Роднински врски

Значи вака се започна уште кога бев основно со желбата за секс. Тогаш сеуште незрел
ме палеше роднинската врска. Значи имав стрина која стварно се држеше имаше
преголеми цицки, цврст и затегнат задник и преубави стапала. Се вика Билјана. Кога и
да одев стално го дркав во вц на неа, неколку пати и свршував на банјарката нејзина.
Но покрај неа почна да ме пали секоја женска особа од фамилијата. Се палев на
тетката, на бабами која имаше исто така големи цицки и голем задник, на мајками која
се пресоблекуваше пред мене, а најусшено беше со сестрами која беше помала од мене.
Се започна кога еден ден сами дома играќи се смеевме па јас се сопнав и она ми
подаде рака да ме крене. Станав и започнав да ја скокоткам и се гушнавме. Ја бакнав
на образ но ме изненади кога и таа возврати. Потоа следеше уште по еден бакнеж. Па
потоа ја бакнав на врат на тоа таа реагираше убаво и задоволно. Па потоа се деси она
кое не очекував пробав да ја бакнам сочно во уста а видов дека таа тоа и го чека. Се
залапавме така сочно брат и сестра. Прскавме од љубов и двата. Двата задоволни се
насмевнавме и се бакнавме уште по еднаш и седнавме на кревет. Дојдоја родителите,
мама отиде да се пресоблече а јас си легнав на кревет. Но мама си заборавила шорцеви
кај нас во соба па дојде да ги земе. Јас како и стално ја гледав во задникот на кој
носеше чипкени ѓаки. Кога излезе од соба започнав да го дркам, и изненадно влезе
сестрами. Ми рече „ Знам дека мама те пали и дека дркаш на неа, но што е со мене
нели пред малце ми го пикна јазикот до грло ? Зошто ти е потребна помислата на мама
да свршиш кога јас сум ти тука?“ Јас изенаден не знав што да речам, а она си отиде.
Другиод ден од сабајле влегов под нејзината постела и ја прегрнав и ја бакнав на
образ. Она ми ја фати раката и ја стави на нејзините бутови, а јас продочшив кон
нејзината пичка. Беше мазна не и растеа сеуште влекна. Започнав да ја тријам она се
повеќе и повеќе се возбудуваше. Се сврте ме залапа сочно и се наведна со главата и
започна така добро да ми го пуши. Со едната рака ми ги допираше брадавиите кој
направија таква експлозија од задоволство што секундарно и свршив во уста. Она стана
со полна уста врела сперма, ја плукна на мојот стомак и повторна полека ја излиша.
Ја голтна спермата и остави уште малце во уста и се доблиша со усните кон мене. Ме
залапа а јас го осетив остатокот од сперма во нејзината уста кој ствано ме возбуди.
Останата сперма она ја турна во мојата уста и ми рече „ ајде бате голтнија спермата
па нели е и твоја “. Јас ја проголтав и убаво ми дојде. Завршивме а она ми рече
повторно „ Бате колку би било убаво кога не би била невина, би се ебеле цел ден, но
не е возможно ти да ме скинеш. “ И беше во право. Следниот ден отидов кај бабами и
таму решив да си посветам внимание на мојот кур. Го дркав во вц но заборавив да
заклучам. И додека мастурбирав замислуваќи ја бабами како се ебава со дедоми,
наеднаш влезе брачетми Иван. Изненаден но сепак видов дека ме жедно гледа во курот,
ме запраша
„ Брате морам и јас да дркам баба ме пали премногу. Може ли заедно да дркаме ?“ Јас
одоговрив позитивно. Застана до мене го извади курот и почна да го дрка. Наеднаш ме
фати за брада ме заврте и ме бакна во уста, и ми го фати курот и започна да работи
со двата кура. Не знаев што да правам но бев полн со задоволство. Го фатив за мадина
и почнав да го галам се наведнав и започнав да му го пушам. Он ми рече „ Баба ме
пали, сестрати ме пали, мајкати ме пали и стрина билјана ме пали, ама само ти можеш
да ми ги исполниш фантазиите. И тој беше ист како мене. по 5 минути пушење кое му го
дадов он ме турна и почна да свршува на земја. Јас извикав „ НЕ !! Не ја троши
залудно дај курот ваму.“ И спермата која се тегнеше од курот на брачетми ја излижав
и ја голтнав. Он зачуден но презадоволен ме гушна и ме бакна. Му кажав за сестрами
но му реков да не кажува на никој. Се договоривме кога сум сам дома да ја оставам
врата отворена, да ја собчам сестрами и да ја лижам и он наеднаш да влезе па да
уживаме тројцата. Така и направив. Ја соблеков сестрами и он влезе. Она најпров се
уплаши но и реков дека и он ќе се приклучи па се опушти. Се соблече и седна до мене.
Сестрами ги доблиша двата кура и започна да ги лиже наеднаш. Ми рече „ бате па нели
он ми е брачет, може он да ме скине и потоа ти да ме ебиш.“ Јас и реков „ Ајде
качувај му се на кур.“ Се качи и полека слегуваше на него. Со болка но и страс и
влезе курот на иван. Потече крв и она ми рече „ Бате готова сум можеш да ми правиш
штО сакаш“ јас среќен ја зедов ја напучив и започнав да ја ебам кучешки. Иван и го
даде курот во уста. Ја ебев 15 минути а она го пушеше курот на иван . Го запрашав
иван дали е при крај со свршување и он ми рече да. Му реков на сестрами „ Ајде двата
да ти свршиме во уста“ а она само се насмевна. Му свршивме двата во уста, стана со
полна уста, не фати двата за глава, не доближа до нејзините усни и го испружи
јазикот потопен со мојата и на иван сперма. И јас и иван се погледнавме и без
размилусвање и ние ги испруживе јазиците и дојдовме до контакт со сестрами. Потоа
следеше лапање во тројка и споделвање на сперма. Потоа плукање од уста во уста со
сперма и на крај, сестрами ја проголта. Завршивме иван си отиде, а јас и сестрами
останавме. Ми рече „ Бате сега сум скината и можеме да се ебеме по цел ден кога мама
и тато не се дома. Иван не го сакам, нека остана за тебе, но ти ќе ме ебеш кога и да
посакаш. Јас сум ти помалата сестра нели ? “ и се насмевна. Од тогаш до ден денес се
ебам со иван еднаш неделно, а со сестрами секој ден. Она пие апчина за анти
бременост па така стално и звршувам во пучка. А Билјана стринами, се надевам дека
еден ден и неа ќе ја наполнам ...
100% (3/0)
 
Posted by zabaven
10 months ago    Views: 51
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
super
10 months ago
ne sum po homo ali incestot mi se dopagja epten, ubavo napisano, se nadevam ke ima i ponatamu