This is a print version of story Strafwerk deel 3, de kennismaking by horneyhotse from xHamster.com

Strafwerk deel 3, de kennismaking

Erik:
Het duurt niet lang voordat meneer Arends arriveert met een meisje dat zijn dochter had kunnen zijn. Ze ziet er erg jong uit en je schat ze 15 hooguit 16. "Jonas, welkom mag ik je voorstellen aan mijn nieuwe fucktoy? Dit is Maartje..." zeg ik. Jonas bekijkt je grondig van top tot teen. Hij neemt je heerlijke billen op en staart naar jouw tieten... "Ja, ze mooi hè?" antwoord ik trots. "Je hebt niets te veel gezegd Erik, ik ben diep onder de indruk kerel! Mag ik jou voorstellen aan Amber, mijn nieuwste aanwinst?". Ik geef Amber een hand en kijk haar doordringend aan. "Jonas weet je zeker dat dit legaal is, Amber ziet er uit als een brugklassertje. Hoe oud is ze?" "Zeg het maar meisje", zegt meneer Arends. "Ik ben 16 meneer, gisteren was mijn verjaardag meneer". "Mag ik Jonas?" vraag ik aan mijn concurrent. "Natuurlijk Erik, jij bent the chief hier. Ik pak de kleine tietjes van Amber vast en trek haar body naar beneden. Ik neem een tepel in mijn mond terwijl mijn rechterhand onder haar spijkerrokje verdwijnt. Ik betast haar kale kutje want de slet heeft geen slipje je aan. Hard zuig ik haar tepels stijf en penetreer haar kutje met 2 vingers. Ze is niet echt nat maar lukt me net. Ik vinger haar even en sta dan plots recht. Ik geef haar nog een tongzoen en merk dat ik geil van dit jonge kuikentje wordt. "Ze heeft een tong piercing Jonas, mijn complimenten!". Streng kijk ik even naar jou terwijl ik mijn vingers in jouw mond stop. " Schoonlikken Maartje!" zeg ik terwijl blijf kijken naar het speeltje van Jonas. Ik merk dat ik een stijve heb.

"Speaking of which Erik, hoe staat het met onze weddenschap?" vraagt meneer Arends aan mij. "Kijk zelf maar even." Meneer Arends komt op jou af, pakt jou hoofd vast en wil je tongzoenen. Je houd je lippen stijf op elkaar en neemt een stapje terug. Meneer Arends voelt zich beledigd en geeft je een pets in je gezicht. "JONAS GENOEG! IK BEN DEGENE DIE MIJN SLAAF STRAFT, NIET JIJ!" bulder ik. Ik kijk naar jou en glimlach naar je. "Maartje luistert alleen naar mij Jonas, onthoud dat goed. Als je iets van haar wil vraag je dat aan mij." Ik kom even dicht bij je staan en fluister zachtjes in je oor:"Geweldig gedaan Maartje! Die zit! Ik ben trots op je!" Jonas is zichtbaar geïrriteerd en neemt Amber bij de hand mee. "Ik moet helaas toegeven, dat jij gewonnen hebt. Maartje heeft nog geen tongpiercing maar luistert wel goed naar mij. De prijs was een uur met andermans slaaf onbeperkt je gang gaan. Dat komt jou toe Jonas. Vraag wel wanneer je hem wil verzilveren. Ik sta niet toe dat je Maartje pakt zonder dat ik er van af weet. Ik wil dat je nu in haar klaarkomt.."

"Mijn beste Erik. Hoezeer Maartje mij opwindt, ik ga haar nemen wanneer ik het wil en dat is niet nu." zegt Jonas Arends. "Ik laat je weten wanneer ik jou slaaf ga uitwonen Erik". Ik fluister in jou oor: "Ik ga dit wel terugwinnen. Je wilt niet door Jonas gepakt worden, hij gaat vaak over de schreef en we moeten vaak ingrijpen. Begrijp je nu dat ik haast had met die tongpiercing? Het was in jouw eigen belang....". We gaan met zijn allen zitten wachten op dhr. Witteveen. Jij zit naast Amber die een beetje schuchter om haar heen kijkt. Je merkt dat meneer Arends zijn ogen niet van jou af kan houden. Je ziet er ook vele male geiler uit dan Amber in haar topje en spijkerrok. Amber durft haar topje niet te fatsoeneren zodat ze na mijn aktie nog steeds toples is. Ze is mager en heeft kleine tietjes, ik schat ze A, nèt geen B. Om meneer Arends te teasen ga je wat achterover leunen en doet je benen wat uit elkaar. Hiermee gun je meneer Arends een blik op jouw schaamlippen. Ze komen zichtbaar nat te voorschijn uit jouw slipje met opening. Zelfs ik kan de verleiding nauwelijks weerstaan maar houd me in.

De telefoon gaat en de butler neemt op. "Ach zo, meneer Witteveen..... Ik geef het door meneer Witteveen...." De butler hangt op en loopt naar ons toe. "De heer Witteveen is verlaat. Hij verontschuldigt zich en is er waarschijnlijk pas over een uur als het mee zit. Hij belooft jullie dat zijn studente het goed maakt met jullie!" De butler gaat weg en ik zeg tegen Jonas: "Whisky'tje dan maar beste kerel?" "Nee, vriend, ik wil mijn weddenschap verzilveren nu!" Jonas Arends kan zijn ogen niet van jou af houden. Jij plaagt hem ook door je half lange bruine haar naar achteren te laten vallen en jezelf langzaam van enkels naar hals te strelen. Jouw fantastische C’tjes staan fier overeind en ik ben supertrots dat je die kleine economie leraar het hoofd zo op hol brengt! "Nee Jonas, heb geduld!" zeg ik bits. "Ik neem haar hier onder jouw toeziend oog?" smeekt hij. "Mijn antwoord blijft nee!". "Erik ik scheld je 30 minuten kwijt, ik hoef maar een half uurtje maar ik wil dat snoepje nu hebben!" smeekt hij mij. Daar heb ik die kleine gluiperd waar ik hem hebben wil. "Een kwartier hier op het terras en ik neem Amber terwijl jij Maartje neemt, take it or leave it....?". "Godverdomme DEAL!" zegt meneer Arends en loopt op jou af. "Maartje, verwen meneer Arends maar een kwartiertje. Ik blijf hier in de buurt." "Ja meester!" antwoord je en geeft me een zoen.

Meneer Arends pakt je hoofd vast en gaat je heel gehaast tongen. Je doet je best voor mij en tongt hevig terug. Hij zakt zoenend af naar jouw kutje die hij vluchtig en zenuwachtig vingert. Jij voelt over de bobbel in zijn broek en ziet in jouw ooghoek dat ik ondertussen aan de keiharde grote tepels van Amber aan het sabbelen ben. Met een hand vinger ik het wicht die er een beetje gelaten bij staat. Het lijkt of ze onder invloed van "een snoepje" is. Meneer Arends pakt je bij je heupen en tilt je op om je vervolgens in de keuken op het kookeiland te leggen. Ik en Amber volgen. Wij staan nog even te tongzoenen. Meneer Arends beft je wild en ongecontroleerd, alsof hij zenuwachtig is. "Spreid je benen Maartje, houd je enkels met je handen vast, blijf je benen strekken. SPREID ZE VOOR ME SLETJE!" zegt hij en geeft je een pets op je wang. Je doet het en je ligt nu bijna in een split op het kookeiland. Meneer Arends haalt zijn megalul uit zijn broek. Je schrikt van zijn omvang....wat een gevaarte....! "Kijk Maartje, dit is mijn paddenstoel. De eerste 30cm gaan meestal wel maar die laatste 5 hè?" Je raakt lichtelijk in paniek want je gelooft nooit dat die pik past....!

Meneer Arends merkt dat en verkoopt je nog een paar petsen in je gezicht. "JONAS, GEDRAAG JE!" zeg ik waarna hij stopt met slaan. Hij beft je nog even voordat hij zijn paddenstoel tegen jouw schaamlippen aanzet. Langzaam voert hij de druk op en plots floept zijn eikel naar binnen. Je slaakt een gilletje waarna meneer Arends langzaam door drukt. Langzaam stoot hij zodat je geleidelijk zijn gevaarte inneemt. Je kunt merken dat ie vaker nauwe kutjes gepakt heeft want het doet je geen pijn. Meneer Arends weet wat hij doet.. Ondertussen heb ik Amber op een keukenstoel gezet en mijn gulp open gedaan. "Pijpen jij sletje! Laat me jouw piercing voelen..." Gretig pakt Amber mijn lulletje (zo voelt het als ik die kanonsloop van Jonas zie). Vakkundig gaat ze op en neer, masseert mijn ballen en zuigt me goddelijk af. Mijn pik is keihard, de piercing is zo fijn op en over mijn eikel..

Ondertussen word jij wijdbeens gespreid behoorlijk opgerekt. Meneer Arends stoot nu harder en dieper en raakt jouw baarmoedermond. Plots stoot ie wat in een ander hoek omhoog en je ziet een bult verschijnen op je onderbuik. Je ziet de lul van meneer Arends op jouw buik omhoog komen als ie stoot. "Ik kan hem niet in je kwijt, die laatste 5cm zijn ook voor jou een brug te ver Maartje". Amber neemt mij nu echt te grazen wat ik niet achter haar gezocht had. Ik heb de grootste moeite om niet klaar te komen... Meneer Arends is bijna zover. Hij stoot nu ongecontroleerd, haalt zijn pik uit jouw nauwe kutje en spuit zijn zaad op jouw buik... Wat een lading sperma, zoveel nog nooit gezien. Op bijna hetzelfde moment spuit ik het keeltje van Amber vol. Ik zoen haar nog vol op de mond, rits mijn gulp dicht en help Amber overeind. Op dat moment komt dhr. Witteveen met zijn studente binnen.... "Zo Jonas, kon je weer eens niet wachten.....?"


Maartje:
Jonas laat mij los en met een zucht van opluchting ga ik even op m’n rug liggen, m’n kutje klopt maar ik verbaas me erover dat ik niet meer last heb..
'Simon Witteveen, ouwe reus' zegt jonas terwijl hij z’n broek weer dicht ritst 'ik zou je een hand willen geven maar ik moet ‘m eerst wassen vrees ik’
Je geeft Amber een knipoog en gaat weer zitten terwijl Simon en Jonas ook komen zitten. 'Nikki komt zometeen terug, ze is zich nog even omkleden heren' zegt Simon.

'Maartje' roep je, ik spring op en kom naar je toe 'ga even naar binnen en fris jezelf op, je zit onder het zaad..' ik knik en loop op een drafje terug naar m’n kamer, haastig kom ik de kamer binnen waar ik een half naakte meid van mij leeftijd tref. 'Dit is mijn kamer' zegt ze 'eeuh nee dit is mijn kamer schat' antwoord ik beledigd, dan komt de butler met een karretje aan die mijn tassen, die van Amber en die van Nikki bij heeft. 'Jullie slapen hier gezamenlijk' zegt hij.. 'Nikki, u wordt verwacht' en dan vertrekt hij weer. Nikki trekt haar slipje aan en loopt blootsvoets de kamer uit.. Ik ga de badkamer in en begin mezelf schoon te maken, ik moest zo snel mogelijk terug zijn van mezelf.. Ondertussen heb jij je het gemakkelijk gemaakt met je collega's, Amber zit er een beetje ongemakkelijk bij..

'Ah, daar is Nikki' zegt Simon 'Nikki is vorig jaar op de Havo blijven zitten, en komt wat punten verdienen, toch schat?' zegt Simon met een grijns.. Schoorvoetend staat ze voor jullie.. Ze is ongeveer 1:70, slecht, zongebruind met blond haar tot aan haar schouders, slank en wat bredere heupen, met wat grotere borsten als ik heb en een navelpiercing.. Ze heeft een roze kanten setje lingerie aan met strikjes. 'Het was jouw schuld dat we te laat waren heb Nikki, wat ga je daaraan doen..?' zegt Jonas 'Kom maar op je rug op de tafel liggen en zeg maar wie je voor en achter je wilt hebben' zegt hij met een grijns terwijl jij ook opstaat. 'Verras me' antwoord ze 'Neem jij onder maar Erik, ik wil haar grote mond wel vullen..' zegt Jonas

Jullie ritsen jullie gulpen weer open, je maakt de strikjes van Nikki's slip los en plukt m van haar af, haar schaamstreek is nog wit als melk, blijkbaar zont ze met slipje aan.. Ze heeft nog een klein strookje haartjes boven haar lipjes staan. 'We hadden kaal afgesproken Simon' zeg je terwijl je jouw duim door d'r nat wordende lipjes drukt, Jonas is inmiddels ook al stijf en heeft z’n eikel al in Nikki's keel zitten.. Je grijpt haar bij haar knieën en vouwt haar benen dubbel waarna je jouw harde eikel tegen d'r lipjes drukt en meteen doorstoot, ze is heerlijk krap.. 'Ze is aan de pil hoor Erik' zegt Simon 'Blaf maar vol dus, doe ik ook!' Langzaam begin je snellere halen te maken terwijl je d'r moeite hoort hebben met Jonas' lul.. Ik ben inmiddels weer beneden en ga naast Amber zitten die met grote ogen naar het schouwspel voor haar kijkt..
Jullie zijn allebei nog aardig gevoelig van net dus na vijf minuten spuiten jullie kort na elkaar Nikki voor en achter vol..

'Zo' zegt Jonas terwijl hij z’n gereedschap weer opbergt en naast Simon gaat zitten. 'Prima wijffie hoor Simon! Ga je weer de toespraak houden Erik?'
'Zodra Nikki ook gaat zitten zal ik uitleggen wat er tot zondag avond gaat gebeuren..' Nikki staat op en strijkt haar haar weer naar achter, d'r mascara is uitgelopen.. Snel doet ze haar slip weer aan waar meteen een natte plek in verschijnt, een plek die ik al te goed ken..

'Dames, collega's' begin je 'De examens komen er weer aan dus wij hebben ons jaarlijkse weekendje weer, motto is zoals altijd 'delen en spelen'. Deze drie dames zullen ons tot zondagavond vergezellen, we hebben er uiteraard voor gezorgd dat ze niet zwanger kunnen raken, dus condooms zijn niet nodig deze dagen! Meer kleding dan een slip, bh en hakken zijn uit den boze, make-up juichen we toe zolang het natuurlijk blijft, we gaan een keer uit eten, dan is meer kleding we toegestaan uiteraard maar dat wordt door jullie Meester verstrekt. Dames, jullie hebben geen inspraak in wat we met jullie doen zolang we hier zijn, zolang een Meester het opdraagt moet je instemmen. Alles van anaal tot bondage is toegestaan, behalve iemand tot bloedens toe spanken Jonas, zoals de vorige keer.. Eventuele striemen en blauwe plekken moeten door kleding te bedekken zijn of voor zondagavond verdwenen zijn. Verder nog dit dames, jullie slapen bij elkaar, jullie moeten ook voor elkaar zorgen zodat jullie er tiptop uitzien, jullie kutjes moeten glad als een babybil zijn dus iedere avond wordt er geschoren, als dit niet in orde is zal er een straf volgen.. Verder mogen jullie een nacht bij een andere Meester in bed doorbrengen, dit in overeenstemming met je eigen Meester.. Jullie moeten echter wel minstens zeven uur slaap krijgen.. 'S-ochtends komt de butler jullie om negen uur wekken begrepen?' Het blijft stil..

'Mooi, Amber, Maartje, Nikki, ga naar jullie kamer en trek de witte kanten lingeriesetjes aan..'


Erik:
Jullie lopen op een drafje naar de kamer om te doen wat ik jullie gezegd heb. Ondertussen stelt Simon een drankje voor: "Whisky'tje dan maar?". Ik dacht dat je het nooit zou vragen" zei Jonas die als een vis in het water is. "Maartje is geil Erik, ik wil haar vannacht al hebben!". "Je hebt haar al gehad en als je zo door gaat geile rakker benoem ik haar off-limit voor jou, dus je bent gewaarschuwd!" zeg ik streng tegen Jonas. Jonas wil nog wel eens tè enthousiast worden en dan kan het uit de hand lopen. "Nou wil ik het wel eens weten Jonas, hoe lang is die paal nu van je?". "Weet je toch Erik, 35cm! De dames hebben altijd moeite met die laatste 5 hè?" zegt Jonas zelfingenomen. "OK", zeg ik, "Simon pak de liniaal, ik wil het nu wel een weten....". Ik ga achter Jonas staan en pak hem vast. Ik steek mijn armen onder zijn armen en sluit mijn handen in zijn nek.

Ik heb de testosteronboy in de houdgreep terwijl Simon de broek van Jonas naar beneden trekt. Zijn lid is slap en haalt bij lange na niet de 5cm. "Moet ik je even helpen kerel?"zegt Simon. "Flikker op jullie!" bitst Jonas "dit is een klere streek!" We laten Jonas even ontspannen waarna Simon hem af begint te trekken. Als zijn lul op oorlogssterkte is pakt Simon de meetlat en meet de kanonsloop. Eerlijk is eerlijk, het is een heerlijke grote lul maar de 35 haalt ie niet. ൣcm ouwe reus" zegt Simon met een glimlach op zijn gezicht". "Laat het nu eens voor altijd duidelijk zijn en loop er toch niet zo me te pochen"zeg ik Jonas terwijl ik hem los laat. "Jullie worden bedankt! Geen woord hierover tegen de dames, begrepen?" Jonas ouwe reus waarom toch zo opgefokt? We hebben hier het rijk alleen met 3 heerlijke speeltjes... geniet er nu van jongen! Kom we drinken nog wat.... Wat zouden onze slaafjes nu aan het doen zijn...?

Jullie komen aan op de kamer waar op het bed drie setjes lingerie liggen... Op de kamer staat één groot King size bed met drie kussens waar jullie alle drie in moeten slapen samen. In de hoek van de kamer staat wel een grote, soort hondenmand maar het krijgt geen aandacht van jullie. Er is ook een metalenring aan de muur bevestigd wat mogelijk wat doet vermoeden maar zoals gezegd zijn jullie bezig met de kanten lingerie. "Wat en paal heeft die Jonas hè grinnik je, hij vulde mij helemaal op.."Nikki en Amber negeren je en trekken hun setje aan. Jij besluit hetzelfde te doen en trekt een paar geile hakken aan. Nikki besluit op kousen naar beneden te gaan en Amber doet een paar flats aan. Ze willen zsm weer naar hun meesters, vooral Nikki. "Wacht meiden, jullie moeten wel hakken dragen, iets anders wordt niet geaccepteerd"zeg jij maar krijgt de volle laag van Nikki. "Wie denk je wel dat je bent trut?"snauwt ze "we moeten ze toch weer uittrekken dus waar maak je je druk over?" en ze loopt aan. Amber kijkt je met grote ogen aan en durft niets te zegen. "Kom maar hier" zeg je "je kunt een paar van mij lenen".Je geeft haar jouw witte pumps waardoor ze er een stuk groter, vrouwelijker maar vooral geiler uit ziet. Ze wil weg gaan maar je roept haar terug."Je pakt je rode lippenstift en kleurt de lippen van Amber vuurrood. Daarna doe je de jouwe en neem je haar hand. "Kom we gaan..."en jullie keren terug naar beneden.

In de zitkamer hebben ik, Jonas en Simon zich opgehouden. Wat jullie zien bij binnenkomst is dat Nikki bij Jonas over de knie ligt. Haar slipje ligt om haar enkels en ze krijgt een pak rammel van Jonas. Met de vlakke hand slaat hij handtekeningen op de billen van Nikki. "Zo dat zal je leren zonder opwindend schoeisel je aan ons te vertolken [pets] [pets] [PETS]". "Auw, JA STRAF auw ME, auw! IK BEN EEN SLET!" SCHREEUWT Nikki. Ik loop met Simon jaar jou en Amber toe en zeg: "Jullie zien er beeldig uit, goed zo!". In het omdraaien geef ik jou een knipoog. Ik weet donders goed dat het jouw witte pumps en rode lippenstift zijn die Amber draagt. Ik ben trots op je en dit levert jou de nodige punten op...

"Kijk Simon, deze twee dames weten hoe het hoort" zeg ik terwijl ik Amber even vol op haar mond zoen. "Toe maar Maartje, laat Simon eens met jouw heerlijke tong kennismaken en geef hem een zoen". Je doet het meteen en binnen een mum van tijd zijn jullie hevig aan het tongen wat de bult in Simons broek groter en groter maakt. Ondertussen horen we Nikki schreeuwen om meer straf en ik denk dat we haar zo meteen moeten beschermen tegen Jonas. Voordat we dat moeten doen ga ik nog even de piercing van Amber keuren. Ik ben wild van tongpiercings en nu jij er geen hebt is Amber mijn lieveling. Ik hou mijn hoofd een beetje schuin, pak haar hoofd tussen mijn handen en druk mijn lippen op de hare. Ze opent haar mond en duwt gretig haar gepiercte tong bij, me naar binnen. Ze heeft potverdorie door dat ik op haar piercing geil en maakt daar goed gebruik van....

Geraffineerd streelt ze met haar hand door mijn broek heen over mijn eikel. Ik word van de combinatie tongzoen met tongpiercing en eikelstimulatie zo geil dat ik niet hoor dat Nikki het uit schreeuwt... Amber ritst vakkundig mijn gulp open en haalt mijn harde pik uit mijn broek. Ze haalt haar lippen van de mijne en wil door haar knieën zakken. Ik hou ze tegen want het moment is daar. Ik doe snel mijn lul in mijn broek en rits mijn gulp dicht.

"Kom Simon, Jonas...!". "AUAUAUAUW, alsjeblieft meester Jonas AUAUAUAUAWOHOEHOE...."brult Nikki. Jonas is te ver gegaan en dat weet hij. "STOP Jonas, GENOEG!" zegt Simon "waar ben je mee bezig?" Jonas gooit Nikki van hem af en wordt door Simon streng toegesproken. "We lopen op haar af en het blijkt puur toneel te zijn.." Ze lacht ons uit en ondanks haar vuurrode billen geeft ze geen krimp. "Jij bent slecht Nikki, hier moeten we korte metten mee maken"zeg ik en pak haar bij haar haren."AUAUAUAUWWW" schreeuwt ze en dit keer was het geen toneel. Ik trek haar mee de trap op en bind haar enkels en polsen vast op jullie slaapkamer. "Hier houden we niet van, TEEF!" bulder ik. "Dat wordt een nacht in de mand."Ik bind haar polsen op haar rug vast en doe haar een halsband om.

Iedereen is mee naar boven gelopen om te zien hoe ik Nikki de les lees. " Ik haak een ketting aan de halsband vast en bevestig het andere eind aan de ring aan de muur boven de hondenmand. "Hier slaap jij vannacht, de avond is voorbij voor jou SLET! Denk je zonden maar eens goed over!" zeg ik en ga weer naar beneden. Simon, Jonas, jij en Amber volgen.

“Simon, hier scoor je geen punten mee! Hoe kom je aan dat wicht?" "Ze was beschikbaar en gewillig, ze is een ruwe diamant. Help me haar slijpen Erik?"zegt Simon. "We zullen er over nadenken.... Eerst wil ik neuken!". "Je mag Amber hebben vanavond Erik"zegt Jonas. "Ik weet dat je haar leuk vind." "Goed" zeg ik "het zij zo. Vermaken jullie twee je met Maartje maar denk er om...ze is mijn oogappel..." Doordringend kijk ik Simon en Jonas aan... Ze weten dat ik het meen! Ik til Amber op in mijn armen en draag haar naar mijn kamer jou achterlatend met Jonas & Simon....


Maartje:
'Jonas' zegt Simon 'ga jij eens wat, eeuh, regelen voor mijn meisje, de bellijst ligt op de keukentafel, misschien dat een paar uurtjes met wat vrijwilligers haar wel koest krijgt..' 'Goed idee' zegt Jonas, dan loopt hij weg, mij en Simon achterlatend..

'Wat gaat Jonas doen?' vraag ik 'Dat hoor je nog wel Maartje..' zegt Simon terwijl hij z’n hand van tussen m’n schouderbladen omlaag naar m’n billen laat glijden.. 'We hebben geluk dat het zulk mooi weer is vind je niet'. 'Ja, het is echt perfect' zeg ik 'We hebben een traditie tijdens deze paar dagen' zegt Simon terwijl hij z’n arm om m’n middel slaat en me zacht dwingend maar naar boven neemt. 'Om de dames die langs komen wat langer aan hun avontuur te laten denken hebben we op zonnige dagen als deze een manier bedacht om ze te merken.. Heel discreet, als je niet weet wat het is zou je niet weten dat het van seks komt..'

Hij opent de deur naar zijn kamer, het is een voornamelijk donkerblauwe kamer met een witte vloer en een inktzwart bed in het midden met spijlen..
'Ik zal je uitleggen hoe het werkt, we gaan zo meteen een heerlijke partij seks hebben, al je gaatjes zijn van mij maar je hoeft niet bang te zijn dat ik je vol ga spuiten.. Ik ga klaarkomen op je buik en borsten, daarna moet je even blijven liggen terwijl ik watervaste zonnebrand spray pak.. ' Hij geeft me een zetje zodat ik op het bed terecht kom 'Dan spray ik je geile lijf in met de zonnebrand, alleen op de plekken waar mijn zaad zit zal het niet hechten.. Dan ga je jezelf afspoelen zodat je lichaam schoon is waarna jij en Amber samen naakt in de tuin in de felle zon gaan liggen bakken..' Hij heeft me inmiddels op het bed gelegd 'Aan het einde van de middag zullen jullie alleen daar verbrand zijn waar geen zonnebrand zit.. snap je?'

Ik knik en moet toegeven dat ik het best een geil idee vind, slechts weinigen zal het opvallen dat ik vreemde verbrande plekken heb en degene die het zien hebben geen idee waar het door komt.. 'Maartje, ik wil eerst dat je jezelf voor me gaat verwennen, vinger jezelf klaar zodat je lekker nat bent schat' zegt Simon 'Kleed je uit' Ik trek m’n slipje en topje weer uit, Simon glimlacht als hij m’n nog witte schaamstreek en borsten ziet.. 'Perfect..'

Ik begin mezelf te verwennen terwijl Simon zich uitkleed, het vooruitzicht heeft me al flink geil gemaakt dus het duurt niet lang voor ik nat ben, Simon pakt wat touw uit een laatje en gooit het naast me op het bed 'Ik heb nog wat voor je Maartje' zegt hij waarna hij naast me knielt en flink in m’n tepels knijpt, ik kerm maar vinger door, m’n tepels staan fier vooruit, Simon zet er voor ik het door heb twee metalen klemmen met tandjes op, ik stop even en kreun maar hij sommeert me door te gaan tot ik klaarkom..

Ik ga helemaal op in m’n opdracht, als ik op het punt sta om klaar te komen pakt Simon mijn polsen ruw en bind ze met een snelheid waar ervaring uit blijkt, voor ik besef wat er gebeurd is zijn m’n polsen al gebonden aan de spijlen boven m’n hoofd, ik stoot nog verlangend met m’n heupen maar ik voel het genot alweer wegebben.. Dan pakt Simon me bij m’n heupen en trekt me wat omlaag zodat de striemen in m’n polsen komen te staan, hij rukt z’n boxer af, z’n lul staat als een paal overeind, hij drukt m’n benen uit elkaar, zet z’n duim op m’n clit en drukt z’n dikke lul diep m’n natte kutje in, na twee keer hard stoten kom ik alsnog schokkend klaar.

Simon neemt me langzaam en diep terwijl hij nog steeds z’n duim op m’n clit houd. 'Mmm Maartje je bent inderdaad zo lekker krap zoals Erik ons vertelde' weer een harde stoot 'Zodra Nikki bij zinnen is hebben we een heerlijk stel meiden waarmee we ons uitstekend kunnen vermaken tot zondag' Simon haalt de klemmen van m’n tepels en begint gelijk op de rechter te zuigen terwijl hij z’n lul tot aan z’n ballen in me stoot en daar houd. Ik blijf kreunen, harder en harder 'Ik ben dit zat Maartje' zegt Simon, hij trekt terug en geeft me aan klap op m’n wang waarna hij m’n witte slipje pakt, m’n natte lipjes ermee afveegt en m daarna ruw in m’n mond stopt waardoor ik geen geluid meer kan maken.. Glimlachend kijkt hij me aan, hij vingert me nog een keer klaar en veegt m’n geil over m’n kringspier, het klamme zweet breekt me uit en ik probeer hem tegen te houden maar ik kan niets, hij legt m’n knieën over z’n schouders en drukt z’n lul ruw diep m’n kont in waarna hij zich uit begint te leven, ik word bijna helemaal dubbel gevouwen en geniet stiekem enorm 'Geil mokkel' kermt Simon 'Tijd vliegt als ik zo’n lekker wijf tot m’n beschikking hebt'

Niet lang daarna begint Simon zelf te kreunen en trekt terug waarna hij m’n hele buik onder spuit tot aan m’n borsten.. 'Blijf liggen sloerie' gromt hij nadat hij z’n eikel aan m’n lipjes afgeveegd heeft, kort daarna komt Simon terug met de spray en neemt me helemaal onder handen waarna hij m’n slipje uit m’n mond neemt en me een lange zoen geeft terwijl hij m’n polsen losmaakt.
'Ga even douchen maar droog je niet af Maartje, anders kan je de zonnebrand uitvegen en dat willen we niet schat' zegt Simon waarna hij me een klap op m’n billen geeft

Nog geil en met ‘n rode blos over m’n borst en gezicht slenter ik naar de douche en spoel m’n buik af, zo snel als ik kan ga ik terug de slaapkamer in en geeft Simon nog even een korte pijpbeurt waarna hij zich aankleed en me meeneemt naar de achtertuin..
Amber ligt er al op een comfortabele stretcher, duidelijk uitgeput, Simon leid me naar de stretcher ernaast en sommeert me te blijven liggen waarna hij naast je komt zitten en een biertje openmaakt.. 'Op het goede leven makker...!'Story URL: http://xhamster.com/user/horneyhotse/posts/118257.html