This is a print version of story De in sluiper deel 1 (voor kinky vouwen(van kinky by kromme67 from xHamster.com

De in sluiper deel 1 (voor kinky vouwen(van kinky

Een man sluipt bij jullie binnen en overmeestert jullie.
Je man wordt naakt in een stoel gezet zijn armen op zijn rug over de rugleuning aan de stoel vast,en zijn benen over de arm leuningen ook aan de stoel vast,en zijn mond af getapt zo dat hij niets kan anders kan doen dan kijken.
Jou handen worden op je rug bij elkaar gebonden en zo dat ze omhoog wijzen daarna worden je ellebogen bij elkaar gebonden zo dat je met je borsten flink vooruit staan.
Dan loopt hij een paar keer om je heen, je lichaam betastend en op je billen en borsten en tik of twee.
Hij zegt tegen jou dat jullie eens wat pret gaan hebben en dat jij precies gaat doen wat hij wil,terwijl hij dit zegt streelt hij met een rijzweep je gezicht zakt af naar je nek en over je rug naar je billen daar aan gekomen vraagt hij jou of je dat begrepen hebt,en zonder je antwoord af te wachten krijg je met die zweep een tik op je rechter bil.
Niet echt hart maar wel zo hard dat je even naar adem hapt, en omdat je daar door niet antwoord vraagt hij het noch een keer maar slaat dan op je linker bil.
Dan laat hij je even staan en loopt naar de keuken en komt terug met een fles olijfolie.
Legt de zweep net buiten jou zicht meent de fles en begint je in te smeren, eerst je nek dan je borsten waar bij hij je tepels een even tussen duim en wijsvinger neemt en er in knijpt,dan je buik tot aan de schaam streek.
Nu glimt de voor kant en gaat hij naar je rug en de armen die daar op liggen als hij bij je billen is zegt hij dat je moet bukken terwijl hij dit zegt krijg je een tikje op alleen je rechter tepel met de zweep,van boven naar beneden.
Dan laat hij olie over en tussen je billen lopen, eerst word de olie over je billen uit gesmeerd vergezeld met een paar lichte tikken met zijn hand dan tussen je billen en oefent hij even met een vinger wat druk uit op je achterdeurtje.
Als hij daar mee klaar is zegt hij je dat je gebukt moet blijven staan en je benen moet spreiden en smeer hij je benen in en als laatste neemt hij een flinke hoeveelheid olie op zijn hand en grijpt van achteren in je kruis waar hij de olie in smeert/masseert en een paar keer een of twee vingers bij je naar binnen laat glijden,als dat goed glijd laat hij drie vingers in je poes glijden en steekt zijn duim in je kontje en laat hij zijn hand flink draaien en heen en weer bewegen.
In eens stopt hij (het liefst net voor je orgasme) pakt zijn zweep en krijg je een tik op alleen je linker tepel van beneden naar boven met de mededeling dat je moet gaat staan.
Pakt hij een tepelkettinkje met klemmen en plaatst die op je tepels,pakt het kettinkje geeft je een tik op je billen en laat je voor je man een paar keer heen en weer lopen sturend met het kettinkje en op je billen tikkent met de zweep zo dat je moet blijfen lopen.
Terwijl hij tegen je man praat, dat je een glimmende geile slet bent en je maar eens flink gebruikt/misbruikt moet worden.

einde deel 1

er volgt een deel twee als er vraag naar is.
dus wil je weten hoe dit verder gaat laat wat van je horen.
voorstellen of iedeeen zijn welkom.


Story URL: http://xhamster.com/user/kromme67/posts/10319.html