This is a print version of story mijn fantasie.. by makkelijk4 from xHamster.com

Mijn fantasie..

Een van mijn ultieme fantasieën...

Lopend over straat word ik aangesproken door een slank meisje met donker haar en een strak figuur, lekkere ronde kont en sexy (niet ordinaire) kleding. Ze vraagt of ik over een uur bij haar thuis langs wil komen en dat ik geen vragen moet stellen. Uiteraard twijfel ik even maar ik zeg toch ja.. Ze geeft me haar adres en loopt weg. Ik zie haar heerlijke kont heen en weer schudden terwijl ze wegloopt.

Ik ga snel naar huis en douche me. Ik spring op de fiets en ga naar haar huis toe. Eenmaal daar aangekomen slik ik twee keer en bel aan. Ze doet open en glimlacht naar me. Kom binnen, ik dacht al dat je de nieuwsgierigheid niet kon weerstaan. Ze pakt mijn hand en leidt me de woonkamer in. Ze stelt zich voor. Ze heet Sofia. Ik kijk om me heen en zie nog twee andere mensen. Een donkere man en een vrouw. Ook zij stellen zich aan me voor. Hij heet Ferry. hij is groot en breed. Bijna een kop groter dan ik. Ook de tweede vrouw stelt zich voor. Zij heet Carolien. Ze is even groot als ik en heeft een strak lichaam.

Sofia vraagt of ik weet waarom ik hier ben. Ik heb geen idee zeg ik maar ik ben altijd in voor nieuwe spannende dingen. Dat dacht ik al.. zegt ze met een glimlach. Ik zal het je vertellen zegt Ferry, onder één voorwaarde. Als je het niets vindt dan moet je gelijk vertrekken. En als je mee wil doen dan mag je niets weigeren. Ik slik en twijfel even.. Oké zeg ik, vertel het me maar. Mooi zeggen ze alle drie tegelijk. We zoeken een onderdanige slet waar we alles mee kunnen doen wat we willen zegt Carolien... Ik slik en het zweet breekt me uit. Wat nu?? Wil ik dit? wat moet ik doen? Ik twijfel maar zeg uiteindelijk toch ja. Zo erg kan het toch niet zijn? Die dames zien er sexy uit en die kerel is best aardig tot nu toe.

Sofia pakt mijn hand weer en zegt: Laten we ons eens gaan voorbereiden. Ik loop met haar mee en we gaan de trap op de badkamer in. Doe al je kleren maar uit en ga maar onder de douche staan. Ik heb net gedouched zeg ik. Ze kijkt me aan en zegt: Je doet alles wat we zeggen, oke? Oke zeg ik. ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Spoel jezelf maar af zegt ze. Ik spoel me af en wil weer uit de douche stappen. Niet zo snel zegt Sofia. Ze komt aanlopen met een scheermes en een bus scheerschuim. Eerst gaan we je scheren. Ze spuit scheerschuim op mijn schaamhaar en ballen en begint me te scheren. Mijn pik wordt er een beetje stijf van. Ze negeert het. Draai je maar om en buig naar voren zegt ze. Ze spuit nu ook scheerschuim tussen mijn billen en begint mijn kontje helemaal kaal te scheren. Dat is beter zegt ze als ze klaar is. Spoel jezelf maar af en kom dan maar naakt naar beneden.

Ik droog mezelf af en loop de trap af. Als ik de woonkamer binnen loop, zie ik dat zowel Sofia als Ferry en Carolien ook naakt zijn. Sofia zit op haar knieen voor Ferry en zuigt aan zijn gigantische negerlul. Zijn pik is wel twee keer zo groot als mijn lul. En Carolien staat ernaast maar ze speelt niet met haar kutje.. Ze heeft haar lul vast! at had ik niet verwacht! Ik had weleens shemale filmpjes bekeken maar nog nooit een shemale in het echt gezien. Haar pik is minimaal net zo groot als mijn pik. Sofia staat op en loopt naar me toe. Zo, kom jij maar hier sletje. Jij gaat ons plezieren! Ik huiver maar besef me dat ik niet kan weigeren. Ik loop met haar mee. Op je knieen zegt Carolien. Ik ga op mijn knieen zitten. Twee stijve pikken zweven nu voor mijn hoofd. Sofia pakt mijn hoofd vast en zegt dat ik mijn mond open moet doen. Ik doe het en voel de grote negerlul van Ferry in mijn mond glijden. Hij past er met moeite in. Ik stik bijna. Langzaam duwt hij hem verder in mijn mond. Ik zuig erop en voel hoe Sofia mijn mond steeds verder om die grote negerlul duwt. Carolien pakt mijn hand en begeleidt hem naar haar stijve pik. Ik begin haar langzaam af te trekken. Sofia zegt nu dat ik Carolien moet afzuigen. Ik neem haar stijve pik in mijn mond en begin te zuigen. Goed zo sletje zegt Carolien. Zuig er maar lekker hard en diep aan. Om beurten moet ik die negerlul en die shemalelul diep in mijn keeltje nemen. Sofia staat ernaast en vingert haar kutje en laat haar kutvocht aan Ferry en Carolien proeven.

Plots loopt Carolien weg. Sofia zegt dat ik harder moet zuigen. Ferry duwt zijn pik nu nog dieper in mijn keel. Carolien is terug. ze heeft een fles glijmiddel gepakt en begint mijn net geschoren kontje in te smeren met glijmiddel. Ik vrees voor wat gaat komen maar heb geen tijd erover na te denken met die dikke lul in mijn mond. Zijn kontje is helemaal nat en glad zegt Carolien. Zal ik hem eerst even lekker voor je openen zegt Carolien tegen Ferry. Ferry lacht en knikt.. Ik moet op mijn rug gaan liggen met mijn benen omhoog. Carolien gaat op har knieen voor me zitten en duwt langzaam haar stijve pik beetje bij beetje bij me naar binnen. Ik schreeuw het uit. Sofia zegt dat ik mijn bek moet houden en dat dit pas het begin is. Ze gaat met haar kutje op mijn mond zitten en zegt dat ik haar moet likken. ze beweegt haar kutje en kontje over mijn tong en zegt dat ik mijn tong diep in haar gaatjes moet duwen. Ik lik en zuig alsof mijn leven ervan afhangt terwijl ik door die dikke shemalelul in mijn kontje wordt geneukt. Carolien neukt me steeds harder en dieper en ik voel mijn sterretje steeds wijder worden. Dan trekt ze haar pik uit mijn kontje en zegt tegen Ferry: Jij bent aan de beurt.

Ik wil nog zeggen tegen haar dat ik dat echt niet aankan maar Sofia duwt haar kut nog harder op mijn gezicht. Ferry draait me om en ik zit op z'n hondjes op de grond met mijn kontje in de lucht. Ik voel zijn gigantische lul tegen mijn sterretje aan en langzaam glijdt hij naar binnen. Ik ben helemaal gevuld en hij begint me langzaam maar diep te neuken. Ondertussen is Sofia van me af gegaan en zij wordt nu door Carolien geneukt. Ik zie die dikke shemalepik die net nog in mijn kontje zat langzaam in de kut van Sofia verdwijnen. Ferry verhoogt het tempo nu en begint steeds harder te kreunen.

Zullen we ons sletje lekker volspuiten met ons zaad vraagt Ferry aan Carolien. Ik voel zijn gigantische pik uit mijn kontje glijden. Carolien en Ferry komen voor me staan en trekken hun glanzende pikken af. Doe je mondje maar open zeggen ze. Ik open mijn mond en wacht op hun warme zaad. Ze spuiten allebei dikke klodders zaad diep in mijn keel. Ik moet het allemaal doorslikken.

En als je denkt dat je nu klaar bent dan heb je het mis zegt Sofia. We kunnen jou toch niet laten gaan zonder dat jij bent klaargekomen? Sofia zegt dat ik op mijn rug moet gaan liggen. Ze pakt mijn pik vast en begint er langzaam aan te trekken terwijl ze met haar andere hand met mijn ballen speelt. Langzaam duwt ze ook een vinger in mijn kontje en ze zuigt langzaam op mijn eikel. Langzaam neukt ze mijn kontje en zuigt ze aan mijn pik. Ik voel dat dit niet lang gaat duren..

Ze zuigt steeds harder en ik zeg dat ik bijna ga komen. Ferry pakt plots mijn benen vast en trekt me omhoog. Mijn pik hangt nu recht boven mijn mond en ik spuit al mijn warme zaad in mijn eigen keel.

Ik lig uitgeteld op de grond en weet niet of ik me nou misbruikt moet voelen.. maar geil was het wel...


Story URL: http://xhamster.com/user/makkelijk4/posts/108116.html