This is a print version of story Opgepikt in de supermarkt, afgepaald bij de plas! by horneyhotse from xHamster.com

Opgepikt in de supermarkt, afgepaald bij de plas!

Het is zaterdagmiddag hartje zomer. Het is erg rustig in het winkelcentrum vanwege de vakantie. Ik sta bij de Bruna een tijdschrift door te bladeren als ik even naar buiten kijk en jou voorbij zie lopen. Ik neem jouw prachtige verschijning opvallend in mij op. Ik bekijk je ongegeneerd van jouw borsten tot aan je billen. Je hebt een hemdje aan met spaghettibandjes, een wijd kort rokje en lange leren laarzen met hoge hakken om een moord voor te doen. Je kunt duidelijk zien dat je geen BH aan hebt maar jouw tepels tekenen zich niet af in jouw hemdje. Blijkbaar voel jij je op je gemak en ben je niet geil....

Terwijl jij voorbij loopt sta ik in de winkelopening naar jou te kijken. Plots kijk je de Bruna in en onze blikken treffen elkaar. Je ziet dat ik naar jouw billen en benen sta te staren en glimlacht lief naar mij. Je loopt door richting de Albert Heijn aan de overkant van de straat. Ik ben even van slag, leg het tijdschrift terug en besluit jou te volgen. Ik moet per slot van tekening ook nog boodschappen hebben. Je pakt een winkelwagentje en gaat de supermarkt in. Ik loop onopvallend (tenminste dat denk ik) achter jou aan. Je stopt bij de lage vriezer om een Pizza uit te zoeken; ze zijn immers in de aanbieding. Je wilt de "funghi" hebben want je houdt van champignons. Je kunt die echter niet vinden en je haalt het hele vak met alle pizza's overhoop. De koude vriezer doet jouw tepels steenhard worden! Omdat je voorover staat kan ik het niet laten onder jouw rokje te kijken. Ik buk een beetje en zie een mooie witte mini slip. Mijn pik begint stijf te worden in mijn broek..... "Kan ik jou helpen, kan je het vinden?" vraag ik. Je gaat rechtop staan en kijkt op. Je glimlacht en zegt "ik kan de funghi niet vinden!". Je ziet dat ik naar jouw door de vriezer hard geworden tepels sta te staren.... "de funghi...." herhaal je nog een keer. Ik kijk je aan en je bloost een beetje. "Ik heet David". "Eva, aangenaam!" zeg je lief. "Sta mij toe?" zeg ik en ga naast jou tegen de vriezer staan. Ik buk en op èèn been rijk ik diep de vriezer in. Mijn linkerhand pakt de pizza en om te zorgen dat ik niet voorover val leg ik mijn rechterhand op jouw onderrug. Na wat graaien vind ik de laatste 2 funghi pizza's. Ik recht mijn rug maar en laat bij het rechtop komen mijn rechterhand van jouw onderrug op jouw billen zakken. Ik hou even jouw bil vast, knijp er in en laat dan los. Ik zweer je dat ik even jouw geil rook..... Duidelijk van slag stamel je "dank je, eeeuh... Ik bedoel bedankt David!" Ik kijk je even diep in jouw ogen en geef je de pizza's. "Alsjeblieft Eva". Ik knipoog je en loop een ander gang in.

Ik doe nog wat boodschappen en blijf je stiekem volgen. Ik loop zo dat we elkaar midden in een lange smalle gang moeten treffen. Ik zie je op je tenen staan om een potje zilveruitjes van het bovenste schap te pakken maar je kunt er nèt niet bij. Er staat ook net een onhandige betonpaal voor het schap waar de zilveruitjes een beetje achter liggen. Ik sta dicht achter je en pak het potje voor je. Ik geef het jou hoog in de lucht in de hand van jouw gestrekte arm. Je pakt het aan en ik ga met mijn hand langs jouw pols, via jouw arm naar je zij en jouw heup. Ik eindig weer met mijn hand op jouw billen. Ik kan het niet laten in je bil te knijpen en hem even te masseren. Hierop leg je jouw arm om me heen en kijkt me in mijn ogen....

Ik duw je tegen de betonnen paal in het gangpad en begin jou te zoenen. Je zoent me passioneel terug en aan het priemen van jouw tepels merk ik dat je het lekker vind. Ik steek mijn tong in jouw mond en al snel is ie in gevecht met de jouwe. Mijn handen laat ik over jouw rug glijden, naar beneden en omhoog tot ze onder jouw wijde rokje op jouw billen liggen. Langzaam trek ik ze uit elkaar en ik wurm mijn vingers onder je slipje. Van achteren langs kan ik met mijn middelvinger net jouw natte gleuf voelen... Ik rek me uit en penetreer je kutje....

[PATS!!!] Je laat het potje zilveruitjes vallen... Ik laat je los en al snel komt er een jong meisje (vakkenvulster waarschijnlijk) aanlopen met een schoonmaak karretje. We zakken allebei op onze hurken. Jij met veger en blik voor de scherven en ik met een dweil voor het nat. Samen gehurkt gun je mij een erg ondeugende blik op jouw slipje. Je zit express een beetje wijdbeens voor mij. "Wat een natte bende hè?" Vraag je aan mij. "Ja, zo te zien ben je erg nat, ja!" Ik keek namelijk recht op jouw slipje waar een grote natte plek inzit.... je bent geil Eva. Ik leg mijn linkerhand op jouw linkerknie en laat hem via jouw bovenbeen naar jouw natte slipje glijden.

Ik vinger je even door de stof van jouw slipje heen... Je sluit jouw ogen en laat je op je hurken zittend door mij vingeren... "huhum" zegt het meisje "laat die spullen maar liggen. Ik ruim het wel op". Ik kijk je in jouw mooie Bambi ogen aan en neem je hand. "Waar woon je Eva?" "Ik woon nog thuis, daar kunnen we niet heen". "Bij mij thuis is mijn vrouw dus dat gaat ook niet. Ik neem je mee voor een ritje met de auto, ik weet nog wel een rustig plekje". "Dat lijkt me fijn David. We leggen de boodschappen terug en verlaten snel de winkel...... Ik kijk nog even om naar het winkelmeisje en geef haar een knipoog. Ze glimlacht en kijkt ons na….

Samen lopen we over de parkeerplaats naar mijn auto. Ik sla mij arm om je heen en knijp je in jouw heerlijk billen. Met mijn andere hand kan ik niet laten jouw borst stevig vast te pakken. Ik geef je een zoen terwijl we naar de auto lopen. In het parkeervak naast mijn auto parkeert een jong moedertje haar auto. Ze parkeert hem iets te dicht naast de bestuurderskant waardoor ik er niet goed in kan. Ik moet wachten tot ze uitgestapt is. Haar deur zit naast mijn deur omdat ik voor- en zij achteruit geparkeerd heeft.

Ik ken haar van gezicht want ik zie haar vaker in het winkelcentrum. Haar kleine zit in een zitje op de achterbank. Ik laat haar uitstappen maar ga express te vroeg naar mijn deur zodat we elkaar in de smalle ruimte tussen de auto’s moeten passeren. Tijdens het passeren pak ik haar heupen vast en duw mijn bobbel tegen haar billen aan. Ze moet wat gemerkt hebben want ze ging opvallend langzaam langs me heen. Ik laat mijn hand nog over haar heup gaan als ze mij gepasseerd is. Jij kunt het niet zien want je staat aan de andere kant van de wagen. De MILF kijkt nog even ondeugend om en gaat naar haar kleine. Wellicht pak ik haar de volgende keer. Het was immers overduidelijk dat ze het aangenaam vondt….

Je stapt bij mij in de auto en gaat brutaal met je benen wat uit elkaar op de bijrijderstoel zitten. "Dat was heerlijk..." zeg je terwijl je jouw wijde korte rokje iets omhoog schuift. Je rekt je uit en holt jouw rug. De stijve tepels priemen door je hemdje heen. Ik heb moeite om op de weg te blijven kijken wat ik kan nu nèt jouw witte natte slipje zien. Je pakt jouw tepels vast door de stof heen en glimlacht ondeugend. Jouw handen glijden van jouw borsten via buik en onderbuik naar jouw bovenbenen... Langzaam ga je via de binnenkant naar jouw slipje. Met een vlakke hand ga je over jouw slipje heen en duwt de stof wat dieper in je kutje.... je slipje is drijfnat!

"Trek hem uit voor me!"zeg ik streng en opgewonden. Je kijkt me diep in mijn ogen aan, glimlacht een en doet dan wat ik je zei. Je tilt jouw billen op van de stoel en tergend langzaam trek je bij jouw heupen het kleine lapje stof naar beneden. Het schaamstukje blijft in jouw kutje zitten en de stof rekt zich uit tot hij plots los schiet. Een klein kloddertje geil floept mee los. Ik steek mijn hand uit en je legt het propje op mijn hand. "Ga nu een beetje onderuit zitten Eva en spreid jouw benen!". Ik ruik aan jouw slipje en droom weg bij de zoete zilte geur.... Ik wijf over jouw borsten, je buik en je benen met mijn grote hand. Ik heb jouw slipje je nu tot een klein propje gemaakt en ga er mee over jouw schaamlippen. Telkens als ik bij jouw gaatje ben druk ik wat harder en beweeg langzamer. Het windt je zichtbaar op en.....ooooh, dat ging maar net goed. Ik moet wel op de weg blijven letten....

Van de schrik bekomen pak ik je slipje weer en duw die nu hard, ruw in je kutje.... "Laat hem daar maar even zitten!" gebied ik.
We zijn bijna op de bestemming en je begint met je wijs- en middelvinger jouw clitje te bewerken. Ik heb moeite met me op de weg te blijven concentreren maar we zijn er. Ik draai de parkeerplaats van de nietteraden plas op en parkeer de auto. Er zijn hier vaak sensuele handelingen dus vallen we niet echt op. Het is nu stil, er staat niemand.

Ik open de deur voor je en help je met uitstappen. Wat is het toch een geil gezicht een vrouw met kort rokje zonder slipje uit een auto te zien stappen. Het maakt me geiler dan geil. Ik druk je met jouw billen tegen de auto en pakje je teder in je nek vast. Ik geef je lieve korte kleine zoentjes op je mond en in jouw hals. Het duurt niet lang voordat we hevig staan te tongzoenen. Jouw tong om de mijne en onze lippen op elkaar. Het is uiterst opwindend. Mijn handen gaan over jouw lijf en pakken jouw billen stevig vast. Ik til je op en zetje op de warme motorkap. Je laat je achterover op jouw ellebogen vallen en zet èèn been op de motorkap. Het ander been bengelt naar beneden. Jouw mooie kale kutje glinstert in de zon en ik zie nog net een wit stukje stof diep tussen jouw schaamlippen zitten.

Ik geef wat korte likjes over jouw schaamlippen en pulk jouw slipje uit jouw kutje. Het is echt doorweekt, je kunt het uitwringen! Mijn tong gaat over jouw clitje en ik steek twee vingers bij je naar binnen. Je bent nog steeds erg nat en ik ga opzoek naar jouw speciale plekje. Terwijl ik jouw clitje naar binnen zuig penetreer ik jouw heerlijke gleuf. Ik merk dat ik goed zit want je begint zwaar te ademen. Ik ga door en na een minuut of 3 laat ik je heerlijk klaarkomen. "Oooh schatje wat was dat lekker!” schreeuw je.... Je laat je van de motorkap afglijden en gaat op je hurken voor me zitten. Je knoopt mijn broek open en bewonderd de bobbel in mijn broek. Ondeugend kijk je nog even naar boven voordat je mijn onderbroek naar beneden trekt.

Een sliert voorvocht druipt naar beneden. Je kunt hem nog net opvangen om hem vervolgens gulzig naar binnen te slurpen. Fier staat mijn paal vooruit en je neemt hem voorzichtig in je mond. Eerst wat plagende likjes en trek bewegingen met jouw hand. Dan zet je jouw pijpmondje om mijn eikel en laat hem zachtjes naar binnen glijden. Bij elke beweging neem je hem verder in jouw mond. Ik pak je hoofd voorzichtig vast, streel je door jouw haar en begin te stoten. Je zuigt als en hoer en ik voel mijn orgasme op komen. Ik verlies de controle, pak jouw hoofd hard vast en stoot diep achter in jouw keel. Je moet een paar keer bijna kokhalzen maar het interesseert me niet. Ik neuk je hoofd als of mij leven er van af hangt. Dan houd ik in om mijn sperma binnen te houden. Ik trek je omhoog en buig je voorover over de motorkap. Ik til jouw rokje op en zet mijn pik tegen jouw schaamlippen. Ik voerde druk op maar penetreer nog niet. Ik buig ook voorover en trek jouw hoofd aan jouw haren naar achteren. "Ik ga je laten gillen!" s*s ik in je oor en duw je hoofd weer van me af.

Voordat je er erg in had stoot ik hard door totdat mijn hele pik tot aan de wortel in je zit. Je slaakt een klein gilletje. "Had je me maar niet zo op moeten geilen in de Albert Heijn lekkere slet van me!" Ik heb het nog niet gezegd of ik stoot nog een paar keer hard en diep. Mijn handen op jouw heupen maken het makkelijk jou te berijden en ik begin het tempo op te voeren.

Ik neuk er op los en je begint hoorbaar enthousiast te worden...."Ja, ja, ja neem me David, ja , ja , jaaaah. Oeoeww lekker , ja daar, jajajaja , oooh lekker... IK BEN JOUW HOER" gil je het plots uit. "NEEM ME DAN, DIEPER, DIEPER, ja, ja....hmmmmpfff, ooh ja!!!!". Ik pomp met alles wat ik heb en jouw billen kletsen hevig tegen mijn benen en onderbuik. Ik voel mijn orgasme nu hevig komen opzetten..... Ik trek je hoofd aan jouw haren naar achteren en schreeuw het uit.... "AAAAAAARGGGHHH, ooooh, dat was goddelijk. KUT! Wat ben jij lekker Eva!"

Ik spuit al mijn sperma in jouw baarmoeder. Ik laat jouw haren los en plof over jou op de motorkap neer. Ik ga op mijn rug liggen en duw jouw hoofd over mijn pik heen. "SCHOONMAKEN!" Je hebt niet veel woorden nodig en likt mij helemaal schoon....

We kleden ons aan en zoenen nog wat. Je stapt bij me in en ik breng je naar huis. Bij het uitstappen geef ik je jouw slipje terug. Je weigert en zegt: "Hou hem maar als een herinnering aan onze eerste ontmoeting". Je knipoogt en gaat naar binnen...Story URL: http://xhamster.com/user/horneyhotse/posts/117764.html