover de badkamer. De kamer lag tussen die van Tamara en de ouderslaapkamer in. Het viel hem op dat al de kamers in het huis verbonden waren door tussendeuren die niet op slot zaten.
"Zo Dave dit is voor zo lang je wilt jouw kamer. Ga je even opfrissen dan zie ik je zo wel tijdens het eten".
Dave keek eens rond mmm dacht hij niet verkeerd een grote kamer grenen ingericht, twee persoonsbed, kast, bureau, bankje en leuk ingericht en een uitzicht om te zoenen. Hij voelde zich in zijn kamer al snel thuis. Dave pakte een handdoek en ging naar de badkamer om zich voor het eten op te frissen. Hij wilde er voor die eerste avond extra goed uitzien. Vanavond zou hij iedereen na lange tijd weer ontmoeten zijn oom, nichtjes en de twee personeel leden. Hij wilde in ieder geval een goede eerste indruk maken.
Na gedoucht te hebben liep Dave naar zijn kamer waar zijn nu tassen op het bed stonden. Dave ruimde zijn spullen in de kast. Hij was nog niet klaar toen hij zijn Tante beneden aan de trap hoorde roepen dat het eten op tafel stond. Dave voelde nu pas wat een honger hij had en liep snel naar beneden. De hele familie zat al aan tafel. Zijn oom breed en gebruind door de zon stond op en gaf hem een hand.
"Hoi Dave leuk dat je er bent. Ik hoop dat je je snel thuis voelt. Eindelijk eens een andere vent in het huis. Een man alleen heeft het hier zwaar te
voortduren althans als enige man in en rond het huis".
Hierbij met een schuin oogje naar zijn dochters kijkend. Dave vond zijn oom Tim best een aardige vent. Hij deed duidelijk moeite om Dave te laten merken dat hij welkom was.
De tweeling zusjes Tamara en Marjolijn leken als twee druppels water op elkaar hoe moest hij die uit elkaar houden dacht Dave. Ze waren beide blond net als hun moeder ze hadden al een paar stevige borsten niet zo groot als van hun moeder maar niet verkeerd. Ze mochten er wel wezen vond Dave. Tamara en Marjolijn liepen heupwiegend op hem toe een gaven Dave een zoen, Dave kleurde licht wat een gegiechel van de meisjes ontlokte. De twee meiden Linda en Karin die het huishouden bestierde waren beide in de dertig schatte Dave in. Ze waren beide iets wat mollig. Een van de vrouwen, Linda, zag er zeker er niet onaardig uit maar de tweede zou je niet in het donker willen tegen komen. Ze had duidelijk niet voorin gestaan toen de schoonheid werd uitgedeeld. De avond verliep gezellig. De hele avond hadden ze buiten gezeten op de grote brede veranda voor het huis en gezellig zitten praten over koetjes en kalfjes. Dave besloot vroeg naar bed te gaan hij was best moe geworden na de enerverende treinreis. Dave ruimde het restant van zijn kleding op in de kast en kroop in bed.
Rond halftwaalf werd Dave wakker van wat geluid naast hem in de kamer. Zijn oom en Tante gingen naar bed. Dave hoorde zacht gefluister. Hij kon er niets aan doen maar werd als een magneet door de tussen deur aangetrokken. Hij kon het niet laten om door het sleutelgat de slaapkamer van zijn Tante en oom in te kijken. Zijn Tante trok haar jurk over haar hoofd uit. Dave hield zijn adem in omdat hij bang was dat ze hem zouden horen. Hij kon letterlijk horen wat er in de slaapkamer gebeurde. Dave streek met zijn hand over zijn lul die door de erotische sfeer in de kamer naast hem al stijf begon te worden.
Zijn oom lag op zijn rug in bed naar zijn vrouw te kijken. Zijn Tante stond nu naakt in de kamer. Hij had zich niet vergist ze zag er echt heel mooi uit. Ze rekte zich lui uit en draaide iets op de bal van haar voet zodat Dave zijn tante goed zag. Wat een mooie tieten heeft ze dacht Dave. De borsten van Eva waren mooi vol. Ze bleven goed staan zodat ze het zich kon permitteren om het soms zonder BH te doen. Zijn tante kroop bij zijn oom in bed. Met haar hand pakte ze de lul van haar man beet en begon er zachtjes aan te trekken. Zijn oom kneedde zacht haar borsten.
"Mmmm pak me tieten Tim", kreunde zijn tante zachtjes. Ze veranderde van positie ze ging met haar rug naar zijn oom op hem zitten en begon genietend aan de lul te zuigen. Dave zag aan haar hol trekkende wangen dat ze druk aan het zuigen was. Dave had een magistraal uitzicht op het vrijende paar. Ze schoof haar kont iets naar achteren zodat zijn oom haar kutje kon uitlikken. Ze lagen nu in standje 69 wist Dave. Tim had zijn handen op haar kont gelegd en bewoog zijn hoofd heen en weer tussen haar benen. Even later haalde ze de lul uit haar mond en schoof rustig iets naar voren.
"Ja, schuif hem lekker in je kutje" zei Dave zijn oom.
Ze pakte de kei harde lul beet en liet hem schijnbaar moeiteloos in haar kut glijden. Eva begon gelukzalig heen en weer te wippen. Hij zag met iedere stoot de tieten van zijn Tante geil op en neer veren. Hij kon de lul van zijn oom in en uit in de kut van zijn tante zien glijden. Dave stond nu met een kei harde lul in zijn handen en stond er zachtjes aan te trekken. Hij deed alle moeite om niet bij de deur klaar te komen. Al het sperma tegen de muur en op de grond kon hij niet maken. Hij hoorde zijn tante hard kreunen.
"Aaahh ja .....ga door. Spuit me vol".
Toen ze klaar kwam zag hij haar lichaam wils schokken. Hij zag zijn oom verkrampen toen hij zijn zaad in zijn tantes kut schoot.
"Ooohh jaaaa.......... spuit me vollll" kreunde zijn tante.
Ze bleef even nagenietend op zijn oom zitten en schoof toen naast hem op het bed. Eva rolde zich even later op haar zij tegen haar man aan en deed
het licht uit. Dave liep naar zijn bed en liet zijn handen over zijn kruis glijden zacht knijpend in zijn lul. Met twee handen schoof hij zijn onderbroek naar beneden. Met zijn rechterhand begon Dave zich langzaam af te trekken. Met zijn linkerhand speelde Dave met zijn ballen. Hij had niet echt veel nodig na die voorstelling om klaar te komen. Denkend wat hij niet met zijn lul in een kutje zou doen kwam Dave zacht kreunend klaar. Even later viel ook Dave in slaap moe van de dag en de spanning van de ontmoeting met de kennissen van zijn vader.


Story URL: http://xhamster.com/user/pegaseus69/posts/122238.html