de pc jongens deel 1

De pc jongens deel1
Inge en Rob zijn beiden 44 jaar en ondertussen reeds meer dan 28 jaar een koppel. Ze hadden elkaar voor de eerste keer ontmoet in de middelbare school waar ze weliswaar niet dezelfde richting volgden. Hij volgde economie en zij koos voor de richting geneeskunde die ze trouwens nooit afwerkte omdat ze niet graag studeerde. Vanaf dat Inge niet meer schoolplichtig was besloot ze om in de plaatselijke supermarkt te gaan werken, wat ze tot op de dag van vandaag nog steeds doet, al is dat nu maar deeltijds omdat Rob een blitzcarrière heeft gemaakt in het bankwezen en ze zo financieel goed kunnen leven. Dit komt natuurlijk goed uit voor haar want met twee tieners in huis heeft ze best wel genoeg werk om na haar dagtaak in de supermarkt ook nog huisvrouw te zijn.
Ik wil jullie nu eerst Inge even voorstellen, ze is klein van gestalte maar heeft wel een stel joekels van borsten (een dubbele d cup) en deze accentueren natuurlijk zwaar door op haar lichaam omdat ze zo klein is. Vroeger had ze een gewone b cup maar door haar twee zwangerschappen zijn deze uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Eigenlijk is ze echt niet fier wat haar borsten betreft, daardoor probeert ze deze zoveel mogelijk te verstoppen voor de buitenwereld, en dit door steeds loszittende sweaters te dragen, en doordat ze totaal niet modebewust is trekt ze zich daar niks van aan.
Wat hun seksleven betreft kun je eigenlijk wel zeggen dat dit nogal saai is, maar doordat ze nooit een andere partner had gehad dan Rob zou je kunnen stellen dat dit komt omdat ze niet beter weet. Rob is nogal een klungel in bed, een orgasme heeft ze eigenlijk nog nooit gehad met hem, maar door haar onvoorwaardelijke liefde voor hem vind ze dat niet eens zo erg. Ze had wel eens een speeltje gekocht via een postorder bedrijf en hier mee bevredigd ze zich af en toe, maar eigenlijk hecht ze niet veel belang aan seks. Rob werkt thuis ook nog vaak via de computer en omdat Inge zich daar vaak aan stoorde hadden ze besloten om deze boven in hun slaapkamer te instaleren zodat zij met haar pubers ongestoord tv kunnen kijken, want ja hij belt dan nog veel tussendoor naar klanten van hem, en dat is niet leuk als je een programma aan het bekijken bent.
Inge speelt overdag graag online spelletjes via de pc maar op een dag was deze om onbegrijpelijke reden plots uitgevallen. Rob was in alle staten natuurlijk want had schrik dat veel documenten van hem zouden kunnen verloren zijn. Meestal sloeg hij veel dingen op een externe schijf op, maar dat was ondertussen al een maand geleden. Hij kon zich zelf wel de haren van het lijf rukken omdat hij dit de laatste tijd steeds maar had uitgesteld om alles extern op te slaan.
De computer hadden ze een tweetal jaren geleden gekocht in een hypermarkt, maar om hem daar te laten herstellen,dat kon Rob zich niet permitteren, want deze moest daar door een externe firma opgehaald worden en dat zou weleens een twee weken kunnen duren. Hij had wel eens in één of ander stadsblaadje gezien dat er verschillende advertenties staan van mensen die zich aanbieden om u pc thuis te komen herstellen. Op zich een beetje link, maar ten einde raad dat hij was, besloot hij toch maar te bellen. Allemaal heeft hij ze gebeld, maar deze konden pas volgende week langskomen.. Uiteindelijk vond hij nog een hele kleine advertentie die hij eigenlijk nog linker vond omdat het zo een kleintje is, maar besloot uit noodzaak toch maar te bellen.
De persoon die hij aan de lijn kreeg was een zeer vriendelijke jongen, die morgen al zou kunnen langskomen, maar dat dit enkel overdag zou kunnen, want ’s avond zat hij al helemaal vol. Rob die er graag zou bij geweest zijn als hij zou komen, besefte meteen dat dit onmogelijk was voor hem omdat hij morgen een belangrijke meeting heeft op zijn werk. Door de noodtoestand, hij had zijn pc echt dringend nodig, sprak hij af met de jongen dat het goed was,dat zijn vrouw Inge door haar deeltijdse job namelijk toch ’s middags thuis is. De jongeman zei dat hij er om 14u zou zijn.
Stipt om 14u wordt er ten huize Rob en Inge aangebeld. Inge rept zich om de deur open te doen en ziet daar twee jonge twintigers voor de deur staan: ‘hallo, Uw echtgenoot had ons gebeld dat jullie pc het niet meer doet, wij gaan dat hier eens rap oplossen zie’ sprak één van de jongens. Inge vond het nogal raar dat ze met twee waren, en de ene was dan nog een kleurling! Ze stelden haar meteen gerust door te zeggen dat ze beiden in een deel van computers heel sterk bekwaam zijn en dat ze zo complementair goed zijn. Uiteindelijk liet ze de jongens toch maar binnen, in gedachte dat de pc maar zo snel mogelijk moest gemaakt worden, het was immers haar schuld dat deze was uitgevallen.
Ze ging voor hun uit de trap op naar boven, waarop beide jongeheren elkaar verontwaard aankeken dat de huiscomputer hier in dit huis boven staat en dan nog op hun slaapkamer, dit vonden ze best wel raar. Inge was op het moment aan het strijken en ze vroeg aan de jongens of ze haar nodig hadden, dat ze anders verder zou gaan met haar huishoudelijke taken beneden, en ook voelde ze dat ze zich daar zeer onwennig voelde met twee vreemde jongens in hun slaapkamer. ‘nee nee mevrouw, doe maar, als we je nodig hebben roepen we wel’ sprak één van hen.
Beide heren wisten natuurlijk door het telefoontje van Rob gisteren dat Inge alleen thuis zou zijn, niet wetende natuurlijk wat ze zouden te zien krijgen en op het eerste gezicht viel dit wel tegen, zoals ze erbij liep met haar spandexbroek aan en daar boven een nogal ruime sweater,wat ik al uitlegde waarom ze deze draagt. Onder die pull had ze haar wit hemdje van de supermarkt nog aan en dit was er één met veel knoopjes, heel sexy was dat allemaal niet.
Al snel kregen de jongens de pc weer aan de praat maar ze moesten hiervoor nogal wat software downloaden en dat is natuurlijk veel geduld hebben. De kleurling genaamd Ben snuffelde ondertussen ongegeneerd in de kleerkasten van het koppel en zag dat er totaal niks van sexy klederen in deze kast lagen. Toen hij plots aan het ondergoed van het kleine huisvrouwtje was gekomen schrok hij zich haast een bult ‘kijk eens aan Andy, dit kan toch niet van dat kleintje zijn hier beneden, ofwel koopt zij haar Bh’s veel te groot, ofwel moet die een paar ferme tieten ophebben’. Opeens hadden beide heren al veel meer interesse in Inge, want één ding was zeker sprak Ben ‘ik ga hier niet weg voor ik gezien heb dat dit haar past’ en deed de bh aan zijn borstkast.
Terwijl Andy nog steeds met de pc bezig is controleert Ben het nachtkastje van de dame, maar meer dan een paar juwelen en enkele boeken bevonden zich niet in dat kastje. Andy vroeg aan Ben ‘wat leest ze eigenlijk zoal’, waarop deze een boek nam om de achterkant te lezen en zo op haar speeltje stuitte. ‘Kijk eens hier zie, onder die supersaaie kleding van haar heeft ze toch een sexy kantje. Ondertussen had Andy de pc helemaal aan de praat en zag dat hier onwaarschijnlijk belangrijke dingen opstonden, de ene file nog interessanter dan de ander. ‘Ben, ik denk U droom te kunnen realiseren,ik heb een heel goed plan, begin met de verwarming open te zetten. Trouwens ben ik ondertussen zelf heel benieuwd geworden naar die toeters van haar, ik denk ook dat dit niet kan op zo een klein lijfje.’Inge had ondertussen juist gedaan met haar strijk en toen ze net dacht dat het nogal lang duurde daar boven , riep Ben haar. Links van de pc zat Andy die haar vriendelijk vroeg om naast haar op het bankje te komen zitten zodat hij kon uitleggen wat er vanaf nu anders zou gaan met hun computer. Misschien vinden jullie het onbegrijpelijk dat daar een bankje staat,het is namelijk zo dat de man des huize graag op een bankje werkt, zo kan hij zijn documenten mooi naast hem leggen .
Een beetje onwennig, je zou voor minder, met die twee jonge kerels in haar eigen slaapkamer, en daarbij dan nog een neger. Ze is totaal geen racist maar toch heeft ze altijd wat, noem het bang voor het onbekende, met kleurlingen. Ze neemt plaats naast Andy waarop Ben direct aanschuift aan haar rechterzijde. Hier zat ze dan geklemd tussen twee wildvreemden waarop Andy haar meteen gerust probeert te stellen dat ze niet bang hoeft te zijn. Zo begint hij tegen haar onbegrijpelijke dingen te vertellen wat ze allemaal hadden moeten doen aan hun pc, waar zij natuurlijk niks van verstaat, maar toch aandachtig probeert te zijn.
Ondertussen deed de verwarming haar ding, en was de temperatuur behoorlijk opgelopen in de slaapkamer,beide knapen zaten al in hun t shirt. Bij haar begonnen ondertussen zweetdruppels op haar voorhoofd te verschijnen, wat zou je willen met zo een dikke pull aan. Andy nam een zakdoek uit zijn zak en sprak tot haar ‘je hebt het precies behoorlijk warm, kom dat ik je zweet afdop’, en zo raakt hij haar de eerste keer aan. ‘ zou je niet beter die dikke sweater van jou uittrekken?’ zo zouden ze natuurlijk al een betere kijk krijgen op haar vormingen, dachten de jongens. Even denkt ze na en trekt ze toch haar dikke sweater uit, het is hier erg warm en ze weet dat ze daar nogal snel hoofdpijn van krijgt.
Ben had ondertussen een piepklein cameraatje boven gehaald en terwijl ze de pull over haar hoofd trok en ze niks zag, trok hij een selfie van hun drie. Beiden keken hun ogen uit, ze zagen onmiddellijk dat er twee dikke prammen onder dat werk bloesje van haar schuilden. Ze voelde natuurlijk dat beide jongens hun ogen niet van haar tieten konden houden waardoor ze al behoorlijk rood begon aan te lopen. Ben de perverse van de twee kon zich niet langer inhouden ‘kijk eens aan, het klopt precies dat die bh’s in de kast bij haar horen’. Opeens hield ze haar hand voor haar mond ‘jullie hebben in onze kleerkast gezeten, ik bel de politie’ waarop ze zich recht stelde. ‘Ik denk het niet’ zegt Andy daarop,’ kijk eens hier op het scherm van je pc, mr. De Ridder is precies een goede klant van u man, wil je eens zien hoe ik dat met één klik kan naar de prullenbak gooien? Ik denk niet dat jou echtgenootje dat graag zou hebben denk ik. Luister vanaf nu ga jij doen wat wij je zeggen! Begin maar met U terug neer te zetten’.
‘Ik heb hier een file ontdekt die hij onmogelijk wil missen, daarom denk ik dat wij zo snel moesten komen van U man, we hebben al meermaals ondervonden als mensen naar de kleinste advertentie van het stadsblaadje bellen, dat ze dan wanhopig zijn. Eerlijk, ik begrijp niet alle cijfertjes maar weet dat het belangrijke zijn. Jij hebt nu alles in handen, als je doet wat wij zeggen blijft alles netjes staan en dat wil jij toch ook denk ik?’ diep in haar binnenste weet ze dat de blanke jongen gelijk had, dat inderdaad de pc veel gegevens heeft van Rob zijn klanten maar toch wou ze eens blufpoker spelen,welke keuze had ze anders?
‘Doe maar weg, hij heeft alles wel op een externe schijf staan’ sprak ze stoer, al was ze dat helemaal niet. ‘mis poes, niet alles, wij hebben die bewuste externe schijf gevonden en dat is helemaal niet zo’ zegt Andy. Nu werd ze natuurlijk helemaal nerveus en vroeg met bevende stem wat ze wilden. Dit vond Ben natuurlijk leuk, ‘wel doe dat bloesje van jou eens open en doe het traag, wij hebben tijd zat, wanneer komen die k**s van jou thuis trouwens’?. 18u sprak ze zonder na te denken en besefte meteen dat dit geen slim antwoord is, nu hadden ze tijd zat natuurlijk. ‘Nee ik doe dat bloesje niet open, ik ben trouwens een zeer gelukkig, trouwe getrouwde vrouw’.
‘Ok’ zegt Andy ‘kijk hoe jij mr De Ridder zodadelijk gaat zien verdwijnen van het scherm’. Tergend traag nam hij de muis in zijn hand, drukt met de rechtermuisknop op verwijderen waarop er gevraagd wordt om te bevestigen, schiet ze in paniek, en zegt, ‘ok ok niet doen’ en langzaam begint ze de bovenste knoopjes van haar blouse te openen terwijl ze de tranen in haar ogen krijgt. Wat stond haar hier nog allemaal te wachten???
Wat vinden jullie, moet ik doorgaan?
Email mij zorro5789@gmail.com

70% (14/6)
 
Posted by zorro123456
7 months ago    Views: 1,758
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
Gemene jongetjes. *grijns*
Dat belooft wat voor de toekomst van Inge.