Op vakantie met een cam vriend - Deel 5

Na de geweldige middag zitten we nu heerlijk te eten bij een restaurant. Iedereen is nog in extase van wat er die middag heeft afgespeeld en daardoor praten we in het begin weinig en kijken we elkaar alleen maar "geil" aan en onze voeten vinden elkaar onder de tafel. We bestellen allemaal wat te eten en drinken word voor onze neus gezet. Langzaam maar zeker komen we allemaal weer een beetje tot bedaren en de gesprekken gaan dan ook al los. We hebben het over ons prive leven en we vertellen dan ook veel aan elkaar en omdat we op een rustig plekje zitten kan dat ook. Het is ondertussen 22.00 uur en we besluiten naar een "bar/disco" te gaan om gezellig wat te dansen, drinken en gezelligheid van elkaar te hebben. Al snel nadat we binnen zijn en er lekkere muziek op staat gaat Mandy al gelijk een beetje los en daagt ons alle 3 uit door langs onze pikken te schuren en er af en ze af en toe vast te pakken. We dansen gezellig wat met zijn allen waarbij het er soms best wild aan toe gaat en drinken aardig wat "sappies" weg. Het is nu 03.00 in de ochtend en we besluiten om weg te gaan. Jij en ik willen hen gedag zeggen en weltrusten waar ze ons bij voor zijn en vragen of we nog even gezellig met hen mee gaan naar hun hotel. Aangezien we voor een te gekke vakantie op pad gegaan waren en het weekend al veel belovend was met dit stel zeiden we in koor "JA".

We liepen met zijn 4en over het strand naar hun hotel wat ongeveer 10 min zou duren. Onderweg is de spanning al te voelen en zit iedereen een beetje bij elkaar te klooien en wordt iedereen al geiler en geiler. Eenmaal bij het hotel aangekomen en de deur van hun appartement open gaat gaan alle remmen los.

Mandy en John kleden zich direct uit en zeggen ons dat ook te doen. Ze willen ons graag in "standje 69" zien en zonder maar ook te aarzelen ga ik op mijn rug liggen en kom jij boven mij en je pik die al vrij hard aan het worden is schuif je zonder pardon me mond en keelgat in. Je laat mij lekker mijn werk doen en ondertussen ben ook jij begonnen met mij te pijpen. Mandy en John zijn zo geil geworden dat ook hun elkaar aan het pijpen/beffen zijn. Dan krijgt John een idee en pakt de strappon voor Mandy en doet deze om. Hij zegt haar mij te neuken en John gaat bij jou staan om jou kontje eens heerlijk te verwennen. Eerst laat hij mijn zijn lul hard zuigen en vochtig maken en stoot hem dan zonder aan te kondigen je kontje naar binnen. Je bent zo geil en al zo wijd van vanmiddag dat dat geen probleem is. Mandy heeft een vrij forse Strappon en maakt hem dan ook eerst nat met jou mond. Ze legt een kussentje onder mijn kont zodat die een beetje om hoog staat en zet dan de dildo tegen mijn gaatje aan en zonder te twijfelen duwt ze hem in een keer naar binnen. Het is even krap maar ondanks dat ie forser is dan onze pikken gaat hij vrij soepel naar binnen en mijn lul laat dan ook al snel veel voorvocht lopen wat jij oplikt en mij verder gaat pijpen. John is op dat moment ook nog steeds heerlijk jou aan het neuken en ik merk aan je lul dat je het erg lekker vind en je begint steeds sneller te kreunen. Het duurt dan ook niet lang voor je komt en mijn mondje vol spuit. John vind dit zo geil dat ook hij vrij snel klaar komt en jou kontje eronder spuit. Het loopt er uit en ik en John die ondertussen ze lul eruit gehaald heeft likken dit op vanuit jou kontje en onze tongen mengen zijn en jou zaad door elkaar. Dit alles maakt mij zo geil dat ook ik jou mond vol spuit en jij dit deelt met Mandy die de Strappon er al snel uit gehaald heeft om het op te likken daar waar jij het niet op kon vangen.

Allen komen we even bij maar Mandy laat duidelijk merken dat ook zij nog graag verwend wilt worden door 3 pikken. We gaan met zijn 3en naast elkaar op de bank zitten en laten Mandy ons allemaal hard zuigen waar zij dan ook zeker geen probleem mee heeft. Ze gaat ons een voor een af en als we allemaal op volle sterkte zitten beveelt ze Jou om op de bank te gaan zitten. Ze gaat met haar kutje over je lul heen in "cowgirl style" en beveelt mij om haar in haar kontje te neuken. In het begin is het even zoeken naar het juiste ritme maar als we hem gevonden hebben begint ze te gillen en kreunen van genot. John staat naast haar en stopt zijn lul in haar mond om haar van ons 3en te laten genieten. Ze gaat er helemaal in op en komt klaar zoals ik een vrouw nog nooit heb klaar zien komen. Ze siddert en beeft en haar kutje spuit een megastraal over jou heen en zelfs ik die achter haar sta wordt er nat van. Ze komt hiervan omhoog en jou pik glijd uit haar kutje maar mijn zit nog in haar kontje en ik blijf dan ook door neuken. Even stop ik om haar even op adem te laten komen, ze zakt weer naar beneden over jou pik en weer geeft ze aan geneukt te worden. Ze schreeuwt het uit en beweegt zelf in volle vaart mee. John wordt hier zo geil van en Mandy pijpt hem zo goed dat hij al snel alle klodders laat vliegen en dan ook overal over Mandy haar lichaam spuit en ook onze lichamen moeten er aan geloven. Jij en ik zijn ook al vlak bij een hoogte punt en als mandy bijna op het punt staat te komen spuiten wij haar beide neukgrotjes vol en komt ze sidderend klaar. We leggen haar neer en met zijn 3en likken we haar hele lichaam af en ik lik haar kutje uit waarna ze nog snel klaar komt en jij hangt onder haar om haar kontje leeg te likken. Met zijn 4en moeten we even bij komen en ploffen ook naast elkaar neer. Hierna gaan we douche en gaan wij weer naar huis en vallen mandy en John in elkaars armen in slaap. We hebben al afgesproken overmorgen weer te meeten op het zelfde strand omdat morgen Mandy en John op pad gaan.

100% (3/0)
 
Categories: AnalGay MaleHardcore
Posted by xstyle69er
1 year ago    Views: 216
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments