This is a print version of story Tegen de wil van de jonge vrouw by nylonhenk from xHamster.com

Tegen de wil van de jonge vrouw

Ik kan er tot nu toe moeilijk over praten en ben nu blij dat ik iemand heb gevonden die naar me luistert en waar ik mijn verhaal aan kwijt kan. Ook al vertrouw ik niemand meer is het toch wel prettig dat ik contact heb met deze persoon.
Zoals gezegd kost het me moeite om te vertellen dat ik ben verkracht, eenvoudig ben verkracht door een man die ik ook vertrouwde. Het zal ook wel een beetje mijn schuld geweest zijn. Als je chat, vervolgens gaat daten en mee naar huis gaat, weet je wat er komt... Ik denk niet ik me ooit nog in zo’n situatie zal begeven.

Het is bijna 2 jaar geleden gebeurd. Ik was toen 18 en kende de man van chatten. Hij had me toegevoegd op MSN omdat ik erg naïef mijn MSN gegevens op internet had staan. Hij was toen begin 40 denk ik en ik had al een aantal maanden met hem gechat Dat was erg opwindend, we deden vaak rollenspelletjes en zo. Eerst gewoon situaties spelen, leraar, leerling en zo. Ik kan er niets aan doen, ik heb nu eenmaal iets met oudere mannen, hoewel een man zou oud als hij had ik nog niet gehad. Ik deed het, toen ik 15 was met een vriend van 28, dus een leeftijdsverschil van 13 jaar.

Ik was nieuwsgierig naar hem en uiteindelijk spraken we over een ontmoeting tussen ons. Hij liet doorschemeren dat hij wel seks met me wilde en ik heb dat niet afgewezen maar liet het wat in het midden door 'wie weet...’ te zeggen als hij seks ter sprake bracht. Hoewel ik al seks heb vanaf mijn 13e toen ik voor de eerste keer neukte met een vriendje van 14 en daarna nog een aantal verschillende mannen en jongens heb gehad was ik toch terughoudend om het ook meteen met hem te doen.

Ik ging op een zaterdag in juni met de trein vanuit mijn woonplaats naar Utrecht waar ik hem om 12 uur in een café in het centrum ontmoette. Ik had een rokje aan en een T-shirt want het was in juni prachtig weer, verder gympen en mijn ondergoed. Hij nodigde me uit bij hem nog wat te drinken, echt alleen drinken. Ik had ja gezegd, want ik zag hem ook wel wat zitten. Hij was een keurige nette man om te zien en ik vertrouwde hem helemaal. Ik vond hem leuk en wilde wel seks met hem, ik wilde best een rollenspel zoals we op de chat al eens hadden gespeeld, ‘live’ met hem doen. Ik was wel vaker een nacht weg als ik bij een vriendin blijf slapen, dus mijn afwezigheid zou niet echt opvallen.

Na een klein uurtje gezellig te hebben geklets in dat café gingen we naar zijn huis, dat was op loopafstand van het centrum. In zijn huis kreeg mijn gedachte steeds mee vaste vorm. Ik was geil en nat en wilde seks met hem. Het ging echter niet zo als ik had gewild.
Hij schonk een Cola voor me in en uiteindelijk kwam ik, vastgebonden op zijn bed, bij. Hij moet een d**g in mijn drankje hebben gedaan waardoor ik van de wereld ben geraakt. Vreemd dat hij dat had gedaan, want ik had zo graag seks met hem gehad. Achteraf denk ik dat hij me door die d**g natuurlijk wel langer daar heeft kunnen houden en dingen met me wilde doen die ik normaal misschien niet zou willen. Ik blijf het vreemd vinden.

Ik denk dat een kwartiertje heeft geduurd tot ik ‘in slaap’ viel. Toen ik bijkwam zat hij op de rand van het bed, met een glaasje water. Ik lag op het bed vastgebonden met een dik, soepel touw dat uiteindelijk wat vervelend ging zitten maar geen pijn deed. Ik lag helemaal uitgestrekt met mijn armen en benen wijd. Ik was naakt en hij was ook bloot, ik herinner me in ieder geval zijn halfslappe pik. Kennelijk had hij me uitgekleed.

Ik was verbaasd en ook nog half verdoofd. Ik heb geen idee hoe lang ik verdoofd ben geweest, een uur of zo er was geen wekker in de kamer, maar in ieder geval lang genoeg voor hem om me naar zijn bed te dragen, me te ontkleden en vast te binden. Ik had geen flauw idee waar hij m’n kleren gelaten had.
Ik was erg dorstig van die d**g… en had ook nog een prop in m’n mond (tegen het schreeuwen). Hij legde de situatie uit, toonde een mes, en zei dat ik beter niet kon schreeuwen. Pas toen ik knikte dat ik dat begrepen had, ging de prop uit mijn mond en kreeg ik wat water. Het was natuurlijk klinkklare bedreiging waar een zware straf op staat en dan ook nog vrijheidsberoving en verkrachting... minstens 10 jaar, nou ja, dankzij mij is hij er uiteindelijk mee weggekomen...
Toen ik had gedronken ging hij over m’n borsten en kutje strelen en hij zei dat hij seks met me ging hebben en dat ik me maar niet teveel moest verzetten.
Ik smeekte hem me te laten gaan, maar dat hielp dus niet… ik kon wel janken maar dat gunde ik hem niet.

Hij dwong me hem stijf te pijpen en hij ging met z'n vingers bij me naar binnen. Hij hing wat boven me, het leek wat op 69 en terwijl hij me vingerde moest ik hem pijpen. Het vingeren was ergens wel lekker... ik was natuurlijk al flink nat omdat alles tot de d**g erg spannend was en hij was schoon dus het pijpen was niet vies of zo. Hij was net als ik helemaal geschoren. Toen hij stijf was zag ik dat zijn pik kort en dik was, ik schat zo’n cm of 16 lang, hij was wel mooi geaderd. Vervolgens ging hij tussen m’n benen zitten, legde z’n eikel tegen m’n kutje en neukte hij me. Ik liet het gebeuren en lag als een plank onder hem. Hij neukte me flink hard, maar kon niet al te diep in me komen omdat ik niet meewerkte. Na 10 min kwam hij klaar en hij zei “volgende keer beter je best doen als je heelhuids naar huis wil”. Ik was niet klaargekomen en moest hem schoonlikken waarna hij de kamer uit ging.

Na een half uurtje, zoiets, kwam hij terug, nog steeds naakt, en maakte hij mijn armen en 1 been los. Hij zei dat ik wat beter mee moest werken. Ik vroeg wanneer ik weg mocht, hij zei als je goed meewerkt over niet al te lang. Vervolgens ging hij me likken, hij likte zijn eigen zaad uit mijn kutje. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij er wel wat van kon, ik vond het enorm lekker maar ik deed m’n best het niet te laten merken. Ondanks mijn tegenwerking duurde het een dik half uur maar toen kon ik het niet meer houden. Hij was er op uit om me klaar te beffen en dat heeft hij uiteindelijk voor elkaar gekregen. Ik voelde me er helemaal niet prettig bij, het was meer een lichamelijk orgasme, geestelijk deed het me niets, nee erger nog ik vond het nogal gênant.

“zie je wel dat je d’r van kan genieten als je een beetje meewerkt” zei hij trots en hij vertelde me dat ik een lekker kutje heb.
Ik bloosde alleen, nog nahijgend van mijn orgasme.
Toen moest ik in doggypositie gaan zitten en neukte hij, ik denk wel een half uur, in m’n kutje. Na verloop van tijd voelde het wel wat ruw. Hij had een behoorlijk uithoudingsvermogen maar toen was het nog niet klaar. Hij stak zijn pik in mijn kontje en dat deed wel pijn. Ik had al eerder anale seks gehad en dat vind ik normaal wel lekker, en niet alleen omdat het fijn is om je partner te plezieren, maar ik had het daar nog nooit zonder glijmiddel gedaan. Dus hij gleed nu ‘droog’ in mijn anus en ging me eerst neuken met alleen de eikel er in, en langzaam dieper tot ik na iets van 10 min zijn ballen tegen m’n kont voelde. Hij neukte me zo’n half uur in mijn kont en na een uur achtereen neuken kwam ie tot zijn 2e orgasme in mijn kont.

Het was best uitputtend en gelukkig mocht ik daarna van hem douchen. Daarna bond hij me weer met 1 been vast aan bed. Hij liet me alleen en ik mocht tv kijken. Hij had de kamer ook op slot gedaan.
Uiteindelijk, zo rond etenstijd kwam hij met 2 pizza's de slaapkamer binnen, want in die kamer gebeurde alles. Naakt hebben we die samen gegeten. Ik vermoed dat hij die pizza’s heeft laten bezorgen.
Na het eten pakte hij me bij m’n kutje en hij voelde dat ik een beetje nat was. Ik weet ook niet hoe dat kan. Hij gaf me zijn lege bierflesje en dwong me om mezelf daarmee te neuken. Het voelde vreemd, vooral omdat ik het vroeger daar vaak mee deed, voordat ik een dildo had. Toen ik zo’n 14 was deed ik dat elke week wel toen nog niet helemaal er in, dat was denk ik rond m’n 15e /16e.
Nu, bij hem ging het flesje er helemaal in, dat moest van hem, maar ja, vanaf mijn 14e heb ik geoefend, eerst met kaarsen, stiften, pennen, en vingers en daar na met bierflesjes, vervolgens met een dildo.

Ik geneerde me weer toen ik masturberend met dat flesje m’n 2e orgasme kreeg, Zijn pik werd er ook superhard van. Hij stond bij het voeteneind en ik was zo opgewonden dat ik uit mezelf de behoefte had hem te pijpen, hij bood ‘m niet aan. Na mijn orgasme haalde hij de fles uit m’n kut en stopte z’n pik er in. Hij was nog stijver dan eerst, ondanks mijn opgerekte, wijde kut voelde ik hem goed, ik voelde z’n eikel tegen m’n baarmoeder stoten. Hij kwam op me liggen en ik draaide mijn hoofd weg om niet met hem te tongen of zelfs maar te zoenen, want daar wilde ik al helemaal niets van weten. Na een half uur kwam hij voor de derde keer klaar. Vlak voor hij kwam haalde hij z’n pik er uit en spoot over mijn borsten. Ik moest ze schoonlikken. Hij had veel zaad en alles plakte en glom en ik moest hem ook schoonmaken en alles doorslikken. Toen ik zijn pik aan het schoonlikken was werd hij weer stijf. Hij zal wel viagra of zo gebruikt hebben of hij moet gedacht hebben 'nu er eentje op mijn bed ligt, moet ik mijn kansen grijpen'.

Hij legde m’n benen zo'n beetje in m’n nek en ging weer op me liggen, nu met z’n eikel weer bij m’n sterretje. Als je zo ligt voel je het enorm als hij je zo in je kont naait en al helemaal zonder dat hij eerst rustig aan doet. Bruut zit hij met zijn pik in mijn droge kont en zo nu en dan haalde hij z’n pik er uit voor een paar stoten in m’n kut, om ‘m daarna weer in m’n kontje te stoten. Ik voelde me net zoals de hele dag eigenlijk, half geil, half vernederd maar het gewissel van ‘gat’ vond ik eerlijk gezegd best lekker, had ik nooit eerder meegemaakt. Hij ging maar door, ik had geen enkel idee van tijd maar het werd al donker buiten. Op een zeker moment trok hij zijn pik uit mijn kont en moest ik ‘m klaar pijpen. Ik vond dat een nogal vies idee en gelukkig had ik me overal uitgebreid gewassen tijdens het douchen. Het idee was dus vies, maar ik merkte niks anders dan anders. Hij kwam klaar in mijn mond of beter gezegd in m’n keel haast. Ik schrok wel even maar vond het niet erg, slikken... weg... Ook al was de situatie er bepaald niet naar dat ik er plezier in zou moeten beleven vind ik het toch lekker zijn zaad te proeven en door te slikken.

Daarna bond hij mijn benen weer vast aan 't bed en ging naast me liggen en viel vrij snel in slaap. Het was al ver na middennacht en ik was lichamelijk uitgeput. Van de nacht kan ik me niets herinneren en ik ben er vrijwel zeker van dat er niets gebeurde tot ik rond een uur of 8 wakker werd. Ik lag op m’n zijkant, m’n rug naar hem toe. Hij lag tegen me aan, zijn arm om me heen. Toen ik wakker werd draaide ik me op m’n rug. veel meer dan wachten tot hij wakker werd kon ik niet. Ik lag met 1 arm en 1 been vastgebonden, maar niet heel strak vast, ik kon me bewegen. Toen hij wakker werd vroeg hij of ik trek had. Hij is toen ontbijt gaan maken en kreeg koffie, jus, brood met kaas, dat we samen zwijgend gebruikten.
Vervolgens moest ik mee naar de badkamer en gingen we samen onder de douche. Hij had 1 arm vastgebonden aan de douchestang, en heeft me toen met een washand en de douchekop overal gewassen. Ik moet tot mijn schaamte zeggen dat het best fijn voelde en ik er stiekem van genoot.
Daarna ging hij me scheren ook al was ik al kaal van onderen. Maar hij wou het toch doen, ik weet ook niet waarom, hij werd er in ieder geval wel stijf van.

Nadat hij klaar was droogde hij mij en zichzelf af en nam hij me weer mee naar de slaapkamer. Ik was gevoelloos en liet het allemaal gebeuren. Ik moest op mijn knieën voor hem zitten om hem te pijpen, dat was de 1e keer dat ik wat moest doen buiten het bed. Hij deed behoorlijk ruw, het was meer dat hij me in m’n mond/keel neukte dan dat ik pijpte. Hij hield mijn hoofd beet en trok me over z’n pik en gaf op die manier het tempo aan. Na een minuut of 5 wilde hij neuken. Hij trok me overeind en duwde me voorover op het bed en stootte zich in een keer in me. Ik stond nog op de vloer en voorovergebogen over het bed. Ook het neuken was erg ruw, hij had m’n haren beet en hield me op die manier in bedwang. Hij wilde me dus echt onderdrukken en volgens mij wilde hij dat al die tijd al. Tijdens onze chats had hij wel eens laten merken dat hij daar op kickte, maar daar had ik niet veel aandacht gegeven. Eerlijk gezegd houd ik er wel van om een ondergeschikte rol te hebben, maar toen had ik meer zoiets van 'wanneer mag ik nou naar huis'. Ik had hem dat gevraagd tijdens het ontbijt, 'als ik klaar ben..' had hij geantwoord.

Hij neukte me ruw achterlangs en na een paar minuten moest ik weer voor hem neerknielen en trok hij zich af voor mijn gezicht en snauwde dat ik m’n mond open moest doen en toen hij klaarkwam kwam zijn zaad voor de helft in m’n mond, en de rest in m’n haar, op m’n wangen, neus, overal. Hij had gedurende de nacht weer een aardige zaadproductie gekregen en vroeg me zijn zaad uit te smeren over m’n borsten. Ik zat helemaal onder en dat terwijl ik de helft had doorgeslikt

Ik moest op mijn rug op het bed gaan liggen, “je hebt goed meegewerkt dit weekend Wendy,” zei hij “ik zal je daarvoor belonen”. Hij ging met zijn hoofd tussen mijn benen en gaf me een befbeurt. Hij deed het echt goed en ik moet zeggen dat het allemaal een stuk slechter had kunnen zijn bij een man. Dit was niet vrijwillig, maar achteraf vond ik het wel erg lekker. Dat mocht ook wel blijken want ik kwam vrij snel klaar en hij ging gewoon door met likken na m’n orgasme en dat was weer zo opwindend dat ik na 10 minuten of een kwartier of zo nog een keer klaar kwam. Op zo’n moment vind ik het wel vervelend dat ik zo gevoelig op m’n kutje en klitje ben en zo makkelijk klaar kan komen.

Hij liet me liggen en zei dat ik me moest aankleden. Ik mocht mijn beha en string niet aandoen die hield hij zelf. Hij drukte me op mijn hart wat er ging gebeuren als ik naar de politie stapte. Dan zou iedereen, incl. mijn ouders te horen krijgen hoe we elkaar ontmoet hebben dat ik stoute dingen op het internet doe en zo. Nou ja, ik zag niets in al dat gedoe van een rechtszaak en zo, en al helemaal niet dat dan alles in de publiciteit komt. Ach, ik heb er ondertussen ergens wel vrede mee dat het gebeurd is. Liever had ik natuurlijk dat het niet gebeurd was, maar het helpt mij verder niet bij de verwerking als tegen hem wordt opgetreden.

In mijn blote kontje en zonder beha onder m’n shirt genoot ik weer van mij vrijheid na een vol etmaal. Ik haastte me in de trein en was blij dat ik thuis onder de douche kon.
Zo nu ik het verteld heb voel ik me een stuk beter.
Story URL: http://xhamster.com/user/nylonhenk/posts/100377.html