wireman74's Blog

[Story] Балдъзата

Женен съм от пет години, но до миналия месец не бях изневерявал на жена си. Тя, освен че е страхотна съпруга и домакиня, е и отлична любовница. С една дума задоволява ме изцяло.
Като всеки един мъж обаче и аз понякога си пожелавам други жени - нормално е.
Така стана и в една понеделник вечер. Жена ми ме прати до дома на нейните родители, за да взема някаква рокля от майка й, която жена ми вече щяла да носи.
Отидох, но у дома на нейните беше само сестра й. Майки и баща й бяха отишли на някакъв прием в ресторант "България".
- Влез - ми каза балдъзата - влез, че ще настинеш. Толкова е студе... Continue»
Posted by wireman74 2 years ago  |  3

[Story] Младежки лудории

Когато бях на 20, започнах силно да се интересувам от доведената ми сестра, Мариета. Тя си беше истинска нимфоманка, и изобщо не й пукаше с кого спи, трябваше само той да има действащ пенис. Но и тя си беше сладурана! Кръгли, твърди гърди, дълги стройни крака, които винаги бяха изложени на показ без значение какво беше облякла.
Една вечер тя беше с момичетата на съседите и ме извика за да й помагам. Ние четиримата с Ели (коята беше на 18) и Петя (която беше на 19), гледахме телевизия, когато сестра ми предложи:
- Хайде да направим нещо, но първо трябва да обещаете, че ще си остане само меж... Continue»
Posted by wireman74 2 years ago  |  1

[Story] Секс с кръщелницата

Мъж съм на 37 години... В училище най-добрия ми приятел непрекъснато забиваше мацки и им разбиваше сърцата... когато ги зарежеше, идваха да ми се оплакват... Аз бях "доброто момче" и ги утешавах и неусетно ми ставаха гаджета... разправяха ми как оня не ставал за нищо в леглото, но иначе умеел да сваля "от първия път"...

И така, този мой приятел се оказа доста долен човек... Веднъж забих едно момиче в дискотека и започнахме да излизаме... В компанията беше и моя приятел, естествено с поредната си мацка... Един ден моето гадже ми даде да прочета едно писмо, което получила от моя приятел..(то... Continue»
Posted by wireman74 2 years ago  |  1
1