This is a print version of story Trio met zus en haar vriendin by Draadje30 from xHamster.com

Trio met zus en haar vriendin

Het was al lang geleden dat het broertje zijn grote zus nog had gezien. Ze hadden al af en toe met elkaar eens afgesproken om seks te hebben. Maar dat was nu toch al meer dan een maand geleden. Dus besloot de oudere zus hem op te bellen met te vraag of hij nog eens iets wou gaan doen. Hij vond dat best wel een goed plan. Dus vroeg de zus of hij een goede suggestie had.
Het broertje was eigenlijk wel geïnteresseerd hoe het zou zijn met een van de volleyballvriendinnen van zijn zus. Zij is een heerlijke milf van ongeveer 35 jaar oud met een leuke D-cup. Vroeger ging het broertje namelijk vaak mee naar de vollebalwedstrijden en mocht hij mee in de kleedkamer zitten terwijl de vrouwen gingen douchen. Dan zag hij meestal de heerlijke kutjes van zijn zus en haar vriendin. Nu hij zelf meer dan geslachtsrijp is, wilt hij daar wel eens met spelen.

Hij wist dat de vriendin gescheiden was en stelde voor aan zijn zus om ze eens uit te nodigen voor een heerlijke avond vol seks. Zijn zus vond dat geen slecht plan en belde haar vriendin. Na wat alledaagse praatjes vroeg de zus hoe lang het geleden was dat ze nog eens seks had. Ze zei dat het al een half jaar was geleden. Mijn zus stelde een goed plan aan haar voor: "Wel mijn klein broertje is nu bijna 20 en wilt u anders wel helpen". De vriendin twijfelt, maar uiteindelijk had ze echt nood in stevige seks dus ze ging akkoord. De oudere zus zei tegen haar dat ik diezelfde avond nog ging langskomen.

Die avond belde ik aan, maar ik was niet alleen. Mijn zus was namelijk meegekomen, want ze wou een stevige trio. Haar vriendin schrok toen ze haar zag. "Dit moet ons geheimpje blijven hé" zegt ze tegen haar vriendin. Voor we gingen starten, dronken we nog wat glaasjes wijn. De oudere zus zag er extreem geil uit met haar zwarte panties en diepe decolleté. Ook haar vriendin had zich op dezelfde manier aangekleed. Beiden hadden ze dan nog lekker geile hakken aan.

Het broertje zat tussen de 2 dames en zat vooral de vriendin te inspecteren. Hij kon zijn ogen maar niet van haar enorme tieten afhouden. Zijn zus was ondertussen al zijn hemd wat losser aan het maken. "Misschien moeten jullie eens elkaar wat lekker zoenen". Dat deden we dan ook. Zijn zus maakte ondertussen zijn broek los en haalde zijn grote pik eruit. "Hmmm broertje hij ziet er weer goed uit". Ze begon zijn pik wat likjes te geven en niet veel later stak het al diep in haar mondje. Ondertussen was het broertje bezig met de BH van haar vriendin los te maken. En daar kwamen dan haar enorm grote tieten tevoorschijn. Zijn zus heeft ook enorme tieten maar die van haar vriendin zijn duidelijk nog een maatje groter.

"Wil je ook eens van zijn pik proeven?" vroeg de zus. Natuurlijk wou ze dat en samen zaten ze dan aan zijn pik te likken en zuigen. De zus kon het niet laten om haar vingertje nat te maken en in zijn aars te steken. Het begon een geile bedoeling te worden. Terwijl de vriendin maar lekker verder zat te pijpen, deed de oudere zus haar slipje uit en mocht het broertje haar natte clit wat verder masseren met zijn tong. "Hmmm jaaaa broertje steek die tong diep in mijn kut".

Niet veel later werden de rollen omgedraaid en begon de vriendin haar kut extreem nat te worden van geilheid. "Hmmm het is echt lang geleden precies?" "Hmmm jaa maar dit is zalig". Het werd duidelijk tijd om de grote pik in het heerlijk kutje van iemand te steken. Zo gezegd, zo gedaan. Uiteraard was de vriendin de eerste kandidaat. "Steek jou lekkere pik maar eens diep in mijn harig kutje". Ze had inderdaad wat haar maar het was lekker geil. Ook het broertje zijn pik was niet geschoren. Beide haarbossen schuurde lekker tegen elkaar. "Hmmmm ja ga maar lekker diep en lik mijn tieten maar". Deze tieten gingen al stevig op en neer. "Hmmm jaaa heerlijk, zusje steek uw tong maar in mijn aars". Dat heeft het broertje natuurlijk graag.

Nu was het tijd aan de grote zus. Die ging boven het broertje zitten zodat het broertje haar tieten lekker kan vastgrijpen. "Hmmm dat doet je goed broertje". Ondertussen speelde de vriendin met zijn ballen en haar tieten. Gedurende een kwartier namen ze enorm geile poses aan tot het moment dat het broertje moest gaan spuiten. "Oooh dames ga maar naast elkaar zitten zodat ik jullie mooie gezichtjes kan volspuiten"
Hij begon enorm hard aan zijn lul te trekken terwijl de dames nog wat likjes aan zijn eikel en ballen geven.
"aaaaaaaaah jaaaaa hier komt het". Een enorme kwak sperma stroomt over de dames hun gezichtjes en hun tieten. "Hmmm wat is dit heerlijk om af te likken"

Het is duidelijk dat ze hadden genoten en dit nog wel meerdere keren gaat gebeuren.


Story URL: http://xhamster.com/user/Draadje30/posts/122168.html