Инцест

Редовно имавме секс со мојата сестра. Редовно мислам на секојдневен секс. Тоа се
случуваше кога мајками и таткоми ќе заминеа на работа јас и сестрами секогаш имавме
страсен секс. Ја овработував сестрами премногу добро. Најпрво се лапавме потоа ја
лижев на врат па полека полека кон градите и на крај сочно му ја лижев пичката. Кога
ќе ја доведев до лудило, она почнуваше да ми го пуши курот ненаситно. Го земаше цел
во уста се додека не и ја наполнам со устата со врела сперма.. Потоа ја качував на
кур и скокаше како да и е последен секс.. А најслатко од се ми беше кога ја ебев
анално... Тоа е прекрасно чувство стално и срвшував во газ. Еден ден бевме отидени
кај бабами а таму беше стринами Билјана за која одсекогаш сонував да ја ебам.. Јас и
сестрами отидовме до вц и она ме седна на вц шоља и почна да ми го пуши но ја
заборавивме врата отворена. После 5 минути пушење почнав да прскам во устата на
сестрами и наеднаш некој ја отвори вратата. Тоа беше стринами Билјана,таа се
изненади и веднаш ја затвори вратата а јас и сестрами се стаписавме од страв дека ќе
не каже на родителите. Ни тоа не се случи. Поминаа неколку недели ни трага ни глас
за тоа што се случи во вц. Стринами се правеше како ништо да не било. Една вечер јас
се скарав со другарите и испадна тепачка. И се јавив на стринами а она рече оди кај
нас дома нема никој јас ќе дојам од работа за пола саат. Така и беше. По половина
час дојде она. Седнавме во дневната и ме понуди цигара. Прв пат запалив пред неа.
Правевме муабет за се и она зеде да се преслекува пред мене. Ја извади блузата и
излегоа преголемите гради. Мене ми стана и неможев да се контролирам. Потоа седна до
мене и ми рече
-Знаеш не сакам да се мешам али тоа што го видов пред неколку недели во вц мислам
дека не е во ред да го правиш со твојата сестра.
-Нина, јас со сестрами го правиме тоа веќе една година.
-Возбудливо е знам но тоа е инцест.
-Баш и за тоа го правиме. Не исполнува и двата. Можеби е погрешно но свршуваме како
луди. Тоа е само секс.
- Јас размислувам кога би била на место на сестрати. Незнам дали би одолеала на
твојот кур.
- Искрено нина, дали би се ебела со твојот брат а можеби и твојот син ?
- Какво е тоа прашање ? Не ти е срам ?
- Зборуваме за инцест, ти ми рече дека размуслуваш дали би одолеала.
- Да ноо....
- Но што? Нема да оставиш синот Иван да те еби ?
- Па возбудливо е ...
- Да или не ?
- Веќе ме запали педеру еден ! Мислиш дека не знам дека му го пушеше на Иван ?
Мислиш дека не знам дека му сврши во уста ? Вие сте педери а јас уживам гледајќи ве
на камера...
- Ајде сега да му ја наполниш пичката да не те кажам на таткоти ..
Јас запрепастен од стринами ја напучив и го пикнав курот во пичката така агресивно
што почна да вриска на цел глас...
- ЕБИМЕ ПРЕДЕРУУУУ ЕБИМЕЕ КАКО ШТО ГО ЕБАВАШ МОЈОТ СИН !!!!
- Те ебавам кучкооо те ебавам како што ја ебавам сестрами !!! Викај кучкооо викај
!!!
- Те сакам !!! Те сакам педерчеее те сакам !!!!
После неколку минути ебење неможев да ја слушам повеќе и решив да и свршам во
пичка..
- Ти свршив курво во пичка !
- Бравос педерче мое, сега ќе се напијам апче да не излезе уште едно бисексуалче од
тебе..

Тргнав да бегам накај дома а она ме викна
- Ејј евети ги моите гаќички танга од вечерва, се надевам ќе ме памтиш по нив !

Јас и се насмевнав и си заминав задоволен.. Се надевам ќе раскажувам за уште многу
вакви вечери со мојата стрина ...
100% (4/0)
 
Categories: AnalFirst TimeTaboo
Posted by zabaven
10 months ago    Views: 303
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 months ago
dobro e
10 months ago
glupavo
10 months ago
dobra istoriq
10 months ago
sovrseno, prodolzi ponatamu