Sabien 4Hoofdstuk 8

We moeten maar kort hebben geslapen. Het briesje dat door het openstaande raam naar binnen woei had me wakker gemaakt.

Toen ik wakker werd lag Sabien in mijn armen, lichtjes snurkend. Haar warme, zachte lichaam wond me opnieuw op. Ik legde haar voorzichtig op haar buik en streelde haar kontje. Mijn vinger gleed gemakkelijk in haar anus, die nog vochtig was en wijd openstond. Ik legde me tussen haar benen en drukte mijn alweer stijve penis tegen haar hemelse poepgaatje aan. Ondertussen was ze zelf klaarwakker geworden. Ze giechelde en draaide sensueel met haar heupen. Ze begon te kreunen, toen ik voorzichtig haar nog uitgerekte anus penetreerde. Haar heupen bewogen op het ritme van mijn stoten. Ditmaal nam ik mijn tijd, ik neukte haar zo langzaam, zachtjes en teder mogelijk.

Na afloop namen we samen een douche. Teder waste ik haar lichaam en droogde haar af. Daarna liet ik me op mijn knieën zakken en befte haar langdurig. Omdat het slechts negen uur was, gingen we nog een glas drinken in het café vlakbij.

De rest van de week was een droom, vol met hete seks en tedere momenten. Geloof het of niet, maar ik nam Sabien gemiddeld vier tot vijf keer per dag. Tot mijn verrukking had mijn mooie mama de smaak van anale seks snel te pakken. Meestal vroeg ze zelf om in haar kontje gepakt te worden. Ook tussendoor konden we niet van elkaar blijven. Meer dan eens, op onze wandelingen, trok ik haar een bosje in voor een vluggertje. Onze passionele liefde werd in die dagen een band voor het leven.

De komst van Linda en al onze fantasieën daar rond zagen we niet als een bedreiging, maar eerder als een verrijking van onze relatie. Het was een wederzijds geschenk voor ons. Linda zou gewoon het speeltje van ons beiden zijn. We zouden elkaar een week genot schenken en daarna zouden onze wegen zich scheiden, alhoewel we even goede vrienden zouden blijven. Natuurlijk had niemand van ons beiden kunnen dromen hoe het uiteindelijk zou evolueren.

Het begon in ieder geval goed.

De daaropvolgende maandag, omstreeks één uur, haalden Sabien en ik Linda op aan het station van Aarlen. Mijn ex-vriendinnetje zag er stralend en ontspannen uit, zo had ik haar maar zelden gezien. Zwaaiend en lachend kwam ze op ons afgelopen, schijnbaar niet gehinderd door de grote rugzak die ze meetorste.

"Hoi Sabien, hoi Jan." Zei ze stralend.

Ze gooide haar rugzak op de grond en omhelsde Sabien. Tot mijn verbazing zag ik hoe mijn twee vriendinnen dicht tegen elkaar aangedrukt elkaar een zoen op de mond gaven. Sabien liet even los en streelde glimlachend de jongere, zwarte vrouw door het haar. Na een laatste knipoog lieten ze elkaar los. Linda wou me dan een zoen op de wangen geven, maar ik bood meteen mijn mond aan.

"Ik wil hetzelfde als mijn schatje daar, geen discriminatie." Grijnsde ik.

Aarzelend keek ze naar Sabien, die knikte en haar duim naar omhoog stak. Linda drukte haar grote, zachte borsten tegen me aan en plaatste haar lippen op de mijne. Ik legde mijn handen op haar kontje en gaf haar een uitgebreide tongzoen, onder het goedkeurende oog van Sabien. Wat kon er hier aan de hand zijn dat ik niet begreep?

Toen ik Linda losliet ging ze onmiddellijk dicht bij Sabien staan.

"Ik wil jullie in elk geval bedanken voor deze prachtige uitnodiging. Het is doodjammer dat ik niet langer kan blijven." Zei Linda.

"O nee, wij zijn blij dat jij er bent. En ja, het is maar een week, maar we gaan er een fantastische tijd van maken." Zei Sabien, die haar arm om de schouders van onze gaste had geslagen.

Beide dames glimlachten mysterieus naar elkaar en knipoogden.

"Let maar niet op mij, maar ik vraag me af wat jullie in het sc***d voeren." Zei ik sarcastisch.

Ik werd straal genegeerd natuurlijk.

"Blijven we nog een tijdje rondhangen of gaan we naar de bungalow?" Vroeg Sabien aan Linda, die blijkbaar meteen al een goede vriendin was geworden.

"Ik ben wat moe door die lange treinreis, maar ik heb best zin een hapje te eten." Zei Linda.

"Dan zoeken we een goed restaurant." Besliste Sabien en richtte zich dan tot mij. "Jan, jij als de sterke jongen uit het gezelschap zal Linda's wel tas naar de wagen brengen."

De tas was vrij zwaar. Ik verwonderde me er over hoe Linda er schijnbaar moeiteloos mee kon zeulen. Gelukkig stond onze auto niet ver. Ik laadde de tas in de kofferbak en volgde de dames, er zat niets anders op.

We vonden al snel een leuk restaurantje, niet te duur en niet te druk, waar we ons een steak met frites lieten serveren. Na het dessert dronken we enkele koffies. We waren gezellig aan het babbelen en al snel kwamen er meer intieme en gevoelige onderwerpen ter sprake. We hadden al gemerkt dat niemand hier Nederlands sprak, dus hoefden we ons niet in te houden. Sabien was begonnen met ons uit te vragen over het studentenleven en hoe we elkaar hadden ontmoet. Even later vroeg ze hoeveel jongens Linda voor mij al geneukt had. Uit het vranke antwoord van Linda bleek ik slechts de tweede te zijn die de geneugten van haar ebbenhouten kutje had mogen smaken.

"En met hoeveel jongens ben je naar bed geweest sinds Jan zo lomp is geweest met jou te breken?" Vroeg Sabien dan.

Linda keek me tersluiks aan en het duurde enkele seconden eer ze antwoordde.

"Met geen enkele. Ik kan Jan gewoon niet vergeten." Verzekerde ze ons.

"Ook niet met die aap met zijn Maserati?" Vroeg ik wat kwaadaardig.

"Zeker niet." Zei Linda met grote stelligheid. "Maar ik ben in een dronken bui wel eens met een meisje naar bed geweest... Mekaar vingeren en beffen en zo, het was erg prettig... Die meid wou zelfs een vaste verhouding, maar dat wou ik niet."

Sabien gaf me een blik van zie je nu wel. Ik was zo verbaasd dat ik geen woord kon uitbrengen. Linda een befsmoeltje, nee, dat had ik nooit in haar gezien.

"En vond je het leuk?" Vroeg Sabien.

"Dat wel, al geef ik de voorkeur aan een harde lul in mijn kut... En jij Sabien, heb jij het al gedaan?"

Sabien kleurde lichtjes en knikte.

"Twee keer... En als ik mag van Jan mag er nog een derde keer bij." Zei ze dan, met neergeslagen ogen.

Linda lachte haar prachtige witte tanden bloot.

"Van mij mag het zeker... Mag het van Jan?" Vroeg ze.

"Jazeker, het mag van Jan. Maar Jan wil dan wel graag blijven toekijken. En op dit moment denkt Jan aan een voorstel van jou, dat jij hem deed toen hij je vertelde dat hij alleen maar zeer goede vrienden met jou wou blijven." Mengde ik me in het gesprek.

"Is dat waar?" Vroeg Sabien.

Linda haalde haar schouders op.

"Als dat vriendje van jou ons beiden aankan." Zei ze op gespeeld onverschillige toon.

"Verdomme, ik laat jullie allen de sterren van het firmament zien." Grijnsde ik.

Ik wou afrekenen, maar Linda en Sabien wilden nog een koffie drinken. Ik bestelde dan maar nog drie koffies en vroeg meteen naar de rekening.

"Linda en ik hebben dus twee dingen gemeen... Nee, eigenlijk drie." Stelde Sabien vast, nadat ik de ober betaald had.

Twee paar ogen keken haar vragend aan.

"We houden allebei van Jan en we willen allemaal een fijne tijd beleven samen. Jan heeft ons ook allebei anaal ontmaagd. We zijn gewoon gek op die fantastische lul van hem." Zei Sabien.

Ik knikte in Linda's richting.

"Geldt dat ook voor jou?" Vroeg ik.

Linda knikte.

Daarna was het mijn beurt om beide dames verrast te doen opkijken.

"Dat is dan prachtig. Als je eens wist hoe gek ik op jullie ben. Als ik kon trouwde ik met jullie beiden. Er is echter wel een vraag die me achtervolgd." Zei ik.

"Vertel op." Porde Sabien me aan.

"Ik vraag me af wie jullie beiden heeft ontmaagd. Dat zou ik nu eens willen weten. Ik heb het jullie al gevraagd en jullie reageerden allebei nogal geheimzinnig."

Het bleef lange tijd stil. Zowel Linda als Sabien keken ongemakkelijk rond zonder te antwoorden. Tenslotte stond ik grinnikend recht.

"Kom, we zijn weg. Die vent kijkt ons al ongeduldig aan. Vermoedelijk nemen wij al een flinke hap uit zijn middagpauze." Zei ik. " Jullie vertellen me het verhaal wel in de wagen, voor we vertrekken."

Minuten later stonden we voor onze auto. We voerden een korte discussie over wie er zou rijden. Sabien wou met Linda op de achterbank praten, dus was gauw beslist dat ik achter het stuur zou kruipen. Nadat iedereen had plaats genomen, herhaalde ik mijn vraag. Linda sloeg haar ogen neer. Indien ze niet zo'n zwarte huid had, zou ze bloedrood zijn geworden. Ze likte even haar lippen, haalde diep adem en begon dan haar verhaal.

"Jullie zijn de eersten aan wie ik het vertel. Weet je, ik heb gezworen het nooit aan iemand te vertellen." Zei ze zacht.

Sabien streelde teder over haar zwarte dijen die vanonder een sexy roze shortje onderuit staken.

"Je geheim zal veilig bij ons zijn." Verzekerde ze. "Wij hebben er allemaal een aantal."

"Zoals jullie weten ben ik geadopteerd. Samen met mijn broer ben ik in hetzelfde gezin grootgebracht. Mijn broer is een knappe man die vier jaar ouder dan ik. Stiekem ben ik altijd al een beetje verliefd op hem geweest." Begon Linda haar verhaal. "Ik ben echter altijd lucht voor hem geweest. Tot op mijn zestiende verjaardag, dan stond hij plots in mijn slaapkamer... Hij sprak over onze afkomst en over onze stamgewoontes, die van onze familie in Afrika bedoel ik... Daar is het de gewoonte dat de vader zijn dochter ontmaagd als ze zestien wordt. Hij kan dan seksuele rechten op haar laten gelden, ook nadat ze is gehuwd. Als de vader afwezig is, zoals in ons geval, dan valt dit voorrecht te beurt aan de oudste broer of aan een oom."

"Ja, ik snap het al. Hij heeft vermoedelijk niet hoeven aan te dringen." Lachte Sabien.

"Een beetje maar... Voor de vorm." Zei Linda schouderophalend. "Het was in ieder geval erg fijn... Zijn lul is nog groter dan die van Jan. Maar Tim was erg lief en teder en heeft zijn tijd met mij genomen... Jammer genoeg heeft het maar een jaar geduurd. Dan kreeg hij een vriendinnetje en keek hij niet meer naar mij om. Als we mekaar nu nog zien, doet hij verschrikkelijk afstandelijk tegen me... Als je eens wist hoe kapot ik ervan ben geweest."

"Bij mij was het ook iemand van de familie, maar niet mijn broer, want die heb ik niet." Giechelde Sabien.

"O ja, wie dan wel?" Zei ik stomverbaasd.

"Oom Wim, de broer van mijn moeder. We hebben het een zestal maanden samen gedaan. We neukten niet veel, omdat hij bang was me zwanger te maken, maar we hebben vooral veel orale seks gehad."

"Verdomme." Bracht ik uit, terwijl ik totaal vergat dat Linda bij ons in de wagen zat. "Kende je mijn vader al?"

Dan ving mijn blik die van Linda op en ik werd bleek. Sabien keek me verschrikt aan. Ik zag hoe zij ook bleek wegtrok en er tranen in haar ogen verschenen.

Linda sloeg troostend haar arm om haar schouders.

"Sabien, niet wenen." Suste ze, terwijl ze een kus op het voorhoofd van mijn i****tueuze geliefde drukte. "Ik vermoed al een hele tijd dat jullie moeder en zoon zijn."

Ze lachte zenuwachtig toen ze onze verbaasde gezichten zag.

"Luister, ik ben er ook ingelopen in jullie verhaaltje op de deliberatie. Jan ziet er wat ouder uit, omdat hij zo groot en gespierd is. En jij Sabien ziet er ongelooflijk prachtig uit. Je hebt een formidabel lijf en je verzorgt je goed, zodat je er inderdaad een flink aantal jaar jonger uitziet. Maar je gedraagt je niet als een meisje van twintig, daarvoor ben je te zelfzeker en te geroutineerd. Ik zag onmiddellijk dat je een heel stuk ouder bent dan je voorgaf. Ik zal niet zeggen dat ik jullie meteen doorhad. Maar het is pas veel later dat ik dacht dat jullie misschien moeder en zoon waren. Jullie hebben een beetje dezelfde gelaatstrekken, maar ik merkte vooral jullie bijzondere band op die is gebaseerd op een jarenlange gelegenheid." Deelde Linda mee.

"Luister eens..." Probeerde ik in te brengen.

Linda stak afwerend haar hand naar me uit.

"Alles wat er gezegd is blijft tussen ons. Jullie kennen mijn geheim en ik het dat van jullie." Zei ze snel. "Jullie lijken een goed, verliefd koppeltje. Dat jullie een i****trelatie hebben vindt ik zo verschrikkelijk opwindend... Eerlijk gezegd ben ik jaloers op jullie... Wat er gebeurd is tussen mij en mijn broer is hetzelfde als wat er nu tussen jullie gebeurd. Er is niets verkeerd aan, behalve dan in de ogen van erg kortzichtige mensen... Het belangrijkste is dat jullie van elkaar houden. En, doen jullie dat?"

"Jan is de man van mijn leven. Ik ben smoorverliefd op hem en ik wil zijn kinderen... Voor mij doet het er niet toe dat hij mijn zoon is. We hebben trouwens nooit een relatie van ouder tot kind gehad. Hij is slechts vijftien jaar jonger dan ik, weet je." Legde Sabien uit.

"Werkelijk, ik benijd jullie." Zei Linda. "Ik wou dat het tussen mijn broer en mij ook zo was."

Ze boog zich naar Sabien toe en kuste haar op de lippen. Ik zag haar tong in de mond van mijn knappe mama glijden. Dan sloten ze hun ogen en haalden slechts hun lippen van elkaar toen ze geen adem meer kregen.

"Ik hoop dat ik geen indringster ben." Zei Linda.

"Dat ben je helemaal niet." Verzekerde Sabien haar. "We zijn blij dat je bij ons bent en we hopen we met zijn drieën een lange en innige relatie kunnen opbouwen."

Toen Linda onzeker in mijn richting keek, knikte ik glimlachend.

"Rij ons nu maar naar het chalet." Zei Sabien zacht.

Linda klapte opgewonden in haar handen.

"Ik vindt het verschrikkelijk geil dat ik met jullie mag meedoen." Giechelde ze.

"Eerst helpt iemand van jullie me van mijn stijve af. In deze toestand kan in niet rijden." Zei ik en wees op de stevige bobbel in mijn broek.

"Ik zuig je wel af." Zei Linda.

Ze glimlachte haar prachtige gebit bloot en kroop op de voorbank.

"Je poesje is geschoren?" Vroeg ik haar, toen ze haar hand op mijn kruis legde.

"Reken maar, en ik heb ook niet veel onderbroekjes bij me, want ik weet dat je daar een bloedhekel aan hebt." Lachte Linda.

"Je weet het, binnenshuis korte rokjes en geen ondergoed." Riep Sabien uit.

Linda knipoogde guitig in de richting van Sabien, die belangstellend toekeek, en knoopte langzaam mijn gulp los. Ze wreef en kneep een paar keer over mijn stijve penis die tegen de stof van mijn slip klopte. Dan voelde ik haar warme hand op mijn naakte vlees. Ze bewoog haar hand een paar keer op en neer over de schacht. Ze haalde mijn lul helemaal uit mijn broek en keek me uitdagend aan. Ik staarde in haar mooie; donkere gezichtje en was meteen weer smoorverliefd op haar.

"In het openbaar heb je het altijd al willen doen, hé?" Vroeg Linda met zwoele stem.

Ze likte langs haar lippen met haar tong en keek door de raampjes of er niemand te zien was.

Ze boog voorover en nam mijn lul in een keer bijna helemaal in haar mond. Zij was het enige meisje die dat kon zonder te stikken. Dat was één van de redenen waarom ik zo van haar hield.

Ik voelde haar natte, warme tong toen ze weer omhoog kwam en zachtjes aan mijn eikel begon te zuigen. Ik legde mijn handen op haar schouders en leunde genietend achterover. Deze vakantie wordt mooier met de dag, dacht ik.

In de achteruitkijkspiegel zag ik hoe Sabien haar jeans losknoopte en haar hand in haar witte slipje liet verdwijnen. Terwijl ze ons glazig aankeek begon ze zich te vingeren. Tegelijk begon Linda me steeds sneller en dieper te pijpen. Dat kon Linda als de beste. Wegens de locatie en de omstandigheden was ik super opgewonden. Lang hield ik het dan ook niet uit. Terwijl ik de ademhaling van Sabien steeds zwaarder hoorde worden, spoot ik een lange stroom sperma in het talentvolle mondje dat mijn penis bijna helemaal had verzwolgen. Hoestend en proestend maakte Linda zich los. Terwijl ze me liefdevol en onderdanig aankeek, veegde ze een straal sperma weg die langs haar mondhoeken naar beneden druppelde. Op dat moment hoorden we de onderdrukte snik waarmee Sabien haar orgasme bereikte.

"Ik hou van jou, verdomme, ik hou van jullie beiden." Fluisterde ik, als Linda mijn lul met haar zakdoekje schoonmaakte en hem terug in mijn broek stopte.

Linda gaf me een natte zoen op mijn wang en vervoegde dan haar nieuwe hartsvriendinnetje op de achterbank. De gehele weg zaten ze hand in hand geheimzinnig te fluisteren. Wat ze te zeggen hadden kon ik niet horen, maar ze hadden in ieder geval een hoop plezier.

Hoofdstuk 9

In het vakantiehuisje aangekomen, droeg ik Linda's koffer naar de lege slaapkamer en liep dan naar het keukentje. Ik maakte me een kopje koffie en ging een frisse neus in het tuintje halen. Daarna liep ik naar de woonkamer. Verbaasd bleef ik staan. Blijkbaar hadden mijn sletjes niet op mij gewacht om de feestelijkheden te laten beginnen.

Sabien en Linda stonden in het midden van de kamer elkaar te kussen in een innige omhelzing. Mijn moeder droeg haar blauwe, doorschijnende jurk. Linda was gekleed in een enorm korte jeansrok, die haar stevige, ronde kont maar net bedekte en een witte blouse met korte mouwen. Ze leken mijn binnenkomst niet op te merken. Ik ging achter Linda staan en keek onder haar rokje. In het zonlicht kon ik duidelijk haar inktzwarte, ronde kont zien en de dikke, vlezige lippen van haar geschoren kut. Het heerlijke oestergeurtje dat mijn neus bereikte vertelde me meer dan genoeg over haar staat van opwinding. Mijn medestudente werd altijd al snel en overvloedig vochtig. Toen de vrouwen zich van mijn aanwezigheid bewust werden, lieten ze elkaar los en keken me aan.

"Let maar niet op mij, doe gewoon verder." Grijnsde ik, terwijl ik mij in de sofa liet zakken.

Ik zag hoe de hand van Linda onder het rokje van haar partner verdween en traag heen en weer ging. Sabien kreunde zachtjes. Dan reikten haar handen naar de blouse van Linda en begon ze los te knopen. Linda rook aan de vingers die ze in de kut van mijn moeder had gestopt en likte ze dan af. Ze stopte ermee toen Sabien haar blouse langs haar schouders naar beneden liet glijden. De enorme, stevige borsten van mijn medestudente kwamen in zicht, met al stijve tepels die nog een paar tinten donkerder waren dan haar huid. Linda stapte uit haar rokje en schopte het achteloos opzij.

"Je hebt een prachtig lichaam. Ik wou dat ik in huis had wat jij hebt." Zei Sabien bewonderend.

Glimlachend ging mijn zwarte vriendin in spreidstand staan, terwijl mijn mama de binnenkant van haar dijen begon te strelen. Mijn aanwezigheid was totaal vergeten. De mond van Linda was vertrokken in een grijns van genot terwijl Sabien haar langzaam vingerde. Toen mijn mama haar losliet om haar eigen jurk uit te doen, begon ze zichzelf te bevredigen. Haar ogen werden groot toen ze de borsten van Sabien zag.

"Wauw, je borsten zijn fantastisch Sabien. Je tepeltjes zijn zo mooi." Zei Linda bewonderend.

Ze ging lichtjes door de knieën, legde haar handen op de heupen van Sabien en begon hard op de ene en dan de andere tepel te zuigen. Mijn jonge, geile moeder begon te hijgen, toen Linda in haar linkerborst kneep, terwijl ze haar rechtertepel tussen haar tanden nam. Sabien liet zich langzaam op de grond zakken en trok Linda met zich mee. Uiteindelijk zat Sabien op haar heupen en had haar gespreide knieën opgetrokken.

Ik keek verbaasd toe. Ik had gedacht dat mijn moeder de ervaren lesbienne was, maar nu leken de rollen omgekeerd. Terwijl ik mijn ogen niet van het schouwspel liet loskomen, deed ik mijn kleren uit. Mijn lul voelde pijnlijk gespannen aan. Ik speelde even met de idee me af te trekken, maar besloot toen om mijn zaad voor de neukgaatjes van mijn beide vrouwtjes te bewaren. Hopelijk had ik karakter genoeg om het vol te houden.

Linda hurkte neer tussen de benen van Sabien en lachte me even toe.

"Ik ga je poesje likken. Ik wil de sappen van je zoete perzikje drinken. Hierop heb ik gewacht sedert ik je voor de eerste maal heb gezien." Fluisterde ze dan in het oor van Sabien.

Ze boog zich voorover en duwde de benen van mijn moeder wat verder uit elkaar.

"Het ruikt in ieder geval al zalig." Zei Linda op geëxalteerde toon, met haar neus in de vagina van Sabien.
Ik wierp mijn mama een kushandje toe, toen ze me aankeek en Linda de binnenkant van haar dijen begon te kussen. Langzaam likte haar tong zich een weg naar boven. Sabien begon ongeduldig met haar heupen te draaien, toen Linda haar tong terugtrok toen die net haar zeiknatte kutlippen bereikte. Ik durfde te zweren dat ik de geur van haar opwinding tot op een paar meter afstand rook. Linda likte en kuste de onderbuik van Sabien, maar vermeed nog steeds haar heerlijkste plekje aan te raken.

"Verdomme, alsjeblieft." Kreunde Sabien.

"Alsjeblieft wat?" Vroeg Linda, haar volle, rode lippen vlak boven de pulserende vagina van Sabien.

"Bef me, verdomme vreet mijn kut." Bracht deze laatste er hortend uit.

Sabien schreeuwde het uit toen Linda's mond zich sloot over haar gezwollen, soppende kut. Ze legde haar handen op het hoofd van Linda om er zeker van te zijn dat deze zich niet meer terugtrok. Linda begon met lange halen de neukspleet van Sabien te likken. Mijn moeder kreunde in extase, terwijl haar hoofd van links naar rechts rolde.

"Linda, Linda, Linda." Bracht ze uit, terwijl mijn zwart vriendinnetje haar zoete sappen proefde.

Afgaande op haar snelle, rukkerige hoofdbewegingen wou Linda er geen druppel van missen. Ik kon haar geen ongelijk geven. Er bestond geen enkel kutje dat zo heerlijk smaakte als dat van Sabien. Plots zag ik haar huiveren en het hoofd van Linda tussen haar sterke dijen klemmen, terwijl ze schreeuwend klaarkwam. Linda wist echter van geen ophouden, terwijl ze verder ging met Sabien te beffen vingerde ze haar eigen poes. Sabien kreunde en schokte met haar heupen. Ik zag alleen maar het wit van haar ogen. Terwijl mijn moeder een tweede hoogtepunt bereikte, legde Linda haar handen op haar borsten en begon in haar tepels te knijpen.

Tenslotte richtte Linda haar hoofd op en Sabien viel slap en zwaar ademend op haar rug. Glimlachend veegde Linda het kutsap van haar mond. Zij ging op Sabien liggen en gaf haar een lange tongkus.

"Dat was lekker. Ik hou van jou." Hoorde ik Sabien zeggen toen ze mekaar loslieten.

"Je smaakt heerlijk." Giechelde Linda.

Sabien tastte onder haar kont.

"Verdomme, er is grote vochtplek op het tapijt. Ik vraag me af wat mijnheer Tournier hiervan zal zeggen." Zei ze lacherig.

"Dat het hem spijt dat hij niet in mijn plaats was." Gromde ik.

De beide minnaressen keken me aan alsof ze zich pas dan van mijn aanwezigheid bewust waren. Linda staarde een moment fronsend voor zich uit en kwam dan op handen en voeten op me toe gekropen. Ze legde haar handen op mijn dijen, hapte naar mijn eikel en begon er zachtjes op te sabbelen met haar grote, rode lippen en vochtige tong. Langzaam bewoog ze haar hoofd met steeds langere halen op en neer over mijn penis tot ze hem helemaal in haar mond had en haar neus in mijn schaamhaar zat. Ik liet mijn handen naar haar borsten dwalen die ik teder begon te strelen. Ik glimlachte naar Sabien die onwennig stond toe te kijken.

"Verwen jij ondertussen haar grotje. Ze verdient het." Zei ik.

Sabien zette zich op haar knieën neer achter Linda en gaf haar een klap op haar brede kont.

"Langzaam, hij moet nog een hele tijd mee. Vanaf nu heeft hij immers een dubbel rantsoen." Glimlachte ze.

Dan stak ze haar handen tussen de benen van Linda en begon haar vagina te strelen. Mijn zwart vriendinnetje kromde haar rug en deed haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar. Met haar mond vol penis begon ze zachtjes te kreunen, terwijl Sabien twee vingers tegelijk in haar kut stak. Ze verloor wat van haar concentratie, maar dat kon me niet schelen. Ik begon haar keiharde tepels te strelen en kneep er nu en dan eens in. Daar hield ze van, wist ik.

Sabien was ondertussen haar kutje aan het likken, terwijl ze tegelijk de middelvinger van haar linkerhand bijna helemaal in haar aars had gestoken. Terwijl ik mijn best deed om niet te ejaculeren, bracht mijn moeder Linda tot een schokkend hoogtepunt. Met een plopgeluid trok ik mijn penis uit haar mond, om haar zo goed mogelijk van haar moment te laten genieten. Het mijne zou nog komen. Terwijl Linda aan mijn voeten lag bij te komen, was Sabien op mijn schoot komen zitten en likte ik het sap van mijn zwart vriendinnetje van haar smoeltje.

Nadien kwamen ze elk aan een kant van me op de sofa zitten. Ik sloeg mijn armen om hen heen en kuste hen afwisselend. Ik voelde me de gelukkigste mens op aarde. Het contrast in huidskleur maakte het nog mooier. Sabien, slanker met haar melkwitte huid, en Linda, met haar zwarte, vollere vormen.

Beide vrouwen bogen zich over mij heen. Linda begon zachtjes de borsten van mijn moeder te kneden. Sabien van haar kant zoog als een hongerig kind aan de minivingertjes die de tepels van Linda vormden. Ondertussen streelde ik van beide het kale poesje, alhoewel er bij Sabien al ferm wat stoppels op waren verschenen. Spoedig waren hun lipjes zo nat dat mijn vingers er moeiteloos in gleden. Beide dames begonnen mijn borst te kussen en mijn tepels te likken. Terwijl de lippen van Sabien naar mijn navel gleden, stak Linda haar tong in mijn mond en nam mijn balzak ik haar hand, terwijl haar zachte tieten tegen mijn borstkas werden platgedrukt. Sabien nam het uiteinde van mijn penis in haar mond en begon zachtjes de schacht te masseren. Dan greep ze zich aan mijn beide heupen vast en nam me diep in haar keel. Ik kreunde, zo ver was ik nog nooit in haar kleine, warme mond verdwenen. Het duurde niet lang eer ik schokkend een orgasme bereikte. Ik trok haar hoofd naar me toe, om te beletten dat ze zich zou terugtrekken, en spoot straal na straal tegen haar gehemelte. In plaats van naar adem te happen, slikte ze mijn zaad door en pijpte tot mijn lul begon te verslappen.

Sabien ging op haar hurken zitten en sloeg ons liefdevol gade. Mijn tong was nog steeds diep verstrengeld met die van Linda. Ik had haar borsten losgelaten en mijn hand bewoog nu in de richting van haar kutje. Ik stak twee vingers in haar hete, druipende grotje en begon met een langzame massage. Terwijl ik mijn vingers afwisselde tussen haar kut en haar clitoris, begon ze tegen te stoten en langzaam met haar heupen te draaien. Linda had haar ogen gesloten en kreunde zachtjes. Sabien keek nog altijd belangstellend toe, maar was zich met haar ene hand aan het masturberen, terwijl de andere haar borsten streelde. Linda begon heftiger met haar heupen te schudden naarmate ze meer opgewonden raakte. Ze gaf een gilletje toen ik nog een vinger in haar poesje stak. Mijn bewegingen werden krachtiger en ik merkte dat er nog ruimte genoeg was. Spoedig staken er vier vingers in haar.

Telkens als ik me terugtrok, duwde Linda krachtig met haar heupen. Haar vaginale spieren ontspanden zich nog meer, waardoor ik al mijn vingers in haar kon steken, tot ik niet meer verder kon. Ze schreeuwde en haar ogen schoten vol tranen, toen mijn hand haar baarmoederhals raakte. Toen ik mij wou terugtrekken, hield ze me echter tegen. In plaats van kreetjes van pijn was het nu haar genot dat ze uitschreeuwde, een grommend geluid dat van diep vanuit haar keel kwam. Ze kwam schokkend en trillend klaar in een langgerekt orgasme, waarbij haar sappen als een kleine geiser uit haar kut kwamen gespoten. Ik bewoog mijn hand heen en weer tot de laatste golf van haar genot was weggeëbd. Toen ik mij met moeite terugtrok, zakte Linda uitgeput ineen op de vloer. Sabien nam haar in haar armen en begon haar borsten te strelen en te kussen.

Linda lag nu met haar rug op het tapijt, haar hand beschermend over haar beurse kutje. Sabien was half over haar gebogen, haar kontje stak uitnodigend achter uit. Hier kon ik niet aan weerstaan. Ik gleed van de sofa en posteerde me achter mijn moeder. Haar kut was al nat genoeg, zodat mijn zwans moeiteloos naar binnen kon glijden. Omdat ze al een hele tijd met zichzelf gespeeld had, was er niet veel nodig om het haar in genot te doen uitschreeuwen.

Terwijl ik haar met lange halen zo diep en hard als mogelijk neukte, stak ik mijn duim in haar anus die wijd open stond en er ook om schreeuwde gevuld te worden. Spoedig had ik echter mijn beide handen nodig om haar schokkende heupen op zijn plaats te houden. Sabien genoot altijd dubbel als ik haar op zijn hondjes pakte. De meest gevoelige plekjes van haar kutje, die anders nooit werden aangeraakt, werden immers nu aan een zalige massage onderworpen. Ik was al een paar keer klaargekomen, dus kon ik het moment voor Sabien heel lang doen duren. Tegen de tijd dat ik me in haar leegspoot, was ze dan ook gereduceerd tot een kermend en kreunend sletje dat enkel om meer kon schreeuwen.

Direct daarna liet ik me tussen de benen van Linda glijden, die ons verbaasd en glimlachend had gadegeslagen. Zachtjes trok ik haar zwarte, stevige schaamlippen van elkaar en begon haar rode kutvlees te likken. Haar sappen smaakten duidelijk anders dan die van Sabien, minder zoet en meer doortrokken van muskus. Ik vond ze echter beiden even heerlijk. Mijn mama was ondertussen met slurpende geluidjes aan de diepbruine tepels aan het zuigen.

Terwijl ik genietend haar kutgeil oplikte, als een hongerige kat haar schoteltje melk, streelde ik de zwarte ring van haar aarsje. Plots, terwijl mijn halfslappe lul opnieuw snel hard aan het worden was, dacht ik maar aan één ding.

Ik gaf Sabien een tikje op haar kont.

"Kom, haal de vaseline uit de slaapkamer." Beval ik haar.

Linda is al op haar knieën gaan zitten en kijkt me glimlachend aan.

"Je gaat mijn fondantgaatje lekker verwennen?... Ik wou het je juist vragen." Zei ze zwoel en trekt de beide konthelften van elkaar, waardoor haar vochtige, lichtjes openstaande anus zichtbaar werd. Ik snoof de bittere geur ervan op en begon uitgebreid te kussen en te likken. Ik trok de gekartelde randen van haar zwarte roosje open in een poging mijn tong zo diep mogelijk te laten doordringen.

"O ja, dat is zo lekker." Kreunde Linda

Toen ik haar zo genietend hoorde zuchten, stak ik mijn middelvinger in haar spleetje en liet hem dan zachtjes over haar grote clitoris gaan. Ondertussen was Sabien naast ons komen staan en schroefde het dopje van de tube vaseline. Ze begon eerst met mijn lul goed in te wrijven en bracht dan een royale kwak van het glijmiddel aan op het bruine sterretje van Linda. Sabien stak een vinger in Linda's aarsje en ging een paar keer heen we weer.

"Jullie zijn er klaar voor... Vooruit, laat eens wat zien " Zei ze uitdagend, terwijl ze op de sofa plaatsnam.

"Ja Jan, neuk me in mijn zwarte kont met die grote lul." Zuchtte Linda. "Ik heb hem verdomme al zo lang moeten missen."

Ik plaatste mijn penis pal op haar sterretje en begon dan zachtjes te drukken. Linda hield haar bilhelften gespreid, terwijl ik mijn lul richtte en met de vrije hand haar heup vasthield. Linda duwde naar achteren en mijn eikel gleed langzaam voorbij de weerstand van haar sluitspier. Ik had haar al vaak anaal gepenetreerd, maar nog steeds was haar achterpoortje verassend strak. Het was echter al lang geleden, en Linda moest even wennen aan mijn omvang. Langzaam schoof ik centimeter na centimeter naar binnen, zonder haar te f***eren. Als ik halfweg zat, hield ik me even in en begon haar klitje te vingeren. Linda ontspande zich en voor ik het wist zat ik tot aan mijn ballen in haar fondantgaatje. Langzaam begon ik te stoten, zonder de druk op haar genotsknopje te laten verslappen. Naarmate ik haar zwaarder hoorde hijgen, neukte ik haar met langere en diepere halen. Linda kneep met haar kont om mijn zalig aanvoelende lul.

"Sneller... Sneller... Neuk me klaar." Begon Linda te roepen, nadat ik haar kutje voelde samentrekken om mijn vinger.

Ik had wat ruimer baan en verhoogde het ritme. Mijn handen hielden haar stevig vast, terwijl ik en uit haar zalige aarsje ramde en mijn buik en ballen tegen haar billen kletsten.

"Ai, ai... Ai, ai..." Schreeuwde Linda, terwijl mijn lul begon te pulseren en mijn ballen zich optrokken.

"Ik spuit je vol." Riep ik terug.

Ik gromde en kreunde en trilde op mijn benen. Klaarkomen in een strak kontje was het heerlijkste dat ik kon meemaken.

Nadat ik de laatste straal sperma in haar darmen had gespoten, kwam ze langzaam recht en keek me bevredigd in de ogen. Ik kuste haar teder in de hals.

"Ik hou van jou." Fluisterde ik in haar oor. "Jullie zijn mijn meisjes. Ik ben de gelukkigste mens op deze wereld."

Sabien trok me speels aan mijn oor.

"En nu ga jij maar een koude douche nemen. Je haremdames hebben behoefte aan een kopje koffie en een sigaretje."

"Zeg dat wel." Kreunde Linda. "Ik kan nauwelijks lopen."

Ik had echter geen behoefte aan een koude douche. Ik ging mee een kopje koffie drinken.

Onze ervaringen van daarnet vormden natuurlijk onze primaire gespreksstof. Linda vond dat Sabien fantastisch kon beffen. Mijn moeder was zichtbaar trots over het compliment. Ze vertelde over de paar lesbische relaties die ze in het verleden had gehad, maar voegde er direct aan toe dat mijn stevige lul nu haar enige meester was. Toen Sabien wou weten wie mijn zwart vriendinnetje had ingewijd, viel er een lange en verlegen stilte.

"Je broer kan het niet geweest zijn." Grapte ik om de stilte wat te breken.

"Het was mijn pleegmoeder. Ook zij eet van twee walletjes. Ze heeft ook mijn broer ingewijd." Zei Linda.

"Met dat heet wijfje zou ik ook eens kennis willen maken... Jezus, wat een familie." Zei ik.

"Laat dat maar uit het hoofd. Je hebt meer dan genoeg aan ons beiden." Zei Sabien scherp.

Linda had me ondertussen een knipoog gegeven. Ik had zo'n reactie van Sabien niet verwacht.

"Sabien, ik maakte maar een grapje. Je weet toch dat jij mijn uitverkorene bent." Zei ik verontschuldigend, terwijl ik zo ontwapenend mogelijk glimlachte.

"Ja, we maakten een grapje." Viel Linda me bij. "Je kent Jan toch wel, altijd wel in om iemand te pesten."

Sabien haar pruillipje verdween vrij snel, maar om te neuken had ze voorlopig geen zin meer. Ze kondigde aan een douche te nemen en daarna een wandeling te maken.

Onze dag eindigde echter niet in mineur. Toen we van onze wandeling terugkwamen, was Sabien opnieuw haar lachende en vrolijke zelf. De dames maakten een heerlijke avondmaaltijd klaar. Gedrieën deden we de afwas. Daarna gingen we iets drinken in het plaatselijke café. Tegen elven gingen we naar huis. Ik bevredigde mijn beide vrouwtjes nog een laatste maal en gedrieën vielen we innig omstrengeld in slaap.

Natuurlijk hadden we tot de daaropvolgende week nog een enorm fijne tijd. Ik had de beschikking over twee sletjes die werkelijk alles deden wat ik vroeg. Er groeide een diepe en hechte band tussen ons gedrieën. Bij het afscheid kwamen er enige traantjes van Sabien en Linda bij te pas. Maar we wisten dat we elkaar spoedig zouden weerzien. Sabien had van haar plannen gesproken een eigen appartement te kopen en had Linda aangeboden bij ons te komen inwonen. Voor de buitenwereld zou Linda dan mijn bloedmooie en aanhankelijke vriendinnetje zijn en Sabien mijn toegewijde moeder. Wat er zich tussen vier muren afspeelde zou onze zaak blijven. Natuurlijk hapte Linda toe. Het volgende schooljaar leefde ik dus samen met mijn twee vrouwen in een appartement niet ver van de universiteit. We sliepen in een king size bed dat we gekocht hadden en maakten er een paar keer per week een seksfestijn van. De daaropvolgende vakantie beviel Sabien van ons eerste kindje. Linda wou ook een vol buikje. Maar we besloten dit uit te stellen tot we zouden zijn afgestudeerd. Sabien drong er trouwens meer en meer op aan dat Linda en ik zouden trouwen. In ons voorlaatste jaar hebben we dat dan ook gedaan.

Al jaren zijn we gelukkig... Met zijn drietjes.

EINDE
75% (3/1)
 
Posted by willem3
5 months ago    Views: 194
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments