This is a print version of story Mee met meneer naar huis by Sheila-tv from xHamster.com

Mee met meneer naar huis

Tijdens één van mijn avondwandelingen in het parkje had ik een man ontmoet, en die nodigde me uit om mee te gaan naar zijn huis. Ik vond hem best leuk en ik was zo geil als boter, dus ik stemde toe.
Bij hem thuis dronken we een glaasje, en al gauw streelde hij mijn in zachte nylonkousjes gehulde benen en voetjes, en toen ging hij steeds dieper onder mijn rokje.
Van het één kwam het ander: eerst neukte hij mijn mondje en later - in zijn bed - kwam hij achter me liggen.. "Ik ga je kontje neuken", zei hij autoritair..
"Maar ik heb dat nog nooit gedaan", zei ik geschrokken, terwijl ik eigenlijk ook wel een beetje verlangde om lekker genomen te worden..
"Wacht", zei hij : "ik heb iets wat je zal helpen", en hij gaf me een klein glazen flesje.
"Neem daar maar een snuifje van, het komt dan wel goed", en een ogenblik later neukte hij mijn kontje terwijl hij me bij mijn lange haren greep en in mijn oor "geil sletje" hijgde.
"O ja neuk me !! Neuk me diep !!!", smeekte ik.. Zijn dikke ballen kletsen tegen mijn billen.. plets plets..
Mijn kontje kreeg de volle laag, hij sloeg me op mijn billen .. Zijn pik werd steeds harder en dikker..
Hij gromde steeds dieper en luider..
En toen haalde hij zijn keiharde paal uit mijn gaatje en schoot hij - tussen mijn benen door - mijn hele buik en mijn pik en mijn kale balletjes vol lekker warm sperma..
Ook mijn stringetje kleefde van zijn zaad.. Het droop langs mijn kale balletjes , tussen mijn benen, weer naar mijn kontspleetje..
"Nu jij ook", zei hij terwijl hij zijn halfharde lul weer tegen mijn natte kleverige kontje wreef, en hij begon me te rukken. Hij lag nog steeds achter mij en hield me nog steeds stevig vast bij mijn lange haren..
Ik kronkelde van genot, maar hij hield me met kordate hand in bedwang.
"Kom maar sletje", hijgende hij: "laat je maar lekker gaan".
"Maar het zal veel zijn", kreunde ik.. Ik voelde gewoon dat ik massa's ging spuiten.
"Dat geeft niet", zei hij: "laat het maar lekker gaan".
"OOOOHH OOOHH JAAAA", gilde ik : "het is daar !!".
En toen ontplofte ik; ik verloor mezelf in een schokkend orgasme, ik kwam zo hard klaar dat ik tot in mijn eigen snoetje spoot..
"WOOOOOOOW", zei hij lachend: "moet je nou zien!!".. Hij hield me een spiegeltje voor , en inderdaad : mijn gezicht hing vol dikke witte vlokken..
"Shiiiiit", hijgde ik.. "Ik kleef helemaal vol"
"Ja, je hebt je eigen bekkie vol gespoten..geil hoor". Hij genoot er duidelijk van, en toen hielp hij me om me weer proper te maken.
We dronken nog iets en toen ging ik weer naar het parkje waar mijn fiets nog stond...
Op naar nieuwe avonturen.. ;) xxS


Story URL: http://xhamster.com/user/Sheila-tv/posts/107092.html