onverwacht voor 3...

ONVERWACHT

Helemaal opgewonden zit ik in de auto naar een afspraakje, ze zie dat ik alles met haar mocht doen en haar kontje mocht neuken…
Een maal aangekomen bel ik aan en een naakte man doet open, gekleed in lingerie en jaratellen! Hij zegt tegen mij dat ik zijn kontje mag neuken en dat hij mij wel zou pijpen, ik pak mijn toolbox op en maak dat ik weg kom.

Ik rijd wat door de stad en besluit maar een borrel te nemen om dit snel te vergeten, ik zit in een rustige kroeg aan de bar en kijk wat om me heen onder het genot van een biertje.
Het is rustig en er zijn maar 5 mensen in de zaak, ik maak mijn biertje op en wil betalen.
De deur gaat open en jij (Jenny) stapt binnen, gekleed in een geel topje en een heerlijk geil klein mini spijker rokje. Dit moet ik eens goed zien en ik besluit nog maar een biertje te nemen, je loopt langs me en haalt een hand door je lange donkere haren.
Op dat moment kijk je om en slaat per ongeluk met je haren in mijn gezicht, jij voel er niets van en loopt door en gaat ook aan de bar zitten. Je besteld wat en de barman verteld wat er gebeurd was,je schuift 2 krukken naar mij toe en maakt je excuus. Ik kijk je aan maar eigenlijk kijk ik naar je lekkere lichaam en je geile kleding, het ziet er zo goed uit allemaal dat ik spontaan een harde lul krijg.
We praten wat en ik moet ff naar het toilet om mijn lul goed te leggen, bij terug komst sta jij met mijn jas in de hand en zegt tegen mij dat we gaan…….
Het maakt mij niets uit wat er gaat gebeuren en ik neem mijn jas aan en we lopen naar buiten, waar staat jou auto vraag je mij en we lopen die kant op.
In de auto vertel je mij dat je een afspraakje had en dat het alleen bij een etentje is gebleven, ik kijk je aan en denk aan wat ik met deze info moet!
Jij nodigt me uit om met je mee te gaan naar huis en spoedig rijden we richting je huis, daar aangekomen gaan we achterom en via de keuken komen we in de woonkamer.
De hele tijd loop ik achter je aan en zie je heupen wiegen en je heerlijke lichaam sierlijk bewegen, het is maar goed dat ik achter je loop want ik moet steeds mijn lul recht leggen want die is op volle sterkte.
Je bied mij wat te drinken aan en ik vraag een frisje, ik moet nog rijden zeg ik en die 2 biertjes in de kroeg waren genoeg. Jij komt uit de keuken lopen en hebt 2 bier in je hand, je moest maar blijven slapen zeg jij terwijl je de biertjes op tafel zet.

Deel -2-

Op het moment dat ik voor over buig om mijn biertje te pakken plof jij op de bank tegen over mij neer, ik kijk jou kant op en ik kijk langs je benen tegen je zwarte slipje op.
Nu zat ik eindelijk weer een beetje rustig word mijn lul weer hard van het geile uitzicht en de verwachting van later! Ongemakkelijk zittend praat ik 100 uit over de reden dat ik alleen in de kroeg zat en jij verontschuldigd je om even naar het toilet te gaan, eindelijk kan ik opstaan om mijn lul recht te leggen.
Ik loop wat door de kamer en hoor je op het toilet plassen, nieuw schierig loop ik in je richting en kijk tussen de scharnier spleet heen. De deur is niet helemaal dicht en ik zie jou zitten met een hand met een wc papiertje op je knie en de andere hand onder je geile gele topje, je hebt je hoofd naar achteren en geniet duidelijk.
Ik loop naar een cd rek en net op tijd sta ik daar te kijken terwijl je binnen komt lopen, je ploft weer op de bank en ik kom naast je zitten. Ik zie gelijk dat je opgewonden bent want voor heen waren je tepels niet zo goed te zien als nu. Je pakt mijn hand en trekt me van de bank, aan je hand loop ik achter je aan de trap op naar boven. Bij elke stap die je doet op de trap schuift je korte spijker rokje wat omhoog, ik zie je hete geile billen voor mijn ogen wiegen.
Je slipje zit strak tussen je billen en ik kan je kutje duidelijk er in zien zitten, een maal boven lopen we door de gang en ik ben zo afgeleid door je mooie lichaam dat ik bijna over een stoel struikel. Ik grijp me vast aan je schouder en houd me tegen met een hand op je borst, jij vangt me op en we staan voor een deur.
Jij doet de deur open en loopt naar binnen, daar zie ik een karig ingerichte slaapkamer met een 2 persoons bed. Het bed is strak opgemaakt en er ligt een goud kleurige deken op, jij loopt er heen en gaat op je knieen op bed zitten met je geile kontje omhoog.
Als je wil mag je deze wel neuken zeg jij, mijn lul is wild en zit klem in mijn broek!
Ik loop naar je geile kontje toe en met mijn broek nog aan begin ik tegen je zwarte slipje aan te rijden, die kont van je maakt e zo geil dat ik bijde handen onder je rokje steek en je slipje naar beneden trek. Voor me zie ik een mooie ronde kont en een nog mooiere hete kut, je wiebeld met je kontje en ik val op mijn knieen.
Ik twijfel geen moment en ik grijp je kont met beide handen beet, vingers naar buiten. Met mijn duimen trek ik voorzichtig je schaamlippen open en ik zie je geile roze kutje voor me, mijn hoofd komt dichterbij en met het puntje van mijn tong lik ik voorzichtig je schaamlippen.
Het duurt niet lang of het wiegen van je billen word schokken en langzaam zie ik je lippen gaan glimmen en komt er vocht naar buiten.

Deel -3-

Mijn vinger glijd in je genots gaatje en een andere vinger zit aan je genots knobbeltje, je schud helemaal en duidelijk ben je heerlijk aan het klaarkomen. Je stem vervormd en je kreunt van genot, mijn vingers zijn nu helemaal nat van je heerlijke kut vocht en ik doe wat rustiger aan om je een beetje bij te laten komen. Op de achtergrond hoor ik een plof en schenk er geen aandacht aan.
Jij draait je om en gaat op de rand van het bed zitten, doet je benen wijd en trekt mij tussen je benen aan m’n broek riem. Al snel heb je mijn riem los en trek je ongeduldig mijn broek en onderbroek in een keer naar beneden, mijn stijve glimmende lul staart je aan en zonder twijfen pak je hem beet en heel romantisch verwijder je 2 haren…..
Je proeft een beetje aan mijn eikel en al snel is mijn hele lul in je mond verdwenen, je houd me met beide handen op mijn kont vast en als een bezetene duw je hem 4x diep achter in je keel. WOW, dat is geil om te voelen en als je mijn lul uit je mond haalt zie ik dat je onder het slijm zit en je druppelt het over mijn eikel heen, je kijkt naar boven en je maskara is helemaal doorgelopen. Nu ga je een stuk rustiger opnieuw beginnen, liefde vol word mijn zak gestreeld en lik je mijn lul en zo af en toe zuig je er eens flink op.
Ik hoor dat je het lekker vind en je kreunt als ik diep in je stoot, volgens mij is hij er helemaal klaar voor zeg je en gaat voor het bed staan met je rug naar mij toe.
Je bukt voor over en doet je benen wijd, voor me zie ik je natte kutje en mijn stijve natte lul glijd zo in dat heerlijke neuk gaatje van je. OH MIJN GOD!!! Wat sluit dat heerlijk om mijn lul en wat is het heerlijk warm, langzaan pak ik je beet en met een hand houd ik je been vast en met de andere je schouder. Zo geil en glad is het dat ik helemaal uit je gaatje kom om hem er dan weer helemaal in te stoppen, ik kijk naar beneden en zie dat alles glimt van ons beider lustvocht. Ik trek mijn lul terug om eens flink diep te stoten en ik hoor weer een plof, jij moet lachen en draait je om. Je gaat op je knieen voor me zitten en trekt me af, liefdevol speel je met mijn lul tot ik kreunend klaarkom. Mijn sperma raakt je voorhoofd, wang en tenslotte je kin, wow dat was nog eens klaarkomen! Zelfs het laatste beetje trek je er uit en het sperma loopt van je gezicht af en op je heerlijke tieten, ik steun op je schouders want mijn knieen zijn wat zwak van de inspanning.
Even later ga jij me voor en wijst me de badkamer, een maal weer op de kamer ben ik moe en ga op bed liggen. Jij komt naast me liggen en we vallen in slaap.
De volgende dag word ik alleen in bed wakker en ik ruik koffie, ik sta op en bij de deur ligt mijn broek netjes opgevouwen en een t-shirt wat niet van mij is en schone sokken en een onderbroek….. ik trek het aan en loop naar beneden.

Deel -4-

Ik kom de trap af en zie een volslanke dame in de keuken rommelen.
Ik heb eieren gebakken voor je ontbijt ik dacht dat je daar wel aan toe was!?
Verbaasd kijk ik naar haar, ze is best mooi en slechts gekleed in een kamerjas die als ze zich draaid haar volle billen en borsten even showt. Marike heet ik trouwens en Jenny komt er zo aan, ga zitten en laat het je smaken.
De tafel is goed gedekt en staat vol met lekkers, ik schep wat op en mijn bordje is vol. Jij komt binnen en loopt naar de keuken geeft Marike een gepassioneerde tong zoen en komt aan tafel zitten. Marike neemt het laatste mee uit de keuken en komt ook aan tafel zitten, nog steeds weet ik niet wat er hier allemaal gebeurd en ik vraag het maar! Wie zijn jullie en hoe zit dit hier in elkaar?
Marike begint…..
Ik ben 100% lesbies en heb Jenny gisteren uitgenodigd voor sex, de hele middag hadden we genoten van elkaar en tijdens het eten zei ze dat ze toch een echte lul miste. Ik heb haar een opdracht gegeven en de deur uit gestuurd. Ga de eerste de beste kroeg in en neem de eerste man mee die je tegen komt, neem hem mee naar boven en verwen hem en je kutje.
Het blijkt nu dat jij die eerste man was en je hebt erg je best gedaan heb ik gehoord.
Hebben jullie dat al besproken dan, vraag ik. Jullie beginnen alle twee te lachen en kijken elkaar aan….. Ik heb alles meegemaakt zegt Marike, jij houd wel van een beetje gluren toch!?
Uuuuuuhh, ja hoezo?
Dan heb je gezien dat ze zich verwende op het toilet en haar tepels en borst in de hand had?
Ja, dat zag er erg lekker uit! Ik stond voor haar en vingerde me voor haar ogen om haar geil te maken, het moment dat zij doortrok likte ik mijn natte vingers af.
WOW! Dus dat is de reden dat je me zo snel aan de hand meenam naar boven zeg ik kijkend naar jou. Ja zeg jij, niet alleen mijn tepels waren hard ook mijn clitje!
Dat je zo heerlijk bezig was met je vinger in mijn natte kutje heb je vast wel iets gehoord!?
Ja, zeg ik iets van een plof of zo.
Dat was Marike die door haar knieen zakte van geilheid, ze stond op de gang mee te luisteren naar ons. Als ze door haar knieen zakt komt ze klaar en speelt ze altijd nog ff met 4 vingers in haar doos! Maar die tweede plof dan dat jij in de lach schoot en mij klaar maakte?
Marike begint gelijk, dat was ik weer maar dit keer viel ik van de vingerstoel af die bij de kamer deur staat. Ik lag over de zitting mijn kutje te verwennen met een dildo, mijn voeten op de grond en ik achterover. Mijn kutje zag ik over mijn buik en mijn dildo diep in mijn kutje, ik kwam zo geil klaar dat ik in een reflex me omdraaide en ik viel van de stoel af!
WOW, dat is een geile gedachte, dat jij de hele avond hebt meegemaakt!
En dat is nog niet alles zeg jij, dat jij lag te slapen kwam Marike me halen. Ik stond op en liet jou aan haar zien, we hebben samen naar je gekeken en die geile del heeft zich naast je bed gevingerd….. Daarna heeft ze je kleren meegenomen en je broek opgevouwen.
Nu is het ochtend en we hebben alle drie een wereld nacht gehad denk ik zegt Marike.
En ik moet toegeven dat ik zeer van jullie heb genoten, Johan als je Jenny even een lift kan geven zometeen naar het station dan ga ik heerlijk jullie geile troep opruimen!
Na het ontbijt stap jij bij mij in en we rijden naar het station, onderweg word er niets gezegd en bij het uitstappen krijg ik een heerlijke zoen.
Tot de volgende keer dan maar, misschien…….
100% (4/0)
 
Posted by willemse
1 year ago    Views: 185
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Lekker verhaal hoor. Heb me er lekker bij liggen aftrekken