de pc jongens deel 2

De pc jongens deel2
Voorwoord: jullie moeten wel deel 1 gelezen hebben, vergeef mij om de soms rare zinsbouw 
Hier zat ons huisvrouwtje Inge van 44 jaar geklemd tussen twee jonge knullen van amper 20 jaar die zelfs haar zonen zouden kunnen zijn, op een bankje in haar eigen slaapkamer dan nog, trillend van de spanning van wat de jongens haar hadden beveelt. Veel keuze heeft ze natuurlijk niet, ze chanteren haar dat ze gegevens van haar man Rob zullen verwijderen van hun pc als ze niet luistert, wetende dat deze hiervoor woedend zou zijn als hij die informatie kwijt zou zijn, dat zou zelfs zijn carriére kunnen kosten bij de bank wist ze.
Ondertussen was ze aan haar zesde knopje toe van haar bloesje en smeekte ze nogmaals dat ze hier zou mogen mee stoppen, dat ze hun het dubbele wou betalen voor de pc die ze zojuist weer aan de praat hadden gekregen. Andy die aan haar linkerzijde zat sprak ‘je hoeft helemaal niet bang te zijn, we gaan je geen pijn doen, wij zijn enkel zeer benieuwd naar die tieten van U, das toch niet enkel jou ventje dat die gezien heeft, je hebt toch wel eens topless op het strand gelopen’? ‘Toch wel, ik ben nog nooit met een andere vent dan mijn echtgenoot geweest, bekende ze,’ en nee zeker niet op het strand’ ze trilde hierbij van de gedachte, hopende dat dit de heren zou overtuigen om hier te stoppen.
De neger wrijft ondertussen zachtjes over haar rug waardoor ze nog meer begon te trillen van de onverwachte aanraking en zegt, ‘komaan meisje, doe nu maar lekker verder met de resterende knoopjes te openen, ik durf wedden dat die joekels van U gereed staan om uit dat bloesje te springen’ verteld hij nogal cru. ‘we hebben tijd zat, maar ook niet de hele dag’. Langzaam deed ze de overblijvende knoopjes open, haar zelf moed insprekend dat ze enkel haar bh zou moeten laten zien, dacht ze naïef als ze is. Als ze ongeveer half weg was met de knoopjes van haar bloesje, zagen de jongens voor de eerste keer haar uitpuilende borsten waarop de neger zei ‘wat had ik daar straks verteld, dat ze haar bh’s misschien wel te groot koopt, zo te zien koopt ze deze veel te klein’.
Uiteindelijk deed ze haar laatste knopje los en droegen ze haar meteen op om de bloes uit te trekken. De jongens staken achter haar rug om een duim in de lucht, waarmee ze beiden wilden zeggen, van dat gaat hier goed. Inge probeerde ondertussen zo goed ze kon haar enorme tieten te verbergen met haar beide handen, maar dat lukte totaal niet natuurlijk. ‘Komaan trek nu maar snel die bh uit’ beval de neger. ‘Nee’ schreeuwde ze het luid uit, jullie moesten toch enkel mijn bh zien,probeerde ze. ‘Heb genoeg bh’s van je gezien in U kast, die tetten van U die wil ik zien’. Waarmee ze nogmaals geconfronteerd werd, dat zopas een wildvreemde man in haar kleerkast had gezeten. Andy greep ondertussen naar de muis van de pc en zegt ‘ok, dag mr De Ridder’. Ze wist weer dat ze geen andere keuze had en langzaam brengt ze haar handen naar de sluiting van haar bh om deze te openen. Ineens waren ze daar, open en bloot, nu probeerde ze natuurlijk nog meer haar handen te gebruiken, maar beide jongens namen beiden één hand van haar vast, en trokken deze naar beneden.
‘ holy schit kijk dat aan, wat een prachtige prammen heb jij, hallo zeg’ sprak Ben. Vuurrood werd ze nu, zij die zich zo schaamde over haar grote borsten en er alles aan deed om deze zo goed mogelijk te verstoppen voor de buitenwereld, en nu zit ze hier bij twee vreemde jongens met deze volledig bloot. ‘En jij zegt dat deze nog nooit door iemand anders gezien zijn dan jou ventje? Je moest je schamen , jij hebt ongelooflijke prachttieten, moest ik een vrouw zijn, ik liet deze aan heel de wereld zien, ik heb er al veel gezien op het internet en zo, maar dit overtreft alles’ Nu bloosde ze maar meer van de complimenten die ze kreeg, ze hadden haar ook natuurlijk zachtjes aan laten gewoon worden aan de situatie waarin ze zich bevindt. Langzaam voelden de jongens dit aan haar handen die ze beiden nog steeds vast hielden, ze wou zich als ze haar bh had verwijderd loswrikken van hun hand, en nu niet meer. Dit vonden de gasten het moment om ze los te laten, en kijk, ze deed nu niet eens de moeite meer om haar lichaam te verstoppen, weer ging de duim achter haar omhoog! Weer waren ze een stap verder om de preutse vrouw die ze is verder te ontdooien.
Ze lieten haar zo een paar minuten zitten maar dan kon de perverste van de twee toch niet langer wachten en smeekte haar of dat zij beiden een tiet van haar zouden mogen vastnemen. Weer verkrampte ze een beetje van de vraag die ze kreeg waarop Andy sprak, ‘komaan Inge, daar ga je toch geen probleem van maken, je hebt een pracht van een lichaam’ wetende dat ze van deze praat rustig werd natuurlijk, ‘we hebben je toch respectvol behandeld tot nog toe, en dat zullen we blijven doen hoor?’ Ze dacht na over deze woorden en dacht weeral naïef, dat dan het laatste was sprak ze, ze hadden het eigenlijk alleen over haar borsten gehad, dus dacht ze, ik laat ze even hun ding doen. Ok zegt ze, maar niet langer dan één minuut dan. Zo snel als de wind namen ze ieder een tiet ter hand en meteen kreeg ze een rilling over haar heen maar deze keer eentje van opwinding. Ze bleven haar steeds complimenten geven en zo was ze de tijd die ze had gegeven vergeten, en waren de jongens natuurlijk niet van plan deze heerlijke tieten los te laten.
Ze begon er eigenlijk stilletjes aan van te genieten nu deze borsten zoveel aandacht kregen van deze pc jongens, haar tepels stonden nu helemaal recht, ze kreeg een nieuwe gloed over haar gezicht maar deze keer van opwinding. Dit hadden de jongens ook gezien natuurlijk en toen ze even haar ogen sloot, deden ze naar elkaar teken, en namen beiden een tepel in hun mond. Weer schrikte ze even maar liet ze toch maar begaan. Dit was iets wat ze nog nooit eerder voelde, ze wist totaal niet dat haar borsten zo gevoelig zijn, waarschijnlijk wel door haar schuld omdat ze een complex heeft over haar tieten.
Ze haalde haar hoofd naar achter waardoor de jongens nog meer het gevoel kregen dat ze alle spanningen aan het verliezen was, en nu ten volle aan het genieten was. Nu sloot ze haar ogen volledig en dit had de neger gezien, zette zich recht, en stak onmiddellijk zijn tong in haar mond om haar te kussen. Hier was ze nu echt van verschoten, dit had ze totaal niet verwacht, probeerde hier onderuit te komen door hem van haar af te duwen maar dat lukte natuurlijk niet. Ze had zelfs nog nooit iemand anders gekust dan haar man, en nu werd ze gedwongen door een neger waar ze zelfs een beetje bang van was. Hij bleef maar proberen waardoor ze ook deze strijd aan het verliezen was, Andy was namelijk blijvend haar tepels aan het verwennen en zo beantwoorde ze uiteindelijk de tongkus van Ben.

Willen jullie nog meer??
Mail mij zorro5789@gmail.com

92% (17/1)
 
Posted by zorro123456
6 months ago    Views: 1,438
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments