This is a print version of story mijn eerste hijab sex by nanoke from xHamster.com

Mijn eerste hijab sex

ik was klaar met mijn school, toen ik naar mijn werk ging zag ik mijn klasgenoot.
Fatma turks afkomst ik ook :D vroeg zij naar mijn of ze ook met mijn, mocht komen richting osdorp! in amsterdam.
ik werkte toen in scapino! schoen winkel.
we zaten te praten over ons zelf ik voelde dat ze mijn lief vond en ook beetje verliefd was. maar ik ben een klootzak ik voelde nix voor haar, maar loog teggen haar en zij ik hou van je. ze was still geshokt! opeens vlupde ik dat uit.
ze ging glimlachen. fluisterde ook ik hou oook van jouw!
ze keek diep in mijn ogen de helee tijd tot en met osdorp was zij stil. ik werd gek en ik zij waarom praat je niet??
ze werd rood schaade zich, ik de grote kloodzak vroeg haar wel je met mijn vekering. ze knikte maar er kwam niet geluid uit.
dus ze kwam met mijn naar mijn werk en vandaar ging ze naar huis.
de volgende dag bij school ging ik naar haar toe. en vroeg haar gaat het nog met jouw je praat niet waarom schaam je of zo!!??
om de verhaal kort te houden we gingen zo 4maande uit.
zij kwam uit karaman turkye. de vader van fatma heb gezegt dat ze moeste trouwen met een jongen in turkye. maar dat welde zij niet. ze vroeg naar mijn of ik met mijn ouders. naar haar ouders ging om de hand te vragen..
ik zei luister ik ben nog jong ik was 19jaar toen.
dus heb niet getrouwd.
zij was getrouwd en kwam terug van turkye. maar de man was nog daar, dus we gingen stees vaker afspreken met haar ze kwam nog stees naar school.
ze was nog stees verliefd op mijn maar ze was teleur gesteld. in mijn.
er kwam een dag dat niemand bij mijn thuis was. ik vroeg haar om met mijn te komen om de lessen gewoon te spijbellen. dus gingen naar mijn huis.
eerst hebben we koffie gedronken toen wat gegeten en gepraat.
we praten maar ik werd gek zij is ontmaagd en we zijn alleen thuis, we doen nix..
ik vroeg haar hou je nog van mijn. ze antwoorde ja.
ik zei teggen haar ik kan je niet vergeten ik wel gwn geluld hahaha.
ze heb een hoofdoek. maar ze heb kanker lekkere lichaam. jongens ik meen uit mijn hart wat ik haar alleemaal geflik heb!! god gaat mijn stafen maar fuck het.
ga verder mijn mijn stori. ik ging haar omhelzen en proberde te kussen eerst trek ze zich weg maar niet op een manier van verkrachte of zo maar nee gwn om mijn te pesten.
1uur lang proberde ik haar te overhalen met mijn te neuken, het is mijn gelukt,
ik heb nog nooit in mijn leven een turk geneukt... dus we gingen rustig doen ik tenmiste. het was ron 1uur middag ik begon haar kleding uit te halen eerst begon ik met haar sweater dan haar bh ze had van die lekkere groote ronde appel borsten begon rustig haar tepel te bijten.. toen ging ik met mijn hand onder haar broek haar vingere.ze werd helemaal nat zij ging onder mijn broek mijn lul te houden maar echt kapot hard ging ze houden. ik heb mijn broek en mijn t'shit en boxer uit. toen heb haar broek en slip uit gehaald. maar de hijab heb ik gelaten. ik ging haar beffen. ik heb nog nooit een meisje gezien die zo geil was. we begonen elkaar te strelen kussen hoer heb mij niet gepijpt. waarom weet ik niet hahaha. begon op haar te komen tussen haar benen ze had gechoren kutje glad als glijbaan haha. heb geen condoom gebruikt zij was zwanger 2 maande van zijn man dus ik ging haar kapot hard te neuken zij was niet de eerste van mijn ik heb genoeg nederlander geneukt negger's zelf duitsers. ik was 3 keer klaar gekomen dat was mijn beste sex die mijn is overkomen. hoe zij in turks teggen mijn zij icme bosal(kom in mijn klaar) hadi askim sik beni (kom mijn schat neuk mijn) dat maakte mijn kapot geil. van af dat moment hou ik van meisjes met hijab. jammer genoeg heb ik haar alleen 1 keer geneukt. ik werd wel later verlief op haar ze heb nu 3 kinderen maar heb de strake lichaam niet meer ik wel haar nog 1 keer neuken maar de man is nu in nederland gaat moeilijk. daarom trouw ik ook niet. ze kunnen vreemd gaan hahaha korte verhaal hee.
de namen zij verzonen weggen je weet nooiet of de man ook naar dez site komt en de werkplaats en de stad naam ook het is wel in amsterdam gebeurt. en ze komt uit karaman dat wel


Story URL: http://xhamster.com/user/nanoke/posts/11472.html