De boswandeling

Dit is een verhaal over mezelf en iemand die ik via deze site heb leren kennen. Zij heeft een vriend en we mailen en appen al een tijdje over onze fantasieën. Het is mijn eerste verhaal en alle feedback is welkom.

Zelf ben ik (Johan) een jonge vent van 25. Ik ben 1,95 meter lang, ben kaal, heb blauwe ogen en ben atletisch gebouwd. Kim is een geil blond ding van 21. Ze is 1,65 meter lang, heeft dus blond haar en blauwe ogen. Verder heeft ze een lekkere kont en een goed figuur.

Ik zit thuis op de bank een beetje met jou te appen. Zoals gewoonlijk gaat het over seks en je zit me een beetje op te geilen. Ik kijk op de klok en vertel je dat ik moet gaan, ik ga namelijk met vrienden een terrasje pakken. Je vraagt of ik niet eerst bij jou langs kan komen. Ik typ ja met een knipoog. Jij twijfelt heel even en dan stuur je me ineens je adres. Van binnen denk je toch dat ik het niet doe, maar je vindt het wel spannend. Even stuur ik je niets. Ik ben bloed geil en heb fucking veel zin in je. Ik stuur je dat ik jou kant op kom, waarnaar ik mijn vrienden afbel met de smoes dat ik dubbele afspraken heb.

Jij kijkt naar mijn berichtje en gelooft nog steeds niet dat ik langskom. Ook al wordt je kutje al nat bij de gedachte dat ik zo voor je deur kan staan. Je besluit toch het zekere voor het onzekere te nemen en je wast je kutje, trekt een spannend setje aan, doet je haar goed en spuit een lekker geurtje op.

Ondertussen zit ik in de auto en rij richting je huis. Naarmate ik dichterbij kom begint mijn hart sneller te kloppen en mijn handen beginnen te zweten van de spanning. Zou ik je naar al die tijd nu toch echt lekker gaan neuken?

Eenmaal bij je huis aangekomen bel ik bij je aan. De spanningen gieren door je lichaam als je de deurbel hoort. Zou ik echt voor je deur staan of is het weer een collecte die geld wil? Een beetje voorzichtig doe je de deur open en ziet mij daar met een big smile staan. Als je de deur helemaal open hebt bekijk ik je langzaam van top tot teen. Je staat daar voor me met een kleine blos op je wangen en je lacht lief, onschuldig zelfs. Je draagt een zomers jurkje met je haar los en kleine oorbelletjes in. Je hebt je benen netjes geschoren en draagt half hoge hakken.

Eigenlijk wil ik wauw zeggen, maar dat klinkt gelijk zo cheesy, dus ik zeg dat je er goed uit ziet. Ik geef je een kus op je wang en vraag of je me nog gaat uitnodigen om binnen te komen. Je kijkt me ondeugend aan en zegt “nee”. Ik kijk je vragend aan waarna jij zegt dat je zin hebt om een stukje te gaan rijden. Ik vind het prima en loop samen met jou naar de auto.

We beginnen een stukje te rijden en we kletsen wat. Op een gegeven moment zit je een beetje aan je jurkje te friemelen en ik vraag wat je aan het doen bent. Je zegt dat je stringetje niet lekker zit. Voor de grap zeg ik “dan trek je hem toch uit” en voordat ik er erg in heb zie ik een blauw stringetje over je benen heen glijden. Je kijkt me ondeugend aan en zegt “dat is beter”. Als ik je stringetje in je handtasje zie verdwijnen denk ik bij mezelf dat ik er graag even aan geroken had.

Bij het idee dat jij nu naast mij zit zonder string wordt mij pik langzaam harder. Jij hebt dit blijkbaar door en wrijft zachtjes over mijn broek. Mijn pik wordt nog harder en het kost me steeds meer moeite om op de weg te letten. Iets verderop zie ik een restaurantje met een terras aan de rand van een bos. Ik stel voor dat we wat gaan drinken voordat er ongelukken gebeuren. Je kijkt me stout aan en zegt “vooruit dan maar”.

Het is lekker weer en het terras zit aardig vol, maar gelukkig is er nog een plekje vrij. We gaan tegenover elkaar zitten en bestellen een drankje. Als we eenmaal wat te drinken hebben voel ik jouw voet over mijn pik heen gaan. Het voelt heerlijk en zonder dat ik er erg in heb kreun ik zachtjes. Maar blijkbaar niet zacht genoeg, want ik zie een aantal mensen onze kant op kijken. Je bukt heel iets voorover en fluistert dat je zin hebt in mijn pik, waarop ik vraag of je een nat kutje hebt. “Kom maar voelen” hoor ik jou zeggen. Zodra ik naast jou kom zitten pak je mijn hand vast en duwt hem onder je jurkje. Je kutje is lekker nat en ik begin zachtjes met je klitje te spelen. Je doet je ogen dicht en begint zachtjes te kreunen. Weer kijken er mensen onze kant op. Een aantal proberen onder de tafel te kijken en als ze zien dat ik met mijn hand tussen jouw benen zit kijken ze me afkeurend aan. Het kan me niets schelen en ik begin je kutje te vingeren. Mijn vingers beginnen nat te worden en ik heb zin om je kutje te proeven, dus ik haal mijn hand onder je jurkje vandaan en lik mijn vingers af. De mensen op het terras lijken dit niet zo te waarderen, dus ik leg wat geld voor de drankjes op tafel neer en stel voor dat we weg gaan.

We stappen in de auto en rijden iets dieper het bos in. Het duurt niet lang voordat je mijn broek los maakt en me begint te pijpen. Als ik naar beneden kijk zie ik jouw lippen om mijn pik zitten en ik kan niet stoppen met kijken. Je trekt mijn pik lekker af terwijl je met je tongpiercing langs mijn eikel likt. Ik zet de auto stil langs de weg en doe mijn broek iets verder naar beneden zodat je ook lekker mijn ballen kunt likken. Terwijl jij mij aan het pijpen bent ga ik met mijn hand onder jouw jurkje en begin je te vingeren. Je stopt met pijpen en zegt dat je je kutje wilt proeven. Ik haal mijn vingers uit je kutje en breng ze naar je mond. Je kijkt me recht in mijn ogen als je mijn vingers aflikt. Vervolgens kijk je naar mijn pik, doet je mond open en laat een sliert kwijl over mijn eikel heen druipen. Ik begin je nu wat sneller te vingeren en je bijt in mijn lies. Je begint steeds harder te kreunen en je zegt dat je bijna komt. Ik stop heel even met je kutje te spelen. Je kijkt me steng aan en snauwt “ik wil komen Johan!” Ik lach ondeugend naar je en begin je weer te vingeren. Als ik uit het raam kijk zie ik dat er een aantal mensen naar ons staan te kijken. Steeds sneller gaan mijn vingers in en uit je kutje en ik voel jouw nagels in mijn been priemen. Ik kijk aandachtig naar je terwijl je harder begint te hijgen je lichaam begint te kronkelen en je uiteindelijk kreunend klaarkomt.

Als je weer een beetje bij zinnen bent zie ook jij dat er een aantal mensen staan te kijken. Je lacht ondeugend naar ze en doet je jurkje weer naar beneden. Je zoent me en zegt dat je het bos in wilt. Je stopt mijn harde pik weer terug in mijn broek en zegt “die komt zo nog wel van pas geilerd”. We stappen uit en de mensen die stonden te kijken zijn sprakeloos en kijken ons na als we het bos inlopen. Als we eenmaal wat dieper in het bos zijn kijk ik achterom en zie dat twee jongens, van een jaar of 28, ons achterna zijn gelopen. Waarschijnlijk zijn ze geil van wat ze gezien hebben en hopen ze op nog een showtje.

We lopen rustig door het bos en ineens pak je mij hand vast en trekt me naar een grasveldje tussen de bomen. De twee jongens blijven aan de rand van het veldje staan. Je fluistert in mijn oor dat je mijn sletje bent en dat je wil dat ik je lekker hard neuk. Ik zeg je dat je je moet uitkleden terwijl je naar de twee jongens kijkt. Je draait je richting de jongens en doet je hogen hakken uit. Vervolgens doe je langzaam je jurkje omhoog en de jongens kijken elkaar aan als ze zien dat je geen slipje aan hebt. Sierlijk gooi je je jurkje op de grond. Je houd een arm onder je lekkere tieten terwijl je met je andere hand je bh sluiting los maakt. De jongens kijken aandachtig naar je en eentje stopt zijn hand in zijn broek en begint met zijn pik te spelen. Je haalt je arm onder je borsten, een volle cup C, vandaan en laat je bh in het gras vallen. Met open mond staren ze naar je en ook de andere jongen begint met zijn pik te spelen.

Poedelnaakt sta je voor me en ik bekijk je van top tot teen, ik lach ondeugend naar je en zeg “op je knieën slet”. Langzaam ga je door je knieën en wacht je op instructies. Ik kijk je aan en zeg “laat die jongens maar eens zien dat je een goede pijpslet bent”. Je maakt mijn broek los en trekt hem naar beneden. Je ziet mijn half harde pik in mijn onderbroek zitten. Je wrijft over mijn pik en bijt er zachtjes in. Nu trek je ook mijn onderbroek naar beneden en staart naar mijn pik. Ik had je al wel eens wat foto’s gestuurd, maar die waren vaak in het donker genomen. Je kutje wordt nat als je mijn grote pik vastpakt en voelt kloppen in je hand.

Al een tijdje heb je de fantasie om bekeken te worden tijdens de seks. Maar nu je in het bos op je knieën voor mijn zit terwijl er mensen naar je kijken vindt je het toch wel heel spannend. Ondanks dat je het spannend vindt vindt je het vooral erg geil. Met een hand begin je mijn pik af te trekken terwijl je mijn ballen likt. Je zuigt ze helemaal in je mond en ik voel jouw tongpiercing langs mijn ballen op gaan. Inmiddels is mijn pik keihard en je begint me te pijpen. Stevig pak ik je bij je haren en trek je hoofd naar achteren. Ik buk voorover en zoen je hevig en pak daarna met mijn andere hand je keel vast en begin je mond te neuken.

Als ik opzij kijk zie ik dat er ook een stelletje staat te kijken. Geïnspireerd door jouw geile gepijp begint ook zij haar vriend te pijpen. Wanneer jij ziet dat zij geen idee heeft waar ze mee bezig is besluit je haar het goede voorbeeld te geven. Met beide handen pak je mijn bovenbenen vast en je begint je eigen mond te neuken. Als zij even onze kant op kijkt spuug je op mijn pik waarna je hem helemaal achterin je keel neemt. Je voelt mijn harde pik achterin je keel kloppen en daar wordt je nog geiler van. Je kan niet wachten om geneukt te worden terwijl iedereen meekijkt.

Ik ben benieuwd of jij net zo geil bent als ik, en wil je kutje voelen. Dus ook ik ga door mijn knieën en zit recht tegenover je. Met mijn hand voel ik tussen je benen om te kijken of je al lekker nat bent. Al gouw voel ik dat je drijfnat bent en ik geef je een tik op je kutje. Als ik mijn vingers aflik en jouw geil proef krijg ik spontaan zin om je lekker te beffen. "Ga liggen sletje" hoor je mij zeggen. Als je languit in het gras ligt voel je een briesje over je lichaam heen waaien.

Je voelt mijn zachte lippen je buikje kussen, je kreunt zachtjes en duwt mijn hoofd richting je kutje. Vervolgens begin ik je lies te kussen en ik lik even je clitje. Ik begin op je schaamlipjes te zuigen en je kreunt als ik er zachtjes in bijt. Plots stop ik twee vingers in je kutje. Ik krom me vingers heel iets en begin je kutje van binnen te masseren. Tegelijkertijd breng ik mijn mond naar je clitje en begin hem rustig te likken. Als ik je bef voel ik met mijn tong je clitje kloppen. Langzaam haal ik mijn vingers uit je kutje en lik ze af waarna ik weer je clitje begin te likken. Met een hand masseer ik je mooie volle borsten. Ik voel dat je grote roze tepels hard zijn en ik knijp je in je linker tepel. Ik heb zin om je straks lekker in je strakke kontje te neuken en besluit je kontje al vast iets op te rekken. Maar niet te ver want ik wil je horen kreunen als ik mijn eikel tegen je sterretje aan druk. Ik maak mijn wijsvinger nat met jouw geil en stop hem in je sterretje. Niet lang daarna stop ik ook mijn middelvinger in je kontje terwijl ik je clitje masseer met mijn tong.

Je lichaam begint te kronkelen en je pakt mijn hoofd stevig vast “ik gaat bijna komen” roep je. Ik stop met wat ik aan het doen ben en stop mijn harde pik tussen je natte lipjes en begin je te neuken.

Je zet je nagels in mijn rug en al kreunend kom je klaar. Tijd om bij te komen geef ik je niet en met lange halen blijf ik je kutje neuken. Al kreunend hoor ik jou zeggen “ik wil mijn kutje proeven”. Als ik mijn pik uit je kutje haal en voor je ga staan kom je snel overeind en gaat op je knietjes voor me zitten. Gewillig begin je jouw geil van mijn pik af te likken. Langzaam ga je met je tong langs mijn ballen en lik je mijn pik van beneden naar boven. Als je mijn eikel in je mond neemt voel je hem kloppen op je tong. Met je tongpiercing draai je een rondje om mijn eikel en begint me heerlijk te pijpen terwijl je me aankijkt met je zaadvragende ogen. Ik kijk je aan en zeg “goed zo sletje”. Terwijl jij mij pijpt buk ik voorover en sla je hard op je kont. Ik maak mijn middelvinger nat en begin je sterretje te vingeren. Als je mijn vinger in je kontje voelt ontspan je je keel en neemt mijn pik helemaal in je mond. Als een echte slet probeer je zelfs mijn ballen te likken met mijn pik achterin jouw keeltje. Jouw tong langs mijn ballen voelt zo geil dat ik je wil neuken. Langzaam haal ik mijn pik uit jouw mond. Er hangt een lange sliet kwijl aan mijn pik. Met mijn hand vang ik het op en smeer het over je gezicht. Je hele gezicht glimt van je kwijl en je mascara is uitgelopen. Ik kijk je geil aan en sla met mijn vlakke hand op je rechter wang en zeg “ik wil je neuken slet!”.

Ik gooi je achterover, zodat je weer languit in het gras ligt. Ik pak mijn pik vast en wrijf heel even met mijn eikel langs je clitje. Blijkbaar wil jij geneukt worden want je pakt me bij mijn billen en trekt me naar je toe en ik voel mijn pik in je kutje glijden. Je zet je nagels in mijn kont en dwingt mij om je harder te neuken. “Neuk me Johan, neuk me!” hoor ik jouw schreeuwen. Met een hand pak ik je bij je kin en kijk je aan terwijl ik je mijn vieze geile slet noem en ik begin je keihard te neuken. Je slaat je benen om mijn middel en geeft je aan mij over. Je voelt jezelf over het gras heen schuiven terwijl ik mijn pik hard in je kutje stoot. Jouw natte kutje voelt heerlijk om mijn kloppende pik. “Kim ik wil je misbruiken!” roep ik wanneer ik jouw nagels over mijn rug voel krassen. Ik geef je een tik op je wang en laat mezelf verder voorover zakken en zet mijn ellebogen naast jouw hoofd in het gras. Met beide handen pak ik je hoofd stevig vast en begin je als een bezetenen te neuken. Bij elke stoot voel je mijn pik diep in je kutje gaan en ik hoor je kutje soppen.

Ik kom heel iets overeind en pak met mijn rechterhand je keel vast en begin je ruig te neuken. Met mijn linkerhand knijp ik gemeen in je rechter tepel waarna ik je borsten sla. Ik wil je doggyslyle neuken en roep "omdraaien slet". Plat op je buik lig je in het gras. Je voelt dat ik je met mijn grote handen bij je heupen pak en ik trek je omhoog zodat je op je handen en knieën voor me zit. Ik wenk de mensen die naar ons staan te kijken naar ons toe. Ik wil dat ze goed kunnen zien hoe ik je ga misbruiken.

Je gaat zo op in de seks dat je even vergeten was waar je bent. Vluchtig kijk je om je heen en ziet dat de mensen nu naast ons staan. Naast het stelletje en de twee jongens, die zich nog steeds staan af te trekken, zie je dat er nog meer mensen staan te kijken. Er staat er zelfs een te filmen met zijn telefoon. Het lijkt je geil om dat filmpje terug te zien. Ik zie dat je gedachten afdwalen en sla je hard op beide billen waarna ik mijn pik tussen je natte lipjes druk.

Met beide handen pak ik je stevig bij je heupen en begin je lekker hard te neuken. Elke keer als ik mijn pik in je stoot zie ik je lekkere kont trillen. Een hand leg ik op je onderrug en met mijn andere hand sla ik je een paar keer goed hard op je kont. Een keer sla ik zo hard dat je van schrik iets naar voren gaat. Ik pak je stevig bij je heupen en roep “hier blijven slet!” en ik begin je nog harder te neuken. Het zweet loopt over mijn rug terwijl ik je neuk en ik ben zo geil dat ik er wild van word. Met een hand pak ik je haar stevig vast en trek je hoofd naar achteren. Met mijn andere hand sla ik je op je wang en zeg ”vertel deze mensen wat je bent”. “een slet” roep je. Ik sla je nog een keer op je wang er zeg “wat voor slet?”. Aandachtig kijkt iedereen naar je en jij zegt “een vieze slet, jouw vieze slet!”. Nu pak ik met mijn andere hand stevig je keel vast en neuk je als de slet die je bent.

Ik wil iedereen laten zien hoe geil mijn sletje is. Heel even stop ik je te neuken om je kontje te likken. Ik masseer je sterretje met mijn tong en druk mijn tong in je kontje. Als snel stop ik mijn pik weer ik je kutje en ik spuug op je sterretje. Ik stop mijn vingers bij mijn pik in jouw kutje zodat ze goed nat worden. Je voelt je kutje oprekken en dat doet een klein beetje pijn. Als mijn vingers goed nat zijn haal ik ze uit je kutje. Je sterretje is al een beetje opgerekt, dus ik besluit gelijk twee vingers in je kontje te stoppen. Dit gaat niet makkelijk en mijn vingers worden uit je kontje gedrukt. Ik sla je hard op je inmiddels rode kont en zeg “ontspan je kontje slet anders stop ik gelijk mijn pik in je kont!”. Je kreunt als je mijn vingers in je kont voelt gaan. Elke keer als ik mijn pik in je kutje stoot voel ik mijn vingers in je kontje zitten. Ik spuug nog een keer op je kont en begin hem wat sneller te vingeren.

Als ik vind dat je kontje wel genoeg is opgerekt haal ik mijn pik uit je kutje. Hij is lekker nat van jouw geil en ik druk mijn eikel tegen jouw sterretje aan. Langzaam druk ik mijn eikel in je kontje en ik hoor jouw kreunen. Het doet een klein beetje zeer, maar ow wat vindt je het geil om als een slet in je kont geneukt te worden terwijl er een man of acht naar je staan te kijken. Je voelt mijn pik dieper in je kont gaan en je ontspant je sterretje. Met lange halen begin ik je kontje te neuken. Ik zie twee mannen naar hun vriendin kijken die nee schudden. De twee jongens die zich staan af te trekken houden het bijna niet meer. Ik zeg ze dat ik wil dat ze jouw mond vol spuiten. Ik pak jouw stevig bij je haren en zeg “zeg die jongens dat je een zaadslet bent en dat je hun zaad wilt proeven”. De jongens zijn een beetje verbaast, maar al snel komen ze voor jou staan. Als ze voor jou staan horen ze jou zeggen “ik ben een zaadslet, laat me jullie zaad proeven!”.

Ik pak je linkerarm vast en je komt met je hoofd op de grond als ik ook je rechterarm beetpak. Ik heb nu je beide armen vast en ik trek je omhoog terwijl ik begin je te rijden. Je begint te kreunen van al het geweld en op dat moment komt de eerste jongen klaar over je gezicht en in je mond. De jongen wil weglopen maar draait om wanneer hij mij hoort zeggen “zuig die pik schoon slet!”. De tweede jongen wil al zijn zaad in je mondje spuiten en legt zijn eikel op je onderlip. Hij is blijkbaar al lang niet klaargekomen want hij blijft maar spuiten. Jij houd je mond netjes open en zorgt er voor dat je ook het laatste beetje zaad van zijn pik likt. “Nog niet slikken slet” hoor je mij zeggen terwijl ik mijn pik hard en diep in je kontje stoot. “Laat ze je zaad zien!”. Je doet je mond open en laat iedereen je mond vol zaad zien. Je hebt moeite het in je mond te houden omdat ik je kontje maar blijf neuken. Als ik zeg “slikken vieze zaadslet” doe jij je mond dicht en slik alles door. Het was best veel en je voelt het door je keeltje glijden.

Een aantal keer ga ik zo ver naar achteren dat mijn pik uit je kontje gaat. Ik breng dan mijn eikel weer naar je sterretje en trek je bij je armen naar me toe zodat mijn pik weer in je kontje verdwijnt. Je vindt het heerlijk als ik telkens mijn pik weer in je sterretje druk. Ik laat je met je hoofd naar de grond zakken, laat je armen los en zeg dat je je billen uit elkaar moet houden. Je ligt met je hoofd in het gras en houd met je beide handen je billen uit elkaar. Ik haal mijn pik uit je kont om te zien of hij lekker opgerekt is. Als ik naar je sterretje kijk zie een gat ter grote van mijn pik. Ik laat een sliert kwijl van mijn tong in jouw kont vallen waarna ik je kontje weer begin te neuken. Ik pak je rechterarm en draai hem op je rug en met mijn andere hand pak ik je haren stevig vast en ik begin je kontje te misbruiken. Ik stoot je zo hard in je kontje dat je benen slap worden. Je benen glijden weg en je ligt nu languit op je buik in het gras met nog wat zaad op je gezicht. Ik laat je arm los en pak je ruw in je zij vast. Met mijn andere hand blijf ik je haar stevig vasthouden. Harder en harder begin ik je te neuken en voel dat het niet lang gaat duren voordat ik klaarkom. Ik haal mijn pik uit je kont, spuug er op en veeg hem schoon met mijn onderbroek. Vervolgens stop ik hem in je kutje. Ik buk voorover en fluister in je oor dat ik je wil horen smeken om mijn zaad. Je schreeuwt “laat me je zaad proeven Johan, spuit mijn mondje vol!”. Ik verhoog het tempo waarmee ik je neuk. Je hoort mij hijgen en kreunen in je oor. Ik begin nog harder te kreunen en dan zeg ik “Aa Kim ik kom, ik kom vieze slet!”. Tot jouw verbazing kom ik diep in jouw kutje klaar. Je voelt mijn pik kloppen terwijl ik mijn zaad in je kutje spuit.

Als ik klaar ben kom ik overeind en zeg tegen jou dat je op je hurken moet gaan zitten. Je hebt zo’n zin in mijn zaad dat je gelijk mijn pik begint schoon te likken. Je proeft een combinatie van mijn zaad en jouw kutje. Als jij denkt dat het afgelopen is houd ik mijn hand onder jouw kutje en zeg dat je het zaad uit je kutje moet drukken. Je kutje is lekker opgerekt en het duurt dan ook niet lang voordat mijn zaad uit je kutje sijpelt. De mensen om ons heen kijken aandachtig naar hoe ik mijn hand vol met mijn zaad naar jouw mond breng. Ik kijk je aan en zeg “hier is je zaad slet, lik het op”. Je voelt iedereen zijn ogen in je rug branden. Aan de ene kant schaam je je, maar aan de andere kant maakt het je zo geil. Langzaam breng je je mond naar mijn hand en slurpt het zaad uit mijn handpalm. Je laat het mij zien en vervolgens slik je het door. Met een hand pak je mijn pols vast en je andere hand plaats je onder mijn hand en je begint de laatste restjes zaad van mijn hand te likken terwijl je mijn aankijkt. Als je klaar bent zeg je “dank je wel” en je knipoogt naar me.

Ik steek mijn hand naar je uit en help je overeind. De mensen realiseren zich dat het is afgelopen en dat ze net midden in het bos hebben staan kijken naar hoe wij seks hadden. Ik kijk om me heen en glimlach als ik zie dat de mensen zich geen houding weten te geven en rood worden. Ik stap op de man af die alles heeft staan filmen en zeg hem dat ik zijn geheugenkaartje wil. Hij stamelt wat en kan het niet geloven dat ik, nog naakt, voor hem sta. Hij haalt het geheugenkaartje uit zijn telefoon en geeft hem aan mij, waarna hij zich omdraait en weg loopt. Jij lacht als ik triomfantelijk met het geheugenkaartje in mijn hand jouw kant op loop. Ik druk een kus op je lippen en zeg “dit gaan we nog een keer terug kijken”. Jij hebt je inmiddels alweer aangekleed en ook ik zoek mijn kleren bij elkaar. Eenmaal aangekleed lopen we voldaan naar de auto. We kunnen beiden nog niet echt geloven wat we net gedaan hebben. Op de terugweg hebben we het alleen maar over hoe geil we het vonden en wat we geil vonden.

Als we bij jouw huis aankomen zoenen we nog even en dan zeg je dat je moet opschieten voordat je vriend thuis komt. Ik hou de geheugenkaart omhoog en zeg “kom binnenkort maar een filmpje kijken”. Je lacht speels naar me en noemt me geilerd. Je kijkt nog even snel in de spiegel om te zien of je toonbaar bent. Je fatsoeneert je haar, drukt nog een kus op mijn lippen en dan stap je uit. Terwijl je uitstapt geef ik je nog een tik op je kont en bedank je voor de heerlijke seks. Je glimlacht en doet de deur dicht. Ik zet mijn zonnebril op en ga op huis aan.
90% (9/1)
 
Categories: AnalHardcoreMature
Posted by xxxjohanxxx
1 year ago    Views: 643
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Wat een geil verhaal
1 year ago
Lekker geil verhaal.
1 year ago
lekker
1 year ago
Lekker verhaal. En dan nog een souvenier er aan overhouden. Heerlijk.