This is a print version of story Een romantische vakantie by SexyDuoLB2012 from xHamster.com

Een romantische vakantie

Gezamelijk ploffen we neer in onze stoelen. Het is vier uur en we zijn net gearriveerd bij onze hut. Dit worden een aantal bijzondere dagen. Uitkijkend over de helder blauwe zee is het stil. Deze vakantie brengt ons precies wat we zochten: de heerlijk rust. Het gebied om ons heen lijkt wel verlaten. Waar we ook kijken zien we enkel zee, strand of bomen. Alsof we op ons eigen eilandje zitten. Zo nu en dan wordt de stilte verstoord door een overvliegende vogel, maar voor de rest is er pure rust. Na de lange reis zijn we allebei moe dus het duurt niet lang voor we allebei in de stoel in slaap sukkelen.

De zachte zon verdwijnt snel en als ik wakker wordt heeft de blauwe lucht plaats gemaakt voor een heldere hemel vol met sterren. Even geniet ik van het prachtige schouwspel voordat ik mijn blik naast me wend. Ik zie hoe je ogen gesloten zijn. Je slaapt, maar met een glimlach op je gezicht. Voorzichtig kus ik je wakker. Je ogen openen zich langzaam waarna je de glimlach mijn kant op draait.

"Goedemorgen schatje" fluister ik zachtjes waarna ik je op je lippen kus. Ik kruip naast je waarna we samen genieten van het prachtige uitzicht. Enkel het geluid van de golven die onder onze hut door schieten is hoorbaar. De duisternis valt, dus ik steek enkele fakkels om de hut heen aan. Binnen schenk ik twee glazen in en kom weer bij je zitten.

Na een tijdje stel ik voor om even een wandeling te gaan maken. Ik trek een van de fakkels uit het zand en loop samen met jou de duisternis van het strand in. Minuten lang lopen we op het nog steeds warme zand. Tot ik de fakkel weer in het zand steek en op de grond zak. In de verte is een lichtpuntje zichtbaar waar onze hut moet zijn. Je kruipt tegen me aan en kust me. Ik kus jou en het duurt niet lang of we liggen zoenend op het strand. Onze handen strelen elkaar terwijl onze tongen om elkaar heen dansen. We rollen werkelijk over het strand tot we beide moe zijn en op onze rug belandde. We staren naar de heldere lucht en tellen de sterren. Ik kus je weer en omarm je. Ik sta op, bied je mijn hand aan en we lopen weer richting het lichtpuntje in de verte.

Eenmaal in de hut zeg ik je weer in de stoel te gaan zitten. Achter je bereid ik de hut voor op een mooie verrassing. De kaarsen worden ontstoken rondom het grootse hemelbed. En de twee cocktails welke ik heb gemaakt breng ik als een ware ober mee naar buiten. Ik bied je de cocktail aan waarna ik je verzoek om mij te volgen.

Samen lopen we de kamer in waar het kaarslicht het grote bed verlicht. Ik kus je en kleed je langzaam uit. Dit alles nog steeds in grootste stilte. De spanning is echter om te snijden. Ik kus je in je nek wanneer ik je bh losmaak en je begleidt richting het bed. Ik pak je op en leg je op je rug op het bed. Ik kruip naast je en begin je te zoenen.

Dan draai ik je op rug en grijp naast het bed naar de massageolie. Voorzichtig laat ik enkele druppels op je rug vallen waarna de hut zich direct vult met de heerlijke geur van de olie. Mijn handen glijden over je rug en maken alles helemaal los. Tot je onder mij vandaan rolt, jezelf omhoog werkt en me zoent. Je handen glijden onder mijn blouse welke al snel van mijn lichaam verdwijnt. Het duurt dan ook niet lang tot we naakt tegenover elkaar op het bed zitten. Ik leg je weer plat op het bed en laat mijn hand tussen je benen glijden.

De zachte huid voelt goed onder mijn vinger toppen welke zich een weg banen richting jouw plekje. Eenmaal daar is jouw opwinding duidelijk voelbaar. Ik laat mijn hand onder de dunne stof verdwijnen en werk de string langzaam naar beneden tot ik hem voor het bed neergooi. Ik streel met mijn hand weer over jou been tot ik de warmte van jou opwinding weer voel waardoor ik direct mijn handpalm over jou clit laat draaien terwijl mijn vingers tussen jou schaamlippen glijden. Voorzichtig verdwijnen twee vingers tussen de natte lipjes. De stilte wordt plotseling verstoord door een duidelijk hoorbare kreun. Je schrikt even, lacht maar verdwijnt snel weer in het gevoel van extase. Je legt je hoofd achterover op het kussen, sluit je ogen en draait zo nu en dan zachtjes met je lichaam.

Als je bijna siddert van genot laat ik mijn hand nog enkel rusten op jou venus heuvel en kus mijn weg weer naar jou mond. Je draait me op mijn rug en laat je hand langzaam naar mijn kruis glijden. Je pakt mijn pik vast en begint me tergend langzaam af te trekken. Ook jij pakt wat massageolie en druipt dit boven op mijn eikel. Langzaam loopt het langs mijn lid naar beneden waarna jij de snelheid verhoogt. Alsmaar sneller gaat jou hand heen en weer terwijl jou sexy ogen mij strak aan kijken. Het duurt niet lang tot meerdere stralen van mijn zaad op mijn buik belanden. Je kijkt erna, haalt twee vingers er doorheen en likt deze vakkundig af.

Dan kus je mijn lippen weer en speelt met je hand net zolang met mijn lid tot deze weer fier overeind staat. Ondertussen schuiven twee vingers van je andere hand tussen je eigen benen. Je kruipt over mij heen en pakt mijn pik vast. Je positioneerd je drijfnatte poes boven de eikel en laat je langzaam zakken. Een diepe zucht is hoorbaar. Heel erg langzaam begin je mijn erectie te berijden. Wanneer ik probeer te stoten stop je en kijk je me streng doch lief aan. Je wilt duidelijk de touwtjes in handen houden. Tergend langzaam bouw je het tempo op maar me elke beweging zie ik je borsten voor mijn gezicht bewegen. Ik plaats mijn handen op ze en masseer ze. Zodra ik dit doe verhoog je plots het tempo en begint me in een hoge versnelling te berijden. Het hijgen maakt plaats voor kreunen en ook uit mijn mond klinken de nodige kreuntjes. Ik masseer je borsten steeds steviger en terwijl jij het tempo goed vasthoudt verwen je met rechts je clit. Onze geluid versterken en het duurt niet lang tot we samen eindigen in een luidkeels orgasme.

Je laat je voorover vallen waarna je lichaam op het mijne rust. Je kust me en we vallen in slaap en worden pas weer wakker wanneer het zon licht binnendringt door de wanden van de hut. Een mooie vakantie is begonnen. Voor ons tweetjes...


Story URL: http://xhamster.com/user/SexyDuoLB2012/posts/120790.html