de pc jongens deel 3

De pc jongens deel 3
Uiteraard moeten jullie 1 en 2 ook gelezen hebben.
De neger bleef haar maar kussen, tongzoenen deed ze eigenlijk niet graag maar dit was zo anders, was het door zijn dikke lippen, was het door de opwinding, de nieuwe sensatie die door haar lichaam raasde dat ze hier zo nu gretig in mee ging? Andy fluisterde in haar oor dat hij benieuwd was naar de rest van dat kleine lichaam,’ ik heb als je daarstraks voor ons uit de trap op ging, gezien dat je ook een prachtig kontje moet hebben’. Toen ze dit hoorde deed ze verschrikt haar ogen open, denkend , ze gaan nog verder dan dit, maar de lust die ze in haar buik voelde was sterker dan haar geest op dit moment.
Nu was het de beurt aan Andy om haar te kussen en ook deze beantwoorde ze, Ben had weer zijn cameraatje ter hand genomen en pakte close ups van haar mond. Dit was geen gedwongen kus, dit was er één van pure geilheid . Ben sprong recht van het bankje en stapte naar het huisvrouwtje haar nachtkastje en haalde haar speeltje hier uit zonder dat zij dit merkte. Hij zette zich vervolgens weer naast haar,en sprak: ‘nooit gedacht dat jij zo een slet bent, zie je hier zitten op dat bankje van jou, een neger die aan je tieten zit,mijn vriend die je een tong draait, je kent ons amper een uurtje en je bent al zo geil als de pest, kijk naar die tepels van jou, je blinkende oogjes, en we hebben nog niet eens in die broek van jou gezeten. Jij bent helemaal geen preuts dingetje zoals we eerst dachten als we hier aanbelden, jij bent een geile teef’.
Ben had ondertussen een por op de rug gegeven van zijn vriend, deze bleef gretig verder zoenen maar opent zijn ogen, en triomfantelijk liet Ben zien aan hem wat hij zopas uit haar nachtkastje had gehaald. Meteen onderbrak Andy de kus ,ze namen in één beweging beiden een been van haar vast, legden dit op een knie van hun, zo zat ze in één flits wijdbeens tegen de jongens.’ Kijk eens wat ik in je kastje heb gevonden, weet jouw man dit wel’? Nu ze het woord man hoorde kreeg ze opeens weer een heldere geest, haar man die ze zo graag zag, waarmee ze al heel haar leven samen was, nooit had ze iets anders gehad dan met hem. Lichtjes begon ze te wenen ‘alstublieft laat me los, ik wil mijn echtgenoot niet bedriegen, ik zie hem heel graag’, smeekte ze. Andy die zag dat ze weer een beetje de grip aan het verliezen waren met haar, sprak: ‘dit is helemaal niet bedriegen,dit heeft niks te maken met liefde, dit is gewoon je lichaam volgen, geniet van dit moment, je lijf snakt naar affectie.
Ben zijn geduld was stilaan op, nam het speeltje en zette het aan, en bracht het meteen brutaal tussen haar benen op de juiste plaats door haar spandexbroek heen. Haar reactie was heel hevig, meteen stak ze haar heupen de lucht in, ze was natuurlijk al heel opgewonden van wat ze reeds had moeten ondergaan, en nu dat vibrerende ding op haar clitoris . Ze voelde onmiddellijk dat dit geen minuut zou duren voor ze hier haar eerste orgasme van de dag zou hebben. Op dat moment gaat haar mobieltje af, waarop Andy die meteen beet greep ,liefje, kwam op het display, ‘Wie is liefje?’ vraagt hij , ‘dat is mijn man’ sprak ze. Andy duwde meteen op de opneemknop en bracht het mobieltje aan haar oor. Ben zette even de vibrator af waarop zij met natrillende stem van de sensatie die ze zopas had:’ hallo, ja die zijn hier nog, ik denk dat ze ver klaar zijn, ja ze gaan hem wel kunnen repareren hebben ze gezegd’ sprak ze. Opnieuw zette de neger de vibrator aan, meteen schoot haar bekken opnieuw de lucht in, en begon ze hevig te zuchten, te kreunen ’nee niks ik ben gewoon een te zware zak van de supermarkt aan het versleuren’ loog ze in het mobieltje. Hieruit hadden de twee natuurlijk door dat ze dit braaf huisvrouwtje volledig in hun macht hadden, dat ze geen woord repte over wat ze hier aan het beleven was in hun slaapkamer, dat ze zelfs loog tegen haar man.
Zij besefte nu wel dat ze dit gesprek zo snel mogelijk moest afronden, of dat haar echtgenoot aan de andere kant wel eens rechtstreeks getuige zou kunnen zijn van hoe ze het hier dadelijk ging uitschreeuwen van het genot door dat vibrerend ding tussen haar benen. ‘Ja ok tot straks, ik zie je ook graag’. Andy, die de telefoon de hele tijd tijdens het gesprek tegen haar oor had gehouden, wist dat hiermee het gesprek ten einde was,en zette het mobieltje uit. Meteen schreeuwde zij het luidkeels uit,ze moesten haar beiden stevig beetnemen zodat ze niet zou vallen, zo hoog stak ze haar bekken in de lucht bij dit eerste orgasme. ‘Zie eens wat een geil loeder jij bent, jij bent een totaal gefrustreerd wijf, dat lichaam van U smeekt gewoon om gebruikt te worden, je liegt zelfs tegen je ‘’liefje’, ben een zak aan het versleuren, goed gevonden hoor’. Naschokkend van haar orgasme drongen deze harde woorden niet echt door tot haar, maar eigenlijk kon haar op dit moment niks meer schelen, ze begon de eerste keer deze namiddag te beseffen dat deze pubers gelijk hebben. Nooit had ze bij haar eigen man een orgasme gekregen, en nu had ze dat hier zojuist beleefd met twee vreemde mannen nota bene.’ ‘Ze heeft verdorie nog niet eens haar broek af, wat voor een hete truffel ben jij zeg, en kijk es naar die broek van jou, jij bent gewoon zeikenat ‘. Alle drie keken ze naar haar kruis, en inderdaad die was kletsnat van haar lichaamsap.
Bij deze zetten de jongens haar benen terug op de grond, en commanderen haar om op het bed te gaan zitten. Onmiddellijk zette ze zich gewillig recht en kroop ze op het bed. ‘Wij willen dat je op handen en knieen gaat zitten in dit echtelijke bed van jou, in het midden en dit met je kont naar ons gericht’. Opnieuw nam Ben snel een foto zonder dat zij dit opmerkte. Zo snel ze konden kruipen de gasten naast haar, ieder aan een kant. ‘Ik ben nu ook wel zeer benieuwd naar die kont van jou’ zei de neger, en zo trokken beide heren haar spannend spandexbroek langzaam uit. De slip die ze hieronder droeg was ook al niet de modernste, maar zo als ze daar zat met haar kont omhoog viel dit eigenlijk goed mee. In één beweging trokken ze ook haar slip uit, en kwaad was Inge daar zeker niet voor, want door de nattigheid van die slip kleefde die tegen haar onderkant aan.
‘Kijk eens aan wat een mooie kont dat jij hebt, met zo een prachtlichaam zou je moeten pronken, en wat meer sexy kledij dragen. Je zou je zelf moeten zien liggen, die prachtige tieten die daar onder jou kleine lichaam hangen, die superkont hoog in de lucht, jij bent gewoon perfect’ terwijl ze beiden een bil aaiden. Dit waren allemaal complimentjes die ze voor het eerst in haar leven hoorde en dat deed echt iets met haar, zij die steeds beschaamd was over haar lichaam en nu twee twintigers die zo open en bloot over haar spraken.
Ze hadden nu de onderkant van haar billen vastgenomen om deze goed te kunnen open te trekken en zo diep in haar kut te kunnen kijken, nu zagen ze in werkelijkheid hoe nat ze wel was. ‘Kijk eens aan dat kutsap stroomt gewoon uit die spleet van jou’ riep de neger terwijl hij twee vingers naar binnenduwde. ‘Ik sta te popelen om je te neuken’.Beide jongens stonden nu recht op bed waarop ze beide hun shirt uittrokken. ‘Onze broek die mag jij uittrekken en je mag beginnen met de mijne’ sprak Andy. Ze draaide zich onmiddellijk naar hem toe en deed met haar beide handen de knop van zijn broek open, trekt de rits naar beneden, en begint langzaam zijn broek naar beneden te trekken. Ze zag natuurlijk meteen door zijn boxerschort door dat hij met een geweldige knoert liep, beide heren waren natuurlijk helemaal opgewonden van deze taferelen. Beetje bevend trok ze de schort naar beneden, zijn lul springt helemaal de lucht in, blij om zijn bevrijding. Ze was hem in haar hoofd meteen aan het vergelijken met die van haar echtgenoot, maar eigenlijk was dat ongeveer de zelfde lengte behalve dan zijn stijfheid, deze was natuurlijk nog geen veertiger.
Langzaam draaide ze zich om naar de neger toe, en meteen sloeg ze haar beide handen voor haar mond. Ben had een joggingbroek aan, maar door zijn grote lul die hij heeft draagt deze nooit slips en zag je meteen duidelijk wat er zich in zijn broek bevind. Dit kan toch zijn ding niet zijn, dacht ze. De neger zag haar verontwaardiging en pakt één van haar handen voor haar mond weg, en brengt deze naar zijn monsterlul. Meteen trekt ze deze weg, maar er was geen ontkomen aan, hij greep terug naar haar hand. ‘Kom voel maar eens over mijn broek heen of dat het wel echt is wat je ziet’. Dit kon ze echt niet geloven, ze had al wel eens gehoord over zwarte mannen dat deze zwaarder geschapen zijn, maar dit?
‘Trek nu maar snel die broek naar beneden zodat je ‘hem’ nu eens in het echt kan bewonderen, voor dat ik hem straks in die bloednatte kut van u steek’. Ze moest de broek vooraan naar voren trekken om zijn ding te kunnen bevrijden zonder hem pijn te doen. Gefascineerd keek ze met grote ogen naar dat ding recht voor haar neus, zo zwart, de dikke aders mooi op die enorme paal van hem, en dan die balzak die zwaar tussen zijn benen zwierde. Met beide handen nam ze hem in de hand, nog niet zeker zijnde dat dit ding echt is. ‘Je bent er al helemaal dol op zie ik, je neemt hem uit jezelf al ter hand’. Minuten bleef ze zo zitten met haar beide handen rond zijn lul alsof ze deze niet meer wou loslaten.
‘Kom kleine hete teef, genoeg gezeverd, leg je maar op je rug. ‘Kijk eens aan wat schaamhaar dat dit wijf heeft’. Ze was van nature bezaaid met veel haar op haar schaamheuvel . Ben trok vervolgens haar benen uit elkaar om haar te beffen maar toen ze zag dat hij met zijn hoofd wou tussen haar benen gaan sloot ze deze onmiddellijk. Verwonderd vraagt hij ‘je gaat me toch niet zeggen dat jij nog nooit gebeft bent?’ Ze schudde met haar hoofd om dit te bevestigen.
Met beide handen trok hij nu wild haar benen uit elkaar en begint met zijn dikke negerlippen en zijn grote tong hij haar daar een likbeurt van jewelste te geven. Andy zat rustig af te wachten want die dacht, als dat wijf nog niet gebeft is geweest zal ze ook nog wel niet gepijpt hebben. Bijna onmiddellijk schreeuwt ze het weer uit en heeft zo haar tweede orgasme van de dag. Ze was natuurlijk helemaal opgewonden geworden doordat ze beveelt was geweest dat zij hun broek moest uittrekken, dit had ze zelfs bij haar man nog nooit gedaan, de hete praat die ze moest aanhoren en de nieuwe sensatie van het beffen die ze kreeg. Doordat ze naar adem hapte vond Andy het de moment om zijn lul in haar mond te steken. Ze wist natuurlijk weer niet wat haar overkwam, maar hij had met beide handen haar hoofd goed vast en zo kon ze geen kant op.
‘Zuigen vuile slet, dat moet je doen’. Ben vond nu dat het moment gekomen was om haar te neuken en ging in positie voor haar kut zitten. Hij nam zijn monster ter hand en wrijft met zijn eikel een paar keer zacht over haar gevoelige klit, zakt naar haar spleet, steekt de voorwacht van zijn eikel zachtjes naar binnen, een centimeter of twee maar, trekt zich terug, opnieuw naar haar klit terug naar haar kutje steeds een beetje meer van zijn pik in haar duwend zodat ze zou gewennen aan dit ding. Hij wist natuurlijk uit ervaring dat dit niet te bruusk mocht gebeuren met dat wapen dat hij tussen de benen had, ze zou het besterven moest hij dit in één keer doen. Helemaal gek werd ze hiervan zoals hij haar op deze manier plaagde, en als een volleerde hoer zoog ze ondertussen de lul diep naar binnen van de andere. ‘kijk eens aan hoe die slet mij pijpt en dat voor haar eerste keer, ik zit bijna tot haar keel’.
Als hij ongeveer halfweg in haar kut zat voelde hij dat ze haar bekken vooruit duwde om meer van zijn lul in haar te krijgen. ‘Wil je meer van mijn pik in die natte kut van jou, slet? Wel dan zul je er om moeten smeken’. Ze was nu helemaal in trance, alles zou ze nu doen of zeggen, ze deed de pik uit haar mond en riep, alstublieft neuk me. ‘Zeg ons wat voor een gore slet jij bent, dat je een hoer bent, onze hoer, dat je man helemaal niet kan neuken’. Alles herhaalde ze letterlijk zoals hij het haar voorgezegd had. ‘Wel ik zal je neuken als de hoer die je bent, je zult nooit meer dezelfde zijn als ik hier met je klaar ben.
En toen schoof hij heel dat monster in één ruk in haar kleine lijfje, ze moest echt naar adem snakken, het was alsof ze in tweeén gespietst werd. Even was ze helemaal weg van deze wereld, ze voelde alsof ze zo dadelijk het bewustzijn zou verliezen. Ben wist nu dat hij heel voorzichtig moest zijn, en daarom bewoog hij zich een paar minuten niet zodat zij gewoon kon worden aan zijn toch wel erg grote lul. Nog nooit had hij bij een andere vrouw heel zijn ding erin kunnen steken, hij is weliswaar maar twintig, maar had toch al heel wat ervaring op seksgebied.’Kijk Andy, hou je dit voor mogelijk, die is amper één meter veertig groot en kijk eens hoe deze slet mij helemaal in haar neemt’. Nu ze terug op adem was gekomen trok hij zich tergend traag helemaal uit haar terug, om dan opnieuw in haar te stoten. Ze had haar ademhaling totaal niet meer onder controle nu, ze bleef naar adem snakken en Andy wist dat hij zich niet verder kon laten pijpen , dat ze haar luchtwegen meer dan nodig had en begon zich zelf af te rukken en terwijl met haar borsten te spelen.
Minutenlang beukte de neger er op los zonder ook maar één keer te stoppen, hij genoot zo van het gevoel dat hij bij deze dame helemaal tot bij haar baarmoeder kon. Hij legde zijn handen op haar buik om te voelen tot waar zijn monsterpik kwam. Drie maal is ze die namiddag nog klaargekomen, vijf maal in totaal dat was meer dan op een gans jaar. Andy was ondertussen aan klaarkomen toe en deze had besloten om dat op die monstertieten van haar te doen, hier was het deze namiddag toch allemaal mee begonnen. Luid schreeuwde hij het uit en spoot haar beide borsten vol.
Ben was ook tot het moment gekomen en wetende dat hij heel veel spuit als hij een orgasme heeft, besloot dat bij haar een deel in haar kut te doen en de rest lekker op dat hele lange schaamhaar van haar. Kreunend en helemaal diep in haar schoot hij zijn eerste lading naar binnen, voldoende over houdend voor haar bos haar. Hier lag ze dan vol zaad van deze twee viriele gasten die haar hier zopas de namiddag van haar leven hadden gegeven. Ze was helemaal van de kaart, weg van deze wereld, volledig uitgeput van wat haar lichaam hier allemaal had ondergaan.
Ze deed haar ogen dicht en viel meteen in een diepe slaap, Ben nam zijn cameraatje nog even bij de hand en nam verschillende foto’s van haar nu ferm opengesperde kut die er uitzag als een gapend gat waar de sperma uitdroop, en dan die dikke kwak op haar schaamhaar. Ook van haar ondergespoten borsten trok hij een paar foto’s. Andy had ondertussen het nummer van haar mobieltje opgeslagen in het zijne, beiden wisten dat ze met dit tot vandaag braaf en onschuldig huisvrouwtje wel nog spannende dingen zouden kunnen beleven in de toekomst! Vooral de neger die nu weet dat hij bij deze slet helemaal tot het uiterste kon gaan. Toen was het moment gekomen dat de jonge heren het huis verlieten want het was reeds 17u30 geworden en ze wisten dat haar kinderen zouden gaan thuiskomen.
Om 18u stipt wordt er geroepen ‘dag mams we zijn thuis é, waar ben je’? De moeder springt in paniek recht uit bed, trekt snel een badjas aan en stormt trillend op haar benen naar beneden. Ze voelt het zaad uit haar kut stromen, de badjas aan haar lichaam kleven. Gelukkig kunnen de kinderen niks zien van die klodders op haar hele lijf dacht ze. Maar ze zag er totaal niet uit natuurlijk hoe ze daar stond na te trillen van wat ze een half uur geleden tussen haar benen had gekregen, dat haar op haar hoofd helemaal verwilderd.’ Mams hoe zie jij eruit?’ vroeg de oudste van de twee. ‘Mams voelt haar eigen niet zo lekker vandaag’ loog ze. Dat was al de tweede leugen op een dag tegen haar gezinsleden schaamde ze zich. Een heel uur ging ze daarna onder de douche staan, alsof ze alles, de sperma maar ook de gedachte van haar ervaring zou kunnen wegspoelen. Maar dat was niet zo natuurlijk, en ze begon te wenen.
Zorro5789@gmail.com
Leuk??

100% (12/0)
 
Posted by zorro123456
7 months ago    Views: 287
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
thanks
7 months ago
super verhaal