Sabien 3

Hoofdstuk 6

We kwamen rond twee uur op onze eindbestemming aan. Croustaux was een piepklein Luxemburgs dorpje, bestaande uit twee straten en een kruispunt, niet ver van de Franse grens. Zonder onze elektronische navigator hadden we het nooit gevonden.

Aan de oprit van het vakantiecomplex, dat bestond uit een tiental kleine houten huisjes, stond een vriendelijk uitziende vijftiger met jagershoedje en een snor ons op te wachten. Hij knikte en zwaaide toe wij de kleine parking naast de toegangspoort opreden.

"Dat moet de eigenaar zijn." Stelde ik vast.

Sabien parkeerde de auto en we stapten uit. De oudere man stapte op ons af. Ik hoorde een hond kort blaffen en ik zag een grote dobberman tussen het struikgewas verschijnen.

"De familie Vandael?" Vroeg hij in Nederlands met een zwaar Frans accent. "Ik ben Theo Tournier, de eigenaar."

Sabien schudde de hand van de man.

"Dat klopt." Zei ze. "Ik herken uw stem. We hebben verleden maand aan de telefoon gepraat."

"U bent de eersten. De rest van mijn gasten komt morgen pas." Zei hij.

De dobberman sprong tegen mij op en trachtte mijn gezicht te likken, toen Theo Tournier zich omdraaide.

"Zit Teddy, zit. Je weet dat je dat niet mag doen." Zei hij in het Frans.

De hond luisterde niet, maar wreef zich zacht jankend tegen me aan. Hoofdschuddend gaf Tournier me een hand.

"Hij ziet er vervaarlijk uit, maar het is een allemansvriend... Dat noemt men dan een waakhond." Gromde hij, opnieuw op het Nederlands overstappend.

"Dat is niks." Verzekerde ik hem. "Mijn vriendin en ik zijn dol op honden."

Tournier fronste de wenkbrauwen en keek ons beiden afwisselend aan.

"U hebt toch een cabine met twee slaapkamers besteld, of is er een vergissing?" Vroeg hij aarzelend aan Sabien.

"Nee, nee, dat klopt... Maar we verwachten een gaste die enige tijd met ons zal doorbrengen. We hebben wel degelijk twee slaapkamers nodig." Zei Sabien.

"Kom, ik zal u tonen waar het is." Tournier maakte een gebaar dat we hem moesten volgen. "Het zijn geen al te grote cabines, maar ze zijn knus en modern."

Hand in hand wandelden we achter hem aan. De houten huisjes stonden diagonaal in twee rijen. De onze stond aan het einde, een beetje verder dan de andere. Leuk, dan hadden we de nodige privacy. Elk van hen was omgeven door een haag van een tweetal meter, zodat men ongestoord kon zonnebaden zonder begluurd te worden.

Ondertussen legde mijnheer Tournier uit dat hij ook de eigenaar was van het café en de frituur dat we aan het begin van de straat hadden gezien, en dat we hem daar altijd konden vinden als we hem nodig hadden. Op weekdagen kwam er op de middag een rijdende kruidenier langs. De dichtstbijzijnde supermarkt was echter vijftien kilometer verder. Opgelucht vernamen wij dat hij ook open was op zondag, want we hadden niets van proviand ingeslagen.

Hij opende de deur van ons vakantiehuisje, dat een maand lang ons i****tueus liefdesnestje zou zijn, en overhandigde de sleutels aan ons.

"Het is nummer tien, dus gemakkelijk te onthouden." Zei hij.

We stonden direct in de woonkamer. Mijnheer Tournier stapte even opzij om ons alles te laten bewonderen. Er was geen telefoon, maar in het tijdperk van de gsm was dat geen bezwaar meer. De woonkamer bestond uit twee gedeeltes. Aan de linkerkant bevond zich een open haard met een schapenvacht op de vloer. Twee versleten sofa's, met een schommelstoel in het midden, stonden er omheen. Aan de andere kant stond een aftandse tafel met vier stoelen. In de hoek stond een televisie.

"U moet niets extra betalen voor de TV, maar er is enkel een antenne. Ik ben bang dat u enkel Duitse en Franse zenders zult kunnen bekijken. Kabeltelevisie is een ongekende luxe hier." Zuchtte de eigenaar.

Hij opende nog een deur, waardoor een korte gang zichtbaar werd. Aan de linkerkant bevond zich een kleine ingerichte keuken en een badkamer, die tot onze opluchting warempel een echt ligbad bezat. Aan de rechterkant bevonden zich de twee slaapkamers, één met enkel bed en de grootste met een dubbel bed. Het zag er netjes en goed onderhouden uit. Aan de achterkant hadden we een omheinde tuin van zo'n dertig vierkante meter. Onder een afdakje stonden enkele butaanflessen.

"Dat is voor het warme water." Legde de eigenaar uit. "Ik heb net nieuwe aangesloten, dus zullen er hiermee geen problemen zijn."

Op de terugweg wierp ik een blik in de tweepersoonskamer.

"Het bed is in ieder geval king size." Kon ik niet nalaten naar mijnheer Tournier te grinniken. "Maar ik hoop wel dat de vering stevig genoeg is. Weet u, ik heb nogal een hevige meid bij me."

"Dat zal geen probleem zijn." Zei hij zonder een spier te verrekken. "Als u mij nodig hebt weet u me te vinden."

Hij stak zijn hand op en was verdwenen.

Sabien gaf me een speelse klap op mijn kop.

"Nog één dergelijke opmerking en je slaapt in de kamer hiernaast." Zei ze quasi verontwaardigd. "En haal de auto nou maar. Reageer je energie maar af op de koffers."

De namiddag was bijna voorbij toen we onze bagage hadden uitgepakt en naar de supermarkt waren gereden, waar we eten voor een ganse week kochten. Dan deden we een korte wandeling door het dorp. Omdat Sabien geen zin had om in de keuken te staan, gingen we frites met steak eten bij Theo Tournier. Het viel best wel mee. Dan gingen we een kijkje nemen in het café. We raakten er in gesprek met enkele dorpelingen en dronken een fles wijn. Tegen elven gingen we wat onvast op de benen naar ons vakantiehuisje. We waren allebei moe en lichtjes dronken. We vielen dan ook als een blok in slaap.

Ik werd de volgende morgen wakker omdat de zon in mijn ogen scheen. We hadden de gordijnen vergeten dicht te doen. Ik keek naar de klok, het was even over achten. Ik stapte uit bed om naar toilet te gaan. Terwijl ik waterde stond ik in tweestrijd. Zou ik terug naar bed gaan, het was tenslotte vakantie, anderzijds waarom een prachtige eerste vakantiedag als deze laten voorbijgaan. Ik nam het besluit om dan maar naar de keuken te gaan en koffie te zetten. Ik wou Sabien eens verassen door een lekker Engels ontbijt klaar te maken, daar hielden we alle twee van. Toen ik de slaapkamer opnieuw binnen kwam, vergat ik dat goede voornemen eventjes. Sabien had zich omgedraaid en had daarbij het deken van zich afgeslagen. Gisterenavond had ze enkel haar topje aangehouden om in bed te kruipen. Ze lag met haar rug naar de deur, zodat ik een goed zicht had op haar hartvormige kontje en de kromming van haar rug.

Snel ontdeed ik me van mijn onderbroek en ging op het bed liggen. Terwijl mijn ogen zich aan dat ongelooflijke sexy achterwerk verlustigden, streelden mijn handen haar heupen. Toen ik de binnenkant van haar dijen begon te strelen en langzaam hoger ging, kreunde ze in haar slaap en rolde op haar rug. Haar ademhaling werd wat onrustiger, toen ik het eerst het topje en daarna haar beha naar boven schoof totdat haar borsten zichtbaar werden en voorzichtig haar dijen van elkaar deed, zodat ik er tussen kon gaan liggen. Sabien was een erg vaste slaper. Ze werd dan ook niet wakker toen ze mijn adem voelde op haar vulva. Het enige wat ze deed was een paar ogenblikken onregelmatig snurken en haar knieën wat meer optrekken. Hoe dan ook, zo kon ik goed bij haar kutje.

Ik deed haar schaamlipjes wat uit elkaar, verzamelde wat speeksel in mijn mond en begon te likken. Toen ze nat genoeg was, stak ik eerst mijn vinger en dan mijn tong in haar vagina. Een siddering ging door haar onderlichaam en haar handen zakten naar beneden. Ze stond op het punt wakker te worden.

"Ach..." Kwam er langgerekt uit haar mond, toen ik haar klitje begon te likken.

Ik zag hoe ze naar beneden keek met nog slaapdronken ogen. Haar clitoris kwam langzaam overeind en ze begon te kreunen en haar kut in mijn gezicht te duwen. Ik begon haar krachtiger te likken en stak twee vingers in haar neukgrotje, dat nu langzaam uit zichzelf nat werd. Ik was nu zelf heel opgewonden en kwam op haar liggen. Ze kuste me passioneel op de mond en greep naar mijn penis om hem naar haar vagina te brengen. Toen ik haar penetreerde en meteen begon te stoten, zette ze eerst haar nagels in mijn rug en begon toen hard op mijn kont te duwen om me aan te moedigen. Ik neukte haar snel en hard. Luid kreunend sloeg ze haar benen om mijn dijen en duwde haar heupen naar voren, telkens als ik me uit haar terugtrok. Terwijl ik haar borsten streelde en kneedde, bereed ik haar zo snel als ik kon. Ik zag alleen het wit van Sabiens ogen. Snel na mekaar kwam ze twee keer na elkaar klaar.

Ik had nog geen orgasme bereikt, maar hield me even in tot ze tot rust was gekomen. Ik kuste haar en trok mijn penis uit haar goed ingesmeerde kut. Dan nam ik haar benen en legde ze over mijn schouders. Terwijl ze glimlachend naar me opkeek, stak ik mijn pik opnieuw in haar kut, die nu strak en nauw aanvoelde zodat ik ieder vezel van haar kutspieren voelde. Ik begon traag te pompen. Met luide kreten moedigde ze me aan.

Telkens als ik me uit haar terugtrok, spanden de spieren van haar vagina zich om mijn staaf alsof ze me niet wou laten gaan. Mijn mama had bijzonder krachtige kutspieren en soms leek het alsof ze een klein handje in haar buik had die nu en dan een ruk aan mijn penis gaf. Kortom, het was heerlijk te neuken met haar. Met gesloten ogen genoot ik dan ook van dat fantastische gevoel, me concentrerend op de zich opbouwende spanning in mijn penis en het pulserende gevoel dat zich al aankondigde. Het enige uit de buitenwereld wat mij bereikte, was het soppende geluid van haar kut en van het kletsten van mijn ballen tegen haar aars.

We kwamen samen klaar. Ik voelde haar buikspieren zich samentrekken, terwijl ik me voor de eerste keer die dag in haar ledigde. Dan liet ik me met een kreun voorover vallen en begroef mijn gezicht tussen haar borsten, met mijn verslappende penis op haar buik.

"Dat was goed." Zei Sabien, toen ik me oprichtte.

"Nee, jij bent fantastisch liefje... Ik heb er nu spijt van dat ik dat niet jaren geleden te weten ben gekomen." Zei ik, terwijl ik naar mijn kleren zocht.

Ik had me net aangekleed toen ze uit bed stapte.

"Neem jij maar een douche. Ondertussen maak ik ons een Engels ontbijt klaar." Zei ik glimlachend.

"Dat is prachtig. Ik hoop dat ik alle dagen zo wordt verwend." Riep ze uit, terwijl ze naar haar badjas greep.

"Jij bent gemaakt om te verwennen." Zei ik haar.

Lachend ontweek ik het hoofdkussen dat ze in mijn richting gooide en verdween naar de keuken.

Terwijl ik her geruis van de douchekraan hoorde, roosterde ik de dunne plakjes spek en deed dan eieren en boontjes in tomatensaus in de pan. Ik deed een paar sneetjes in de broodrooster en dekte de tafel. Ik verdeelde alles netjes over twee borden en haalde het fruitsap uit de koelkast. Alles stond net klaar toen Sabien binnenkwam. Ze had hetzelfde rokje en topje aan als op de deliberatiefuif. We begonnen te eten, waarbij ze mij nu en dan verliefd aankeek en in mijn hand kneep, of ik onder tafel haar dijen streelde.

"Heb je plannen voor vandaag?" Vroeg Sabien, die opgestaan was om een paar sneetjes brood in de broodrooster te doen.

"Ik heb wel zin in een wandeling naar het dorp aan de overkant van de rivier." Zei ik. "Maar eerst pakken we de koffers uit."

"Ik heb vernomen dat er hier een prachtige kasteelruïne in de buurt is." Zei Sabien.

"Nou, we hebben een hele maand tijd om alles te bezoeken."

Het volgende kwartier bespraken we waar we allemaal naartoe konden gaan. Nadat we gegeten hadden begon ik alles op te ruimen. Mijn mama nam echter de keukenhandschoenen uit mijn handen, die ik net wou aantrekken.

"Nee, afwassen doe ik wel." Glimlachte ze.

"Dat is goed voor mij, want ik ben nogal een voorstander van de traditionele rollenpatronen." Grinnikte ik.

Sabien stak haar tong uit, vooraleer de afwasbak te laten vollopen. Ze bukte zich om een spons op te ****n die ze had vallen en gunde me een ruime blik op haar in een wit katoenen broekje gehuld achterste.

Ik ging achter haar staan en nam haar borsten in mijn handen. Mijn ondertussen alweer stijve lul drukte tegen haar bilspleet. Sabien keek om en keek me half verbaasd aan.

"Doe gewoon verder met de afwas." Zei ik haar.

"Verdomme, ben jij alweer heet?" Giechelde ze.

"Ja, je hebt veel in te halen... Ik ben van plan je te neuken tot je niet meer op je benen kunt staan."

"Ja, maar laat me eerst de afwas doen."

"Eerst dit." Zei ik.

Ik deed haar rokje naar omhoog en deed haar onderbroek uit.

"Ik wil niet dat je een slipje of een behaatje draagt als we alleen samen zijn. Behalve als ik je dat uitdrukkelijk vraag. En je hebt altijd een rokje aan, zo kort mogelijk... Heb je dat begrepen?" Zei ik op bevelende toon.

Ze knikte met neergeslagen ogen. Inwendig triomfeerde ik toen ik haar onderworpen aard zo duidelijk naar boven zag komen. Ik was er zeker van dat, mits wat geduld en zachte aandrang, ik haar kon plooien en vormen in de richting die ik wou.

Ik veerde recht en legde haar slipje op het aanrecht.

"Ik heb je antwoord niet gehoord." Zei ik dan.

"Ja, ik zal doen wat je zegt." Antwoordde Sabien. "Jij bent de man in huis nu. Ik weet dat je goed voor mij zult zijn en ik zal je gehoorzamen."

"Goed, ik ben blij dat te horen." Zei ik. "En dan zijn er nog een paar dingen."

Afwachtend keek ze me aan.

"Als we buiten zijn wil ik in het tegendeel dat je altijd netjes en deftig gekleed bent. Je hebt degelijk ondergoed aan en je laat niet te veel van je benen en vooral van je borsten zien."

"Ja Jan." Fluisterde Sabien.

"Ik kan het gewoon niet uitstaan als al die venten je aanstaren... Je bent mijn meisje nu... Je bent de toekomstige vrouw van een dokter en ik wil dat je onbesproken bent."

"Ben je niet wat te jaloers Jan?"

"Enorm, maar ik ben niet van plan er iets aan te doen." Zei ik ernstig.

Ik stak mijn handen onder haar rok en tastte naar haar kutje. Mijn jonge, knappe mamaatje was al flink nat.

"Scheer jij je niet meer?" Vroeg ik.

"Soms, al is het nu al een lange tijd geleden."

"Dan wil ik dat je het na de afwas doet. Ik ga in de tuin een boek lezen, nu het nog niet te warm is. Als je klaar bent kom je me het resultaat tonen."

"Komt in orde." Zei ze met een grijns.

"O... Vergeet je beha niet uit te doen."

Ik gaf haar een klap op de kont en liep naar de slaapkamer. Ik graaide een stranddeken en een boek mee en ging me in de tuin installeren. De tuin was aan de oostkant, dus hij baadde volledig in het zonlicht. Het was pas negen uur, dus was het nog niet te warm en werd het grootste deel van het zonlicht nog afgeschermd door de bomen. Ik spreidde het stranddeken in het midden van de tuin uit en ging tevreden liggen. Het was een spannend boek en ik was zo verdiept in mijn lectuur, dat ik eerst Sabien niet hoorde roepen.

"Sorry, ik had je niet gehoord." Verontschuldigde ik me.

"Ik dacht even dat je doof geworden was."

Ik ging op mijn hurken zitten en wenkte haar naderbij. "Kom hier."

"Er zitten hier toch geen adders hé? We zijn tenslotte in de Ardennen." Zei Sabien.

"Maak je geen zorgen, adders zijn hier een nagenoeg uitgestorven diersoort."

Ze bleef echter slecht op haar gemak om zich heen kijken.

"Waarop wacht je?" Riep ik wat ongeduldig. "Er is slechts één slang hier, en die zal je heus geen pijn doen."

Sabien waadde door het gras en bleef vlak voor mij stilstaan. Terwijl ze me tegelijk uitdagend en onderdanig aankeek, hief ze de voorkant van haar rokte op en spreidde lichtjes haar benen.

"Ik hoop dat je het mooi vind." Zei ze.

Er stond geen haartje meer op het poesje van Sabien. Het deed vooral haar dikke kutlippen goed uitkomen.

"Ja, het is wondermooi. Ik zal je nu met meer plezier dan ooit likken." Zei ik tevreden, terwijl ik over haar kutje streelde dat net zo zacht aanvoelde als de wangen van een baby.

Spoedig werd ze nat en openden haar lipjes zich. Ik stond recht en begon haar te kussen. Mijn stijve drukte tegen haar buik aan.

"Doe je rokje uit en ga op het stranddeken liggen." Beval ik haar.

"Maar we staan ik de tuin." Wierp ze met grote ogen tegen.

"Geeft niet, niemand ziet ons door die haag."

Sabien ging op het stranddeken liggen en trok haar knieën uit elkaar. Ik kon haar opgewonden poesje duidelijk ruiken. Ik trok haar topje naar omhoog zodat ik aan haar tietjes kon sabbelen. Nadat beide tepeltjes stijf stonden, liet ik mijn tong langs haar buik naar beneden glijden. Haar roze schaamlippen waren nu volledig opgezwollen en kleverig door de geile sappen. Mijn tong verdween meteen diep in haar kutje en ik likte haar met een paar lange halen over haar de gehele lengte van haar spleet. Ze kreunde en begon te kronkelen op het deken. Met mijn vingers duwde ik haar schaamlippen uit elkaar en begon zachtjes met het puntje van mijn tong haar genotsknopje te likken. Sabien werd steeds natter en begon steeds harder te kreunen. Ik bleef maar verder doen tot ze jammerend klaar kwam, haar benen als een bankschroef om mijn hoofd. Ik likte haar honingpotje schoon en boog me dan over haar heen om haar te zoenen, zodat ze haar eigen kutsappen smaakte. Ik voelde haar tong wild door mijn mond gaan terwijl ze haar nagels in mijn rug zette.

"Neuk me, neuk me nu. Steek die grote lul in mama's kut." Riep Sabien.

Ik ging overeind zitten, pakte mijn keiharde lul beet en richtte die op haar honingpotje. Langzaam gleed mijn eikel heen en weer over haar clitoris terwijl ik hard in haar tepels kneep. Ik hield het niet meer en duwde mijn pik hard bij haar naar binnen. Ze slaakte een klein gilletje van genot en ik begon haar hard met lange halen te berijden. Het was een prachtig gezicht om haar zo te zien genieten, terwijl haar borsten heen en weer bewogen op het ritme van mijn pik. Ze omhelsde me en zette haar nagels pijnlijk in mijn rug. Na een paar minuten trok ik me terug. Sabien keek me onbegrijpend aan.

"Op handen en knieën." Zei ik.

Op mijn knieën pakte ik mijn penis beet en ramde hem weer hard bij haar naar binnen. Ik zag mijn pik nu goed tussen haar billen en schaamlippen naar binnen stoten. Liefdevol streelde ik haar prachtige billen. Ik ging wat langzamer heen en weer, want ik wilde dit prachtige moment zo lang mogelijk laten duren. Ik spuwde op mijn vingers en bevochtigde er haar kontgaatje mee.

"Verdomme ja, neuk je slet, maak haar klaar... Harder." Brulde ze.

Het leek alsof het haar niet kon schelen dat iemand aan de andere kant van de haag haar misschien kon horen. Mij kon het trouwens ook niet schelen. Ik trok haar heupen nog wat meer naar me toe. Met haar kontje zo in de lucht, kon ik goed zien hoe mijn pik heen en weer stootte in haar rode, gezwollen kutje. Ik duwde haar billen verder uit elkaar en begon met mijn duim hard over haar kontgaatje te wrijven. Ik spuugde op haar kontgaatje en duwde toen met mijn duim op haar kringspier., totdat de top van mijn duim eerder moeizaam een beetje naar binnen ging. Plots ontspande ze zich, zodat mijn duim in een ruk helemaal naar binnen ging.

"O ja." Kreunde Sabien.

Ik vingerde haar aarsje op het ritme van mijn lul in haar kut.

"Dat vindt je wel lekker hé, in je heerlijke, maagdelijke kont?" Riep ik uit. "Zou je daar mijn pik willen hebben?"

Sabien keek naar me om, met het genot lag er ook iets van vrees in haar blik.

"Ik kom." Zei ze.

Grommend en steunend kwamen we beiden klaar. Ik hield mijn penis zo diep mogelijk in haar vagina terwijl ik ejaculeerde. Naschokkend liet Sabien zich op haar buik op het stranddeken zakken. Ik hield haar benen gespreid en trok haar bilhelften uit elkaar. Langzaam begon ik het kleine, bruine sterretje van haar anus te likken, terwijl ik nu en dan de gekartelde randen wat opentrok en mijn tong zo diep mogelijk in het tegelijk zoet en bitter smakende gaatje stak.

"Ja, hou niet op... Het is heerlijk." Kirde Sabien, terwijl haar ademhaling sneller ging.

Ik stak twee vingers in haar natte, wijdopen kut en bewoog ze snel in en uit.
Twee minuten later ging ik naast haar liggen en ze verborg haar gezicht in mijn schouderholte.

"Ik hou van jou Jan. Is dat verkeerd?" Zei ze.

"Nee, zolang dat het onze beide keuze is."

"Jij wilt me in mijn kontje neuken hé?"

"Ja, ik wil de eerste zijn." Zei ik.

Ze keek me glimlachend in de ogen.

"Ik heb er over nagedacht en ik wil je wel mijn eerste keer geven.... Maar niet nu, niet in de tuin."

"We doen het vanavond wel." Zei ik, haar voorhoofd kussend. "Ik zal het voorzichtig doen, dat beloof ik je."

Sabien legde haar hoofd in de nek en lachte.

"Stel je voor, ontmaagd te worden door je eigen zoon."

Ik trok haar zachtjes aan het haar tot ik recht in haar ogen keek.

"Je bent mijn moeder niet meer. Nu ben je mijn vrouw."

Ze bleef me een paar momenten ernstig aankijken en schrok op toen ze het geluid van een auto hoorde.

"De andere vakantiegangers lijken toe te komen." Zei ik.

Sabien stond op en graaide naar haar rokje.

"Kom op, het is te warm om hier zomaar te liggen." Zei ze.

Heupwiegend liep ze in haar blote kont voor me uit. Ik kon mijn geluk niet op dat ik dit heet, gewillig wijfje het mijne mocht noemen.

Toen ik haar zei dat ik het een te mooie dag vond om binnen te zitten, ging ze gehoorzaam een jeans en een hooggesloten blouse aantrekken.

"We kunnen Tournier eens vragen naar die kasteelruïne van jou. Misschien weet hij ook wel waar je hier een Nederlandstalige krant kunt kopen." Zei ik.

Hand in hand liepen we naar buiten, waar we de eigenaar onmiddellijk tegen het lijf liepen. Hij was op weg naar ons toe om te zien of alles in orde was. Op het parkeerterrein had onze auto gezelschap gekregen van drie andere.

"Een paar vroege vogels." Zei Theo Tournier, die mijn blik had gevolgd. "De rest komt gewoonlijk op of rond de middag."

We bleven nog wat praten. Sabien feliciteerde hem onder meer met zijn goede kennis van het Nederlands. Mijnheer Tournier antwoordde dat dit in de toeristische branche normaal was. Dan legde hij ons uit waar we vermoedelijk een Nederlandstalige krant konden vinden. Het lag op de weg naar de ruïne, enkel een gemeente verder.

Hoofdstuk 7

Nadat we de krant gekocht hadden en de kasteelruïne bezocht hadden, hielden we stil bij een baancafé om iets te eten en te drinken. Het was er vrij druk en ik bleef zitten tot de mensen aan de aanpalende tafeltjes weggingen, want ik wou met Sabien iets bepraten wat al enkele dagen op mijn lever lag.

"Sabien, ik wou je even iets vragen, over wat jij langs je neus weg op de deliberatiefuif hebt gezegd." Begon ik, na uitgebreid mijn keel te hebben geschraapt.

"O ja." Moedigde ze me glimlachend aan.

"Je zei zoiets dat je nog meer kinderen wou."

"Dat is waar." Zei Sabien. "Als je vader en ik samen waren gebleven had je zeker een huis vol broertjes en zustertjes gehad. Het blijft nog steeds mijn grootste wens."

"Bedoel je dat je met mij kinderen wil?"

Sabien knikte ernstig. "Ja, maar ik weet dat er risico's aan verbonden zijn."

"Er zijn inderdaad risico's aan verbonden. We zijn tenslotte moeder en zoon." Bevestigde ik. "Maar we kunnen vooraf misschien risico's uitsluiten. Op de universiteit loopt een programma waarbij je jouw DNA kunt laten onderzoeken. Zo kun je eventueel erfelijke risico's op het spoor komen. Koppeltjes mogen ook meedoen. En het is volledig anoniem."

"Maar dat is het. We zijn gered!"

"Er zit echter een addertje onder het gras. Beiden moeten studenten zijn, anders kost het een klein fortuin."

"We zouden het Linda kunnen vragen. Ik kan met haar studentenkaart naar het onderzoek kunnen gaan of zoiets."

"Er staan foto's tegenwoordig op studentenkaarten Sabien." Zei ik. "Maar we zouden het inderdaad kunnen doen. Alles wat ze nodig hebben is een bloedstaal... Linda zal me wel kunnen helpen. Ik verzin wel een uitvlucht."

"Als het onderzoek negatief uitvalt dan moet er maar een donor aan te pas komen."

"Geen sprake van." Zei ik beslist.

Ongemerkt voor eventuele toeschouwers legde ik onder tafel mijn hand op het kruis van haar broek.

"Als er hier een kindje uitkomt dan zal het gemaakt zijn door mij. Anders adopteer je er maar eentje."

"Ik hoop dat dit onderzoek niet te lang zal duren." Mompelde Sabien, terwijl ze zachtjes mijn hand wegduwde.

"Een aantal maanden. Ik breng het in orde van zodra het academiejaar begint."

"Ik wil er zo spoedig mogelijk mee beginnen."

"Waarom ben je zo gehaast? Onderschat je het niet een beetje?" Vroeg ik. "Ik studeer niet alleen, maar jij loopt bovendien met het plan rond een woonst te kopen."

"We slaan ons er wel doorheen. Ik heb enkele berekeningen gemaakt en we zullen geen armoe lijden." Verzekerde Sabien mij. "Trouwens, je moet niet vergeten dat ik al vierendertig ben. Mijn biologische klok is snel aan het tikken. Als ik wacht tot je afgestudeerd bent, loop ik al tegen mijn veertigste."

De kelner, die had gezien dat we klaar waren, kwam dichterbij om af te ruimen. Meteen vroeg ik maar naar de rekening.

Toen we naar buiten gingen rinkelde de gsm van Sabien.

"Dat zal je grootvader wel zijn. Ik begon me al af te vragen wanneer hij zou bellen." Zei ze, terwijl ze opnam.

Het was echter Linda aan de anderen kant van de lijn.

"Linda, wat een plezier." Zei Sabien. "We zijn al in de Ardennen en we vroegen ons al af wanneer we iets van je zouden horen."

Linda vroeg blijkbaar iets

Sabien keek naar mij. "Ja, Jan staat naast mij... Natuurlijk wil hij dat je komt... Kun je volgende week?... Maar dat is fantastisch. Je zult een week onze gaste zijn. Je zult zien, we zullen het enorm fijn hebben... Maar nee, hij zal in de wolken zijn. Stel je voor, met twee vrouwtjes onder één dak... Het is in Croustaux. Het dichtstbijzijnde station in wel in Aarlen. Het is een gemakkelijke verbinding, maar het is wel dertig kilometer van hier... Geen nood, we komen je wel halen."

Het gesprek ging nog even door. Linda zou volgende week maandag komen. We zouden haar na de middag afhalen aan het station van Aarlen.

"Ik hoop dat je weet wat je doet." Grijnsde ik, toen Sabien haar telefoon opborg. "Linda is me een nummer hoor. Toen ik met haar gebroken heb, heeft ze zelfs een triootje voorgesteld

als mijn eventuele nieuwe vriendin dat goed vond."

"En ben je daar ooit op ingegaan?" Vroeg Sabien.

"Nee, ik heb er de gelegenheid nooit voor gehad... Trouwens, hoe zou jij het vinden om met haar naar bed te gaan?"

Sabiens mond viel open bij mijn directe vraag.

"Je zei me dat ze goed gelijkt op iemand met wie je al een lesbische verhouding hebt gehad. Ik denk gewoon dat je zin hebt in haar. Twee vrouwtjes die met elkaar vrijen zou ik wel eens willen gadeslaan."

"Zou je het niet erg vinden?"

"Nee, gewoon voor deze ene keer. Als ik het zeg mag het. Maar enkel en alleen als ik mag toekijken en meedoen. Ik ben de baas, vergeet dat niet."

"Ach wat, het zal wel bij fantasie blijven." Grinnikte Sabien.

"Geloof dat maar niet, dan ken je Linda nog niet." Zei ik, al fantaserend over de triootjes die me misschien volgende week te wachten stonden.

Ik was er trouwens al bijna zeker van dat Linda zou toestemmen. Na onze breuk had ze alles gedaan om me terug te winnen. Ze had zelfs gezegd dat ze me met om het even wie zou delen, als ik haar maar niet liet vallen. Wel, misschien was het tijd om haar gehechtheid aan mij even uit te testen. Ik had het gevoel dat ik Sabien wel onder controle moest zien te houden.

Nadat we de auto waren ingestapt, legde ik mijn hand op haar dij en keek in haar ogen.

"Sabien, er zijn wel een aantal dingen die je duidelijk moeten zijn." Zei ik.

Zwijgend keek ze me aan.

"Je bent me trouw en je blijft me trouw." Zei ik. "Als je iets met Linda doet, dan is dat met mijn instemming. Voor de rest blijf ik de enige voor jou."

"Natuurlijk, ik wil je enkel een fijne tijd bezorgen."

Ik boog me voorover om haar te kussen.

"Vanavond bezorg je me een heel fijne herinnering." Fluisterde ik in haar oor.

Het was nog te vroeg om direct naar huis te rijden, dus reden we maar wat rond en stapten nu en dan uit wanneer we een mooi plekje vonden.

Tegen zessen kwamen we thuis. De parking stond vol, blijkbaar waren alle huurders nu gearriveerd.

Sabien had haar consignes niet vergeten, want ze verdween direct in de slaapkamer en kwam terug enkel gekleed in een korte, doorschijnende blauwe jurk. Terwijl zij ons een koude schotel klaarmaakte kon ik mijn ogen niet van haar afhouden.

Toen ik opstond om me een kopje koffie in te schenken, viel haar oog op mijn gespannen kruis.

"Verdomme, loop jij dan de hele dag met een stijve rond?" Vroeg ze met een grijns.

"Als jij in de buurt bent wel." Zei ik.

Ik stak mijn hoofd half onder haar rokje en snoof ostentatief.

"Jij verspreidt anders ook wel een geil geurtje." Zei ik.

"Maak dat je wegkomt." Lachte Sabien met opgeheven vuist.

Ik zette de tafel en nog geen tien minuten later konden we eten. We gedroegen ons als het verliefde koppeltje dat we werkelijk waren. We staarden elkaar liefdevol in de ogen en glimlachten medeplichtig tegen elkaar. Daarna deden we samen de afwas.

Toen ze even later aan de keukentafel haar sigaretje zat te roken, hield ze haar hoofd schuin en keek me indringend aan.

"Heb jij vaak aan mij gedacht toen jij je masturbeerde?" Vroeg ze.

"Al vanaf de eerste keer dat ik het deed. Maar jij was niet de enige over wie ik fantaseerde... Ik hoop niet dat ik je jaloers maak." Grijnsde ik.

"Heb je soms ooit gemasturbeerd als je met me in bed lag, op vakantie of zo?"

"Dat niet." Zei ik.

"Maar je deed wel andere dingen." Zuchtte mijn moeder.

Ik keek haar verbaasd aan. Het was inderdaad waar. Maar hoe kon ze het weten, en waarom begon ze er juist nu over?

"Je hebt minstens een paar keer een broekje van me vol sperma geschoten en je hebt minstens eenmaal mijn tietjes en mijn kutje bestast, drie jaar geleden aan zee."

Ik viel bijna van mijn stoel van het schrikken en werd rood. Verdomme, ik die dacht dat ze een vaste slaper was en nooit iets gemerkt had. Sabien begon te lachen.

"Ja dat is waar. Maar waarom heb je niets gezegd?" Zei ik stotterend.

"Ik vond het fijn om nog eens door een man te worden gestreeld. Bovendien vond ik het een bijdrage aan je opvoeding dat je eens kon merken hoe een vrouw aanvoelde." Sabien boog zich voorover, knipoogde en streelde me door mijn haar. "Als je het had gevraagd had ik je wel een praktijkles gegeven."

"En jij, heb jij ooit met je poesje gespeeld en aan wie dacht je dan?" Vroeg ik op mijn beurt.

Sabien schokschouderde.

"Seks heeft me jarenlang niet geïnteresseerd." Zuchtte ze. "Ik heb een heel aantal jaren mensen gewantrouwd en gemeden. Dat doe ik ook nu nog voor een groot deel... Maar sinds een jaar of zo lijk ik wel een loopse teef. Ik ben voortdurend opgewonden. En ja, ik ben opnieuw met mijn poesje gaan spelen. En..."

Ik hief afwerend mijn handen op.

"Ik hoef niet te weten wie jij in je gedachten had." Zei ik.

Mijn vader, dacht ik, maar haar antwoord deed me opnieuw opschrikken.

"Hoofdzakelijk jou. Als je eens wist hoe schuldig ik me daarover heb gevoeld." Zei Sabien zacht. "... Aan jou, heel soms aan je vader... Soms ook aan de man die me heeft ontmaagd."

"Was dat dan mijn vader niet?"

"Nee, het een ouder iemand die ik al lang kende en voor wie ik heel wat genegenheid had... Ik ben altijd blij geweest dat ik hem mijn bloemetje heb gegeven. Hij was zacht, lief, ervaren en heeft me met veel geduld ingewijd in de liefde."

"Nu maak je me wel heel nieuwsgierig Sabien. Was het iemand die ik ken?"

Sabien knikte.

"Kom nou, zeg wie het is."

Sabien schudde glimlachend het hoofd.

"Ik weet dat we geen geheimen voor elkaar zouden moeten hebben. Maar voor het ogenblik probeer ik dit nog voor mezelf te houden."

"Had hij een grote lul?"

"Groot genoeg om me bang te maken." Grijnsde Sabien. "En jij, met wie was je eerste keer?"

"Met de oudste dochter van de bakker." Zei ik. "Toen ik zestien was. Het was voor haar ook de eerste keer. We hebben het een keer of vijf gedaan, toen maakte ze het uit."

Sabien keek me een moment aan. Dan stond ze recht en stak haar handen naar me uit.

"Kom mijn minnaar." Zei ze. "Ik heb je ook een eerste keer beloofd."

In nam haar in mijn armen en streelde teder over haar rug.

"Je moet niet als jij je verplicht voelt, Sabien. Ik hou van jou en als je zegt dat je dit wil uitstellen of afstellen zal ik dit aanvaarden... Nooit zou ik je willen kwetsen."

Ja, dat was waar. Maar ik zei haar niet hoe teleurgesteld ik me zou voelen als ze nu op haar stappen zou terugkomen.

"Nee, ik wil het met jou doen." Zei Sabien, terwijl ze zich dicht tegen me aandrukte. "Ik wil je mijn laatste maagdelijke gaatje schenken. Het zal iets bijzonders zijn tussen ons, iets wat wij alleen met ons beidjes delen... Het is zoals je gezegd hebt."

Haar hand gleed tussen onze lichamen en ze gaf me een zacht kneepje in mijn penis. Ze glimlachte zelfverzekerd naar me.

"Kom, laten we eerst een bad nemen." Zei ze.

Hand in hand liepen we naar de badkamer. Terwijl Sabien de temperatuur van het water regelde en badschuim aan het stromende water toevoegde, kleedde ik me uit. Ik trok haar rok naar omhoog en legde mijn erectie tegen haar bilspleet. Nerveus giechelend duwde ze me achteruit en trok haar jurk uit. Ze ging op haar knieën in het bad zitten, met haar rug naar me toe.

"Wil je mijn rug en mijn kontje wassen?" Vroeg ze zacht.

"Natuurlijk, ik wil je zelfs helemaal wassen." Zei ik, op mijn beurt in het bad kruipend.

Ik reikte naar de zeep en drukte me tegen haar aan. Ik zeepte haar borsten, haar buik en haar kale kutje in. Zachtjes knedend en strelend reinigde ik haar zachte huid. Dan begon ik haar rug te wassen en werkte langzaam mijn weg naar beneden. Sabien boog zich zo goed en kwaad als ze kon voorover en spreidde haar benen, zodat ik haar achterpoortje een goede beurt kon geven. Tenslotte spoelde ik haar af. Glimlachend nam ze de zeep van me over om me dezelfde behandeling te geven.

Naakt liepen we naar de slaapkamer. Sabien ging op de rand van het bed zitten en trok me dichterbij door haar handen om mijn heupen te leggen. Ze keek me in de ogen toen ze haar mond opende, mijn voorhuid achteruit trok en mijn eikel begon te likken. Onwillekeurig begon ik te kreunen en te trillen.

"Je doet het zo goed." Bracht ik uit.

Het werd nog heerlijker toen ze me in haar mond nam en mijn paal langzaam verdween, terwijl ik al die tijd haar likkende tong voelde. Mijn moeder keek verrast op toen ik mijn penis uit haar mond trok en met een handgebaar duidelijk maakte dat ze moest opstaan. Ik had een idee gekregen. Voor ik haar kontje ontmaagde, wou ik eerst nog een standje uitproberen dat we nog niet hadden gedaan.

Ik kuste haar en mijn tong drong wild in haar mond, terwijl ik haar kontje streelde. Dan liet ik me even door mijn knieën zakken en keek goedkeurend naar haar stevige borsten, die door haar opgewonden ademhaling op en neer gingen. Haar tepels staken al stijf naar voren. Ik boog mijn hoofd en zoog haar rechtertepel in mijn mond.

"Och." Zuchtte Sabien.

Met mijn rechterhand streelde ik haar geschoren poesje, terwijl ik hongerig en gretig aan haar borsten zoog, zoals ik zovele jaren geleden had gedaan. Ik hoopte vurig dat we samen een kind konden krijgen, dan zou ik opnieuw haar melk proeven. Speeksel en rode zuigplekken begonnen haar borsten te bedekken, die ik gretig met mijn mond bleef bewerken, terwijl haar kut alsmaar natter werd. Plots liet ik los en keek in haar van vervoering vertrokken gezicht.

"Je bent zo mooi Sabien. Ik hoop dat we eeuwig bij elkaar blijven." Zei ik.

Zij keek me smoorverliefd aan. Het aura van verbondenheid en genegenheid tussen ons was nog nooit zo intens geweest.

Ik knielde neer en snoof genietend aan haar gezwollen, druipende vagina.

"Ja, lik me." Kreunde Sabien.

Ze had een been op de bedrand gezet, zodat ze meer steun had en ik beter bij haar heerlijkste plekje kon. Ik trok haar kutlipjes nog wat verder uit elkaar en stak mijn tong in haar warme, lillende liefdesgrotje. Nu en dan likte ik even langs haar clitoris, die als een klein vingertje vooruit stak, wat haar telkens kreten van plezier ontlokte. Tegelijk streelde ik met een vinger langs haar aarsje.

"Oh Jan, oh Jan, oh jij lekker dier." Kreunde Sabien, terwijl ik haar kutje nog steviger begon te likken.

Ze wierp het hoofd achterover en pakte me bij mijn nek vast.

"Aaacch... Aaacchhhh..." Gilde ze.

Ik voelde haar lichaam schokken en wist dat ze snel zo klaarkomen. Alhoewel mijn tong en lippen pijn begonnen te doen, trachtte ik mijn ritme nog op te voeren.

"Jaaa..." Riep ze triomfantelijk uit, terwijl ze schokkend klaarkwam en een straal van haar genotsvocht in mijn mond sijpelde.

Terwijl haar sappen van mijn kin dropen, keek ik naar haar op. Sabien had haar ogen gesloten en ademde zwaar door haar mond, terwijl ze enige moeite had zich overeind te houden. Ik wreef mijn mond schoon aan de bedsprei. Na een paar ogenblikken keek Sabien op me neer, met de meest innemende glimlach die ik ooit van haar gezien had.

"Ga eens op je rug liggen. Het is mijn beurt je te verwennen." Fluisterde ze hees.

Verbaasd kijkend deed ik wat ze vroeg.

"Kun jij soms gedachten lezen? Ik wou net hetzelfde vragen." Gromde ik.

Mijn penis stond recht overeind. Sabien kon er haar ogen niet van afhouden. Ze kroop op het bed en plantte haar voeten aan weerszijden van mijn heupen. Ik stak mijn handen uit om haar te helpen zich in balans te houden, terwijl ze zich langzaam liet zakken. Haar kut was zo nat dat ik bijna vanzelf bij haar binnengleed. Toen mijn eikel tussen haar schaamlippen zat, hield ze zich in en stak als een ondeugend meisje haar tong naar me uit. Ik greep naar haar heupen, maar ze sloeg lachend mijn handen weg.

"Vraag er om. Vraag netjes wat je wil dat ik doe." Zei ze lachend.

"Ach kom, pest me nu niet." Gromde ik.

"Wat wil je?... Wil je dat ik die grote, fantastische lul van je in mijn poesje steek?... Wil je dat ik je eens verwen?" Vroeg ze lachend.

"Ja, ram hem er in, neuk me als een sletje... Alsjeblieft." Zei ik.

Sabien haalde diep adem en liet zich dan in een vlugge beweging zakken. Ik zat in een ruk tot mijn testikels in haar. We schreeuwden tegelijk ons genot uit. Dit was nog heerlijker dan haar op zijn hondjes te neuken.

"Verdomme, nooit heeft een man me zo gevuld." Kreunde Sabien.

Ze wierp me een kushandje toe en begon me dan te berijden, terwijl haar handen naar de mijne grepen en er hard in knepen. Langzaam liet ze mijn penis uit haar hete, strakke kut glijden en liet zich daarna bijna vallen. Telkens als het uiteinde van mijn lul haar baarmoederhals raakte gaf ze een hoog en schril gilletje.

"Heerlijk, de eerste keer dat mij kutje zo open gerekt wordt." Zei ze, het tempo opvoerend.

Steeds sneller begon ze met te neuken. Haar borsten dansten op en neer, haar lange haar viel op mijn borstkas, terwijl ze keek hoe mijn lul als een piston in haar drijfnat grotje in en uit ging. Het was een prachtig geil zicht.

"Ik kom." Kreunde ik, toen ik als een geiser in haar begon te spuiten.

Sabien maakte nog een paar pompende bewegingen, tot ik kutspieren om mijn paal voelde samentrekken en ze luid zuchtend zelf haar climax bereikte. Terwijl ze rechtstond om me uit haar te laten glijden, zag ik hoe het sperma uit haar poesje droop. Met een tevreden glimlach, legde ze zich op mij en drukte haar tieten tegen mijn borstkas plat. Wild begon ze mij te kussen. Een paar minuten bleven we zo liggen, tot mijn hart weer enigszins normaal begon te kloppen en ik mijn krachten voelde terugkeren.

"Geef me de vaseline." Fluisterde ik uiteindelijk in haar oor.

Zwijgend rolde ze van me af en opende de lade van het nachtkastje.

"Ik voel me nog zenuwachtiger dan de avond dat ik werd ontmaagd." Zei ze, terwijl ze me de tube overhandigde.
"Tja, het is het laatste bloemetje dat je nog hebt."

Ik schroefde het dopje los en bleef lang in haar ogen staren, waar naast berusting toch ook een zekere opwinding in te lezen viel.

"Ik zal het kalm aan doen schatje. Seks moet immers voor ons beiden heerlijk zijn." Zei ik dan zacht. "Laat me gewoon mijn gang gaan."

Sabien knikte en zette zich op handen en knieën. Haar heerlijke kontje met zijn ongelooflijk gave huid zwaaide verleidelijk heen en weer, wat me meteen weer een stijve bezorgde. Ik trok haar bilhelften uit elkaar en liet mijn tong een paar keer langs haar bruine sterretje gaan.

"Kom schat, maak een volledige vrouw van me." Fluisterde Sabien, terwijl er achterover reikte en mijn penis in haar hand nam. "Ik kan maar niet geloven dat dit grote ding in mijn kleine gaatje zal passen."

"Je zult ervan genieten. Het doet maar eventjes pijn" Verzekerde ik.

Met trillende vingers bracht ik wat vaseline aan op de middelvinger van mijn rechterhand om dan met mijn linker haar anus wat open te trekken. Ieder moment verwachtte ik uit een droom te ontwaken. Ik kon maar niet geloven dat ik mijn lieve mooie mama, mijn liefde voor het leven, in haar kontje ging neuken. Meer nog, ze schonk me haar anale maagdelijkheid, het grootste bewijs van haar liefde dat ze me kon geven.

Ik smeerde niet alleen haar anus in, maar liet ook het kootje van mijn vinger in het ongelooflijk strakke gaatje heen en weer gaan, om er zeker van te zijn dat ze van binnen ook goed glad was. Sabien was op haar ellebogen gaan steunen en stak haar achterwerk zo ver mogelijk achteruit. Ook op mijn penis deed ik een royale portie glijmiddel. Nadat ik had vastgesteld dat mijn duim vrij gemakkelijk tot voorbij haar sluitspier geraakte, nam ik mijn lul beet en positioneerde me achter haar. Nadat ik haar de raad had gegeven haar benen nog wat wijder uit elkaar te doen, trok ik haar gekartelde gaatje zo wijd mogelijk uit elkaar en begon met de eikel van mijn penis tegen haar sluitspier te duwen..

"Voorzichtig, niet te snel." Zei een bezorgde Sabien.

Ik knikte geruststellend en duwde mijn penis voorzichtig en langzaam naar binnen. Sissend liet mijn liefje haar adem ontsnappen. Ze grimaste van de pijn, maar ze trok zich niet terug.

"Goed zo, je bent een dappere meid." Zei ik. "Ontspan je zoveel mogelijk, dan gaat hij er beter in."

Haar anus opende zich wat en mijn eikel drong bij haar binnen. Ik hield even stil om haar aan mijn omvang te laten wennen. Sabien had haar ogen gesloten en om haar mond lag een pijnlijke grimas.

"Vinger je poesje, bezorg jezelf wat plezier." Zei ik, terwijl ik naar zachtjes haar borsten begon te kneden.

"Het gaat beter nu. Verdomme, neuk me." Gromde Sabien, die nu haar vingers in haar kut had.

Met korte stoten nam ik bezit van haar kontje. Niet alleen wou ik haar geen pijn doen, maar ik wou dit subliem moment zo lang mogelijk laten duren. Nooit had ik zo van seks genoten. Haar aarsje was het heetste en nauwste gaatje dat ik ooit geneukt had. Toen ik halfweg in haar zat ontmoette ik opnieuw meer weerstand.

"Alsjeblieft, niet stoppen." Bedelde Sabien.

Ze draaide haar van lust vertrokken gezicht naar me om. Onze blikken ontmoeten elkaar. Ik had me nog nooit zo verbonden met iemand gevoeld, en ik was zeker dat het wederzijds was.

"Sabien, dit is gewoon te heerlijk. Ik wou dat het eeuwig zou duren." Fluisterde ik.

Dan trok ik me even terug en stootte dan opnieuw naar voren, iedere keer iets harder en dieper. Mijn scrotum kletste uiteindelijk tegen haar kale poes, mijn hele lul zat in haar erg strakke gaatje.

Ongelovig keek ik naar beneden. Dit had ik me zelfs in mijn stoutste dromen nooit voorgesteld. Deze prachtige vrouw, die zo gewillig voor me lag uitgespreid was mijn moeder, en toch had ik haar net ontmaagd. Ik voelde me trots, de wereld te rijk. Het was mijn vrouw, die aan mij en niemand anders toebehoorde.

"Verdomme, neuk me." Zei Sabien, die voelde dat ik me inhield.

"Gaat het?"

"Ja, een beetje pijn en een branderig gevoel, maar ergens is het heerlijk." Zei Sabien met een hete, hitsige stem.

Het was alsof mijn lul in een bankschroef zat. Voorzichtig begon ik te stoten. Sabien begon lichtjes te kreunen en duwde terug. Het ging geleidelijk aan gemakkelijker en ik begon harder te stoten.

"Het is alsof ik moet poepen." Giechelde Sabien.

Ik liet mijn lul zo ver uit haar bruine sterretje glijden, tot enkel haar sluitspier mijn eikel omknelde, dan ramde ik hem er opnieuw helemaal in. Sabien kreunde en kermde van plezier, haar vuisten hamerden op de matras, terwijl ik met harde stoten haar in een hoog tempo begon te neuken. Ik weet niet hoelang ik haar neukte. Het leken wel uren te zijn, maar het zullen wel eerder minuten zijn. Doorgaans kom ik sneller klaar bij anale seks, maar ditmaal leek het langer te duren. Het leek alsof er elektrische schokjes door mijn penis gingen, toen ik haar aarsje voelde contracteren en zich dan opnieuw ontspannen.

"Och bij God, ik kom klaar." Kreunde Sabien, met verbazing in haar stem.

Haar rectum omknelde mijn piemel, alsof ik zou worden leeggemolken tot de laatste druppel. Een siddering trok langgerekt door haar lichaam. Ik begon harder te beuken terwijl zij haar eerste anale orgasme ervoer. Seconden later kwam ik ook klaar in het meest fantastische hoogtepunt van mijn leven.

"Ja, spuit mijn darmen vol. Ik voel het." Schreeuwde Sabien.

Secondenlang spoot ik in haar. Het leek alsof er een bom in mijn onderlichaam was ontploft.

Uitgeput en snakkend naar adem viel ik op haar neer. Mijn snel verslappende lul gleed uit haar kont. Sperma en slijm dropen uit het pas ontmaagde gaatje. Gelukkig was er geen bloed te zien. Bij Linda was dat er wel bij te pas gekomen. Ze had dagenlang pijn gehad. Toen was ik ook erg onervaren geweest.

"Bedankt lieve Sabien." Zei ik en kuste teder haar nek.

Ze draaide haar hoofd om en haar lippen zochten de mijne. Ik trok haar naast me en minutenlang kusten we.

"Ik hou van je Jan. Je bent een fantastische minnaar." Fluisterde ze.

"Ik zie je ook zo ongelooflijk graag." Zei ik.

"Het was fijn, dat had ik nooit verwacht."

Sabien pakte mijn hand en drukte ze tegen haar poesje aan.

"Weet je, dit gaatje gaat van nu af aan reden hebben om jaloers te zijn op dat van de andere kant."

Ik sloeg mijn been over haar heupen en drukte haar stevig tegen me aan. Sabien legde haar hoofd in mijn schouderholte. Langzaam doezelden we weg.


67% (2/1)
 
Categories: AnalTabooMature
Posted by willem3
5 months ago    Views: 480
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments