This is a print version of story een wandelingetje in de polder by jolandazh from xHamster.com

Een wandelingetje in de polder

Hmmm het is heerlijk weer. Zonnetje, ik hoor de vogeltjes fluiten en een strak blauwe lucht. Ik ben een beetje rusteloos, heb al even niet meer afgesproken en heb zin in een lekkere geile date. Het is vandaag dinsdag, donderdagavond ga ik daten met een hele dominante kerel. We hebben al heel wat geile chats en telefoongesprekken gehad en als ik aan hem denk word ik al nat. Hij is degene die me in één telefoongesprek vier keer klaar heeft laten komen dus dat ziet er veelbelovend uit. Maar goed, dat is pas donderdag en het is nu dinsdag.
Ik wil nu een lekkere beurt.

Ik ga maar even douchen en neem mijn favoriete vibrator mee. Onder de douche speel ik met mijn klitje en zet de douchekop op mijn kutje.... Keihard trekkend aan mijn tepels kom ik voor de eerste keer die dag klaar. Dan word het tijd voor mijn vibrator, er zit een zuignap aan en die zet ik op de goeie hoogte op de tegels. Ik ga met mijn rug ernaar staan en beweeg naar achteren. Ik voel hem zo mijn kutje inglijden en met een beetje fantasie bedenk ik me dat er een heerlijke kerel achter me staat die me lekker vol staat te pompen. Steeds harder, steeds dieper en met de straal van de douche op mijn klitje kom ik weer heerlijk klaar.

Onder de douche vandaan droog ik me af... gek maar ik ben nog niet helemaal bevredigd...zal ik nog even lekker op bed???? Nee, besluit ik, ik doe mijn geishaballetjes in mijn kutje en ga lekker een eindje wandelen. Ik trek een kort rokje aan, geen slipje want die gaat toch alleen maar nat worden en een strak hemdje. Eronder een paar makkelijke schoentje en gewapend met mijn telefoon en sigaretjes ga ik fijn een eindje wandelen. Muziek in mijn oren, even lekker in mijn eigen wereldje.

Ik loop de spoorwegovergang over en dan pak ik het "oude" wandelpad. Kijk rustig in de rondte en zie allerlei beesten die het druk hebben met de voorplanting... Hmmm daar word ik alleen maar nog geiler van. Ik voel dat de balletjes ook goed hun werk doen, langs mijn benen loopt al een spoortje van mijn natte geil... Na een paar honderd meter loopt het pad een klein bosje in. Allemaal oude bomen, het is erg dicht beplant en glimlachend denk ik aan al die keren dat ik daar lekker heb liggen neuken. De muziek staat lekker hard en ik beweeg me sensueel op de klanken van een lekker braziliaans zomers nummer. Opeens heb ik het gevoel dat ik niet meer alleen ben. Hmmm ik beweeg me nog wat lekkerder en krijg ineens trek in een sigaretje. Ik besluit om naar de open plek te lopen. Die is midden in het bosje en er liggen wat omgevallen boomstammen. Vanaf het pad is het niet te zien en s avonds kan je er heel wat stelletjes tegenkomen !

Ik loop door de struiken en ga op een van de boomstammen zitten. Met mijn rug naar de ingang. En opeens zie ik twee schaduwen voor me op de grond. Als ik me om wil draaien word mijn hoofd tegengehouden... Niet kijken trut... hoor ik.... Hmm de stem komt me wel vaag bekend voor en ik besluit om niet te kijken. Terwijl mijn hoofd stevig vast word gehouden voel ik twee handen op mijn borsten. Mijn tepels die al die tijd tegen de stugge stof schuurden zijn al erg gevoelig en keihard. Als de handen mijn tepels beroeren kreun ik hard... tegen mijn wil in...

Oooh je vind het lekker he.... geil krengetje... hoor ik in mijn oor. Ja.... ik weet het, het is Paul. Met hem heb ik menig avontuurtje beleefd hier. Ik lach, hoi Paul, dat is nu ook toevallig. Nee hoor lacht hij, we hebben je al gevolgd vanaf de spoorwegovergang. Wie heb je bij je?? vraag ik... daar kom je nog wel achter lacht hij.... en trekt mijn topje over mijn hoofd. Hij maakt er een blinddoek van en doet hem voor mijn ogen. Hij weet allang hoe geil ik daarvan word... Nu laat hij mijn hoofd los en ik ga staan. Ik sta voor hem in alleen mijn rokje en hij tilt hem een stukje omhoog. Hmmm sletje... wandelen zonder slipje is vragen om moeilijkheden zucht hij. Hij wrijft over mijn kutje en voelt het touwtje van mijn balletjes.... Voorzichtig trekt hij eraan...en begint te lachen... Hee die heb ik nog eens voor je gekocht toen we onze eerste date hadden! Hij stopt ze in mijn mond... hier sletje proef je eigen geil maar eens....

De andere man speelt nog steeds met mijn tieten en hij kreunt... Ooow wat heb jij lekkere volle tieten... Ik word steeds geiler van het idee dat er een onbekende man aan mijn tieten zit. Hij draait me om en doet het rokje wat hoger om mijn middel. En oooow... lekkere volle billen.. Terwijl hij dat zegt geeft hij een flinke klap op mijn rechterbil. Met zijn andere hand knijpt hij keihard in mijn linkerbil....Ik geef van de schrik een gilletje.. Oooh dat vind je lekker??? en hij gaat nog even flink door... Dan trekt hij me mee en laat me gebukt over een dikke boomstam staan. Mijn benen lekker ver uit elkaar en hij houdt zich even lekker bezig met mijn inmiddels gloeiende kontje... Paul is inmiddels omgelopen en duwt zijn halfstijve lul in mijn mond. Pijp me maar even lekker stijf sletje.... En hmmm dat doe ik graag. Hij heeft een enorme lange dikke lul en ik geniet ervan om hem in mijn mond steeds stijver te voelen worden. Paul kreunt... het is alweer veel te lang geleden schatje.... We moeten elkaar maar weer wat vaker zien... Ik knik driftig... dank zij Paul heb ik ontdekt dat vreemdgaan erg lekker en spannend kan zijn.

Ik hoor hoe de man achter mij zijn broek open maakt. En ben erg benieuwd wat daarin zit. Ik hou mijn hand op, wil wel voelen wat hij voor me heeft.
Gelukkig snapt hij wat ik bedoel en komt wat dichterbij zodat ik hem rustig kan betasten. Hmmm hij is niet overdreven groot maar wel ontzettend dik... In gedachten voel ik hem al mijn kutje vullen. Hij draait me om en ik ga wijdbeens op de boomstam zitten. De mannen komen allebei naast me staan en ik pijp en streel die twee heerlijke lullen. Ondertussen voel ik vier handen die mijn kutje en kontgaatje lekker aan het verwennen zijn. De vreemde man pompt vier vingers in mijn kutje. Wow wat een nat sletje ben jij zeg zegt hij bewonderend... Paul lacht.... ik zei het toch toen ik haar zag lopen??
Paul komt naast me zitten en trekt me op zijn schoot. Langzaam vult hij mijn kutje met zijn enorme lul en ik begin hem gretig te berijden. De andere man knijpt keihard in mijn tepels en in mijn klitje.... Paul pompt als een bezetene en het duurt niet lang... Ik kom voor de eerste keer gillend klaar. De man staat te genieten en zucht als hij mijn geil rond ziet spuiten. Wow... zucht hij. Mag ik nu??? Paul lacht en maakt plaats voor zijn vriend.... Ik heb even moeite met de enorme dikte van zijn lul maar al gauw voel ik hem diep in mijn kutje zitten. Hmmm helemaal gevuld met die dikke paal..... Paul staat voor me en ik open mijn mond... Nou dat is niet tegen dovemansoren gezegd.. Hij ramt hem diep achterin mijn keel. Even kokhals ik maar al gauw ben ik er weer aan gewend.

De man is lekker aan het pompen en vraagt of ik zijn stamper ook in mijn kontje wil hebben. Paul schiet in de lach en vertelt de man dat ik wel heel erg nauw ben.... en gezien zijn formaat... De man lacht en vertelt dat het wel een uitdaging is.... Terwijl hij me lekker neukt stopt hij twee vingers in mijn kontje.... Flink veel speeksel erop en hij rekt me heerlijk op.... Ik kom al snel weer klaar want ik vind het heerlijk als mijn kontje ook verwend word.. En droom nog steeds van een sandwich... maar tot nu toe is dat nooit gelukt. Hij duwt me van zich af en verteld dat ik maar weer even over de boomstam moet buigen. Hij blijft mijn kontje verwennen en al snel zitten er vier vingers in mijn gaatje... Hij spuugt een paar keer flink en blijft masseren... heel rustig en heel lekker !! Ik lig inmiddels te jammeren... mijn open kutje tegen de ruwe boomschors aan... heerlijk !!! Hij vertelt paul dat hij eerst mag... even de boel oprekken en hij trekt mijn billen wijd uit elkaar... Paul fluit... je gaatje staat al lekker open wijffie.... en voorzichtig schuift hij zijn lul naar binnen. Even voelt hij weerstand maar als hij even doorduwt zit hij er diep in ! Ooooh schatje zucht hij en hij begint me rustig te neuken. Ik lig helemaal te kronkelen en hij gaat steeds harder, steeds dieper.... Mijn god, wat is dit heerlijk denk ik en ik schreeuw hem toe dat hij harder moet gaan..Paul ramt nu als een bezetene en schreeuwend spuit hij mijn kontje vol.
Hij trekt zich terug en loopt om de boomstam heen. Hij houdt zijn lul bij mijn mond en ik lik hem helemaal schoon.

Dan voel ik dat de man achter me gaat staan en voorzichtig neemt hij Paul zijn plekje in... Ik hou mijn adem in... zou het gaan... ontspan sletje gromt hij en langzaam voel ik hem steeds dieper gaan... Ik voel zijn ballen tegen mijn kont en opgelucht laat ik mijn adem ontsnappen. Zo nu zal ik je eens laten voelen wat anaal is...gromt hij en pakt me bij mijn heupen.... Keihard is hij me nu aan het neuken... trekt mijn billen uit elkaar zodat hij nog dieper komt. Hij trekt me van de boomstam af en terwijl hij nog in me zit draaien we om. Ik zit nu op zijn lul gespiest en hij speelt met mijn kutje.... Trekt aan mijn schaamlippen, knijpt in mijn klitje....
Dan houdt hij even stil en ik voel hoe Paul tussen mijn benen komt staan... Hij zet zijn lul voor mijn kutje en ik gil het uit terwijl hij langzaam maar zeker mijn kutje inglijdt... Zo sletje gromt de man... hier heb jij je sandwich... en geloof me, eenmaal een zwarte lul in je kont en je wilt niet anders meer.... Ik brul het uit... gotver al is die groen... ga door !!! Neuk me... allebei zo hard als je kunt... ik wil jullie morgen nog voelen.... Ze zijn nu echt keihard bezig... heerlijk ongeremd geil... Paul bijt keihard in mijn tepels.... De man onder me knijpt me keihard in mijn dijen.... en ik kom brullend klaar... De tranen lopen over mijn wangen... wat is dit goddelijk !!! Zo lekker ben ik nog nooit geneukt. Ik lig te jammeren... blijf maar komen en alles kleeft van mijn geil.... Paul is net klaargekomen dus die blijft gaan nu.... Hij verteld me dat ik hem niet meer moet vergeten... en dat ik zijn sletje ben... en ik vanaf nu moet doen wat hij wil... De man bijt in mijn oren en vertelt me dat hij zeker nog wel vaker met Paul mee zal komen, dat ik een geile neukhoer ben en dat hij me ook wel even voor wil stellen aan zijn vrienden. Want die houden wel van die sletjes zoals ik... Ik knijp mijn kont samen... en smeek hem om vooral niet te stoppen. En smeek hem om vooral veel vriendjes mee te nemen !

Paul laat zich uit me glijden en trekt me van zijn vriend af... hij laat me op mijn knietjes op de grond zitten, mijn kont in de lucht en mijn hoofd omhoog. Aan mijn haren dwingt hij me om hem te pijpen... Terwijl de man achter me gaat zitten en me nu als een bezetene aan het berijden is. In mijn kontje, dan weer in mijn kutje... en weer terug naar mijn kontje... en zo gaat hij maar door... Tot hij uiteindelijk brullend mijn kontje volspuit... en ik als een plumpudding in elkaar zak... door mijn hele lichaam voel ik nog die twee heerlijke neukstaven.... Eindelijk maakt Paul mijn blinddoek los en kan ik eens zien wie die andere kerel is die me geneukt heeft.... Wow en zwart is ie zeker !!! En wat een heerlijk apparaat heeft hij !! Hij komt naast me op de grond liggen en ik lik hem helemaal schoon... Hij legt me op mijn rug neer en rustig neukt hij me nog even naar de zevende hemel.. Ik kijk me ogen uit... zo lekker die zwarte lul in dat witte kutje van me.... Hij geniet er ook zichtbaar van en als ik na een tijdje weer klaar kom en hem weer helemaal onderspuit trekt hij zich terug. Paul en hij gaan staan, ik lig op de grond en ze trekken zichzelf nog even af en spuiten me helemaal onder... Dan kleden ze zich aan en laten mij achter... doodmoe, helemaal suf geneukt en nog even flink nagenietend... Na een poosje bijkomen kleed ik me weer aan en loop weer terug naar huis.. Een beurse kut, een zere reet en overal blauwe plekken.... maar wat was dit heerlijk !
En voor zaterdag heb ik een afspraak met ze gemaakt, bij de vriend van Paul en hij zal zorgen dat er wat vrienden zijn ! Ik kan niet wachten !!
Story URL: http://xhamster.com/user/jolandazh/posts/105411.html