This is a print version of story Een wilde ex.. by ryan4fun from xHamster.com

Een wilde ex..

De drukte op weg was te doen zo net een paar uur voor de spits, rustig stuurde ik mijn auto door het verkeer. Het is een lange week geweest en eindelijk ben ik onderweg naar huis.
Het is nu enkele maanden uit met mijn ex. Echter kom ik niet van haar af. Ze is echt een stalker, velen smsjes, telefoontjes en vervelende situaties. Ze heeft gewoon geen controle over haar woede. Daarentegen is ze zo geil. Waarschijnlijk door haar onstuimige karakter is haar behoefte aan seks heftig en passievol. Maar dat was niet voldoende om in relatie met haar te blijven.
Ik kijk uit naar een weekend met rust. Dan gaat de telefoon, ik kijk op het beeldscherm en zie dat het mijn ex is. Ik laat hem overgaan. Ik heb hier geen zin. De telefoon gaat echter nog vele malen over. Ik stuur de auto naar de rechter baan en ga rustig achter een vrachtwagen rijden en beantwoorde de telefoon. Marja vraagt wat ik aan het doen ben en ik vertel haar dat ik onderweg naar huis ben. Het duurt niet lang of de beschuldigingen en allerlei ellende word mijn kant op gespuwd. Vele niet waar of compleet uit verband getrokken. Ik ben niet van plan weer in de val te lopen en hang op. Ze belt terug en blijft bellen. Ik neem maar weer op wetende dat het anders niet ophoud. Wederom beschuldigingen en waarom ik zomaar op hing. Dan worden de beschuldigingen seksueel. Ik zou haar alleen maar voor de seks hebben. Ik weet dat dit maar op een manier te stoppen is.
Ik vraag of ze geneukt wil worden. Marja seks aanbieden zou in ieder geval dit drama stoppen.
Ze antwoord: ‘ja ik wil wel geneukt worden, wat wil jij dan?’
Ik vertel haar dat ik wil dat dit geruzie op houd en dat als ze geneukt wil worden dat ze het gewoon moet vragen. Dat is makkelijker dan deze drama.
‘Het lijkt me een goed een plan dat je me neukt ja, heb jij zin in mij? ‘

De gevolgen schieten door mijn hoofd, maar een goede seks beurt met Marja is ook erg lekker.

‘ Nou lekker neuken is prima, kom jij naar mij toe vraag ik?’

Marja Antwoord: ‘Ja dat is prima, hoe laat ben thuis?’

‘Ik ben rond half vier thuis, is dat goed?’

Ik hoor de stem van Marja door de telefoon.

‘Ja dat is prima dan ben ik rond kwart voor vier bij jou.’

‘Dat is goed, ben je al nat van de gedachte?’

‘Ja er loopt wel al wat vocht tussen mijn poesje, vind je dat lekker?’

Ik denk na, het is niet handig dit soort gesprekken als je aan het auto rijden bent. Maar het vlees is zwak.

Ik antwoord; ‘ ja, dat vind ik wel geil, dan is het vast ook wel lekker om je poesje te vingeren?’

‘Dat is het zeker, ik heb mijn jurk opgetrokken en glijd nu met een vinger tussen mijn schaamlippen door. Vind je dat geil?’

Ik hoor haar adem iets versnellen en voel mijn pik in mijn broek groeien.

‘Dan kan je ook lekker je klitje masseren, dan ben je lekker opgewarmd als je bij mij komt’
‘Ik zit nu met mijn benen wijd en masseer lekker mijn klitje ja, is jouw pik al lekker hard?’

Ik hoor dat ze harder ademend en mijn pik word nog harder.
‘Ja mijn pik is super hard en wil jou kutje uitwonen’

‘Oh lekker ik duw nu een vinger in mijn poesje, waarom haal jij niet je pik uit je broek, kan jij ook lekker opwarmen.’

Ik open de rits van mijn broek en haal mijn stijve pik er uit terwijl ik het verkeer om heen in de gaten hou.
‘Ik heb mijn pik uit mijn broek, daar wil je vast wel op sabbelen?’

‘O h ijkt me heerlijk, lekker aan jouw lolly sabbelen. Mijn poesje sopt lekker.’

Rustig masseer ik mijn harde pik, het voordeel va n een automaat is dat je altijd een hand vrij kan maken. Ik hoor de zwaardere ademhaling van Marja door de telefoon.

‘Klinkt goed maar ik ga verder met autorijden dan ben ik op tijd thuis.’

Dat is goed, klinkt het aan de andere kan van de telefoon.

Met een harde pik in mij broek rijd ik door. Zonder te asociaal te rijden probeer ik lekker snel door te rijden . Thuis aangekomen loop ik mijn portiek in de trap en ga mijn appartement binnen. Mijn tas gooi ik op de slaapkamer en kleed me om. De gedachte van wat gaat komen maakt me geil. Ik weet hoe gek ze is dus plaats ik mijn video camera op zo’n plek dat deze de bank filmt. Ik controleer of de camera niet te zien is.
Dan gaat de deurbel. De camera loopt. Ik loop naar de deur en open deze. Ik zie Marja in een mooie zomerjurk . Het valt me gelijk op dat ze geen bh aan heeft. Dit wekt mijn nieuwsgierigheid.
We begroeten elkaar en terwijl we nog in het portiek staan til ik haar jurk op en zie dat ze ook geen string aan heeft. Het aanblik van haar geschoren poesje dat een beetje geopend is en de binnenschaamlippen toont maakt mijn pik hard.‘Geil Marja ben je zo zonder ondergoed naar mij toe gereden? ‘: vraag ik terwijl ik haar jurk omhoog houd. Ik vind het geil dat ze hier zo in haar naakte poes in het portiek staat.

‘Ja zeker maar zullen we naar binnen gaan want niet iedereen hoeft mijn poes te zien.’

We lopen naar binnen en in de woonkamer knoopt ze meteen mijn broek open en haalt mijn pik er uit. Gulzig begint ze aan mijn pik te zuigen, eerst alleen mijn eikel en daarna dieper in haar mond. Ik trek aan haar blonde haren en duw mijn pik geheel in haar mond. Marja onvangt mijn pik in zijn geheel, diep in haar mond. Na enkele minuten duw ik haar op bank waar ik weet dat de camera op staat gericht.
Ik kus haar benen, duw haar rok omhoog en spreid haar benen. Haar schaamlippen gaan uit elkaar en het vocht sijpelt uit haar poesje. Met mijn tong lik ik haar grote schaamlippen, langzaam ga ik richting haar klitje. Ik trek haar vulva terug zodat haar klitje naar buiten komt. Twee vingers glijden in haar poesje en begin haar daarmee te neuken. Mijn lippen omcirkelen om haar klitje en ik begin er aan te zuigen.
Ik hoor Marja kreunen terwijl ik aan haar klitje sabbel. Mijn vingers glijden nat van haar vocht dieper in haar poesje. De licht roze schaamlippen staan wijd open. Met mijn tong masseer ik haar klitje. Ook haar sterretje word nat van haar vocht en rustig glijd ik ook daar een vinger naar binnen. Ik voel de spanning van haar kont om me vinger, langzaamaan duw ik mijn vinger dieper. Haar sterretje spreid zich verder naarmate mijn vinger dieper gaat. Ik hoor Marja kreunen. Ik neuk haar beide gaatjes met mijn vingers terwijl mijn mond haar klitje verwend. Ik ga zo door tot het vocht werkelijk uit haar poesje stroomt. Dit maakt haar kontje helemaal nat. Ik trek mijn vingers terug en loop naar de kast alwaar ik een dikke butplug pak.

Marja vraagt wat ik aan het doen ben en ik zeg haar dat het een verrassing is.

Rustig loop ik weer naar haar toe en ga voor haar staan. Ik rol Marja op haar zij. Instinctief gaan haar lippen naar mijn pik. Terwijl zij gulzig mijn pik naar binnen zuigt trek ik nu de top van haar jurk naar beneden zodat haar borsten er uit vallen. Even masseer ik met een hand omstebeurt haar borsten, net zo lang tot haar tepels kompleet stijf zijn.
Mijn aandacht is weer gericht op haar poesje en sterretje. Ik duw een been omhoog zodat beiden zichtbaar worden. De tip van butplug duw ik tussen haar schaamlippen en laat deze langzaam naar haar sterretje glijden. Marja begint gulziger aan mijn pik te zuigen.
Langzaam druk ik de butplug in haar kontje en zie hoe haar gaatje gespreid word door de butplug. Wanneer de butplug op zijn dikst is stop ik even om het mooie aanzicht te genieten. Daarna begin ik haar kontje met de butplug te neuken. Hierdoor begint ze werkelijk mijn hele pik naar binnen te zuigen. Ik rol haar op haar rug en ga op handen knieën boven haar zitten. Ik duw mijn pik weer in haar mond en zuig haar schaamlippen mijn mond in. Gulzig zuigt ze weer aan mijn pik en het zuigen word nog harder op het moment dat ik aan haar klitje zuig. Rustig duw ik mijn pik dieper in haar mond en de butplug all the way in haar kont. Nu begin ik stevig haar mond te neuken, ik ben zo geil. Met mijn vingers spreid ik haar schaamlippen en duw ze compleet in haar poesje. Met mijn vingers masseer ik de ribbelige en klets natte binnenwand van haar poesje . Ze duwt haar poesje in mijn gezicht en begint ook neuk bewegingen te maken. Aangespoord begin ik haar mond harder te neuken. Ik heb een mooi uitzicht op haar poesje dat compleet glinstert van de sappen die er uit lopen en haar door de butplug gespreide sterretje.
Dan trek ik mijn pik uit haar mond terug en ga bij haar kont zitten. Ik duw haar benen naar haar schouders zodat zowel haar poesje als haar met de butplug gevulde kontje goed zichtbaar zijn.

Marja kijkt me aan en zegt: ‘Ga je me nu lekker neuken’.

Ik antwoord haar dat dit zeker gaat gebeuren. Eerst druk ik mijn eikel tegen haar sterretje. Daarna begeleid ik mijn pik naar haar schaamlippen die spreiden zodra mijn eikel ar tussen door glijd. Even masseer ik haar klit met mijn eikel maar al snel druk ik mijn pik diep in haar poesje. Met mijn super harde pik voel ik de plug in haar kontje. Als ik Marja begin te neuken begint ze klaar te komen. Dit spoort mij aan om haar harder te neuken. Terwijl ik haar neuk blijft ze klaarkomen. Het duurt niet lang of mijn pik begint te trillen. Ik duw mijn pik diep in haar poesje en begin mijn zaad te lozen. Na een paar stoten ben ik helemaal leeg en is Marja gevuld. Ik trek mijn pik terug. Dan trek ik de butplug uit haar kontje.

‘Zo nu kan je voldaan een weekendje weg met je moeder’: zeg ik tegen haar. Ze lacht.
Marja gaat douchen terwijl ik de camera veilig stel. Mocht ze nog gekke ideeën krijgen dan heb ik in ieder geval wat bewijs materiaal.


Story URL: http://xhamster.com/user/ryan4fun/posts/120638.html