Lekke band....

Na een dag hard werken rijd ik naar huis en ik zie onderweg een dame in fitness kleding staan modderen met haar fiets, ik heb helemaal niets met dames in fitness kleren maar je koppie staat me wel aan en ik stop.
Ik loop een stukje terug en vraag of ik kan helpen, met een telefoon in de hand zeg je dat hij even leeg is als je achterband en dat je niemand kan bellen voor hulp.
Door de opwinding had je het warm gekregen en je jasje een stukje open gedaan, ik zie twee tepeltjes dwars door je blauwe vest heen komen.
Meissie zeg ik, je moet je niet zo opwinden het komt allemaal wel weeg goed, ondertussen loop ik terug naar mijn auto en open de achter klep.
Ik klap de achterbank naar beneden en gooi een stuk touw uit de auto, ik loop terug en pak je fiets beet. Dan moet ik je maar naar huis brengen zeker, met je fiets in de hand loop ik naar de auto en jij kijkt verdwaasd naar mij.
We pakken samen de fiets op en schuiven hem in de auto, jij komt klem te zitten tussen de auto en je eigen voorwiel. FF lachen en ik maak een stomme opmerking over blond zijn, de klep gaat dicht en ik pak het touw om hem dicht te binden.
We zitten in de auto en ik vraag waar je naar toe moet, je moet naar de andere kant van de stad en daar woon ik helemaal niet.
Ik zeg dat het geen probleem is en we rijden weg. Je gaat rustig zitten en opent je vest een stukje, van mijn kant uit kan ik je zwarte shirtje zien en nog beter je harde tepel. Een stukje verder zie ik een zwarte veeg op je jogging broek zitten, ik wijs ernaar en zeg dat het vet is van de fiets. Ik stop langs de kant van de weg en pak uit het handschoenen vakje wat tissieus en een flesje spa blauw en geef het aan je.
De gordel gaat af en je trekt je jogging broek uit, ik zie 2 mooie slanke benen met een gezond kleurtje verschijnen en tot mijn verbazing heb je “maar” een zwart stringetje aan.
Jij rommelt wat met water en tissieus en de vlek word groter en groter.
Ik draai bij en kijk naar je borsten en kruis, dit had ik beter niet kunnen doen!
Jij frommelt je broek op en gooit hem achterin op je fiets, dan maar zonder zeg je….. Ik start de auto en ga weer onderweg, ik kan mijn ogen niet van je benen en stringtje af houden. In de auto is het best warm en nu ga je ook nog je vest uit trekken, mijn broek is nu definitief te klein!!!
Geil als k ben geworden met zo’n hete meid naast me sla ik een paar keer verkeerd af en we belanden in een dood lopende straat. KUT!!! Zeg ik en leg mijn arm op de leuning van de bijrijders stoel draai mijn hoofd en zie iets in een oog opslag.
Ik kijk terug en zie hoe jij je stringetje opzij houd en je kut laat zien, dat zei je toch komt uit je mond…..
Mijn broek staat nu helemaal op springen zeker nu je ook nog je tietjes tegen elkaar aan het duwen bent, ik grijp je nu bij je tieten en met de andere hand je haren.
Ik trek je hoofd naar achteren en betast je beide tieten, even heb ik tijd om de rugleuning in de vlakke stand te zetten en ik heb je op je rug.
Ik draai bij en lig nu boven op je met een been tussen de jouwe, twee handen kneden je tieten en je been vrijt met mijn al harde lul. Je handen voelen en doen van alles, mijn broek is los en mijn shirt omhoog.
Ik op mijn beurt weet je strakke zwarte shirtje omhoog te werken en ik zie die twee juweeltjes voor me, ik houd je schouder omlaag en zuig op je harde tepel en mijn hand zakt richting kutje.
Het stringetje schuif ik opzij en mij hand schuift over je klitje en mijn vingers in je kutje, nat als je bent voel ik weerstand. Ondertussen heb jij mijn lul stevig te pakken en trekt als of het moet gebeuren! Pre-cumm maakt je handen nat en glad, kutje en lul liggen naast elkaar en ik schuif nu mijn lichaam tussen je benen.
Het stringetje gaat opzij en ik steek mijn lul in je natte warme kutje, het is krap en ik moet flink door duwen voor ik er helemaal in zit. Nu mijn lul is omgeven door jonge meisjes kut heft hij het erg naar zijn zin, beide zijn nat en ik hoor een soppend geluid.
Bij elke stoot word ik geiler en mijn lul harder en jij zegt tot nu toe nog steeds niets en laat mij neuken, ik ben zo lekker bezig dat ik het niet eens merk.
Jij grijpt je vast en je kermt en ik voel je klaar komen, mijn ballen worden natter dan ze al waren en je kutje zuigt aan mijn lul.
Denkend aan mijn auto maak ik nu je gordel pas los en draai je om, mijn druipende harde lul ziet je kont en string en……… te laat ik steek mijn lul in je kont.
Ik neuk je kont en het is krap, ik ben heet en hard en mijn lul is erg nat en glibberig en glijd zo in je kont gaatje. Jij houd je vat aan de hoofd steun en duwt je kontje naar achteren ik zit bijna met m’n kont op het dash board en houd me omhoog door de gordel en de bestuurders stoel vast te houden.
Ik moet blijven stoten van jou en ik voel dat er wat gaat gebeuren, ik hoor af en toe wat woorden uit jou mond komen.
AHAHAH niet JAJA in oeh oeh harder harder mijn ga ga ga kont……
Net op tijd heb ik door wat je zie en ik trek terug om mijn sperma over je rug heen te spuiten, ik knijp stevig in mijn lul en de erste lading schiet over je zwarte shirtje heen en land in je haar. Lading 2 en 3 op je shirtje en pas dan heb ik rust en verdeel de rest over je heerlijke billen.
Tevreden val je voorover op de stoel met mij boven op je,
even is het rustig tot jij begint……

zij

"Was dat het alweer?" vraag ik aan je. "Ben jij zo'n oude man die het niet langer vol kan houden zeker?"
Ik zie dat je verbaasd en beledigd naar me kijkt.
"Je zat net lekker diep in me..." terwijl ik dat zeg voel ik jouw pik al weer langzaam hard worden. "Dat is beter! Duw die maar weer snel terug in mijn kont en hou je niet in met stoten!" dat hoef ik gelukkig geen 2 keer te zeggen en ik voel hoe je pik tot aan je ballen in mijn kontje glijd. Dan pak je mijn haar beet, trek je mijn hoofd ruw naar achter en begin je keihard en diep mijn kontje te neuken. het doet best wel pijn, maar daar word ik ook geil van dus ik zeg niks en laat jou verder stoten...


Ik

In het begin was het moeizaam om in je kontje te komen omdat ik net al heerlijk klaargekomen was.
Nu echter heb jij een probleem, hij is nu hard en ik neuk je kontje steeds harder en harder.
Hij is heel hard en stijf door dat nauwe kont gat van je, ik trek steeds harder aan je haren bij elke keer als ik diep in je stoot!
Ik wil dieper en pak met twee vingers je mondhoek vast, nu leun ik verder voorover en pak ik met m'n andere hand je schouder beet.
Ik kruip boven op je en als een bezeten konijn neuk ik nu je reet, ik hoor dat je het moeilijk hebt maar omdat ik je mond hoek vast heb kun je weinig of niets uitbrengen.
Met je tietjes op de hoofd steun en je hoofd volledig opzij getrokken, kont hoog in de lucht voel ik mijn lul zich klaar maken om te gaan spuiten.
Dat geile kontje van je heeft mijn lul weer zover gekregen en pas na 10 minuten neuken kom ik klaar.
Mijn ballen draaien over uren en produceren weer een heerlijke lading sperma, stevig door neukend spuit ik mijn lading in 3 grote stoten in je kont, terwijl mijn zweet druppeld van m'n hoofd op je rug vallen.
Tijdens het spuiten laat ik je mondhoek los en grijp ik je met beide handen in je nek en en duw je mond hard in de hoofdsteun, heer snel achter elkaar pomp ik nu je kont vol en ga door tot mijn lul weer tot rust komt en uit je kontje floept.
Erg moe en zeer voldaan doe ik de deur open en stap uit, mijn broek nog steeds op m'n enkels en met de tisseus maak ik mijn lul schoon.
Langzaan zie ik jou omhoog komen en je omdraaien, je sperma kont op de stoel en met een grote lach op je gezicht!
"Zo ouwe, dat is nu nog eens kontje neuken!"
Zeg jij terwijl je plagend met je kutje speelt.

100% (7/0)
 
Categories: AnalBDSMFetish
Posted by willemse
1 year ago    Views: 906
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
niet echt veel maar er is een 2e helft die verder gaat!
En die komt pas later...HIHIHI
1 year ago
ik vraag me af wat er nou zo bdsm aan was
1 year ago
Dank je Luuk!
1 year ago
lekker!