de pc jongens deel 4

De pc jongens deel 4
De tranen die bij haar waren opgekomen ,waren er van schuld en diepe schaamte . Hopelijk hebben de kinderen behalve haar uitzicht, de sterke geur van de onstuimige seks die ze deze namiddag had gehad met die twee pc jongens, niet geroken. Heel dat lichaam stonk naar seks, nog meer omdat dat zaad deels was opgedroogd door het halfuurtje dat ze na de daad in slaap was gevallen.
Wat die douche van een uur wel had gedaan was dat ze er weer appetijtelijk uit zag. Tussen haar benen voelde het niet zo prettig natuurlijk van dat lange beukwerk van die jonge neger. Dit zou ze wel nog wel een paar dagen voelen, hopelijk heeft Rob haar echtgenoot niet rap zin in seks, dacht ze.
Ze ging na de verkwikkende douche naar de slaapkamer om nieuwe kleren te nemen en meteen rook ze ook hier die bittere zoete smaak van seks, waarop ze onmiddellijk alle ramen open zette. En dan aanschouwde ze het bed, dat zat natuurlijk helemaal onder het sperma. Snel trok ze alle lakens af om er direct nieuwe op te leggen. Ze mocht er niet aan denken dat haar echtgenoot of haar kinderen dit zouden te zien krijgen, hier zag je duidelijk wat er een paar uur voordien gebeurd was. Ook de vibrator die nog steeds aan de computer lag stak ze snel terug in haar nachtkastje.
Uiteindelijk was ze aan het eten kunnen beginnen en juist als ze hiermee klaar was kwam haar echtgenoot binnen van zijn werk. Deze durfde ze eerst nauwelijks een blik gunnen, beschaamd dat ze was, de man die ze zo graag zag, de man waar ze eeuwige trouw aan had beloofd en die ze tot vandaag, letterlijk en figuurlijk had toegepast. Van bij hun prille jeugd, ze waren amper zestien toen ze al een koppeltje waren, ononderbroken. En nu had ze ‘dit’ gedaan met twee tieners dan nog wel, die haar kinderen konden zijn. Akkoord, ze hebben haar wel gechanteerd in den beginne, maar uiteindelijk heeft zij hun gesmeekt om haar te neuken. Het was de eerste keer dat ze dat woord had uitgesproken, uitgeroepen, gesmeekt. Maar ze had op dat moment dat lichaam totaal niet meer onder controle, het voelde alsof het haar geest was die het over genomen had.
Meteen vroeg Rob of de pc hersteld was waarop ze hem voor de eerste keer bekeek, ‘Ja hoor, ze hebben er wel een hele tijd aan bezig geweest’ loog ze. ‘Ze hebben mij alles uitgelegd wat ze gedaan hebben maar daar verstond ik niks van’. Gelukkig, dacht ze opeens, dat Rob aan de telefoon een afspraak gemaakt had met de jongen over de prijs die ze zouden moeten betalen voor het herstel van de computer, dat was 50 euro per uur, anders ging deze vraag zeker komen nu, en daar ze niks betaald had zou dit haar in een lastig parket kunnen brengen.
Van zodra hij klaar was met eten ging hij naar boven en sloeg alle dossiers die nog niet waren opgeslagen, meteen op zijn externe schijf op. Hij mocht er niet aan denken dat hij dit alles kwijt zou geweest zijn. Hij was blij dat die kerels dit hadden opgelost.
Inge keek samen met de kinderen nog wat tv maar kon zich maar moeilijk concentreren op de film die ze aan het bekijken waren. Na een tijdje begon uiteindelijk de aftiteling en kon ze blij naar haar bed na deze vermoeiende dag. Hoe moe ze ook was, ze kon de slaap maar niet vatten, heel dat gebeuren van deze namiddag kwam weer aan haar voorbij. Ze zocht naar fouten bij zichzelf,hoe ze zich laten gaan had, hoe ze zoals de jongens het de hele tijd hadden uitgeroepen dat ze een slet was, een hoer, en ze zich eigenlijk zo wel had gedragen. Zij, de preutse vrouw op deze wereld.
Uiteindelijk dacht ze wat Andy had gezegd: dat dit niet bedriegen was, dat dit enkel lust was en eigenlijk is dat waar, troostte ze zich bij deze gedachte, ik ben helemaal niet verliefd op één van die jongens. Dit was gewoon haar lichaam die dat wilde, en daarbij, dit gaat nooit of nooit meer gebeuren, dit was iets eenmalig zweert ze. Vanaf nu hou ik dat lichaam onder alle omstandigheden in controle, maakt ze zich sterk. Al kon ze niet ontkennen dat ze haar wel ongelooflijk hard hadden laten genieten. En toen viel ze in een diepe slaap
De volgende dag probeerde ze haar gewone leventje weer op te nemen. Ze zat achter haar kassa die morgen, en hier lukte dat natuurlijk vrij goed, er is markt in het dorp, en zo is het in de winkel ook lekker druk. Terug thuis, ze was al de tweede dag op rij aan het stofzuigen en dit enkel om haar zinnen te verzetten, kreeg ze telefoon:‘hallo Inge’ die stem kende ze, het was die van de jonge Andy. Meermaals moest hij haar naam herhalen, sprakeloos was ze . Ze was helemaal niet voorbereid om weer geconfronteerd te worden met die kerels die zich nog geen vierentwintig uur geleden aan haar hadden vergrepen. Ze wist dat ze moest antwoorden en pakt al haar moed bijeen en spreekt: ‘ik wil niet dat jullie mij bellen, ik wil jullie nooit meer zien, laat mij alstublieft gerust’.
‘Een beetje vriendelijker kleine dame, je weet niet eens waarvoor we bellen, of was je niet tevreden over de service die we je gisteren hebben gegeven?’. Ze wist dat deze woorden betrekking hadden in verband met de seks van gisteren maar probeerde toch maar met dit: ‘mijn man was zeer tevreden dat zijn pc weer werkt, bedankt, en nu ga ik afleggen’ probeerde ze hem af te wimpelen.’ Nog heel eventjes Ingetje, wij weten dat je uitgeput in slaap viel na die onwaarschijnlijke seks dat je gekregen hebt van ons, maar ben jij niks vergeten?’
‘Moet jij ons niet wat geld? Je zou kunnen zeggen dat jij ons in natura hebt betaald. Maar was jij het niet die de pull uittrok, je hemdje uit deed, je bh. Je broek niet maar je was maar al te blij dat wij dat deden, zo nat dat die was zeg. En tenslotte was jij het die smeekte om te neuken, dus hier kun je niet mee afkomen’. Ze huiverde bij de gedachte als ze dit alles nog eens in detail hoort. Ze wist natuurlijk dat deze vraag ging komen en vroeg met trillende stem hoeveel ze moet betalen. ‘Honderd vijftig euro’ klonk het. Ze hadden amper een vol uur bezig geweest met die pc, die smeerlappen laten mij zelfs betalen voor de seks,dacht ze. ‘En wanneer kunnen we die komen afhalen alstublieft’? Ze trilde over heel haar lichaam bij de gedachte dat ze weer een confrontatie ging moeten ondergaan en dat wilde ze totaal niet. Heel even kwam het bij haar op om te zeggen dat ze ’s avonds als haar man thuis is, hun geld konden komen ophalen, maar ja , volgens haar echtgenoot was dit reeds afgehandeld.
‘Wanneer’? hoorde ze nogmaals. ‘Donderdag, goed?’ sprak ze fluisterend. ‘We zullen er zijn’. ‘Maar er gaat niks gebeuren é’? voegde ze er snel aan toe. ‘Niks tegen je zin, zoals gisteren’ lachte hij en eindigt het gesprek.
Zelfverzekerd als ze was, er kon haar helemaal niks gebeuren, ik steek dat geld in een envelop en doe de deur open, overhandig deze, deur dicht en klaar is kees. Niks tegen je zin had hij gezegd, en troost ze zichzelf, ik heb helemaal geen zin in iets!! Ik heb een fout gemaakt en dat gebeurd nooit meer!! Dit pompte ze de volgende achtenveertig uur in haar hoofd, en toch was ze bloednerveus.
De donderdagmorgen was er gelukkig weer veel volk in de supermarkt zodat ze niet veel hoefde na te denken. Van zodra ze ‘s middags thuis kwam zette ze zich in de zetel met de envelop naast haar, zodat ze deze zo snel mogelijk zou kunnen afgeven. De hele tijd hield ze de klok in het oog, ze hadden geen uur afgesproken maar ze dacht dat dit weer rond 14u zou zijn. Het werd 15u, 16u, uiteindelijk wordt er aangebeld en rent ze naar de voordeur en doet open, ziet de twee jonge heren staan en krijgt een rilling over haar heen. Dit was de eerste nieuwe echte confrontatie met de jongens die haar zo hadden gebruikt eerder deze week, waarvan ze gehoopt had, dat ze deze nooit meer onder ogen zou moeten zien . Zo snel ze kon steekt ze de brief naar buiten, Andy neemt de envelop aan, waarop zij direct de deur wou dicht doen, maar onmiddellijk stak Ben zijn voet tussen de deur, dit had hij natuurlijk wel verwacht dat ze dat zou doen. ‘Ik heb het geld dat je gevraagd hebt gegeven, ik zou dus willen dat jullie nu onmiddellijk vertrekken of ik bel de politie’ dreigde ze.
‘We gaan snel weg want we hebben niet veel tijd’ en hij kijkt op zijn uurwerk, ‘kijk het is al na 16u, straks staan die kinderen hier van jou en deze zouden ons toch maar beter niet zien zeker?. We willen gewoon iets laten zien dat je wel eens heel erg zou kunnen interesseren’ sprak de neger. Hij haalde zijn cameraatje boven en liet deze tussen de deurspleet door, aan haar zien. Het was de eerste foto die hij had genomen in de slaapkamer waar ze zelf haar pull had uitgetrokken. ‘Wat zou U ventje denken als hij deze zou te zien krijgen, jij op dat bankje, je dikke sweater aan het uittrekken tussen twee jonge kerels?’ Ze wist natuurlijk totaal niet dat ze gefotografeerd geweest is en dacht meteen, als dit alles is dat ze hebben. Haar hart klopte in haar keel, ‘daar is toch niks mee, ik zeg hem gewoon dat het veel te warm was op de kamer en dat jullie mij gingen vertellen wat er anders zou zijn op de pc vanaf nu, dat hebben jullie toch gezegd?.
Dat zou een plausibele uitleg kunnen zijn tegen over hem’ en drukt meteen door naar de volgende foto en zegt, heel stoer: ‘en deze, wat ga je bij deze verzinnen? Meteen sloeg ze haar handen vol ongeloof voor haar mond,waarop Ben de deur weer kon open duwen. Haar ogen puilden uit haar hoofd bij het zien van deze, ze zag dat ze passioneel aan het tongzoenen was met Andy en dit met haar schouders bloot.’ Is het geen tijd om ons even binnen te laten mevrouwtje, wat moeten de buren wel niet denken als ze ons hier zo zien staan op de stoep’. Ze wist dat ze niet veel keuze had en liet de jongens binnen, waarbij deze onmiddellijk naar de huiskamer gingen en zich in de zetel zetten. Om te laten zien dat ze nog meer hadden lieten ze ook de resterende foto’s zien van hoe ze daar vol geil zaad in dat bed lag.
Nu was ze helemaal van de kaart, wat als haar man dit ziet, je ziet duidelijk dat ze zelf haar pull over haar hoofd uittrekt tussen die twee gasten, op de tongkus foto’s zie je heel goed dat het een passionele is en geen gedwongen kus, en erger nog, je ziet dat ze bovenaan ontbloot is. En dan die laatste waar ze met de benen open ligt, waar je de sperma uit haar kut ziet lopen, de rest van haar kleine lichaam vol kwijl. Weer zat ze in de val, wat als deze op het internet zouden verschijnen, haar ouders, de kinderen, in de supermarkt………ze mag er niet aan denken, mijn leven is voorbij, denkt ze. Ze staat te trillen op haar benen maar weet dat ze iets moet zeggen. Ze denkt heel diep na, en zegt: ‘ luister, ik doe alles wat je wil, ik geef jullie nog meer geld’, probeerde ze,’ maar wat ik absoluut niet wil is dat jullie mij aanraken, jullie hebben mij aan de telefoon beloofd dat ik niks moet doen tegen mijn zin, dus zeg me wat ik moet doen om deze van je cameraatje te laten verwijderen?’
‘Eigenlijk heb je niks te willen é meisje, maar goed, we houden ons aan de afspraak dat we je niet zullen aanraken, op één voorwaarde, je gaat naar de badkamer en je trekt dit aan’, en overhandigt haar een plastiekzakje’ en doe dat maar als de bliksem’. Zonder morren, blij dat ze niet aangeraakt gaat worden, dan kan er ook niks gebeuren, trekt ze naar de badkamer. Nu de knullen alleen waren hadden ze het over die alweer saaie kledij die ze droeg, dat ze zeer benieuwd zijn of ze dit wat ze haar hebben gegeven wel zou durven aantrekken, maar ze weten dat ze weinig keus heeft .
In de badkamer trekt ze snel haar kledij uit, trekt het zakje open en vol ongeloof ziet ze wat zich daar in bevindt. ‘Moet ik dit aan’?? denkt ze, en legt de twee kledingstukjes op het bad. Als eerste neemt ze het shortje die ze meteen over haar benen naar boven trekt maar dit lukte niet. Ze had geen keuze, die onderbroek moet eerst uit. Voor het eerst heeft ze spijt dat ze niet modern is, moest ik nu een string dragen, dacht ze bij zichzelf, kon ik dit ding daar makkelijk overtrekken. Onderbroek uit, broekje dat zij hadden gegeven opnieuw aan maar nu over haar blote kont. Ze neemt het volgende spulletje en beseft meteen dat het ook zonder bh zal moeten als ze dit over die super grote borsten van haar wil trekken. Ze verwijderd haar bh en met al de moeite van de wereld lukt het haar om dit minuscuul topje aan te trekken. Uiteindelijk past het dingetje zich perfect aan bij de rondingen van haar lichaam. Ze bekijkt zichzelf in de spiegel en wordt vuurrood en denkt: ‘no way, no fucking way, hier ga ik niet mee naar beneden. Die twee hengsten worden gek als ze mij zo zien, die gaan mij bespringen, zelfs een hoer trekt dit niet aan’.
Alsof ze het wisten dat ze zich aan het bedenken was riep de neger van beneden : ‘waar zit je, we hebben niet veel tijd hadden we gezegd, of helpt het als we het eerste fotootje verzenden naar het mobieltje van je lieve echtgenoot, we kunnen er een berichtje bij plaatsen dat er nog zullen volgen’. Zonder nog een seconde na te denken stormde ze als een bezetene naar beneden, zo hard roepend dat zelfs de buren het zouden kunnen horen: ‘nee niet doen ik kom er aan’.

Nog??
Zorro5789@gmail.com

86% (10/2)
 
Posted by zorro123456
7 months ago    Views: 379
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Rene-Cock...
retired
7 months ago
Ik zou zeggen deel de foto's van dit geile sletje met ons.. :)